Efter att under många år arbetat med annat, fann jag mitt kall att bli fastighetsmäklare under början av 2000-talet och 2003 påbörjade jag min karriär. Jag har under åren sedan dess varit verksam i princip uteslutande med försäljningar i vår norra skärgård, från Vaxholm till Öregrund.

Allt som ligger med närhet till vattnet ligger mig nära om hjärtat och med en bakgrund i Roslagens skärgård har jag verkat mest i denna del, allt mer fokuserat till denna del av skärgården då Sjönära vuxit med fler mäklare som är mer ”hemma” i andra vatten.

År 2006 var jag med och startade Sjönära och har sedan dess varit en del av det finaste mäkleriet i Stockholms skärgård. Vi har under alla åren vuxit med kunniga och engagerade medarbetare, både mäklare och inom vår marknadsavdelning, och jag har en stor stolthet över det vi skapat tillsammans och det utbyte vi har inom företaget.

Ett urval av Johans försäljningar

Gustavsvallen 10, Norrtälje

Tomt på vackra Söderöra

Tomt i lugnt läge på sommaridyllen Söderöra. Möjlighet att skapa sitt eget paradis på ö med god tillgänglighet året om.

Ungefärlig tomtsträckning
Söderöra By
Yxlans Norrskogsväg 25, Norrtälje

Sjönära på Yxlan

Välskött fastighet i etablerat område en kort promenad från badstrand. Bra hus att nyttja hela året och rejält gästhus. Möjlighet till båtplats intill.

Huset med altan mot öster
Entrésida
Barnvänlig strand någon minut bort
Bredviksbacken 4, Norrtälje

Välskött med skärgården intill

Med ytterskärgården runt hörnet, ligger denna fastighet i ett lugnt och välskött område nära vattnet. På ett par minuter nås bryggan.

Välkomna
Mot stora huset
Blidösund ett par minuter bort
Svartlöga by 13, Norrtälje

Skärgårdshemman på Svartlöga

Mindre skärgårdshemman i vacker bymiljö med möjligheter. Hus anno 1919 med närhet till vattnet och andel i fiskevatten.

Flygbild med vattnet i bakgrunden
Huset anno 1919
Munkvik 5, Norrtälje

Udde i nordväst på Rödlöga

Skärgårdshemman med rik historia och fiskevatten. På udden i Munkvik har samma skärgårdsfamilj levt sedan 1883 men nu är det dags för en ny familj att ta över. Udden är en otrolig vacker plats med utsikt över Rödlögafjärden och skären runt om.

Magisk udde mot nordväst
Utsikt mot nordväst
Bryggdäck mot norr och huset ovanför
Kvarnsandsvägen 57, Norrtälje

Storslagen havstomt intill Grisslehamn

Sällsynt fastighet som ligger strax söder om Grisslehamn med en lång strandlinje mot havet. På höjden med havet framför ligger huset, unikt i sin utformning byggt 1931.

Horisontutsikt över Ålands hav
Mot Grisslehamn
Klippor mot havet
Hemmarö by 2, Norrtälje

Sjöläge med känsla i vacker miljö

Rogivande sjöläge på idylliska Hemmarö. Charmigt hus med anor och möjligheter på barnvänlig tomt.

Tomten, huset och bryggan i bakrunden
Från bryggan mot norr
Gräskö Norra Ängsvägen 17, Norrtälje

Sjönära fastighet på tillgänglig ö

Fastighet i lugna omgivningar ett par minuter från vattnet med bad- och båtplats med ytterskärgård runt udden.

Badstrand nära
Båtplats vid brygga
Fagerviksbacken 11, Norrtälje

Äkta sjötomt mot väster

Vacker fastighet mot kvällssolen i fin vik med två bryggor, fritidshus från 1950-talet och modernt gästhus på populära Furusund. Kommunalt VA och detaljplan ger möjligheter att förädla.

Lång strandlinje mot väster
Från piren mot husen
Rökeristigen 41, Norrtälje

På soliga Fejan intill ytterskärgården

Fejan ligger med havet intill och här mår man bra året om. Nära till vattnet och egen brygga från den soliga tomten med allt man behöver.

Husen i en halvcirkel mot söder
Sommarbild
Brygga med bryggdäck
Gräskö Österholm 9, Norrtälje

Gräskö-Furusund

Fin sjöutsikt från detta moderna hus på levande Gräskö med alla bekvämligheter. Stor altan med pool och båtplats alldeles intill.

Pool, hus, och utsikt sommar
Huset med altan
Flygbild sommar
Österhagen 13, Norrtälje

Idylliska Söderöra nära havet

Soligt läge med utsikt mot stora vatten i öster på barnvänlig tomt. Trivsamt hus med altaner, gästhus och bad- och båtplats intill.

