Byggklar tomt intill byn på Norröra

Skapa din egen skärgårdsoas på tillgängliga Norröra med turer året runt. Detaljplan medger byggrätt om 150 kvm, vatten finns från borrad brunn och el och fiber alldeles intill.

Flygbild, tomten i mitten
Västerut mot Badviken
Plan och lättbyggd
Alla bilder

Norröra - Norrtälje

Pris/bud
1 100 000 kr Pris/Bud
Norröra

Norröra är ett härligt ställe att vistas och vara på under varma sommardagar med bad, kajakpaddling, vindsurfing och fiske. Dagens Norröra har utmärkta kommunikationer från Furusund eller Östernäs på Rådmansö dagligen året om. Under sommaren kan man även åka Waxholmsbåt hela vägen från stan. Från ångbåtsbryggan till fastigheten är det ca 5 minuters promenad. Vill man åka egen båt till ön kan man söka plats i Furusund eller på Rådmansö.

Sommartid lever ön upp, NIK (Norröra Idrott och Kultur) anordnar en mängd aktiviteter såsom seglar- och fotbollsskola. Se www.norrora.se för mer info. Många sommargäster anländer och i samband med midsommarfirandet anordnas en traditionsenlig jazzkonsert. Mycket festligt och uppskattat.

Här finns även många av de miljöer som Tjorven, Båtsman, farbror Melker och de andra rörde sig kring. Snickargården är ett populärt utflyktsmål. 

Utanför Norröra ligger Svartlögafjärden öppen för både bad- och fiskeutflykter. Möjligheterna är många. Furusund ligger ett kort stycke västerut och här finns närmaste båtmack. Skärgårdens bästa livsmedelsaffär finns på Blidö och på Rödlöga finns sommaraffär och café. Krogar finns det gott om i närområdet om man inte vill laga maten själv, bl. a på Furusund, Lidö och Högmarsö.

Fastigheten

Tomten är plan och lättbyggd och ligger strax norr om byn. Grannar finns ikring, men främst åt söder vilket gör att det kommer in ljus på tomten på ett bra sätt. För att underlätta byggandet så har en brunn nyligen borrats. El finns i tomtgräns, säljaren har förhandlat om anslutning vilket bör landa kring 30 000 kronor.Till fastigheten kommer nu inom kort även fiber att dras så att man kan ansluta sig. Tomten, och Norröra, har en detaljplan som anger att man får bygga totalt 150 kvm på tomten, detta är dock utan de möjligheter som Attefallsreglerna ger och självklart även friggebod. 

Från tomten kommer man snabbt ner till Badviken i väster och om man önskar ha egen båt på ön får man lyssna runt och se om man kan hyra en plats. Ingen bryggplats eller rätt till detta följer med tomten men som sagt kommer man hit enkelt och snabbt med passbåt.

Johan Vogel
Fastighetsmäklare Johan Vogel 070-753 48 11
Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Intill byn på Norröra - Blidö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00