FASTIGHETSMÄKLARE MED SKÄRGÅRDEN SOM ARBETSPLATS

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015 och i Norrtälje och mitt älskade Roslagen sedan 2017. Min fastighetsmäklarkarriär började i Österåker, där förmedlade jag bostadsrätter och en hel del nyproduktion. Efter ett par år tog jag klivet över till Sjönära och är nu inne på mitt 8:e år här.

Jag har sedan starten förmedlat allt från tomter till bostadsrätter, fritidshus och villor. Att få chans att hjälpa människor i deras kanske största och viktigaste affär och samtidigt få möta människor i olika skeden i livet ser jag som ett privilegium.

Jag gillar den variation som yrket erbjuder – En dag är den andra inte lik. Vissa dagar befinner jag mig på kontoret och andra dagar är jag ute på vägarna och pendlar mellan kundmöten och visningar.

Genom stor noggrannhet, bra struktur och god planering blir jag en trygg punkt genom hela er bostadsaffär. Jag vill att köpare och säljare ska känna stor delaktiga från början till slut.

Sedan barnsben har jag spenderat mycket av min tid på sommarstället på Gräsö intill Öregrund, jag är nästintill uppvuxen i skärgården. Somrarna på ön var fantastiska – underbara somrar i mysig miljö med bad- och båtliv. Var det inte en dag på sjön med familj och vänner var det bakstuga och bullbak som avslutades med att vi sålde bullar runt om på ön.

Roslagen ligger mig fortfarande varmt om hjärtat och idag är jag bosatt på Gräddö utanför Norrtälje. Där bor jag tillsammans med min sambo och våra två döttrar i vårt nybyggda hus. Älskar lyxen att ha nära till havet och den sjönära livsstilen. När tiden räcker till spenderar jag fortfarande mycket tid på Gräsö.

Som gammal navigatör inom båtracing och med många Roslagslopp i ryggen har jag erfarenhet av vår norra skärgård från Åkersberga till Öregrund. Under mina år inom racingen är jag mest stolt över min guldmedalj från världsmästerskapet i Norge 2016.

Att få kombinera mitt arbete med mitt intresse och livsstil ser jag som en förmån och ett drömjobb. Sjönära och Stockholms norra skärgård kan jag stolt säga är min arbetsplats.

Välkommen till mig och Sjönära!

Ett urval av Hannas försäljningar

Monte Christos väg 13, Norrtälje

Nära badvik och egen båtplats i Furusund

På vackra skärgårdsön Furusund finns detta trevliga fritidshus som med fördel kan nyttjas året om. Bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns indraget. Solig natur-och trädgårdstomt med växthus och sjöglimt. Två gästhus på tomten och bilväg hela vägen fram. Idylliskt läge med promenadavstånd till fin badvik med sandstrand och båtplats.

Söderhamnsplan 1 3tr, Vaxholm

Bästa läge i centrala Vaxholm

Högst upp i huset på Söderhamnsplan 1 med fantastisk utsikt över Vaxholmsfjärden ligger denna lägenhet om 64 m² fördelat på två rum och kök. Stor balkong med fantastisk sjöutsikt. Här bor du i en välskött förening med låg månadsavgift. Bostaden är i behov av viss renovering men bär på stor potential.

Välkommen till Söderhamnsplan 1
Nedre byvägen 37, Norrtälje

Sekelskifte på Söderöra

Mitt i byn med utsikt över Byfladen på Söderöra ligger detta ljuvliga sjöställe med stort boningshus från förra sekelskiftet, brygga och sjöbod. Grindstuga, gästhus och lada. Uppvuxen trädgårdstomt med plana gräsytor, fruktträd och blommor. Stor potential men renoveringsbehov föreligger. Nytt biologiskt minireningsverk och wc finns i två av husen. Byn har genuin skärgårdsbebyggelse och vacker skärgårdsnatur. Till Söderöra tar man sig enkelt med egen fritidsbåt eller Waxholmsbåt.