Tomt, husen och havet i bakgrunden
Ljust och soligt läge
Tjockö Stora Lövkobben 1, Norrtälje

Idyllisk ö intill Tjockö

Idyllisk fastighet belägen på en ö intill Tjockö vilken man är ensam att bebo. Strandlinje i tre väderstreck, hus intill vattnet, sovstuga och bodar.

Ön och huset från sydväst
Flygbild söderifrån
Bryggan
Gräskö Södra Ängsvägen 6, Norrtälje

Sjötomt med horisontutsikt

Äkta sjötomt på levande Gräskö med utsikt mot horisonten. Två bryggor med sandstrand emellan, gästhus och sjöbod med bastu.

Välkomna till Gräskö!
Utsikt mot stora vatten
Njut av solen
Holmenvägen 64, Norrtälje

Byggklar tomt intill havet

Skapa den egen skärgårdsdröm med utsikt mot havsbandet på populära Norröra. Byggrätt om 150 m² på tomt som ligger endast några steg från vattnet.

Från ovan
Utsikt från tomten
Ungefärlig tomtsträckning
Tjockö Östret 78, Norrtälje

Sjötomt nära havet

En liten och lättskött sjötomt med ett ostört läge på levande Tjockö. Enkelt hus precis vid vattnet och rejäl brygga med möjligheter att förädla.

Välkomna iland
Huset från bryggan
Hamnviksvägen 35, Norrtälje

Hus i toppskick

Utomordentlig skärgårdsfastighet med milsvid utsikt i västerläge mot Furusundsleden och kvällsolen. Hus i toppskick med alla moderniteter och gästhus.

Plats för både vänner & familj
Utsikt mot väster
Sol och farled
Marö 20, Norrtälje

Modernt och bekvämt nära havet

Arkitektritat hus på lugn ö nära gränsen till ytterskärgård. Båtplats i fin hamn och närhet till badplats på barnvänlig ö. Kommunalt VA och fiber.

Husen i vinkel mot sydväst
Från takterass mot vattnet
Munkvik 1, Norrtälje

På randen till havet

På Rödlöga på randen till havet ligger fastigheten i ett fint läge med släta klippor mot vattnet i väster. Egen brygga och fint litet hus om ca 25 m².

Från vattnet mot brygga och hus
Huset
Plan yta framför huset
Skarmsundsvägen 70, Norrtälje

Fantastiskt västerläge

Äkta sjötomt i ett fantastiskt västerläge mot Furusundsleden. Äldre hus, två gästhus, sjöbod precis vid vattnet och brygga med bra djup.

Västerläge
Från stranden
Mot Furusundsleden
Granövägen 13, Norrtälje

Charmigt på skärgårdsidyllen Blidö

Charmig fastighet om 2 275 m² med villa anno 1927 i 1 ½ plan som går utmärkt att använda hela året om. Plan och lättskött trägårdstomt som domineras av gräsytor. Gästhus. Trivsam plats att samla både familj och vänner. Blidö är en komplett ö med många möjligheter för både fritids- och permanentboende.

Välkommen till Granövägen 13
Från trädgården mot huset sommar
Bad 10 minuter bort
Björkudden 482, Norrtälje

Intill vattnet och brygga i ett lugnt läge

Nästan längst ut på Björkudden, på Blidös utsida med Svartlögafjärden runt udden, ligger fastigheten i vackra omgivningar alldeles intill vattnet. Strax nedanför tomten finns en brygga i skyddat västerläge där man har båtplats tillsammans med tre grannfastigheter. Här nere kan man sola och bada, vill man vara mer allena och se mot vidare horisonter finns strand mot Svartlögafjärden ett kort stycke österut. Tomten slutar en bit från vattnet men området mellan kommer inte att kunna bebyggas och tillgången till bryggan är tryggad via servitut.

Från altanen mot vattnet
Bryggan nedanför
Karlsängsvägen 73, Norrtälje

Sjötomt med anor och karaktär

I en vacker vik på Vätös utsida, i miljön där Vätö stenhuggeri fanns, ligger denna äkta sjötomt. Gediget hus, som tidigare var bostad åt stenhuggeriets ägare, erbjuder plats för många och har alla bekvämligheter för ett liv året om. Större lada med gott om plats för maskiner och båtens vintervila delas med granne. Fina uteplatser och pool med stort trädäck ikring-bryggor för båtar och umgänge. Plats för odlingar, barnvänlig strand för de mindre och bastu i sjöbod. Utanför viken finns större vatten som leder till allehanda platser att besöka, både ytterskärgård, restauranger och annat.

Från vattnet
Liten strand mot bryggdäck
Marö 24, Norrtälje

Tre små hus och tomt med möjligheter

En möjligheternas tomt på Marö med anslutning till kommunalt VA och båtplats. Idag finns tre mindre byggnader på tomten. På ön finns flera badplatser och reguljär båttrafik går till ön under vår, sommar och höst.

