Enplansvilla med ljus och rymd - Dalarö

Permanent- eller bekvämt fritidsboende i härlig skärgårdsmiljö - endast 40 minuter från Stockholms City. Enplansvilla med ljus, rymd och inredd källare. Fristående garage, carport och en gäststuga. Kommunalt V/A. Plan hörntomt med sol från morgon till kväll. Lugnt och barnvänligt läge nära bad och båtplats. Promenadavstånd till bykärnan med bageri, restauranger, lanthandel m.m.

Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
6 250 000 kr
Om Dalarö

Här bor man idylliskt i en genuin skärgårdsmiljö med pendlingsavstånd till city. Strax intill sandstränder, småbåtshamn, tennisbanor och motionsspår

Dalarö - hjärtat i södra skärgården. Ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse i utkanterna. Fullt utbyggd service beträffande skola F-9 och barnomsorg.

Fastigheten är idylliskt och barnvänligt belägen med gångavstånd till centrala delen av samhället med skola, bank, bageri, lanthandel, affärer och restauranger. Nära till badstränder och båtbryggor. Fotbollsplan, Parkour-park och tennisbanor inpå knuten.

Ca 5 km till Smådalarö Gårds golfbana, Spa, paddelbanor och restaurang.
W-båtstrafik t/fr Stockholm och ut till öarna i ytterskärgården, bl.a Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. Pendeltåg från Sthlm-central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid ca 1 tim. Direktbussar t.o.r Dalarö-Globen ca 40 min under högtrafik.

Byggnader

Välplanerad enplansvilla i fint skick, 6 rum och kök med ljus och rymd. Genomgående renoverad och tillbyggd 1984.

Entréplan 122 kvm:
Entré till hall med klinkergolv, golvvärme och trappa ned till källarplanet. Fullt utrustat kök med rymlig matplats, köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Generös takhöjd, burspråk, öppen spis och utgång till altanen och det inglasade uterummet. Fyra bra sovrum varav ett med utgång till det inglasade uterummet. Kaklat badrum med duschhörna, tvättställskommod, WC och golvvärme. Kaklad gästtoalett med WC, tvättställskommod och golvvärme. Genomgående ekparkett på entréplanet.

Källarplan 72 kvm:
Groventré till hall med klinkergolv. Kaklad gästtoalett med WC och tvättställ. Sovrum/allrum med utgång till trädgården.
Kaklat SPA-rum med badkar och bastu. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och en klädvårdsdel med tvättho och förvaring. Hall med trappa till det övre planet. Pannrum och förråd. Genomgående klinkergolv och el-golvvärme på källarplanet.

Gäststuga/friggebod, isolerad med plats för två våningssängar.

Fristående garage, isolerat med fjärrstyrd port. Carport. Stenbelagd infart med plats för flera bilar. 

Tomt

Plan hörntomt om 1.129 kvm med soligt läge. Vackra björkar, stora gräsytor, blombuskar och en stenbelagd infart.

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Utövägen 44B - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00