Nötviken - Norrtälje

2 750 000 kr

Äkta sjötomt i västerläge

Fint sluttande sjötomt med generös byggrätt om både bostadshus och uthus samt brygga och båthus.

Fastighetsmäklare Irina Bruzelius Irina Bruzelius
Nötviksvägen 21 - Norrtälje
0 min
Med bilväg
Vatten: 2038 m2
Tomtarea: 2398 m2
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Friköpt - Tomt

Fastighetsbeteckning:

ÖSBYHOLM 1:154

Land:

Sverige

Kommun:

Norrtälje

Stad:

Norrtälje

Område:

Nötviken

Postnummer:

761 98

Vatten:

2038 Kvm (Fastighetsregistret)

Tomtarea:

2398 Kvm (Fastighetsregistret)

Vatten och avlopp:

Vatten saknas. Avlopp saknas.

Planbestämmelser:

Ändring av detaljplan: Tillägg till byggnadsplan över alla ägorna till fastigheten ösbyholm 1:9 och byggnadsplan för brantbacken omfattande del av fastigheten ösbyholm 1:44 (2015-03-16) Byggnadsplan: ösbyholm 1:9 (1961-07-21) (genomförd )

Taxeringsvärde totalt:

1 406 000 kr

Taxeringsvärde tomt:

1 406 000 kr

Taxeringsår:

2018

Taxeringskod:

210

Skattesats:

31.8%

Fastighetsavgift:

14 060 kr

Vatten/Avlopp:

14 000 kr/år

Samfällighet:

1 000 kr/år

Driftskostnader totalt:

15 000 kr/år

Servitut & GA:

fnr_010055392: Gemensamhetsanläggning Norrtälje ÖSBYHOLM GA:2
fnr_010519400: Gemensamhetsanläggning Norrtälje BALTORA GA:4
fnr_010521794: Gemensamhetsanläggning Norrtälje ÖSBYHOLM GA:12

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Nu säljs en obebyggd tomt i bästa kvällssolsläge vid Nötviken, Norrtälje. Tomten är en äkta sjötomt med kommunalt vatten och avlopp draget till tomtgräns och den generösa byggnadsplanen medger max 200m² huvudbyggnad samt tillstånd att överbygga vattnet med både brygga och båthus/bastu. Tomten är totalt 4436 m² stor, varav 2038 m² är vatten. Här ges köparen möjlighet att skapa sitt eget paradis i roslagsmiljö.

Området Nötviken är ett relativt nytt bostadsområde med närhet till Norrtälje. Närmaste busshållplats Brantbacken ligger ca 450 m bort. Frötuna skola (F-6) ligger ca 7 min bort och Rådmansö skola ca 15 min bort. Till Vreta handel med pizzeria, återvinning och järnhandel tar det ca 3 min med bil. För ett större utbud ligger Norrtälje stad endast 12 min bort. Här finner ni allt ifrån inrednings- och klädesbutiker till restauranger samt systemet och apotek. 

Eller varför inte åka ner till Marholmen Hotell och Konferens för att njuta av en god middag eller spabad. Kapellskär ligger på bekvämt avstånd och här ligger hela ytterskärgården framför dig. 

Välkommen att åka förbi och titta på fastigheten egen hand!

 

Kartdata ©2019 Google Användarvillkor

Nötviksvägen 21 - Norrtälje
Stockgolm