Badstrand ett par minuter bort
Marö hamn med dess båthus
Hus 1
Stor-Högskär 2, Norrtälje

Klippor, hav och enkelhet

Högskär är en mindre ö belägen i Söderarms Skärgård, inte långt ifrån Ålands hav, i en av de ostligaste delarna av Stockholms skärgård. Här ute råder lugnet och nu finns den unika möjligheten att köpa detta utskärsläge. Fastigheten uppgår till 770 m² mark kring de båda husen. Bryggan ligger precis intill och disponeras med stöd av officialservitut. Ytterskärgården erbjuder ett oslagbart lugn och här lever man på naturens villkor. Högskär ligger söder om Torskär som är känt som Söderarms fyrplats där fyren finns.

Brygga mot söder
Tjockö Korsnäset 27, Norrtälje

Med utsikt på fina Tjockö

Med vattnet i blickfånget och båtplats vid brygga intill ligger denna fastighet med ett högt läge på norra Tjockö. Trivsamt hus som fungerar utmärkt året om med nära tillgång till natur, bad och skärgård. Tjockö har goda kommunikationer året om, affär, krog och en växande andel bofasta.

Altan i söder med utsikt mot vattnet
Gemensam brygga
Huset ligger högt
Buskörn 2, Norrtälje

Egen ö mellan fastland och hav

Buskörn ligger mitt emellan fastlandet och havet i skärgården utanför Spillerboda och innanför Furusund. På den vackra ön finns ett flertal hus, både äldre och nyare, som erbjuder plats för generationsboende. Skyddad brygga med segelbåtsdjup ger möjlighet till ett aktivt båtliv och ett kort stycke österut tar de stora vattnen vid.

Välkoman till Buskörn
Rejäl brygga med bra djup i skyddat läge
Flygbild från öster
Gräskö Palten 1, Norrtälje

Palten-ett eget paradis i riktig skärgård

En alldeles egen ö, tillgänglig men avskild, med fantastiska vyer i flera väderstreck. På ön kan man följa solens vandring och för umgänge, promenader och annat finns Gräskö alldeles intill. Hus finns för många och brygga har man i ett skyddat läge. Kommunalt VA och fiber finns anslutet vilket får anses ganska unikt för en egen ö så här långt ut mot havet.

Palten från söder
Havsutsikt åt söder
Flygbild österut
Lagerviksvägen 51, Norrtälje

Sjötomt med potential

I norra Blidösundet ligger denna strandtomt i nordvästläge med fri utsikt i flera väderstreck från strand och brygga. Fastigheten är bebyggd med två äldre hus som bägge är i dåligt skick, det är lite oklart huruvida de går att rädda. Vill man istället bygga nytt så får man ansöka om bygglov och strandskyddsdispens hos kommunen, då hus finns ska man åtminstone kunna ersätta dessa vad gäller storlek och placering. En plats att förädla med bilväg ända fram på populära Blidö.

Flygbild mot fastigheten
Bra brygga med soldäck
Från bryggan mot norr
Högmarsövägen 10B, Norrtälje

Unik Roslagsgård med vackert sjöläge

Svartnö Gård ligger på gränsen mellan den inre och yttre skärgården i vacker natur mellan Furusund och Högmarsö. Arealen uppgår till 56 ha mark och även vattenområde hör till utanför den långa strandlinjen. Vid vattnet finns båthus, sjöbod och vackra platser att njuta av. Ängar leder sedan upp till gårdsmiljön där det finns två boningshus, gästhus, förrådsbyggnader och en större lada. På markerna finns även Smedja, traktorgarage och hus för de djur som kan beta på ängarna. Här har man chansen att leva hela året på pendlingsavstånd till Stockholm, flera hus för generationsboende, gott om plats för djurhållning och ett naturnära liv med jakt, fiske och egen odling. Ett svårslaget läge och en unik fastighet.

Flygbild
Sjöviste mot väster
Flygbild
Storängs bryggväg 10, Norrtälje

Lugnt område nära vattnet i Blidösund

En kort promenad från vattnet i Blidösund ligger denna fastighet om 3 145 m² med stora och lekvänliga gräsytor. Vid vattnet kan man bada och eventuell möjlighet till att hyra båtplats finns här. På tomten ligger det ljusa och bekväma huset med stor altan mot gräsmattan i söder. Huset har tre sovrum och är genomgående väldigt fräscht och har bor man bra under årets alla delar. Yxlan är en fin och tillgänglig ö och i skärgården omkring finns mycket att se.

