Blidö Fällgate

Nyrenoverad sommaridyll på vackra Blidö. Hus och gäst och plats vid gemensam brygga och sjöbod på kort avstånd. Nära till vacker skärgård och sköna bad.

Flygbild
Huvudbyggnad
Huvudbyggnad
Alla bilder

Blidö - Norrtälje

Pris/bud
3 400 000 kr

Välkomna ut till Blidö utsida och detta nyrenoverade sommarställe. Fastigheten har andel i gemensamhetsanläggning med båtplats, bryggor, bastu och sjöbodar med eget förråd. Utanför ligger Svartlögafjärden med Norröra och Söderöra i fonden. På kort avstånd från fastigheten ligger vattnet strax norr om Bromskärshamnen Vid bryggan har man båtplats vid Y-bom. Här har man dessutom en fin liten sandstrand för avkopplande bad.

Huset ligger på en fin trädgårdstomt på totalt 2 263 m² som är en härlig plats för lek och avkoppling.  Huset är ursprungligen byggt i mitten på 1980-talet men har helt nyligen genomgått en total renovering och är idag ett bekvämt skärgårdsboende med alla bekvämligheter.

Huset erbjuder tre rum och kök fördelat över ca 51 m². Två bra sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Allt renoverat med fina materialval. Råspont på väggarna bidrar också till den sköna skärgårdskänslan. Det nybyggda köket erbjuder alla bekvämligheter för en skön vistelse på Blidö. 

Vid sidan om huset ligger gäststugan med sovrum, allrum samt egen toalett och dusch. På tomten finns dessutom en mindre förrådsbyggnad.

Området är planlagt och planen medger en byggrätt om 120 m² och därtill kommer Attefallsreglerna. Huset värms och kyls med luftvärmepump, Vattnet är en delad brunn med åtta fastigheter och förser huset med bra vatten och god vattentillgång. Avloppet är en sluten tank och gråvattnet går ner i ett separat BDT-avlopp. Fiber är framdraget till fastigheten och beställt men ännu inte anslutet av operatör. Fastigheten ansluts under augusti månad.

Området är lugnt och fridfullt, men det är ändå nära till allt. På kort avstånd finns en välsorterad Ica-butik som håller öppet året runt. Vid den egna båtplatsen nere vid stranden ligger båten tryggt förtöjd och därifrån är det nära till badkobbarna i denna del av skärgården. En mängd med skärgårdskrogar finns att tillgå. Blidö Hamnkrog och Furusunds Wärdhus ligger på bekvämt avstånd och med båten är det inte långt till Lidö Värdshus, Fejans skärgårdskrog, Finnhamn och Högmarsö Skärgårdskrog. Alla dessa krogar har olika specialiteter och är väl värda ett besök.

På Blidö finns all service man kan tänka sig. Skärgårdens mest välsorterade ICA ligger som sagt på väg till fastigheten. Det finns även en nybyggd padelanläggning  800 m från fastigheten. Om olyckan skulle vara framme finns vårdcentral. På sommarhalvåret finns en mängd kvällsaktiviteter för hela familjen; musikkvällar, bioföreställningar, mm. Blidö är en komplett ö med många möjligheter för både fritids- och året runt boende.

Till Blidö tar man sig enkelt med bil, båt eller buss. Med bil från centrala Stockholm nås färjan i Furusund på en dryg timme. Vaxholmsbolaget trafikerar dagligen ön med ett flertal turer. SL-buss kör kontinuerligt hela dagen till och från Norrtälje. Det finns alltså goda möjligheter för att pendla in till fastlandet under hela året.

Välkomna!

 

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Roparuddsvägen 5 - Blidö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00