Ett urval av Timos försäljningar

Norrängsvägen 5, Haninge

Sjönära med utsikt och stora öppna ytor intill bad- och båtliv

Sjönära i bästa solläge med sol från morgon till kväll med solnedgångar över fjärden.

Johannesdal 16, Nynäshamn

Arkitektritat och privat i magisk skärgårdsmiljö

Magnifikt och stilfullt designat sjöställe med allt man kan önska för den som vill njuta av skärgårdens finaste under årets alla årstider. Stor ogenerad tomt i söderläge med huvudbyggnad, två gästhus, sjöstuga och magisk utsikt ca 45 min bilväg från Stockholm

Hästnäsvägen 91, Nynäshamn

Äkta sjötomt på Lisö

Varmt välkomna till ett underbart sjöläge på Lisö och en fastighet som har det mesta man kan önska för den som söker ett vackert skärgårdsställe att samla familj och vänner på. Här finns stora härliga ytor att umgås på både inne och ute. Huvudbyggnad och gästhus ger totalt fem sovrum plus loft. Trädgården bjuder på ett flertal terrasser och soldäck för valfrihet efter väder och vind. Vedeldad bastu som förgyller, garage som förenklar och ett barnvänligt strandområde med plats för solbäddar och beachvolleyplan. Bryggan i skyddat läge på eget vatten med öppen skärgård strax utanför.

Kättelholmen 40, Nynäshamn

Sjönära året runt på Lisö

Fritidshus året om med tillhörande båtplats. Fint solläge och trevlig sjökontakt med strandområde och badklippor i kvällssolsläge precis intill fastigheten. Tomt med stora öppna gräsytor och vinterbonad huvudbyggnad om ca 127 kvm plus gästhus och förrådsbyggnader.

Edeby Forsbergsdal, Katrineholm

Ogenerat sjöläge i magisk miljö

Välkomna till sjön Yngaren och ett drömläge intill vattnet att njuta av året runt. Privat beläget och sol från morgon till kväll med vida vyer över öppna fält och glittrande vatten. Nytt, snyggt och gammalt, charmfullt i en härlig kombination. Välkomna till ett sjönära boende som berör.

Forsbergsdal - helt för sig själv
Vacker gårdsbild
Lång sandstrand mot Yngaren
Nabbenvägen 16, Nynäshamn

Förstklassigt sjöläge Svärdsö-Torö

Ypperligt västerläge med strålande sjöutsikt och solnedgångar över Svärdsfjärden

Djupviksvägen 56 och 58, Värmdö

Äkta sjötomt i ogenerat kvällssolsläge på Vindö

Äkta sjötomt om 27 310 m² varav 7 490 m² eget vatten i ogenerat kvällssolsläge längst ut på Vindö. Tre separata hushåll och strandviste med sjöstuga, sandstrand, vedeldad bastu och brygga med segelbåtsdjup.

Segelledsbacken 4, Huddinge

Fritidshus/villatomt med västläge över Mälaren

Idyllisk sjötomt med egen brygga i kvällssolsläge endast 20 min från city. Unik möjlighet med generös byggrätt och kommunalt VA vid tomtgränsen.

Klockelundsvägen 19, Stockholm

Egen udde, villatomt, med kvällssol vid Drevvikens strand

Underbart solläge på naturskön udde med parkliknande tomt mot sjön Drevviken med kvällssol. Unikt läge nära Stockholms city med kommunalt vatten och avlopp vid tomtgränsen och byggrätt för villa plus komplementhus.

Udden
Kvällssol
Ljuvligt läge
Granudden 1, Nynäshamn

Två angränsande strandtomter i kvällssolsläge på Svärdsö – Torö

Genuin gammal skärgårdsfastighet i kvällssolsläge med charmiga hus från förra sekelskiftet moderniserat för vistelser året runt och med gott om övernattningsplatser för släkt och vänner. De samtaxerade, och intill varandra liggande, strandtomterna Berga 3:9 och 9:7 om 9 360 kvm säljes tillsammans.