Altan och uteplats i söderläge
Fastigheten och Blidösund bortom
Tjockö Östret 95, Norrtälje

Rofyllt med havet intill på levande Tjockö

Vacker sjötomt med ett ostört läge på levande Tjockö med vacker utsikt. Hus om ca 55 m² precis vid vattnet och gästhus med bastu, dusch och förråd intill. Äldre stenbrygga och båtbrygga med möjligheter att förädla. Tjockö trafikeras av dagliga turer året om och till passbåt på Roholmen är de ca 25 minuters promenad. På ön finns affär och alldeles österut ligger Fejan där populär krog finns. Ålands hav ligger österut och i Söderarms skärgård finns en uppsjö vackra öar att besöka för sol och bad.

Utsikt mot havet bortom kobbar och skär
Lugn och vacker vik
I sommartid
Bodskäret 14, Norrtälje

Med sjöutsikt i väster på lugn ö

Gediget timmerhus i fint läge med sjöutsikt i väster över badstrand. Mot öster finns brygga som man delar med en granne och en egen sjöbod att inreda efter eget tycke. Bodskär ligger intill Söderöra alldeles utanför Blidö, på Bromskär finns bil- och båtplats som följer med fastigheten. Huset har en härlig karaktär och omfattar allrum, kök, två sovrum och loft med plats för fyra. Vidare finns gästhus, bodar, förråd och lekstuga på den plana tomten med granne endast åt två håll.

Huset med utsikt mot väster
Mot solnedgången
Säljarens bild
Skepparbacken 7, Norrtälje

Soligt läge på Köpmanholm nära bad och båt

Ljust och modernt hus uppfört 2012 på en högt belägen tomt med närhet till vattnet där bad- och båtplats finns. Här lever man bra under hela året i ett bekvämt hus och en kort promenad bort finns vattnet och sandstrand. Köpmanholm är ett samhälle som lever under hela året och flertalet bofasta. Vid färjeläget, en kort promenad bort finns kiosk, grill och närlivs öppet under hela året. Till Norrtälje kommer man på ca 30 minuter och till Stockholm tar ungefär en timme och en kvart.

Välkomna till Skepparbacken
Badet intill
Bryggor där man kan ha båten
Yxlöbergsvägen 43, Norrtälje

Nära vattnet i högt läge

I ett lugnt och trivsamt område, mitt på vackra Yxlan, ett par minuters promenad från bad- och båtplats mot Blidösund ligger fastigheten i ett högt läge. Vacker och lättskött naturtomt med mycket berg i dagen, grusade gångar och gott om uteplatser. Charmigt hus för hela året med ett ljust inre, två bra gästhus, carport och förråd gör detta till en plats att njuta av under årets alla delar.

Välkomna till Yxlöberg!
Föreningens badbrygga en kort promenad bort
I sommartid
Norrhagarna 14, Norrtälje

Enkelt och lugnt på vackra Svartlöga

På vackra och idylliska Svartlöga, strax norr om byn, ligger tomten med huset en kort promenad från hamnen där enklare båtplats kan hyras. Till ångbåtsbryggan med goda kommunikationer är det en knapp kilometer.

Välkomna
Båtplats kan hyras på denna brygga
Flygbild söderut
Rökeristigen 28, Norrtälje

Ljust läge med sjöutsikt och bryggplats

Fejan är en ö intill havet med god tillgänglighet under hela året, ön lever upp sommartid med populär krog och vandrarhem. På öns östra sida, i öppna omgivningar ligger fastigheten på en plan äng med utsikt mot vattnet och närhet till båtplats på brygga.

Flygbild mot huset och vattnet
Fritt läge på en äng
Utsikt mot vattnet
Rökeristigen 29, Norrtälje

Gammelgården-sjöutsikt och brygga på Fejan

På en liten höjd ett kort stycke från stranden på fejans östra sida ligger fastigheten som kallas Gammelgården. Tomten uppgår till 1 042 m² och på den ligger huset av okänt årtal om ca 70 m² i ett och ett halvt plan. Vid stranden finns servitut på brygga.

Egna bryggan behöver en del kärlek
Gammelgården
Rökeristigen 31, Norrtälje

Charmigt torp intill vattnet

Ett stenkast från stranden där servitut finns på brygga med båtplats ligger detta charmiga lilla hus på Fejan. Huset omfattar idag endast två rum, ett kök med vedspis och allrum med öppen spis. Intill hallen finns ett mindre tvättrum. Servitut finns på båtplats på en brygga som måste restaureras eller byggas ny, tills dess finns möjlighet att disponera båtplats på annan brygga i närheten.

Litet men charmigt
Huset och vattnet skymtar
IMG 8361
Rökeristigen, Norrtälje

Skapa nytt med sjöutsikt

Fejan är en ö intill havet med god tillgänglighet under hela året, ön lever upp sommartid med populär krog och vandrarhem. På öns östra sida, i öppna omgivningar ligger fastigheten som tidigare använts som lada med utsikt mot vattnet och närhet till båtplats på brygga.

