Ett urval av Linnéas försäljningar

Stålnäsvägen 332
Harka Bergväg 31, Norrtälje

Högt västerläge med vidsträckt vy över Norrtäljeviken

I populära Harka som ligger längs med Norrtäljeviken och bara 10 minuter med bil och även med båt från Norrtälje hittar du denna fina fastighet! I högt västerläge med magisk vy ut över Norrtäljeviken och från tomten ser du hela vägen in till Norrtälje och ut till Lidöfjärden. I badrocksavstånd och knappt 100 m från tomten ligger den gemensamma bryggan där två båtplatser tillhör fastigheten. Bada kan man göra från bryggan eller mer barnvänligt vid områdets strand. På tomten finns ett modernt huvudhus som bland annat rymmer kök och allrum i öppen planlösning samt 3 sovrum. Stor altan nästan runt hela huset. På tomten finns även två vinterbonade gäststugor varav en med pentry och indraget sommarvatten. Även en oisolerad gäststuga, förrådsbod och vedeldad bastu längre ner på tomten.

Långörsvägen 35, Norrtälje

Sjötomt i syd/ väst läge och brygga med segelbåtsdjup

Nu finns möjlighet att förvärva en riktig skärgårdspärla på Singö! Ute på Långören bara några minuter med bil från kyrkan och matbutiken ligger denna oas. Äkta sjötomt i syd/ väst läge med lång strandlinje där egen sandstrand, brygga med segelbåtsdjup samt inredd sjöbod med brygga utanför finns. Stort hus i två plan med plats för hela familjen och gäster som kommer över. Strålande utsikt över Singöfjärden från nästan alla fönster. Här finns även två vinterbonade gäststugor, snickarbod och vedförråd. Med utgång från huset finns ett stort trädäck med nedsänkt pool och jacuzzi samt ett stort växthus i anslutning. Gott om plats för odling samt möjlighet att duka för måltid. På 15 minuter med bil tar du dig till Grisslehamn med flera butiker och restauranger särskilt sommartid, även populära Havsbaden. Till Norrtälje tar det en timme där allt serviceutbud du önskar finns och den gemytliga stadskärnan.

Furulidsvägen 3, Norrtälje

Generös 20-tals villa intill Karlsängen på Vätö

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina 20-tals villa ett stenkast från Karlsängens bryggor på Vätö. Huset har renoverats i omgångar med bevarad charm från byggåret och flertalet kakelugnar. Huset fungerar både som permanentboende och fritidsboende året om. Nyare lantkök med vedspis och badrum på båda våningarna. Stor och fin trädgårdstomt med flera olika träd, buskar och blommor även inglasat uterum med trätrall utanför. På tomten finns också en carport, uthuslänga med gästrum och en gammal jordkällare. Några minuters promenad från fastigheten är man nere vid vattnet i Söderviken och med båt är man snabbt ute i Lidöfjärden och dess vackra skärgård. Knappt 2 km med bil ligger Tempo på Vätö och ca. 2 mil in till Norrtälje finns allt serviceutbud, även många bra restauranger och caféer.

Bottnavägen 132, Norrtälje

Obebyggd tomt i västerläge med båtplats

Nu finns möjlighet att bygga ditt drömhus på tidigare bebyggd tomt med utsikt ut över sjön Ösmaren. Till fastigheten hör via servitut en båtplats vid sjön samt gångväg ner till stranden. På 40-talet bebyggdes tomten och fram till år 2018, då huset brann ned till grunden, stod samma hus på tomten. Kvar finns delar av husets grund, den gamla uppvuxna trädgården och ett rött staket som sträcker sig runt hela tomten. Strandskyddsdispens för att åter få bygga hus på tomten har funnits. Vattenbrunn finns på tomten samt elanslutning. Lantligt läge i vacker omgivning med både skog, åkrar och sjöar. Skola, sporthall och fotbollsplaner finns endast 5 minuter med bil från tomten och in till Norrtälje med all tänkbar service tar du dig på 20 minuter. Välkommen att hitta platsen att bygga drömhuset på!

Ortalavägen 226, Norrtälje

Nybyggd villa på äkta sjötomt i Väddöviken

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en nybyggd villa på äkta sjötomt i Väddöviken! På tomt om 5400 kvm hittar du detta nybyggda lösvirkeshus. Huset har en hög standard, välbyggt och passar utmärkt som både permanent- och fritidsboende. Magisk utsikt ner mot vattnet från hela tomten och från husets alla fönster som vetter mot öst. En lång strandlinje längs med Väddöviken som möjliggör bad från egen tomt och oändliga möjligheter att lätt utforska skärgården via båt. På tomten finns även ett garage där gästrum kan inredas samt planerat för attefallshus intill. Endast ca. 5 minuter till Älmsta med all tänkbar service så som, butiker, restauranger och skolor. Välkommen hem!