Välkomna till Granudden 1
Granudden från sjösidan
Brygga med segelbåtsdjup och badstege
Marsö 5, Nyköping

Egen ogenerad udde med genuin skärgårdskaratär

I rogivande och genuin skärgårdsmiljö på ön Marsö hittar vi denna fina udde med eget vattenområde ogenerat beläget och skyddat innanför holmar och skär med öppet hav utanför.

Nåttarö Korsskär 1, Haninge

Korsskär - egen ö med attraktivt läge i vår södra skärgård intill Nåttarö

Egen ö i vår vackra södra skärgård utanför Nynäshamn intill Nåttarö, Rånö och Utö med öppen ytterskärgård utanför. Ön Korsskär omfattar 238 580 kvm med egen strand, vackra klippor, brygga med segelbåtsdjup och ca 90 kvm huvudbyggnad + tre mindre friggebodar.

Arkö Villa sundbo, Norrköping

Sjönära sekelskiftespärla i bästa sydväst

Charmigt sekelskifte i toppskick på vacker skärgårdstomt i St:Anna Skärgård. Enkel och kort båttur till och från Arkösund med Marina, restaurang och affär.

Världens ände 68, Norrköping

Grosshandlarvilla från förra sekelskiftet

Välkomna till denna sjönära och ljuvligt charmiga grosshandlarvilla med anor och karaktär, ett klassiskt, välbevarat och omsorgsfullt renoverat sommarnöje med permanentstandard i ståtligt läge på höjd med utsikt över Arköfjärden.

Båtplats till fastigheten
Svartsö Trångholmen 249, Värmdö
Badstigen 1, Värmdö

Sjötomt Skenoraströmmen

Ogenerad familjeidyll i populära vatten endast ca 40 minuter från city. Sjötomt med eget vattenområde.

Furuskatevägen 13, Haninge

Äkta sjötomt i ljuvligt kvällssolsläge

Sjötomt Muskö Havsbad med underbart strandliv med stora bryggdäck och egen strand i ogenerat läge.

Norra Svärdsö 10, Nynäshamn

Sjötomt med sjöviste och segelbåtsdjup

Stor sjötomt med tillhörande vattenområde i skyddat läge med endast en granne. Trevligt planerad tomt med vacker faluröd byggnation på höjd och sol från morgon till kväll.

Välkommen till Svärdsö
Naturskönt läge
Ekuddsvägen 21, Nykvarn

Sjönära vid sjön Yngern

Sjönära läge på idylliska Ekudden med egen tillhörande brygga i sjön Yngern. Lugnt och fridfullt område med endast ett 40-tal fritidsfastigheter och gemensamhetsområden med bland annat barnvänligt sandstrandsbad och lekplats.

Brygga hörande till fastigheten
Huvudbyggnad
Vardagsrum
Trädgårdsgatan 9, Nynäshamn

Skärgårdsvilla

Representativ skärgårdsvilla i pampigt högt och privat läge med ljuvlig sjökontakt och närhet till allt som önskas. Egen brygga med sjöbod och gästhus

Hall Övre Aspgården 3, Flen

Sjönära i rogivande miljö med rymd och öppna vyer, en dröm för den som värdesätter kvalitet och har höga krav på estetik och funktionalitet.

Algatan 26, Haninge

Sjönära liten idyll med massor av charm på naturskön tomt i trevligt solläge

Sjönära liten idyll med massor av charm på naturskön tomt i trevligt solläge. Tre byggnader som ger gott om plats. Närhet till bad- och båtplats.

Regarn 8, Nynäshamn

Sjötomt i soligt västerläge

Sjötomt i högt soligt västerläge med magnifik sjöutsikt och kvällssol. Sjöstuga intill strandlinje med rejäla bryggor och badvänlig strand.

Östra Kovik Spisen 1, Nyköping

Sjötomt med privat och fridfullt läge i bästa väderstreck med sol hela dagen och bedårande sjöutsikt. Egen strand, klippor och brygga.

Eriksbergvägen 32, Nynäshamn

Stor västvänd sjötomt med lång strandlinje i kvällssolsläge. Privat och fridfullt läge med egen brygga, badklippor och strålande sjöutsikt.

