Enplansvilla med närhet till havet

Boende i härlig skärgårdsmiljö - endast 40 minuter från Stockholm. Enplansvilla om 128 kvm med välplanerade ytor. Altan som vätter mot den plana tomten med gräsmatta. Gästhus samt garage. Lugnt och barnvänligt läge nära bad och båtplats. Promenadavstånd till bykärnan med bageri, restauranger, lanthandel m.m.

Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
5 450 000 kr

På plan och lättskött tomt finns denna välplanerade enplansvilla om 128 kvm fördelad på 5 rum och kök. Villan är uppförd 1964 och har byggts till och renoverats de senaste åren.

Entré till hall med bra förvaringsmöjligheter samt klinkergolv med golvvärme. Intill hallen finns kaklat badrum med badkar, WC samt handfat.

Direkt från hallen nås fullt utrustat kök med rymlig matplats. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Vitvarorna utgörs av induktionshäll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Matplatsen i köket ger gott om plats för hela familjen. Från köket nås den stora altanen med plats för både matgrupp och utemöbler. Hit når solen både dag och eftermiddag.

Intill matplatsen nås två av husets tre sovrum. Perfekta som barn- eller gästrum alternativt kontor för den som önskar jobba hemifrån.

Från köket nås vardagsrum med gott om plats för soffgrupp. Här finns också braskamin som värmer svalare dagar.

Vidare in finns större sovrum med stora garderober och här finns utrymme för dubbelsäng. Intill sovrummet finns badrum med dusch, WC och handfat. Här finns också utrymme för bastu som ej är färdigställd än.

Praktisk tvättstuga med tvättmaskin, bra förvaring, samt vask. Härifrån nås även garaget.

Gästhuset som ligger längre in på tomten är fullt inrett med kök, vardagsrum, badrum med dusch samt sovalkov,
På tomten finns även tre förrådsbodar.

Dalarö

Dalarö är ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Närheten och de goda kommunikationsmöjligheterna till Stockholm gör det enkelt att få in både stad och skärgård i sin vardag. 

Fastigheten har ett sjönära läge med naturen runt knuten och i närhet till centrala Dalarö med dess affärer, bageri samt restauranger. På Dalarö finns två förskolor och skola upp till årskurs 9. 

Fastigheten ligger endast en kort promenad från Schweizerbadets fina stränder och egen båtplats. För den idrottsintresserade finns bland annat Dalarö gym, tennisbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark endast ett stenkast bort.  

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 45 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.
Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Rånövägen 8 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00