Vätöbergsvägen 170A, Norrtälje

Sekelskifteslägenhet med sjöutsikt och båtplats på Vätö

Nu finns unik möjlighet att förvärva en bostadsrättslägenhet med sjöutsikt och båtplats på vackra Vätö! Högst upp i en av två gamla arbetarbostäder uppförda förra sekelskiftet ligger denna lägenhet med 1 rum och kök om ca. 40 kvm. Här finns både en fungerande kakelugn i vardagsrummet och vedspis i köket. Välbevarade vackra sekelskiftesdetaljer så som pärlspont i tak och på väggar, plankgolv och spröjsade fönster med enkelglas. Till lägenheten hör en båtplats med y-bom vid den gemensamma bryggan. Bastu med dusch finns på tomten som delas mellan dom åtta lägenheterna samt två uthus med torrdass och vedförvaring. Ett ogenerat och lugnt läge i en vik vid Lidöfjärden där du enkelt tar dig ut i skärgården. Detta är en fantastisk plats för rekreation och miljöombyte till enklare standard från kanske stadens puls och högre klass på bekvämligheter.

Bergsvikssjövägen 164, Norrtälje

Välskött hus med egen brygga i rakt söderläge

Välkommen till Vätö och Bergsvikssjö! Som näst sista huset längs med grusvägen hittar du detta fina och välskötta ställe. På en höjd med vid utsikt ut över Norrtäljeviken. På udden precis nedanför huset finns bryggan som tillhör fastigheten och området får nyttjas för lek och bad. Huset har senaste åren renoverats en hel del, bland annat det stora inglasade uterummet som förlänger säsongen att sitta utomhus. Huset kan nyttjas året om och alla bekvämligheter finns här, även nytt minireningsverk från i år. Fiber finns indraget som möjliggör jobb härifrån. Endast 10 minuter med bil finns matbutiken på Vätö och ytterligare 20 minuter så är du i Norrtälje med all tänkbar service, butiker och restauranger. Även mycket god kommunikation både via bil och buss vidare till Stockholm. Med båt tar du dig enkelt in till Norrtälje och vidare ut till skärgården och alla dess vackra platser, skärgårdskrogar, kobbar och skär.

Midsjövägen 35, Norrtälje

Södervänd äkta sjötomt vid Långsjön

Precis intill Långsjön på äkta sjötomt hittar du denna fina plats! Ett generöst sutteränghus som passar utmärkt både till permanent- och fritidsboende. Huset rymmer bland annat ett välutrustat kök i anslutning till vardagsrummet, båda med panoramavy ut över sjön. Ett badrum på båda våningsplanen och fyra möjliga sovrum. Här finns också en vedspis och gjutjärnskamin. Från båda våningarna nås balkong och altan i rakt söderläge mot vattnet. Längs med strandlinjen finns en gammal brygga och möjlighet till bad eller vinteraktiviteter på isen om vintern, direkt från tomten. Förutom huvudbyggnaden finns även ett stort uppvärmt dubbelgarage med bra uppfart perfekt för den motorintresserade samt förvaring i trädgårdsbodar. Välkommen!

Frebbenholm 26, Östhammar

Som en egen sjötomt på Frebbenholm

Nu finns möjlighet att förvärva ett av Frebbenholms bästa lägen! Som en egen sjötomt med brygga och sandstrand i bästa sydväst läge. Ett välbyggt och väl omhändertaget ställe med huvudbyggnad uppförd 1966, två gäststugor samt snickarbod. Här finns plats för en stor familj med gäster på besök. Huset kan nyttjas året runt och den öppna spisen och vedspisen ger skön värme kalla dagar. Viken mellan ön och fastland gör att vattnet värms upp snabbt och här är bra fiske. Vackra solnedgångar från den egna bryggan. Välordnad samfällighetsförening där både båt- och bilplats tillhör fastigheten på fastland. Fina badklippor finns på ön och gångvägar med gångbro över till grannön Länsö för fint motionsstråk.