Huset
Båtplats på denna brygga
Mindre altan i västerläge
Rökeristigen 30, Norrtälje

Vid vattnet på Fejan

Fejan är en ö intill havet med god tillgänglighet under hela året, ön lever upp sommartid med populär krog och vandrarhem. På öns östra sida ovanför Rökeriet ligger fastigheten med utsikt mot vattnet och närhet till båtplats på brygga.

Tjockö 1:77
Huset, om- och tillbyggt under åren
Bryggan där man har båtplats
Intill byn på Norröra, Norrtälje

Byggklar tomt intill byn på Norröra

Skapa din egen skärgårdsoas på tillgängliga Norröra med turer året runt. Detaljplan medger byggrätt om 150 kvm, vatten finns från borrad brunn och el och fiber alldeles intill.

Flygbild, tomten i mitten
Västerut mot Badviken
Plan och lättbyggd
Tjockö Västerlandet 47, Norrtälje

Ostörd fastighet med vattnet intill

Ostörd fastighet alldeles intill vattnet där servitut finns på att anlägga egen brygga. Plan och vacker tomt i söderläge med fint ljus, enkelt men charmigt hus om ca 70 kvm. Allt på levande och tillgängliga Tjockö på randen till havet.

Välkomna till Tjockö Västerlandet!
Mot huset, vattnet skymtar bakom
Flygbild mot huset
Tjockö norra 36, Norrtälje

Skärgårdshemman på Tjockö

Med bostadshusen i utkanten av byn på Tjockö ligger detta skärgårdshemman att njuta av året om. Jakt och fiske kan här vara en del av vardagen. Unikt hus i soligt läge, sjöhus för gäster intill den fina hamnanläggningen.

Huset byggt 2008
Knupuddsvägen 12, Norrtälje

Äkta sjötomt i sydväst

I bästa väderstreck, sydväst, ligger fastigheten som ger möjlighet att utveckla sin egen skärgårdsdröm i ett ostört läge. Sjötomten har ett avskilt och fint läge vid vägens slut och det är nära ut till den vackra skärgården. På tomten finns idag ett gediget arkitektritat hus och ett båthus med tillhörande sjöstuga på den stora bryggan med plats för många båtar och med segelbåtsdjup på utsidan. Stort trädäck finns med hörn i lä för sol och bad.

Precis vid vattnet
Sjötomt
Kvällssolen värmer
Gåsö 9, Norrtälje

Sjötomt med vidsträckt utsikt

Egen sjötomt med sagolik utsikt över fjärden mot Norröra, Söderöra och Blidös utsida. Det är inte långt varken till Furusund eller Rådmansö och tomten angränsar till obebyggd mark mot norr där det finns en fantastisk sandstrand mot farleden. Grannar finns endast vid sidan om och alla på Gåsö har egna sjötomter.

Välkomna till Gåsö
Hänförande utsikt
Från bryggan mot hus
Södra Löparövägen 16, Norrtälje

Sjönära med egen brygga i västerläge

Fastigheten ligger på Löparös södra del med vackert landskap ikring. Ett stenkast från tomtgränsen ligger den egna bryggan som man har via servitut i rakt västerläge. Charmigt hus och helt nybyggt gästhus. Bil- och båtplats vid Vettershagabron ingår.

Egen brygga och altan
Flygbild från väster
Huset
Långskär, Norrtälje

Ytterskärgård-10 ha med bod

Långskär ligger strax öster om Rödlöga på randen till havet. På dess västra del ligger denna boden precis intill vattnet i västerläge mot solnedgångarna. Utöver detta skifte där huset ligger finns fem till markområden, ytterligare ett på Långskär, ett på Storskär och även ett par kobbar utanför. Med fastigheten följer eget vattenområde. På den egna marken kan jakt bedrivas för husbehov. Naturen här ute är storslagen med ett unikt lugn. På kusten intill huset ligger vackra klippor och västerläget ger solnedgångar av högsta klass.

Välkomna till ytterskärgården
Flygbild från nordväst
Bod ovan vattnet
Munkvik 3, Norrtälje

Klipptomt i västerläge-Rödlöga

Sällsynt vacker och välordnad fastighet i vår yttersta skärgård. Lättskött tomt med klipphällar och utomordentlig brygga med plats för många, sjöbod med bastu intill. Västerläget ger fina solnedgångar i den vackraste av skärgårdar. Tre moderna hus i mycket gott skick som ger möjligheter för en stor familj med tre egna hushåll. Andel i stora fiskevatten.