Välkomna till Söderöra
Sjöbod och brygga
Grindstuga
Dalslingan 3, Norrtälje

Sjönära året om nära Norrtäljes stadskärna

Välskött fastighet med fint läge i Kuppdalen endast 15 minuter utanför Norrtälje. Fin sjöutsikt åt två håll. Härlig blomstrande trädgård med berg i dagen. Gäststuga, dubbelgarage samt båtplats.

Välkommen till Dalslingan 3
Fin utsikt
Flygbild
Badstigen 5, Norrtälje

Välskött fastighet med sjöutsikt

Mycket välskött fastighet med fint läge och utsikt över Björknäsfjärden i omtyckt område endast 15 minuter öster om Norrtälje. På tomten finns huvdbyggnad om ca 90 m², gästhus om ca 36 m² samt garage. Här bor du modernt och bekvämt året om med motorväg nästan hela vägen fram. Möjlighet till båtplats.

Välkommen till Badstigen
Möjlighet till båtplats
Grisslehamnsvägen 167, Norrtälje

Ljuvligt sjöställe med två boningshus på Väddö

Ljuvligt sjöställe i bästa västerläge med två klassiska boningshus med året runt standard från förra sekelskiftet, sjöstuga och brygga. Stor uppvuxen trägårdstomt om 5 930 m² som ligger inbäddad i grönska med växthus och garage. Fastigheten ligger som sista hus på lugn återvänds väg. Här finns plats för både familj och vänner att njuta året om.

Örsvärnavägen 29, Norrtälje

Sjöutsikt i roslagsidyll

Här bor ni idylliskt på landet med strandnära läge intill sjön Ösmaren. På lugn återvänds väg i soligt läge som näst sista huset ligger denna fastighet med fin utsikt över grönska och sjön. Ett stenkast från fastigheten finns områdets gemensamma badplats med fin och mycket barnvänlig strand. Stor och solig natur-och trägårdstomt med vinterbonat huvudhus om 61 m², gäststuga om 10 m² samt förråd. Området är detaljplanerat och tillåter 100 + 40 m².

Boda strandväg 110, Norrtälje

Vinterbonat sjöställe i söderläge

Högt och sluttande läge i söder med magisk utsikt över Norrfjärden i Klemensboda. Vinterbonat fritidshus om 54 m² med kök i öppen planlösning mot matplats och sällskapsrum. Två sovrum samt duschrum. Mycket trevlig tomt med en härlig grönskande trädgård och fina fruktträd. Egen brygga genom servitut med plats för båt och bad. Härifrån tar man sig lätt ut i den vackra skärgården som erbjuder massvis med trevliga utflyktsmål.

Välkommen till Boda Strandväg 110
Vacker vy
Nordanviksvägen 14, Norrtälje

Med anor från 1800-talet

Trevlig fastighet i omtyckta Eknäs på norra Blidö. Vackert och mycket mysigt hus i timmer om ca 45 m² av äldre ursprung med bevarade originaldetaljer. Vidare finns ett charmigt gästhus med två rum och dass, ett fint timmerhus med bastu, dusch och relax samt verkstad/förråd. Stor naturtomt med gärdesgård som omger. Båtplats vid gemensam brygga.

Välkommen till Nordanviksvägen 14
Båtplats vid gemensam brygga
Lågarövägen 143, Norrtälje

Med frontläge i bästa västerläge på Rådmansö

I populära Lågarö på Rådmansö med frontläge mot vattnet i bästa västerläge finns denna magiska tomt som upplevs som sjötomt med två äldre hus. Direkt nedanför tomten i Norrtäljeviken finns en brygga med segelbåtsdjup som delas med en grannfastighet.

Koholma byväg 1B, Norrtälje

Bygg nytt i idyllen Koholma på Rådmansö

Nu finns chans att köpa en stor obebyggd tomt i pittoreska Koholma på Rådmansö. Tomten är drygt 3 000 m² och ligger i ett lugnt område med promenadavstånd till fin havsvik med bryggor och sjöbodar. Förhandsbesked finns för permanent- eller fritidsbostad. Båtplats kan sökas via Koholmavikens samfällighetsförening. Till Norrtäljes stadskärna är det drygt 20 minuters bilresa. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand.

