Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 25 år i de södra kommunerna av Stockholms skärgård. I mitt arbete är ingen dag den andra lik och det är lärorikt och spännande att få lära känna nya människor. Att hjälpa mina kunder till en av deras största affärer i livet är ett stort ansvar som driver mig framåt. Min ambition är att skräddarsy rätt upplägg för just din bostadsaffär. Mitt mål med varje affär är att den ska kännas trygg och smidig för både köpare och säljare. Ni är alltid välkomna att höra av er till mig om ni har några frågor eller vill boka att förutsättningslöst möte.

Ett urval av Joakims försäljningar

Åmunsfjärden 8-9, Haninge

Unik sjötomt vid Åmunsfjärden

Välkommen till Villa Bergtomta. Ett rofyllt och naturskönt beläget sjöställe vid Åmunsfjärden - Östnora. Två stycken fastigheter om totalt 8855 kvadratmeter varav den ena är en sjötomt. Stilig huvudbyggnad med vackra detaljer. Brygga, garage och sjöbod. Underbar natur- och trädgårdstomt. 30 minuter med bil från Stockholm.

Herrö 5, Nynäshamn

Sjötomt med kvällssolsläge!

Välkomna till denna sjötomt med det så eftertraktade kvällssolsläget. Plan tomt om 1680 kvm plus ett icke arealredovisat vattenområde. Mysigt bostadshus med härlig sjökontakt och sjöutsikt, värmande Wasaugn samt permanentstandard. Rejäl brygga, sovstuga, carport och flera förrådsbyggnader. Endast cirka 35 minuter från Globen.

Norra Storskogen 193, Haninge

Sjönära kvällssolsläge på Ornö.

Fritidshus i toppskick med åretruntstandard och med ett högt, fritt och lugnt läge i slutet av återvändsgata. Fräscht kök och badrum. Eldstad. Flera härliga altaner i olika väderstreck med möjlighet till sol hela dagen. Den nybyggda altanen på baksidan ger en härlig oas utan insyn. Ljus och trevlig gäststuga med trinettkök. Flertal förråd. Mycket barnvänligt och populärt område med gångavstånd till tennisbanor, fotbollsplan, bastuholme, badstränder och båtbryggor. Bilfärja från Dalarö, bussförbindelse och bilväg till fastigheten.

Hjortstigen 65, Haninge

Mysigt och sjönära på Malmen Dalarö

Mysigt fritidshus om 76 kvm på Malmen på Dalarös fastlandssida. Här finns även en attefallare och en friggebod samt förråd och carport. Plan trädgårdstomt med planteringar och rabatter. Närhet till vacker skärgårdsnatur och hav med klippbad och sandstränder endast en kort promenad bort.

Isterbergsvägen 20, Vaxholm

Pampigt sjöställe - Resarö

Välkomna till detta pampiga och ståtliga sjöställe på Resarö. Vidunderlig sjöutsikt över Trälhavet, Lindalssundet och farleden. Sluttande sjötomt med två stycken bryggor. Representativ herrgårdsliknande villa från Willa Nordic uppförd 2000. Gästhus, dubbelgarage och förråd.

Lokebacken 4, Haninge

Strålande sjöutsikt på Dalarö

Med ett fantastiskt läge ovanför Hotellbryggan ligger detta charmiga skärgårdshus. Fantastisk utsikt över Dalarö ström, Jutholmen och öarna utanför. Charmerande hus med en härlig planlösning. Kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med braskamin, burspråk samt utgång till en soldränkt altan. Vacker trädgård med fruktträd och blomster. Garage i souterrängvåning.

Telegrafberget 6, Haninge

Sjöutsikt på Smådalarö

Vackert beläget med sjöutsikt i genuin skärgårdsmiljö - endast 45 minuter från Stockholms City. Huvudbyggnad med åretruntstandard, 5 rum och rymligt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Carport med förrådsdel. Högt, fritt och soligt läge med fin sjöutsikt. Båtplats ingår. Endast 2 km till Smådalarögård med golfbana, tennis- och paddelbanor, SPA, hotell och restaurang. Ca 3 km till Dalarös bykärna med bl.a. bageri, fiskaffär, lanthandel och restauranger.

Näsängen 109, Haninge

Sjöutsikt Mörbyfärden - Ornö

Sjönära fritidshus med sjöutsikt och kvällssol i eftertraktade Mörbyfjärden. Trivsamt fritidshus med utsikt över ängsmark och vatten. Stenkast från härlig havsvik och badhällar. Gäststuga. Populärt och barnvänligt område nära bad, tennisbanor, fotbollsplan och småbåtshamn. Bilfärja från Dalarö, buss och bilväg till fastigheten.