Välkomna till Munkvik
Utsikt åt väster
Bergshyddevägen 79, Norrtälje

Nordvästläge mot Blidösund

Fastigheten är belägen mot Blidösund i nordväst med en granne framför. Huset ligger på en höjd med vattnet i blickfånget. Fastigheten har egen stranddel för båt och bad. Huset uppgår till ca 100 kvm plus källare och ger bra möjligheter att renovera efter de egna behoven. Modernt och bra uppvärmningssystem och nytt avlopp 2020. Den totala ytan om 7 437 kvm kan ge möjlighet till avstyckning av en tomt.

Altan mot vattnet och solnedgångar
Huset med vattnet bakom
Gäststuga med högt läge
Sikmarö Gåsskäret 1, Norrtälje

Gåsskär-egen ö på randen till havet

Ostörd natur i den vackra skärgården på gränsen till de stora vattnen men ändå med närhet till fastlandet. Ön har en varierad natur med fina klippstränder, brygga i skyddad vik mot norr och ett otal platser för sol och bad. Större hus anno 1924, gästhus, bastu och sjöbod finns också.

Huset med altan mot söder
Flygbild från öster
Välkomna iland
Varvsvägen 5, Norrtälje

Sjötomt på vackra Furusund

Fastigheten ligger ostört på Furusunds södra del med utsikt över farleden och båtlivet. Lummig tomt med stensatt kaj mot vattnet och två mindre bryggor, den ena i sten från förra sekelskiftets början med plats för utemöbler. Charmfullt hus med känsla ligger placerat på tomtens högsta punkt med vattnet i blickfånget. Kommunalt VA och generös detaljplan ger möjligheter att förädla. En pärla i anrik miljö.

Villa Carlsborg
Utsikt mot båtlivet
Ljus veranda mot vattnet
Tvärvägen 3, Österåker

Arkitektritat i fin skärgårdsmiljö

I populära Linanäs nära gästhamn, krogar, affär och badplatser. Både Waxholmsbåt och buss går hit. Härlig trädgård och ett rymligt hus för ett kvalitativt skärgårdsboende hela året. Kommunalt vatten och avlopp.

Välkomna till Linanäs!
Altan mot söder och tomten
Flygbild mot Linanäs hamn
Gräskö Käringholm 16, Norrtälje

Med havet i blickfånget

Med ett sjönära läge och utsikt mot vida vattnen ligger detta moderna hus med del i brygga alldeles framför. Huset har alla bekvämligheter man kan önska. Gräskö ligger långt österut i skärgården med ytterskärgården nära. Ön lever året om och har dagliga turer till fastlandet och även kommunalt VA och fiber vilket får ses som unikt. Det ostliga läget, längre österut än Sandhamn ger gott om soliga dagar men fastlandet nås snabbt med egen båt eller passbåten.

Från hamnen mot fastigheten
Huset anno 2014
Hus och förråd/bastu
Holmenvägen 52, Norrtälje

Sjöutsikt i första ledet

Ett kort stenkast från strand och brygga som delas med grannar ligger fastigheten i ett vackert läge med havet intill. På tomten finns huset med vy mot vattnet och intill ett gästhus.

Bryggan framför fastigheten
Från altan mot vattnet
Huset
Monte Christos väg 1, Norrtälje

Närhet till vatten och båtplats

På Furusunds lugnaste del med närhet till vattnet och båtplats vid brygga ligger denna hörntomt med sjöutsikt. Fint hus om ca 66 m², bastu och gästhus

IMG 7163
IMG 7182
IMG 7189
Bredören 3, Norrtälje

Bredören-Söderöra

Ostört läge med vidsträckt utsikt åt söder över vackra vatten på Bredören intill Söderöra. Båtar & inventarier ingår, samt andel i ytterskärgård.

Bryggor och båthus
Solnegång i väster
Skäret 10, Norrtälje

I skyddat läge

På Skäret invid Svartlöga ligger fastigheten med fin hamn mot söder. Här finns horisontutsikt från bastun. Trivsamt hus i skyddat läge för stor familj

Välkomna till Skäret
Sommarmorgon
Brushanevägen 6, Norrtälje

Nära till bad

Bevarad känsla i vackert hus med ett sjönära läge och fin Roslagsnatur in på knuten. Nära till både bad- och båtplatser i populärt område.

Fastigheten i sommartid
Gavel mot väster
Ladan
Stomnarö Byväg 20, Norrtälje

Solig udde med lång strandlinje

Nära både hav och fastland på en av Roslagens vackraste öar. Lång strandlinje med tre bryggor, charmigt hus, flera gästhus och sjöbod med känsla.

Udde med lång strandlinje
Från södra bryggan
Duvnäsvägen 50, Norrtälje

Brygga med segelbåtsdjup

Fin sjötomt invid Blidösund på Yxlan. Härligt hus anno 1894 med generös takhöjd och bevarad känsla. Brygga med segelbåtsdjup.