Miljö
Dalsalavägen 19, Värmdö

Sjönära, sol, bad & båt

Säljarens sommarbild
Bastun vid Holmängen
Frönäs Sjöväg 19, Nynäshamn

Högt solläge med storslagen sjöutsikt över Svärdsfjärden

Högt solläge med storslagen sjöutsikt över Svärdsfjärden. Arkitektritat året-runt-hus med ogenerat läge och närhet till sandstrandsbad och båtplats.

Kallmossevägen 10b, Värmdö

Strandområde med kvällssol

Sjönära med smakfullt renoverat hus för åretruntbesök i bra solläge intill eget strandområde med soldäck, brygga och klippor i underbart västerläge.

Brygga och bryggdäck exklusivt  för  fastigheten Fjällsvik 3:107
Stora sociala ytor för alla väder
under tak
Grön Väg Lindholmen 1, Nynäshamn

Sjönära på Lisö

Sjönära tomt om 17 941 m² i idyllisk lantlig miljö på Lisös södra udde intill sandstrandsbad och båtplats. Huvudbyggnad i två plan med 5 r o k.

Hökstigen 4, Värmdö

Högt fritt solläge och ljuvlig sjöutsikt. Åretruntstandard med generös öppen planlösning 5 rok plus gästhus. Båt- & badplats precis nedanför tomten.

Länntorp 1, Strängnäs

Sjötomt om totalt 28 770 kvm i härliga Sörmland med bad, båtliv och fiske.

Sjötomt om totalt 28 770 kvm i härliga Sörmland med bad, båtliv och fiske. Idyllisk gårdskänsla med två hus för åretombesök en timme från Stockholm.

Brygga på eget vatten
Koviksuddsvägen 68, Värmdö

Magnifik sjöutsikt och toppenläge på Koviksudde

Sjötomt med magnifik sjöutsikt och toppenläge i lantlig skärgårdsmiljö längst ut på Koviksudde endast ca 30 min från city.

Vidsträckt sjöutsikt
Sjöstugan
Gott om plats
Vallgatan 5, Värmdö

Sjönära fritidshus i idyllisk miljö intill gemensamt bad, delad sjöbod och båtplats. Hus och gästhus med upprustningsbehov ca 40 min från Stockholm.

Från tomten
Huvudbyggnad
Huvudbyggnad
Vadholmsholm 8, Strängnäs

Sommarparadis i Sörmland

Sjötomt i soligt västerläge med strålande sjöutsikt och kvällssol i Mälaren. Vinterbonat hus, bryggdäck med gästhus/bastu, båthus, snickarverkstad mm.

Sjöstuga med bastu och gästrum
Vitnäsvägen 34, Huddinge

Arkitektritad villa som, förutom magisk utsikt över sjön Drevviken, även erbjuder 112 meter egen strandlinje, avskaffat strandskydd och eget vatten.

Edesön 8, Haninge

Sommarparadis med ypperligt läge och bedårande sjöutsikt

Sommarparadis med ypperligt läge och bedårande sjöutsikt på ö strax utanför Dalarö. Välskött familjeställe med gott om plats både inne och ute.

Morgondoppet?
Regarn 15, Nynäshamn

Sommartorpsdröm på sjötomt i naturskön miljö med vacker faluröd byggnation på höjd och underbar vy över vattnet.

Kanadavägen 3, Haninge

Enkelt och bekvämt liv på landet med sjölivets alla nöjen runt knuten

Enkelt och bekvämt liv på landet med sjölivets alla nöjen runt knuten i underbar skärgårdsmiljö. Ölivets alla fördelar med bilväg ända fram.

Man rör sig lätt mellan inne och ute...
Bad och båtplats nedanför fastigheten
Vida ytor
Hultstugan Karlslund 7, Norrköping

Sekelskifteshus på sjötomt

Charmigt sekelskifteshus på sjötomt med vacker gårdsbild i ogenerat soligt söderläge och strandlinje med kvällssol. Renoveringsbehov med potential.

Österuddsvägen 12, Haninge

Sjönära liten pärla omgiven av allt man kan önska

Sjönära liten pärla omgiven av allt man kan önska för ett härligt skärgårdsliv med bad, båt och utflykter ca 50 min med bil från Stockholm, även buss.

