Bygg nytt i skärgårdsidyllen Gräddö

Stort tomt om 2 609 m² med högt och soligt läge i populära Fagervik. Kommunalt Vatten och Avlopp skall kopplas på enligt förhandsbesked. I Gräddö blandas både permanent- och fritidshusboenden. En kort promenad från fastigheten finns en fin och barnvänlig badstrand. I Gräddö by finns en året runt öppen ICA-butik, förskola, pizzeria samt Gräddö Marina. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand.

Välkommen till Elviras stig
Obebyggd tomt med sjönära läge
Omgivning
Alla bilder

Gräddö - Norrtälje

Pris/bud
1 475 000 kr
Elviras stig 4

Nu finns möjlighet att skapa ditt eget paradis i skärgårdsidyllen Gräddö. Stor tomt om 2 609 m² med högt och soligt läge i omtyckta Fagervik.

Förhandsbesked finns för byggnation av fritids- eller permanenthus. Kommunalt vatten och avlopp finns i området och skall kopplas på enligt förhandsbeskedet. Anslutningsavgift för vatten och avlopp betalas av köparen. För information gällande anslutningskostnad kontakta Norrtälje Vatten och Avfall. Väg finns i anslutning till fastigheten. Fiber finns i området.

Området omfattas inte av detaljplan och fastigheterna är inte bundna till någon husleverantör, vilket ger dig stor frihet att bygga just ditt drömboende.

 

 

 

Omgivningen

Området består av både permanent- och fritidshusboenden vilket gör att byn är levande året om. Här bor du nära vattnet och på gångavstånd finns en fin och barnvänlig sandstrand.

Från Gräddö tar man sig med lätthet ut till någon av skärgårdskrogarna Lidö Krog, Fejans krog eller Arholma. Det är enkelt att ta sig in till Norrtälje med båt eller bil för shopping, restaurangbesök eller något annat roligt evenemang under sommaren. Ytterskärgården med många natursköna platser ligger bara några distansminuter bort. Söderarm med sina vackra badklippor når man med båt på ca 20 min. I Gräddö by finns en året runt öppen ICA-butik, förskola, pizzeria samt Gräddö Marina. Båtplats går att söka hos Gräddö Marina. På Rådmansö finns även grundskola (F-6). Till Gräddö åker man med lätthet både kommunalt och med bil. Till Norrtäljes stadskärna är det drygt 20 minuters bilresa. 

Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand. Kontakta mäklaren vid frågor.

Hanna Thorén
Fastighetsmäklare Hanna Thorén 073-021 70 72

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Elviras stig 4 - Gräddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00