Kanalen 1, Norrtälje

På udde med klippor

Magisk ytterskärgårdsfastighet på udde med klippor mot öster, söder och väster. Två bryggor i skyddade lägen och enkla men charmiga hus för boende.

Klippor mot söder
Mot öster
Från vattnet
Djursnäsudde 71, Norrtälje

Fin udde i ostört läge

På Rådmansö ligger denna fastighet med både bilväg och tillgång till skärgården med den egna båten. Flera hus för både familj och gäster.

Bryggan
Mot nordväst
Stora huset
Munkvik 10, Norrtälje

Rödlöga vid havets rand

Skärgårdshemman i ytterskärgård med andel i stora fiskevatten. Rödlöga är tillgängligt med turer under sommaren och affär finns på ön.

Utsikt mot norr
Rejäla bryggdäck
Välkomna iland
Svartlöga By 20, Norrtälje

Svartlöga by

Anrik fastighet mitt i Svartlöga by med havet i blickfånget. Stort hus med intressant historia och många möjligheter med plats för stora sällskap.

Huset
Svartlöga By
Rödlöga By 5, Norrtälje

Idyll i ytterskärgård

Intill byn på Rödlöga är fastigheten belägen med egen brygga och tillgänglighet året om. Fint hus om ca 65 m² med stora altaner och bra gästhus.

Utsikt mot havet
Välkomna till Rödlöga!
Altan mot vattnet
Holmbergsbacken 5, Norrtälje

Båtplats intill

Nära vattnet ligger huset med bevarad känsla från förra sekelskiftet med alla bekvämligheter och renoverat under senare år. Båtplats alldeles intill.

Entrésida
Vardagsrummet
Kroksholmarna 2, Norrtälje

I Roslagens bästa vatten

Strax norr om Furusund ligger denna natursköna egna ö om drygt 2 ha och eget vattenområde. Flera hus för boende gör detta till en plats för många.

Kroksholmen från söder
Husen ovan ängen
Utsikt mot Furusund i söder
Kolsvik Skiftholmen 1, Norrtälje

Utveckla din egna ö

Egen ö i norra delen av Blidösund med utsikt åt alla väderstreck om knappa 3 000 m² och vattenområde, stuga intill vattnet och brygga i skyddat läge.

Välkommen till Kaninholmen
Ursprung från 1940-talet
Utsikt mot Blidösund
Rödlöga Storskär 15, Norrtälje

Stor potential

Unik fastighet bestående av tio skiften om totalt knappt sju ha med jakt och fiskerätt. Enkla hus i samlad bebyggelse med stor potential.

Mot havet
Klippaltan mot öster
Hamngatan 20, Östhammar

En pärla

En pärla alldeles intill Öregrunds hamn med närhet till allt. Litet välplanerat hus med bevarad charm på mindre lättskött tomt med utsikt mot vattnet.

Huset med hamnen i bakrunden
I första ledet
Centralt och sjönära
Nordkapsvägen 12, Norrtälje

Havsutsikt

Sjötomt med havsutsikt och stora möjligheter att förädla och förnya i genuin skärgårdsmiljö med plats för många. Brygga i skyddat läge för båten.

Gräskö Käringholm 4, Norrtälje

Båttrafik året om

Gräskö är tillgängligt med reguljär båttrafik året om. Tomten ligger en kort promenad från vattnet och båtplats. Hus om ca 47 m2 med två sovrum.

Havsutsikt vid hamnen
Huset med altan mot söder
Altanen
Strandstigen 12, Norrtälje

Högt läge

Renoverad fastighet i modernt snitt och alla bekvämligheter i ett högt läge att nyttja året om. Fint gästhus, bastu och två båtplatser intill.

Högt läge
Flygbild över hamnen
Altan i sydväst
Nedre Byvägen 73, Norrtälje

Charmig fastighet

Mitt i dyliska Söderöra by ligger denna charmiga fastighet med potential och möjligheter. Hus anno 1880-tal med sjöutsikt på plan, barnvänlig tomt.

Välkomna till Söderöra By!
Båtplats vid brygga kan hyras
Från byvägen
Klippanvägen 6, Norrtälje

Sjötomt på Blidö

Fin sjötomt på Blidö att njuta av året om. Hus med plats för många, sandstrand, bryggdäck, sjöhus och bastu. Närhet till både stad och ytterskärgård.

Rökeristigen 33, Norrtälje

På en fin udde

En skärgårdsdröm på välkända Fejan nära ytterskärgård. Här finns allt man behöver; hus, gästhus, bastu och rejäl brygga med bra djup på en fin udde.