Välkomna till Koholma Byväg 3B
Havsnära tomt för byggnation
Pittoreska Koholmaviken med sjöbodar och bryggor
Fästvarpsstigen 12, Norrtälje

Sommardröm med horisontutsikt

På fantastiska Norröra med båtplats på fastlandet och brygga på ön. Ca 50 m² sommardröm med magisk horisontutsikt mot Kudoxa- och Svartlögafjärderna. Tomt om 2 582 m². Detaljplan om 150 m².

Ö Brosättra 162, Norrtälje

Nybyggt med fin sjöutsikt

Stort nybyggt lösvirkeshus om ca 190 m² i ett plan med rakt söderläge och fin sjöutsikt. Stora sociala ytor, tre sovrum, två duschrum samt tvättstuga. Fullutrustat gästhus om 60m² med bastu. Ett stenkast från fastigheten finns områdets gemensamma badplats med fin och mycket barnvänlig strand. Möjlighet till båtplats.

Välkommen till Brosättra
Möjlighet till båtplats
Södra Spraggarboda 26, Norrtälje

Nära brygga och egen båtplats

Gediget timmerhus om ca 95 m² i mysigt område och med egen båtplats. Gästhus på tomten och bilväg hela vägen fram. Fin trädgårds- och naturtomt om 2 588 m² med sjöglimt. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det ca 15 minuters bilresa. En liten oas mitt i Roslagen.

Välkommen till Spraggarboda
Båtplats vid gemensam brygga
Holmenvägen 52, Norrtälje

Sjöutsikt i första ledet

Ett kort stenkast från strand och brygga som delas med grannar ligger fastigheten i ett vackert läge med havet intill. På tomten finns huset med vy mot vattnet och intill ett gästhus. Norröra är en tillgänglig ö med daglig trafik året om med vacker natur.

Välkomna till Norröra!
Huset med gästhus och växthus intill
Flygbild
Söderängsvägen 60, Norrtälje

Högt och fint läge på Rådmansö

Högt och fint läge i omtyckt område med direkt närhet till havet och ett stenkast från områdets gemensamma badplats med strand och brygga med båtplatser. Stor och solig tomt med hus om 36 m², gästhus om 30 m², sovstuga samt carport med förråd. En trivsam plats för alla i familjen med bilväg hela vägen fram.

Välkommen till Söderängsvägen 60
Båtplats vid gemensam brygga nedanför fastigheten
Högt och fint läge med fin vy mot vattnet
Bylehamnsvägen 136, Norrtälje

Bygg nytt i vackra Bylehamn

Här finns möjlighet att skapa sitt eget paradis på en tomt om 4 233 m² i idyllen Bylehamn på vackra Väddö. Bylehamn är en gammal fiskehamn med gamla vackra sjöbodar längst med klipporna vid gränsen till ytterskärgården. Fastigheten har andelar i samfälligheten Backa, Söderbyle, Samkarby. Det innebär att det går att ställa sig i kö för såväl båtplats som sjöbod både i Bylehamn, i Backa och vid Ålviken. Förhandsbesked finns. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand!

Välkommen till Bylehamnsvägen 136
Sjöbodar och bryggor i Bylehamn
Bylehamns havsstrand
Norra Havsängen 61, Norrtälje

Högt läge med sjöutsikt på Väddö

Högt och fint havsnära läge längst in i lugnt och fridfullt område. Stor naturtomt med generös byggrätt om 120 m² + 60 m² vilket ger stora möjligheter för den som vill skapa sitt eget drömboende i fin Roslagsmiljö för antingen permanent- eller fritidsbruk. Fastigheten är bebyggd med ett hus om 52 m² från 1958 med eftersatt underhåll. Fastigheten har del i hamn med båtplatser. Till Älmsta är det drygt 15 minuters bilresa. Där finns ett stort utbud av affärer och utflyktsmål bland annat en välsorterad ICA-butik, apotek samt restauranger. Till Norrtälje är det drygt 45 minuters bilresa och därifrån ca 45 minuter till Stockholm.

