Bygg nytt i skärgårdsidyllen Rävsnäs på Rådmansö

Mycket fin obebyggd tomt i pittoreska Rävsnäs på Rådmansö med sjöglimt. Tomten är 1 637m² och ligger i ett lugnt område med promenadavstånd till Rävsnäs hamn med bryggor och sjöbodar. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Kommunalt V/A och fiber finns i området. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand.

Alla bilder

Rävsnäs - Rådmansö - Norrtälje

Pris/bud
1 950 000 kr
Obebyggd tomt med sjöglimt

Mycket fin obebyggd tomt med sjöglimt i skärgårdsidyllen Rävsnäs på Rådmansö. Tomten är 1 637 m² och ligger i ett lugnt och fridfullt område med promenadavstånd till Rävsnäs hamn med bryggor och sjöbodar.

Området omfattas inte av detaljplan och fastigheten är inte bunden till någon husleverantör, vilket ger dig stor frihet att bygga just ditt drömboende. Utmed tomtgräns finns kommunalt V/A. För mer information kontakta Norrtälje Vatten och Avfall. Närmsta anslutningspunkt för el finns utmed tomtgräns. Kontakta Vattenfall för mer information om kostnad. Köparen får själv anlägga och bekosta el, fiber, vatten och avlopp. Väg finns i anslutning till tomten.

Omgivningen runt Rävsnäs

Området består av både permanent- och fritidshusboenden vilket gör att byn är levande året om. Pittoreska Rävsnäs hamn med bryggor och sjöbodar ligger ca 400 meter från tomten.

Med egen båt finns mycket att se och göra och man finner snabbt sin favorit kobbe. Från Rävsnäs tar man sig med lätthet ut till någon av skärgårdskrogarna Lidö Krog, Fejans krog eller Arholma. Det är enkelt att ta sig in till Norrtälje med båt eller bil för shopping, restaurangbesök eller något annat roligt evenemang under sommaren. Ytterskärgården med många natursköna platser ligger bara några distansminuter bort. Söderarm med sina vackra badklippor når man med båt på ca 20 min.

Vid Rävsnäs brygga finns under sommarhalvåret Bryggan Bar som serverar goda pizzor, dryck och glass. Här finns även båtförbindelse till flera av öarna utanför. Till Gräddö som är ett mindre skärgårdssamhälle är det ca 5 minuter med bil. Där finns en året runt öppen ICA-butik, förskola, pizzeria samt Gräddö Marina. På Rådmansö finns även grundskola (F-6). Till Rävsnäs åker man med lätthet både kommunalt och med bil. Till Norrtäljes stadskärna är det drygt 20 minuters bilresa. 

Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand. Kontakta mäklaren vid frågor.

Hanna Thorén
Fastighetsmäklare Hanna Thorén 073-021 70 72

Du behöver godkänna cookies för marknadsföring för att kartan skall fungera.
Ändra inställningar

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00