Äkta sjötomt vid sjön Valloxen

Nu finns möjlighet att förvärva en äkta sjötomt vid sjön Valloxens strand. På tomten står idag ett hus om 24 kvm uppfört omkring år 1930 och rymmer ett rum, förrådsdel och torrdass, allt i äldre skick. Fin utsikt ner mot sjön som erbjuder härliga dopp om somrarna och skridskoåkning om vintern. Till fastigheten följer fiskerätt i Valloxen. Fastigheten saknar vatten och avlopp idag. El finns draget. Fastigheten ligger i ett område som kommunen planerar att detaljplanera och förslag till det finns bifogat. Servitut på väg finns till fastigheten men är inte anlagd. Lantligt och trevligt område och knappt 10 minuter med bilen in till centrala Knivsta där allt serviceutbud som kan önskas finns. Mycket bra pendlingsläge både med tåg och bil till Uppsala och Stockholm.

Alla bilder

Nor - Djupvreten - Knivsta

Pris/bud
4 950 000 kr
Äkta sjötomt

På generös sjötomt med rik natur i nord/väst läge finns idag ett mindre hus om 24 kvm uppfört omkring år 1930 och rymmer ett rum, förrådsdel och torrdass, allt i äldre skick.

Fastigheten saknar vatten och avlopp idag. El finns draget. Servitut för väg till fastigheten finns men är inte anlagd.

Fastigheten ligger i ett område som kommunen planerar att detaljplanera och förslag till det finns bifogat. Planerna är pausade just nu då kommunen kikar över vatten- och avloppsfrågan till området.

Intill Valloxen i Knivsta

I Knivsta har du en strategisk placering som ger dig närhet till både Stockholm och Uppsala. Du kan njuta av stadens puls och bekvämligheter samtidigt som du lever omgiven av naturens lugn. Det är den perfekta kombinationen av det urbana och det natursköna, som ger dig det bästa av två världar. Här finns flera förskolor och skolor i närområdet och Knivsta kommun invigde 2020 en ny arena för sport och kultur, CIK. Här är det nära till natur med både skog, motionsspår, BMX-bana och en bit bort finns även Mälaren.

Tack vare det utmärkta pendlingsläget, barnvänligheten och den vackra naturen med närhet till både Valloxen och Mälaren så är Knivsta en av Sveriges snabbast växande kommuner. Knivsta har stort utbud av service. Här finns bland annat flera banker, ICA Kvantum, Willys, Systembolag, gym, bageri, ett antal härliga butiker och ett flertal restauranger. Från centrala Knivsta tar det med tåg ca 30 min till Stockholm, ca 8 min till Arlanda och ca 10 min till Uppsala och pendlingen via E4:an fungerar också mycket smidigt som nås snabbt.

Linnéa Lund
Fastighetsmäklare Linnéa Lund 076-831 02 63
Djupvretenvägen 18 - Knivsta
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00