Äkta skärgårdsidyll

Härlig utsikt på sjönära tomt med huvudhus, två gästhus och egen brygga. Möjlighet till bil- och båtplats i Sundsveden.

Välkommen till Ormön
Lunch på bryggan
Sol och bad
Alla bilder

Ormön - Östhammar

Pris/bud
2 850 000 kr

Välkommen till Ormön som ligger strax söder om Gräsö, på gränsen till Ålands hav och med närhet till Grisslehamn och Öregrund. Du tar den egna båten från Sundsveden och lägger till vid bryggan som bjuder på härliga sommarbad och möjlighet att duka upp lunchen precis vid vattnet.

Tomten är en härlig och lättskött naturtomt om 3 215 kvm och en kort promenad tar dig från bryggan upp till husen. Huvudhuset om ca 56 kvm består av kök och vardagsrum i öppen planlösning med stor matplats och en härlig sjökontakt. En hall leder in till två sovrum, ett med plats för dubbelsäng, och toaletten (Separett) med handfat. Utedusch finns runt hörnet. 

Det större gästhuset ligger strax nedanför huvudhuset och har eget kök, vardagsrum med öppen spis (dock ej godkänd idag) och ett mysigt sovrum. Köket är äldre, men är fullt fungerande. Utanför köket finns ett uterum med tak och altan intill.

Ett mindre gästhus finns längre upp på tomten och består av ett stort rum med plats för dubbelsäng och kitchenette. 

En förrådsbyggnad ligger bakom det större gästhuset och här finns även utedasset. 

Vatten från egen brunn finns i både huvudhus och det större gästhuset och el är draget till alla husen. Strandremsan är reglerad via servitut och bryggan är privat. Alla hus är i behov av viss renovering.

Natursköna Ormön har relativt glest mellan sina tomter och runt denna fastighet finns inga angränsande grannar, här kan du vara privat. Det finns gott om skog och mark för svamp- och bärplockning eller bara en skogspromenad och nere vid bryggan kan man se havsörnarna sväva uppe i det blå. Med båten kommer man direkt ut i ytterskärgården och runt om finns det otaliga ostörda öar med släta klippor att göra utflykter till.

Välkommen på visning!

 

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Ormön 183 - Gräsö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00