Bygg nytt i vackra Bylehamn

Här finns möjlighet att skapa sitt eget paradis på en tomt om 4 233 m² i idyllen Bylehamn på vackra Väddö. Bylehamn är en gammal fiskehamn med gamla vackra sjöbodar längst med klipporna vid gränsen till ytterskärgården. Fastigheten har andelar i samfälligheten Backa, Söderbyle, Samkarby. Det innebär att det går att ställa sig i kö för såväl båtplats som sjöbod både i Bylehamn, i Backa och vid Ålviken. Förhandsbesked finns. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand!

Välkommen till Bylehamnsvägen 136
Sjöbodar och bryggor i Bylehamn
Bylehamns havsstrand
Alla bilder

Bylehamn - Väddö - Norrtälje

Pris/bud
1 500 000 kr
Bygg nytt i Bylehamn

Välkommen till idyllen Bylehamn på vackra Väddö. Här finns möjlighet att skapa sitt eget paradis på en tomt om 4 233 m². I norr, anknyter tomten Bylehamnsvägen, i söder en underbar skogsbiotop med rikt djurliv, mot granntomterna i öst, är det ängsmark och i väst en bebyggd fastighet. Från vägen breder tomten ut sig och är relativt plan och i mitten på fastigheten kommer du upp på en höjd, med härlig utsikt över Bylehamn. Skulle man välja att bygga ett tvåplanshus uppe på höjden, borde viss sjöglimt bli verklighet.

Förhandsbesked finns och elskåp att koppla in sig på finns direkt i anslutning till vägen. Vatten och avlopp behöver ordnas. Fiber finns i området.

Omgivning

Bylehamn är en gammal fiskehamn med vackra sjöbodar längst med klipporna vid gränsen till ytterskärgården. Här finns även en iläggningsramp och bryggor med båtplatser. Fastigheten har andelar i samfälligheten Backa, Söderbyle, Samkarby. Det innebär att det går att ställa sig i kö för såväl båtplats som sjöbod både i Bylehamn, i Backa och vid Ålviken, där det även finns bastu. Med egen båt finns mycket att se och upptäcka. Till vackra Arholma som till största del idag är naturreservat är det ca 15 minuters resa med en normalsnabb båt. Där finns två skärgårdskrogar, Arholma Dansbana och Arholma Nord vilket är två populära utflyktsmål.

För slappa dagar kan man ta en kort promenad till Bylehamns havsstrand. En magisk strand med horisontutsikt där man vid fint väder kan se en skymt av Åland. I Backa drygt 2 km bort finns året runt öppen ICA-butik. Många uppskattar Älmsta med ett stort utbud av affärer och utflyktsmål. Där finns bland annat en välsorterad ICA-butik, apotek samt restauranger. Den omedelbara närheten till skärgårdsliv och vacker natur är uppskattad och drygt 35 minuters bilfärd mot norr ligger Grisslehamn, ett av Roslagens mest genuina samhällen. Utöver det fina Hotell Havsbaden är det många som uppskattar en tur till Åland med Eckerö-linjen.

Till Norrtälje är det drygt 45 minuters bilresa och därifrån ca 45 minuter till Stockholm.

Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand, kontakta mäklaren vid frågor.

 

Hanna Thorén
Fastighetsmäklare Hanna Thorén 073-021 70 72

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Bylehamnsvägen 136 - Väddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00