Här är det svårt att ha tråkigt
Härliga uteplatser
Sandstrandsbadet på Örnsand
Bredstäk 46, Nynäshamn

Sjönära arkitektritad villa med ljus och rymd idylliskt belägen i rogivande vacker miljö på Lisö

Sjönära arkitektritad villa med ljus och rymd idylliskt belägen i rogivande vacker miljö på Lisö med utsikt över Fållnäsviken med båtplatsmöjlighet.

Skärmarövägen 47, Värmdö

Sjönära villa

Sjönära och soligt toppläge med ljuvlig sjöutsikt över Skärmaröviken med båtplats. Representativt åretrunt- eller weekendhus plus gästhus i toppskick.

Olleviksleden 3, Oxelösund

Sjölägesidyll med modern villa 6 rok i toppskick dryga timmen från Stockholm. Eget vatten med brygga, stort lyxigt pooldäck med uterum. Dubbelgarage.

Sol, sol, sol...
Tempererat vatten
Olleviksleden 3
Balders Väg 3, Nynäshamn

Sjönära

Tomten
Båtplats i småbåtshamnen
Områdesbild
Djurö Sollenkroka Ö 152, Värmdö

Sjönära på Sollenkroka ö

Sjönära med trevligt solläge och stor plan gräsyta nära sandstrandsbad. Välplanerat med gott om plats och lättillgängligt året om med Waxholmsbåt.

Torstigen 5, Värmdö

Magnifik sjöutsikt och toppenläge på Koviksudde

Förstklassigt boende med frontläge och magnifik sjöutsikt med kvällssol endast 30 min från city. Eget vattenområde med brygga och nära Waxholmsbåt.

Havsbadsvägen 7, Haninge

Sjönära

Sjönära vinterbonat fritidshus med trevlig sjökontakt mot bad- och båtplats på Muskö. Charmigt hus i bra skick för åretombesök plus gäststuga.

Gemensam brygga
Salholmsvägen 11, Haninge

Strandtomt i högt soligt läge med vidunderlig sjöutsikt och närhet till båtplats

Strandtomt i högt soligt läge med vidunderlig sjöutsikt och närhet till båtplats, sandstrand- & klippbad. Underbar skärgård med bilväg ända fram.

Fiskarstigen 3, Haninge

Idylliskt skärgårdsläge, gammalt fiskehemman med genuint torp och åretrunthus

Idylliskt skärgårdsläge, gammalt fiskehemman med genuint torp och åretrunthus på underbar strandtomt intill sjöviste med delad sjöbod och egen brygga.

Hus i två plan med källare
Torpet med huvudbyggnad bakom
Södra Verkarö 16, Nynäshamn

Sjönära idyll

Långuddsvägen 47, Haninge

Sjöläge med magnifik utsikt

Hoppetvägen 33, Haninge

Närhet till båtplats och bad

Renoverat fritidshus för enkelt och bekvämt liv på landet året om. Närhet till båtplats och bad med ölivets alla fördelar och bilväg ända fram.

Härliga uteplatser
Gemensamt bad med båtplats
Tomten
Ängsholmsvägen 49, Nynäshamn

Sjönära fritids-/permanenthus i härligt solläge med sjöutsikt

Sjönära fritids-/permanenthus i härligt solläge med sjöutsikt och generösa utrymmen på grönskande tomt intill gemensam brygga m bad och bastu.

Härlig terrass
Entrésida
Sjökontakt
Djurö Sollenkroka Ö 137, Värmdö

Ståtligt högt solläge med vacker sjöutsikt

Oskarsgatan 10, Nynäshamn

Sjötomt i toppläge på Trehörningen

Välkommen till Oskarsgatan på Trehörningen och ett sällan återkommande tillfälle på en av Nynäshamns mest eftertraktade adresser. Äkta sjötomt i bästa västerläge med kvällssol och öppet hav runt knuten.

Härligt högt läge
mot
Gul Väg Grytnäs 64, Nynäshamn

Komplett och stilfullt designat sjöställe

Komplett och stilfullt designat sjöställe med magnifik vy över Svärdsfjärden. 165 m² boarea, 7 rok. Båthus med bastu & rum, 2 gästhus och egen strand.