Västra Lackeviksvägen 3, Östhammar

Fin vy över vattnet och ner mot hamnen med egen båtplats

I ett av Lackevikens bästa lägen med mycket fin utsikt ut över vattnet och ner mot områdets hamn hittar du denna fastighet! I högt läge med tomt som både erbjuder skog och bärplockning på egen tomt, till gräsmatta och bra odlingsmöjligheter till flera altaner för att kunna följa solens vandring. Husen är uppförda år 1988 av både lokal hustillverkare och snickare och är välunderhållna samt varit inom familjen i alla år. Huvudhuset rymmer idag bland annat två sovrum, kök och allrum i öppenplanlösning samt fler utgångar mot altaner. På tomten finns även två gäststugor och goda förvaringsmöjligheter. Här kan du vara året om, bo permanent eller ha som fritidsboende. Lackeviken är ett populärt och välordnat område med fin badstrand, egen båthamn där en plats tillhör fastigheten samt fina promenadstråk. 2 mil till både Öregrund och Östhammar med butiker, restauranger och all annan service.

Fagerviksstigen 26C, Norrtälje

Obebyggda tomter med sjöglimt på Gräddö

Nu finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende i bästa läge på Gräddö! Mycket fin sjöutsikt ut mot Lidöfjärden där du endast har några minuter ner till områdets sandstrand. Generösa tomter med kommunalt vatten och avlopp i området. Promenadavstånd till bland annat matbutik, café, pizzeria och båthamn. Missa inte Rådmansö Bageributik.

Fagerviksstigen 26A, Norrtälje

Obebyggda tomter med sjöutsikt på Gräddö

Nu finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende i bästa läge på Gräddö! Mycket fin sjöutsikt ut mot Lidöfjärden där du endast har några minuter ner till områdets sandstrand. Generösa tomter med kommunalt vatten och avlopp i området. Promenadavstånd till bland annat matbutik, café, pizzeria och båthamn. Missa inte Rådmansö Bageributik.

Morängsvägen 14, Norrtälje

Lantligt läge med badstrand nedanför

Nu finns möjlighet att förvärva detta hus i perfekt lantligt läge samtidigt som det endast är 5 minuter utanför centrala Norrtälje! Huset ligger i högt läge med utsikt ut över både Kyrksjön och ängar. Precis nedanför huset finns sandstrand och möjlighet till båtuppläggning. Huset passar utmärkt som både permanent- och fritidsboende och rymmer idag två sovrum, tvättstuga, badrum och härlig öppen planlösning mellan kök, allrum och vardagsrum. Både vedspis och gjutjärnskamin finns installerat med skorstensmuren framtagen. Den lummiga tomten inbjuder till lek och odling. Här kan man flytta runt till olika uteplatser för att följa solens gång. På tomten finns även gäststuga, hönshus och garage nere vid vägen. Bra pendlarläge in till Stockholm med goda kommunikationer både med bil och buss. Välkommen hem!

Strandvägen 1, Östhammar

På hörntomt med fri utsikt över Öregrundsgrepen

I populära Stenskär ca. 1 mil utanför Öregrund ligger denna fina fastighet! På en stor hörntomt delvis omringad av järdesgård med både lite skog och trädgård. Här finns förutom huvudhuset en gäststuga och en uthuslänga med snickarbod, garage för gräsklippare och trädgårdsredskap samt en ytterligare gäststuga, totalt finns plats för minst 8 sovplatser. Husen är nyligen målade och nya tak på alla hus, även nytt minireningsverk från förra året. Till fastigheten hör en båtplats vid hamnanläggningen i Kolbottenviken precis intill. En egen oas till fritidsställe som kan nyttjas året om!

Lambskär 108, Östhammar

En egen udde på ön Lambskär

Strax utanför ön Fälön, mellan Raggarön i väst och Singö i öst hittar du ön Lambskär. Hit tar du dig via båt antingen från Singö eller Raggarön, bil och båtplats/iläggning finns på båda ställena. Där på ön finns nu möjlighet att förvärva en egen udde om ca. 6,2 ha som idag är bebyggd med en stuga, ett uthus med gästrum, torrdass och intill den egna bryggan, som ligger belägen i en skyddad vik, en bastustuga med gästrum precis intill vattnet. På fastigheten finns en borrad vattenbrunn, idag inget elnät, så el fås via solceller och ett litet vindkraftverk. Dieselaggregat finns som snabbt värmer upp stugan ihop med öppna spisen och kaminen. Gasoldriven spis och kylskåp möjliggör mer bekväm matlagning och att stanna ute på ön en längre tid. Udden består utav varierad och välbevarad natur i ytterskärgårdskänsla, från släta badklippor till tätare skog. En plats för total avkoppling och ett ordentligt avbrott i vardagen. Välkommen till Lambskär!

Egen brygga på ön