Norra Storskogen 179, Haninge

Norra Storskogen - Mörbyfjärden, Ornö

Mysigt fritidshus med åretruntstandard och bra planlösning. Rejält fristående garage med gästrumsdel. Lugnt och barnvänligt läge på delvis planerad skogs- och naturtomt. Mycket barnvänligt område med gångavstånd till tennisbanor, fotbollsplan, bastuholme, badstränder och båtbryggor. Bilfärja, bussförbindelse och bilväg till fastigheten.

Nämdövägen 30, Haninge

Mysigt hus med utvecklingsmöjligheter - Dalarö

Högt och insynsskyddat läge på en stor naturtomt om 3335 kvm finns detta mysiga fritidshus med permanentstandard. Vardagsrum med braskamin. Charmig knuttimrad bastu. Garage. Kommunalt vatten/avlopp samt fiber indraget. Generös byggrätt. Båtplats ingår. Närhet till buss, havsbad och vacker skärgårdsnatur.

Norra Storskogen 173, Haninge

Norra Storskogen - Mörbyfjärden, Ornö

Mysig och välskött sommarstuga med ett idylliskt, barnvänligt läge nära bad, tennisbanor, fotbollsplan, småbåtshamn och vacker skärgårdsnatur. Bilfärja från Dalarö, buss och bilväg till fastigheten.

Magnevägen 2, Haninge

Skärgårdstorp - Centrala Dalarö

Pittoreskt och renoverat skärgårdstorp, ursprungligen från 1850. Ljust och mysigt med bevarade detaljer såsom kakelugn, trägolv och speglade dörrar. Gäststuga och mangelbod. Prunkade trädgårdstomt som sommartid blir som en insynsskyddad grönskande oas.

Stornäset 65, Haninge

Storslaget västerläge - Ornö!

Nu är ett av Mörbyfjärdens allra finaste lägen till salu! Högt, fritt och insynsskyddat beläget och med en milsvid utsikt över hav och skärgård. Trivsamt och välhållet fritidshus med gräns mot allmänning. Två stycken gäststugor. Populärt och barnvänligt område nära bad, tennisbanor, fotbollsplan och småbåtshamn. Bilfärja från Dalarö, buss och bilväg till fastigheten.

Långviksholmen 9, Haninge

Sjötomt med bilväg - Ornö

Fin sjötomt med hällar, tallar och härlig skärgårdskänsla. Från bryggor och altaner har man utsikt in mot Kyrkviken och ut mot ytterskärgården. Smakfullt renoverade byggnader bl.a huvudbyggnad med generösa sällskapsytor och härlig sjökontakt, nybyggd gäststuga och en bastubyggnad vid strandkanten. Flera gedigna altaner, trädäck och bryggor med sol från morgon till kväll. Ultimat läge med promenadavstånd till Kyrkviken med krog, båtmack, brödbod och W-båtsbrygga som trafikeras från bl.a Stockholm och Dalarö. Med egen båt tar man sig lätt ut till Huvudskär och andra härliga öar och kobbar i havsbandet. På promenadavstånd finns även en samfälld badvik med liten sandstrand. Bilfärja och bilväg året runt.

Dalaröhöjden 15, Haninge

Skärgårdsvilla med sjöglimtar - Dalarö

Välkomna till denna rymliga skärgårdsvilla med sjöglimtar. Villan har en totalarea om cirka 250 kvm, härliga sociala ytor och fem sovrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bra och barnvänligt läge med promenadavstånd i till Dalarö by med bl a dagis, skola, affärer och restauranger. Dubbelgarage. Båtplats ingår!

Dubbelgarage
Fasad
Uteplats med spabad
Ornö Marieberg 21, Haninge

Vackert beläget vid havsvik på Ornö

Härlig skärgårdsbostad som lämpar sig både som fritidsbostad alternativt permanentbostad. Vackert beläget med sjöutsikt. Bl a fantastiskt vardagsrum om cirka 60 kvm med pampig öppen spis, öppet till nock samt stora fönsterpartier mot sjön. Genomgående trägolv och ljusa ytskikt. Hela sex stycken sovrum. Närhet till bad, kommunikationer och fin skärgårdsnatur. Bilfärja från Dalarö och bilväg ända fram till fastigheten.

Fasad mot sjösidan
Vardagsrum
Utsikt från övre plan