Fastigheten på udden
Nära till badet från bastun
Bryggan
Lillängsbacken 11, Norrtälje

Båtplats mot Blidösund

Fastigheten ligger i ett lugnt område på Yxlan.Två hus varav det ena är nyrenoverat och det andra måste renoveras. Båtplats mot Blidösund.

Altan i väster nya huset
Från söder
Båtbrygga vid Blidösund
Hamnvikshöjden 17, Norrtälje

Charmigt hus med sjökontakt

Ljust och charmigt hus med sjökontakt mot Fursundsleden och sol till sen kväll. Lugnt läge i fina omgivningar nära både bad och båtplats.

Stor altan mot väster
Områdets båthamn
Ekuddsvägen 7, Norrtälje

Egen brygga i väster

Lugnt läge med vattnet i väster och egen brygga på populära Furusund. Hus om ca 70 m² och gästhus. Generös detaljplan och kommunalt VA.

Mot vattnet i väster
Egna bryggan
Altan
Vätöbergsvägen 190, Norrtälje

Sjöutsikt i främsta ledet

På Vätös sydöstra kust ligger fastigheten med utsikt mot vattnet, brygga och badstrand. Hus om ca 70 m² med altaner åt två håll, gästhus och förråd.

Huset med altan i väster
Mot vattnet
Brygga och badstrand
Bodskäret 36, Norrtälje

Fin karaktär på Bodskär

Trivsam och ljus fastighet med fin karaktär på Bodskär intill Söderöra. På tomten finns ett välplanerat hus för ett par eller mindre familj.

Huset
Brygga som delas med tre grannar
Solig tomt
Tjockö Söderviken 38, Norrtälje

Genuin Roslagsmiljö

I genuin bymiljö i Söderviken på Tjockö med möjlighet att nyttja hela året. Strandlinje och brygga mot öster med bryggan intill sjöbod/gästhus.

Fastigheten från vattnet
Altan framför huset
Bryggan
Rågskäret 12, Norrtälje

Klippor mot solnedgången

Storslagen udde på Svartlögas norra kust om drygt 5 ha med andel i fiskevatten. Lång strandlinje med klippor mot solnedgången, ljust hus samt gästhus.

Havet lockar
Sommardag
Blidövägen 438, Norrtälje

Sjötomt i västerläge

I södra Blidösundet ligger fastigheten med ostört läge i sluttning mot vattnet i väster. Brygga, sandstrand och två hus med charm och möjligheter.

Från bryggan norrut i Blidösund
Stora huset
Badhus mot strand och brygga
Gräskö Byväg 3, Norrtälje

På levande ö

Fastighet i fina omgivningar nära bad- och båtplats på levande ö. Hus med bra utrymmen, gästhus med egen wc/dusch och förråd. Kommunalt VA och fiber.

Plan gräsytor mot väster
Båtplats på brygga
Flygbild över fastigheten
Stora Rävsön 6, Österåker

Sjöläge mot väster

Härlig fastighet med fin skärgårdsnatur på rofylld ö med närhet till mycket. Vacker klippudde med tre bryggor och hus för både familj och vänner.

Udde mot väster
Sjöbod och hus
Utsikt från stora huset
Furuhäll 19, Österåker

Ostörd sjötomt

Ljus, ostörd sjötomt med sol från morgon till kväll och plats för stor familj. Fin villa, flera gästhus, stor brygga med segelbåtsdjup och sandstrand.

Högt läge och mycket sol
Högt läge vid vägs ände
Från bryggan
Koholma Byväg 43, Norrtälje

Sjötomt med havet utanför

Fin sjötomt på vår ostligaste kust med utsikt mot stora vatten från skyddad vik. Ljust och renoverat hus på barnvänlig tomt och egen brygga.

Utsikt mot havet
Skyddat men utsikt
Huset
Svartsö Lisslö 122, Värmdö

Sjötomt mitt i skärgården.

Fin sjötomt med barnvänliga stränder och brygga med segelbåtsdjup nära till mycket. Ljust och renoverat hus klart att börja njuta av med fin utsikt.

Altan med sol och utsikt
Huset i högt läge
Rejäl brygga och sandstrand
Stor-Högskär 2, Norrtälje

Unik ytterskärgård

Ett unikt tillfälle på randen till Ålands hav i ostörd natur. Nyligen avstyckad fastighet om 770 m². Hus om ca 30 m² och bod och brygga via servitut.

Bryggan
Huset står på berget
Välkomna till Högskär
Lotsstigen 12, Norrtälje

Anrik sjötomt mot kvällsolen

Skärgårdsvilla anno 1912 med ett högt läge mot kvällssolen i genuin skärgårdsby att njuta av hela året.Rejäl brygga med bastu och gästhus vid vattnet.

Flygbild från vattnet
Brygga, däck och sjöhus
Mot kvällssolen