Åkerö Skäret. Tomt med båtplats och fiskerätt.

Välkomna ut till Rådmansö strax öster om Norrtälje och denna fina tomt om 4 040 m² på en höjd ovanför Hundsjön. Här finns möjligheter att bygga en riktig skärgårdsdröm med närhet till Roslagens vackra skärgård med massor av utflyktsmål. Nära till bad- och båtplats.

Flygbild
Tomten
Alla bilder

Rådmansö Åkerö - Norrtälje

Pris/bud
1 500 000 kr
Tomt med egen båtplats

På vackert solläge invid Hundsjön och Åkeröfjärden på Rådmansö ligger den här stora tomten. Tomten ligger på en liten höjd och är en fin plats att bygga sitt nya sjönära ställe på. Tomten har en total areal om 4 040 m² så det är gott om plats för att bygga och skapa trädgård. Solen skiner på tomten från tidig förmiddag till solnedgång och man har fin utsikt över Hundsjön. Med den egna båten kommer man snabbt ut i hela den vackra Roslagsskärgården via Brevikssundet under Rådmansöbron. Båtplatsen ligger på mycket kort promenadavstånd från fastigheten och här finns även fina badmöjligheter vi det fina lilla Skäretbadet. Till fastigheten hör dessutom fiskerätt.

Området kommer även inom en snar framtid att anslutas till det kommunala VA-nätet enligt besked från Norrtälje kommun.

För området gäller utomplansbestämmelser. Fastigheten är ansluten till el men ej avlopp och vatten utan detta måste projekteras i samband med byggnation.

Till fastigheten kommer man på en timme från Stockholm och i närområdet finns mycket att se och göra. Med den egna båten når man ytterskärgården på 30 minuter och sjökrogar finns det gott om. På Rådmansö finns skola och närmaste affär finns i Gräddö, beläget strax intill mot Norrtäljeviken. Norrtälje stad med hela dess utbud av affärer, restauranger och aktiviteter når man efter ca 10 minuters bilfärd.

Varmt välkomna på visning!

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00
Skäretvägen 31 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00