Torstigen 5, Värmdö

Magnifik sjöutsikt och toppenläge på Koviksudde

Nabbenvägen 42, Nynäshamn

Sjötomt i västerläge

Stor sjötomt med underbar strandlinje och generös brygga med bryggdäck i kvällssolsläge. Byggnation på höjd med fantastisk sjöutsikt.

Djurö Sollenkroka Ö 135, Värmdö

Ypperligt läge
Grevgatan 14, Nynäshamn

Sjönära Villa

Sjönära Villa

Fastighetskarta
Bredlötsvägen 32B, Nynäshamn

Sjönära tomt med bygglov och båtplats intill

Byggklar tomt på höjd med sjöutsikt. Förhandsbesked för byggnation som medger 1 planshus om ca 160 kvm byggnadsarea plus ca 40 kvm komplementbyggnad. Till fastigheten hör båtplats med segelbåtsdjup via servitut på brygga vid samfällt strandområde nedanför fastigheten.

Utsikt från tomten
Båtplats för fastigheten via servitut
Tomten
Sjöstigen 5, Nynäshamn

Sjönära med åretruntstandard på Oxnö - Torö

Nybyggt hus med åretruntstandard om ca 80 kvm i härligt läge på höjd med strålande sjöutsikt. Nedanför fastigheten finns ett samfällt strandområde med brygga.

Samfällt strandområde
Regarn 25, Nynäshamn

Sjötomt på ön Regarn - Lisö

Underbar sjötomt med riktigt härlig skärgårdskänsla på ön Regarn fem minuter från fastlandet på Lisö. Huvudbyggnad med åretruntstandard på höjd med magisk utsikt och sjöviste över stranden.

Dyvikshamnväg 12, Nynäshamn

Sjönära intill härliga stränder på Lisö

Charmigt och enkelt sommarhus om ca 38 kvm, 3 rok plus taktäckt veranda på höjden av stor fin naturtomt. Lekstuga, förvaringsbod, utedass och egen borrad brunn för sommarvatten. Välordnade gemensamhetsområden med strålande havsutsikt från sandstrands- och klippbad, bryggor och midsommaräng med bouleplan mm.

Gemensamhetsområde
Sågstensvägen 69, Nynäshamn

Sjönära på södra Torö - Sågsten

Fritidshus året om i härligt läge intill sandstrand, promenadstigar och välordnade gemensamhetsområden med småbåtshamn, bad, bastu, fotbollsplan mm. Huvudbyggnad ca 90 kvm med stor terrass och gästfrigga på generös tomt i skyddat läge med öppet hav strax utanför.

Sandvik strandväg 104, Nynäshamn

Drömläge med strålande sjöutsikt och glödande kvällssol

Sjönära på höjd med privat och insynsskyddat läge öppet mot sol, himmel och hav med magnifik utsikt och kvällssol. Vinterbonad huvudbyggnad, ateljé/gästhus med bastu/dusch och gästfrigga på härligt terrasserad tomt med bad direkt nedanför tomten och båtplats på samfälld brygga. I området finns gemensamma bryggor, sandstränder och klippbad, promenadstigar och grönområden. Restid med bil ca ca 50 min från city.

Sjöhagsvägen 12B, Tyresö

Med ljuvlig utsikt över vattnet och kvällssol

Strandtomt med egen brygga i strålande solläge med långsträckt fri vy över Drevvikens vatten och kvällssol. Villa i två plan uppförd 2008 på lättskött fin tomt i rogivande miljö ca 20 min från city.

Stenstrand 59, Nynäshamn

Strandtomt i strålande söderläge på eftertraktade Stenstrand, Torö

Ytterst naturskönt läge med horisontutsikt och tomt som sträcker sig ner över stenstranden till havet. Byggnation på höjd med vyer och generöst med sociala ytor både inne och ute. Två separata och vinterbonade hus med egna hushåll ger tillsammans ca 113 kvm med 5 rum, 2 kök, 2 duschrum och ett loft.

Solsa 411, Nynäshamn

Sjönära toppläge vid porten till Torö

Privat läge på höjd med underbar sjöutsikt. Villa i toppskick 5 rok på lättskött tomt och härliga uteplatser med stor veranda och anlagd gårdsplan. Naturskönt område med promenad-/ joggingstigar och möjlig båtplats intill fastigheten. Garage och extra byggnad om ca 60 kvm att inreda.

