Bygg nytt i idyllen Koholma på Rådmansö

Nu finns chans att köpa en stor obebyggd tomt i pittoreska Koholma på Rådmansö. Tomten är drygt 3 000 m² och ligger i ett lugnt område med promenadavstånd till fin havsvik med bryggor och sjöbodar. Förhandsbesked finns för permanent- eller fritidsbostad. Båtplats kan sökas via Koholmavikens samfällighetsförening. Till Norrtäljes stadskärna är det drygt 20 minuters bilresa. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand.

Välkomna till Koholma Byväg 3B
Havsnära tomt för byggnation
Pittoreska Koholmaviken med sjöbodar och bryggor
Alla bilder

Koholma - Norrtälje

Pris/bud
900 000 kr
Välkommen till Koholma Byväg 3B

Stor obebyggd tomt med soligt läge i skärgårdsidyllen Koholma på Rådmansö. Tomten är drygt 3 000 m² och ligger i ett lugnt och fridfullt område med promenadavstånd till fin havsvik med bryggor och sjöbodar.

Förhandsbesked finns för byggnation av fritids- eller permanenthus. Nyanlagd väg finns i anslutning till fastigheten. Elanslutning är beställt via Vattenfall. Vatten och avlopp saknas. Avloppslösning i form av slamavskiljare och infiltrationsbädd har föreslagits av kommunen i förhandsbeskedet (se bilaga). Fiber finns i området. 

Området omfattas inte av detaljplan och fastigheterna är inte bundna till någon husleverantör, vilket ger dig stor frihet att bygga just ditt drömboende.

Omgivning

Området består av både permanent- och fritidshusboenden vilket gör att byn är levande året om. Pittoreska Koholmaviken med bryggor, sjöbodar och sandstrand ligger bara några minuters promenad från fastigheten.

Med egen båt finns mycket att se och göra och man finner snabbt sin favorit kobbe. Båtplats kan sökas genom Koholmavikens samfällighetsförening.

Från Koholma tar man sig med lätthet ut till någon av skärgårdskrogarna Lidö Krog, Fejans krog eller Arholma. Det är enkelt att ta sig in till Norrtälje med båt eller bil för shopping, restaurangbesök eller något annat roligt evenemang under sommaren. Ytterskärgården med många natursköna platser ligger bara några distansminuter bort. Söderarm med sina vackra badklippor når man med båt på ca 20 min.

Till Gräddö som är ett mindre samhälle är det ca 5 minuter med bil. Där finns en året runt öppen ICA-butik, förskola, pizzeria samt Gräddö Marina. På Rådmansö finns även grundskola (F-6). Till Koholma åker man med lätthet både kommunalt och med bil. Till Norrtäljes stadskärna är det drygt 20 minuters bilresa. 

Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand. Kontakta mäklaren vid frågor!

Hanna Thorén
Fastighetsmäklare Hanna Thorén 073-021 70 72

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Koholma byväg 3B - Gräddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00