Bygg din dröm längs med Vätösundet

Nu finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende i högt och fint läge längs med Vätösundet! Mycket fin sjöutsikt ut mot sundet. Som en sjötomt då tomten innehar servitut på marken ner till strandkanten där tillstånd finns att anlägga brygga under förutsättning att tillståndsgivande myndighet beviljar det. Generösa tomter som ligger utanför detaljplanerat område, vilket ger en större frihet att bygga ditt drömhus. Rosättra ligger i det bästa av skärgårdsvärldar, med båt finns mycket att upptäcka inom den inre skärgården och sen enkelt att ta sig vidare till ytterskärgård. Med bil eller cykel finns fin, lantlig Roslagsmiljö att upptäcka i närområdet. Närmsta matbutik finns på Vätö knappt 10 minuter från tomterna, i Nysättra finns restaurang, några butiker samt välsorterad brädgård, ca. 6 minuter med bil. Till Norrtälje tar det ca. 20 min med bil där all tänkbar service finns.

Alla bilder

Rosättra - Norrtälje

Pris/bud
2 295 000 kr
Tomt till salu

Segelbåtsvägen 23 - Björhövda 2:48 är 2157 kvm. Pris 2 295 00 kr eller högst bjudande.

Kostnad för elanslutning: Från 38 125 kr inkl. moms i fast anslutningskostnad enligt dagens taxa. Elanslutning finns i tomtgräns, markmätarskåp kom på plats år 2021.

Vatten finns draget till tomtgräns. Gemensam borrad brunn, 4 st fastigheter delar på brunnen. Enskilt avlopp ordnas på egen hand, troligen en 3 kammarbrunn med pump. Anslutning till delad infiltration finns i tomtgräns, 4 st fastigheter delar på infiltrationen. Anslutning av vatten och anläggning av avlopp bekostas av en köpare.

Bygglov kan ansökas direkt till kommunen utan förhandsbesked för tomterna.

Dom båda tomterna ha servitut på markområdet nedanför ner till strandkanten, där man också har rätt att röja busk och sly för att behålla utsikten. Tillstånd finns även att inom servitutsområdet anlägga brygga om tillståndsgivande myndighet beviljar det.

Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand!

Rosättra - Vätöviken

Rosättra ligger längs med Vätöviken, kanske mest känt för Rosättra båtvarv, Sveriges äldsta varv, och deras Linjett båtar. Ett varv som i allra högsta grad är aktivt. Fin, lantlig Roslagsmiljö i närområdet.

På Vätö som ligger knappt 10 minuter från tomterna finns den närmsta matbutiken som ligger centralt på ön och är öppen året om. Likaså skolorna. Med den egna båten tar man sig enkelt till pärlor som Lidö Wärdshus och Fejan. Längtar man ut till ytterskärgården är inte det heller långt.

Norrtälje, som ofta kallas Roslagens huvudstad, är en idyllisk och levande skärgårdsstad dit du tar dig på 20 minuter med bil. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer, konst och evenemang att besöka året runt. Norrtälje har även ett stort serviceutbud med flera matbutiker, bland annat populära Ica Kvantum Flygfyren, Systembolaget, flera apotek mm. Både mindre lokala butiker och större kedjor så som Åhléns och HM hittar du längs med gågatan. Även flera större handelsområden i utkanten av Norrtälje med varuhus så som Ö&B, Biltema och Mio.

I Roslagen finns öar för alla sinnen, omkring 13 000 st till antalet. Här hittar du allt från välbesökta öar med skärgårdskrogar och boenden till obebyggda kobbar dit du kan ta dig med egen båt.

Flertalet skolor, förskolor och gymnasium finns både i centrala delarna och ute på landsbygden. Aktiviteter för båda unga och vuxna finns i form av bland annat fotboll, padel, ridning eller simning i Norrtäljes nya simhall. Till och från Norrtälje är det mycket goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och övriga delar av kommunen både via bil och buss. Dubbeldäckare trafikerar busstrafiken till Stockholm, i rusningstid en gång varje kvart.

Linnéa Lund
Fastighetsmäklare Linnéa Lund 076-831 02 63

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Segelbåtsvägen 23 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00