Välkommen till Norra Havsängen
Renovera och förbättra eller bygg nytt. Generös byggrätt om 120m² plus 60m²
Till fastigheten finns en båtplats
Gustavsvallen 9, Norrtälje

Sommaridyll med sjöglimt på Söderöra

Trivsamt fritidshus på barnvänlig tomt i soligt läge på populära Söderöra med sjöglimt. Hus om 65 m² fördelat på 4 rum och kök varav tre bra sovrum samt duschrum. Sovstuga samt förråd med torrdass. Båtplats finns vid gemensam brygga på ön. Båt- och bilplats finns även i Bromskär.

Välkommen på Gustavsvallen 9
Sjöglimt i väst
Öjan - vattnet mellan Söderöra och Norröra
Elviras stig 4, Norrtälje

Bygg nytt i skärgårdsidyllen Gräddö

Stort tomt om 2 609 m² med högt och soligt läge i populära Fagervik. Kommunalt Vatten och Avlopp finns i området. I Gräddö blandas både permanent- och fritidshusboenden. En kort promenad från fastigheten finns en fin och barnvänlig badstrand. I Gräddö by finns en året runt öppen ICA-butik, förskola, pizzeria samt Gräddö Marina. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand.

Välkommen till Elviras stig
Obebyggd tomt med sjönära läge
Omgivning
Grundviksvägen 128, Österåker

Äkta sjötomt med panormautsikt över Saxarfjärden

Äkta sjötomt med svårslaget västerläge och panormautsikt över Saxarfjärden.

Välkommen till Grundviksvägen 128
Moreviksvägen 22, Norrtälje

Sjöutsikt och del i sjötomt vid Bergshamraviken

Väldisponerad villa med fantastiskt läge vid Bergshamraviken. Bostaden erbjuder sex rum och kök samt en rymlig källare med tvättstuga, hobbyrum, matkällare, förråd/verkstad samt duschrum med bastu. Mycket trevlig tomt om ca 3 500 m² med en härlig grönskande trädgård och fina fruktträd. Del i sjötomt med brygga samt egen sjöstuga. Härifrån tar man sig lätt ut i den vackra skärgården som erbjuder massvis med trevliga utflyktsmål. I närområdet finns skola, Ica Bergshamra, vårdcentral, pizzeria samt en mycket välsorterad bygghandel. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det 20 minuters bilresa.

Välkommen till Moreviksvägen 22
Flygbild
Del i sjötomt
Norrsjövägen 32, Norrtälje

Underbart läge i sydväst

Högt och fint läge i sydväst med magisk utsikt över vackra Norrsjön. Smakfullt renoverat fritidshus med kök, sällskapsrum med matplats, tre sovrum samt duschrum som med fördel kan nyttjas året runt. Stor natur-och trägårdstomt om 2 299 m² med fin barnvänlig badstrand nedanför. Gästhus. I området finns pool, minigolfbana, utegym samt flera boulbanor.

Välkomna till Norrsjövägen 32
Flygbild
Magisk utsikt över sjön
Sundholmen 22, Norrtälje

Bekvämt ö-liv på rofyllda Sundholmen

Trevligt fritidshus om 70 m² på rofyllda Sundholmen en kort båtfärd från fastlandet. Trevlig natur- och trägårdstomt om 2 182 kvm med närhet till bad. På fastlandssidan finns egen båtplats i Håtö och två båtplatser finns att tillgå på ön.

Välkommen till Sundholmen
Långåsen 20, Norrtälje

Modernt boende på idylliska Söderöra

På idylliska Söderöra ligger detta moderna fritidshus i typisk skärgårdsstil från 2008 om 40 m² med loft, stor altan i sydöst och vedeldad badtunna. Attefallshus. Båtplats vid gemensam brygga på ön.

Välkommen till Söderöra
Altan i söderläge
Båtplats vid gemensam brygga fem minuter bort
Danebovägen 5, Österåker

Etage lägenhet i genuin skärgårdsmiljö.

Modern etage lägenhet om 3 rum och kök byggd 2016 i genuin skärgårdsmiljö. Föreningen har egen sandstrand, bastu samt brygganläggning.

Välkommen till Brf Sommarviken!
Barnvänlig sandstrand