Ett urval av Irinas försäljningar

Skärmarängsvägen 118, Värmdö
Hanstanäsvägen 20, Värmdö
Villagatan 24, Trosa

Sjönära med båtplats i Trosa

Enplansvilla i lugnt och soligt läge med närhet till havet och Trosas pittoreska stadskärna. Enkelt och bekvämt boende med det som ger livet det där lilla extra. Huset är väl underhållet och rymmer såväl privata som gemensamma sociala ytor både inne och ute. Lättskött trädgård där mysiga uteplatser ger rum för grillplats, sol- och middagsmöbler och bubbelpool under bar himmel året runt. Garage, laddningsplatser, larm, fiber, solceller och bastu.

Källviksvägen 6, Trosa
Älgövägen 333, Nacka

Söderläge med sjöutsikt på Älgö

Möjligheternas fastighet. En högt belägen tomt med strålande sjöutsikt i rakt söderläge på populära Älgö. Rusta eller bygg nytt - vad man än väljer kommer slutresultatet att bli slående. Området är detaljplanerat och kommunalt VA finns vid tomtgräns.

Ida Westerbergs väg 11, Värmdö

Välkomnande parhus i Stavsnäs

ACCEPTPRIS! Rymligt och energieffektivt parhus med närhet till Stavsnäs by och vår vackra ytterskärgård runt hörnet. Ett ombonat hem med plats för den stora familjen som vill bo modernt men ändå nära natur och hav.

Åshammarsboda A 9, Gnesta

Ljuvligt arrende precis vid strandkanten

Med ett klockrent syd-västläge ligger detta charmiga hus precis vid strandkanten i sjön Klämmingen. Ett modernt hus med öppna ytor, inredd vind, härligt uterum och bryggan precis utanför dörren. Gästhus, förråd och bastu finns också på den arrenderade tomten.

Färjestigen 3, Värmdö

Weekendboende med sol hela dagen

Välkommen till ett drömboende i natursköna Stavsnäs med altan i sydvästläge. Ett ombonat hem med ett huvudhus om ca 70 m² samt två separata gästhus, båda med egna badrum och pentry. En vacker naturtomt ett stenkast från bad- och båtplats och med närhet till både natur, skärgårdskrogar och vår vackra ytterskärgård.

Solrosvägen 1, Värmdö

Högt belägen fastighet med permanentstandard

Njut av ett permanent- eller weekendboende i populära Älvsala. En högt belägen fastighet utan insyn med ett vinterbonat huvudhus om ca 83 m² och två separata gästhus med totalt nio sovplatser. Ca två min bort finns båtplats, sandstrand för de yngre barnen och klippor och hopptorn för de äldre. En plats för att bara koppla av.

Spelmansvägen 4, Norrtälje

Sommaridyll vid sjön Erken

Ett komplett sommarboende i fridfullt område ett stenkast från bad och brygga. Huvudbyggnad om ca 60 m² som går att bygga ut enligt detaljplan. Idag rymmer huset vardagsrum, kök, loft, matrum och ett sovrum. Toalett finns i separat byggnad. Bilväg hela vägen fram, fiskerätt i Erken och fiber finns i gatan.