Mitt stora intresse för relationsskapande och vackra fastigheter ledde mig in i fastighetsmäklaryrket efter flera år utomlands. Jag har sedan dess mestadels varit verksam i norra Stockholm och dess vackra skärgård. Under åren har jag sålt åtskilliga villor, lägenheter, sjöställen och gårdsfastigheter på såväl fastland som öar.
Varje möte är personligt och varje försäljning är unik. Bakom varje försäljning finns människor med olika drömmar, minnen och visioner. Det är dessa personliga möten som driver mig och min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Att få vara med när kunden gör sitt livs affär, det är ett förtroende jag värderar högt.

Ett urval av Irinas försäljningar

Källviksvägen 6, Trosa
Älgövägen 333, Nacka

Söderläge med sjöutsikt på Älgö

Möjligheternas fastighet. En högt belägen tomt med strålande sjöutsikt i rakt söderläge på populära Älgö. Rusta eller bygg nytt - vad man än väljer kommer slutresultatet att bli slående. Området är detaljplanerat och kommunalt VA finns vid tomtgräns.

Ida Westerbergs väg 11, Värmdö

Välkomnande parhus i Stavsnäs

ACCEPTPRIS! Rymligt och energieffektivt parhus med närhet till Stavsnäs by och vår vackra ytterskärgård runt hörnet. Ett ombonat hem med plats för den stora familjen som vill bo modernt men ändå nära natur och hav.

Åshammarsboda A 9, Gnesta

Ljuvligt arrende precis vid strandkanten

Med ett klockrent syd-västläge ligger detta charmiga hus precis vid strandkanten i sjön Klämmingen. Ett modernt hus med öppna ytor, inredd vind, härligt uterum och bryggan precis utanför dörren. Gästhus, förråd och bastu finns också på den arrenderade tomten.

Färjestigen 3, Värmdö

Weekendboende med sol hela dagen

Välkommen till ett drömboende i natursköna Stavsnäs med altan i sydvästläge. Ett ombonat hem med ett huvudhus om ca 70 m² samt två separata gästhus, båda med egna badrum och pentry. En vacker naturtomt ett stenkast från bad- och båtplats och med närhet till både natur, skärgårdskrogar och vår vackra ytterskärgård.

Solrosvägen 1, Värmdö

Högt belägen fastighet med permanentstandard

Njut av ett permanent- eller weekendboende i populära Älvsala. En högt belägen fastighet utan insyn med ett vinterbonat huvudhus om ca 83 m² och två separata gästhus med totalt nio sovplatser. Ca två min bort finns båtplats, sandstrand för de yngre barnen och klippor och hopptorn för de äldre. En plats för att bara koppla av.

Spelmansvägen 4, Norrtälje

Sommaridyll vid sjön Erken

Ett komplett sommarboende i fridfullt område ett stenkast från bad och brygga. Huvudbyggnad om ca 60 m² som går att bygga ut enligt detaljplan. Idag rymmer huset vardagsrum, kök, loft, matrum och ett sovrum. Toalett finns i separat byggnad. Bilväg hela vägen fram, fiskerätt i Erken och fiber finns i gatan.