En liten pärla i hjärtat av Österskär

Sällan till försäljning finns är ett 1-plans hus med utmärkt läge i Österskär. En kort promenad från Roslagsbanan, förbi bageriet eller populära sushin går du igenom grinden under rosenportalen till din egna gröna oas. Ett praktiskt och mycket välvårdat 1-plans hus med växthus/ orangeri och gott om förråd. Nära men insynsskyddat med gröna väggar njuter du solen från morgon till kväll på någon av de trälagda altanerna. Uppfart med plats för flera bilar. Mycket nära Österskärs Havsbad med badstrand och restaurang, promenad och cykelavstånd till flertal förskolor och till Österskärsskolan. Välkommen!

Välkommen!
En liten pärla
Alla bilder

Österskär - Österåker

Pris/bud
6 750 000 kr
Beskrivning

Långt ut på Österskärshalvön finns här en liten oas att överta. Mycket välvårdad och välskött      1-plans villa där nuvarande ägare renoverat och förvaltat huset väl de senaste årtiondet.

Entré via trevlig farstukvist till hallen med gott om förvaring. Huset öppnar sen upp i det stora öppna rummet. Vardagsrum där täljstenskaminen från Contura är praktiskt placerad och kan njutas från såväl soffa som matbord. stora fönster och utgång till den väl tilltagna altanen på baksidan av huset. Matplats invid fönster mot trädgården på entrésidan där plats för stort matsalsbord finns. Renoverat praktiskt arbetskök med gott om yta och förvaring. Nya luckor finns inköpta. 

Idag finns två sovrum varav det stora med rymlig skjutdörrsgarderob. Ett rum inrett som klädkammare med gott om förvaring är fullt möjligt att göra om till mindre sovrum om man önskar och behöver. Helkaklat renoverat badrum samt gästwc. Innanför köket finns tvättstuga med nyare maskiner och nyare frånluftsvärmepanna. Från tvättstugan når man det tidigare garaget som inretts till förråd och verkstad. 

Österskär, halvön omgärdad av vatten med trevlig omgivning för härliga promenader. Närhet till den stora sandstranden Österskärs Havsbad, flera små badmöjligheter och även bad vid Badholmen i Sätterfjärden. Vintertid om vädret tillåter  plogas skridskobana på Sätterfjärden. Möjlighet kan finnas att hyra båtplats. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Generalsvägen 87 - Österskär
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00