Lilla Norrskog 1, Nynäshamn

Klassisk skärgårdsfastighet på Torö

Stor naturskön och härligt omväxlande sjötomt med sol från morgon till kväll. Här finns alla möjligheter att hitta hem för den som älskar sjön, oavsett om man söker en oas med ostört läge för fritidsboende eller sitt framtida fasta drömboende. Gediget hus i två plan på höjd och plana gräsytor utanför. Lång strandlinje med segelbåtsdjup, bryggor, boj och sjöbodar i skyddad vik mot nordöst, och i kvällssolsläge mot väst njuter man av bastu med soldäck, badklippor och brygga.

Körsbärsvägen 15, Nynäshamn

Sjönära på eftertraktade Torö - Storudden

Mycket trevligt belägen fastighet gränsande mot friområde och med sjökontakt i två väderstreck.

Ringvägen 64, Nynäshamn

Sjönära med fridfullt läge och ljuvlig utsikt

Ogenerat läge med båtplats på gemensam brygga nedanför fastigheten. Trevligt område med promenadstigar och grusvägar med cykelavstånd till sandstrandsbad. Huvudbyggnad som renoverats invändigt om ca 71 kvm. Tre rum plus källardel och enkel gäststuga. Egen borrad brunn och wc.

Altan mot sjösidan
Utsiktsbild
Gemensam brygga
Granholmsvägen 31, Nynäshamn

Strandtomt med kvällssol över Himmerfjärden

Underbart sjöläge på udde med sol från morgon till kväll och strandlinje med strandstuga och bryggdäck intill badklippor. Härligt ompysslad och grönskande skärgårdstomt med hus om ca 80 kvm, 4 rok plus källarutrymme. Till fastigheten hör även del i angränsande allmänning, vatten och holmar/skär intill udden. Varmt välkomna till ett naturskönt och fridfullt läge på Sorundas fina västsida, under timmen med bil från Stockholm city.

Jogersö-Bergö 30, Oxelösund

Idylliskt söderläge i Oxelösunds vackra skärgård

Äkta sjötomt i bästa söderläge, skyddat beläget innanför holmar och skär, med öppet hav direkt utanför.

Svartsö Gränö 105, Värmdö

Rofyllt i vacker skärgårdsmiljö

Handskviksvägen 15, Värmdö

Intill skärgård och insjö

Stora plana gräsytor
Gemensam brygga
Delad sjöstuga
Tjädervägen 10, Tyresö

Sjönära året om

Här är man ute i alla väder
Närhet till havet
Härlig sjökontakt
Alléviken 19, Haninge

Kyrkviken
Alléviken
Älgholmen 12, Haninge

Skärgårdsidyll intill Dalarö med charmigt sekelskifteshus

Smådalarövägen 47, Haninge

Sjönära charmig villa på stor vacker trädgårdstomt

Sjönära charmig villa på stor vacker trädgårdstomt intill bad, båtplats och buss. Möjligheter för fler rum i huset och två extrabyggnader att utveckla

Smådalarö
Båtplats och bad
Stor härlig trädgårdstomt
Nämdö Östanvik 209, Värmdö

Sjönära charm på vacker och solig skärgårdstomt

Sjönära charm på vacker och solig skärgårdstomt med närhet till egen brygga, sol- och badklippor och Waxholmsbåt som trafikerar året om.

Regarn 15, Nynäshamn

Sommartorpsdröm på sjötomt

Sommartorpsdröm på sjötomt i naturskön miljö med vacker faluröd byggnation på höjd och underbar vy över vattnet.

Överselö Lindö Äng 4, Strängnäs

Sandhamn Lisslö 131, Värmdö

Sjötomt i söderläge Harö-Lisslö

Näsängsvägen 12, Haninge

Sjötomt i soligt sydvästerläge med bilväg för åretrunt besök.

Sjötomt i soligt sydvästerläge med bilväg för åretrunt besök. Hus ca 85 m² + källare, charmigt båthus och två enkla gäststugor. Upprustningsbehov.

, Strängnäs

Fria vyer
Öppen miljö