Hanna Thorén

Hanna Thorén

Posthusgatan 5
761 30 Norrtälje

Trygg navigatör genom din affär

Genom stor noggrannhet, bra struktur och god planering blir jag en trygg punkt genom hela er bostadsaffär. Jag vill att köpare och säljare ska känna stor delaktiga från början till slut. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015 och i Norrtälje och mitt älskade Roslagen sedan 2017 där jag fortfarande primärt arbetar. Jag började som fastighetsmäklare i Österåker på en större kedja. Efter ett par år tog jag klivet över till Sjönära och är nu inne på mitt 7:e år här. Jag har sedan starten förmedlat allt från tomter till bostadsrätter, fritidshus och villor.  Att få chans att hjälpa människor i deras kanske största och viktigaste affär och samtidigt få möta människor i olika skeden i livet ser jag som ett privilegium. Jag gillar den variation som yrket erbjuder – En dag är den andra inte lik.

Roslagen ligger mig väldigt varmt om hjärtat och idag är jag bosatt på Gräddö utanför Norrtälje. Där bor jag tillsammans med min sambo och våra två döttrar i vårt hus. Älskar lyxen att ha nära till havet och den sjönära livsstilen. Sedan barnsben har jag spenderat mycket av min tid på sommarstället på Gräsö intill Öregrund, jag är nästintill uppvuxen i skärgården. Som gammal navigatör inom båtracing och med många Roslagslopp i ryggen har jag erfarenhet av vår norra skärgård från Åkersberga till Öregrund. Under mina år inom racingen är jag mest stolt över min guldmedalj från världsmästerskapet i Norge 2016.Att få kombinera mitt arbete med mitt intresse och livsstil ser jag som en förmån och ett drömjobb. Sjönära och Stockholms norra skärgård kan jag stolt säga är min arbetsplats.

Välkommen till mig och Sjönära

Ett urval av Hannas försäljningar

Moreviksvägen 22, Norrtälje

Sjöutsikt och del i sjötomt vid Bergshamraviken

Väldisponerad villa med fantastiskt läge vid Bergshamraviken. Bostaden erbjuder sex rum och kök samt en rymlig källare med tvättstuga, hobbyrum, matkällare, förråd/verkstad samt duschrum med bastu. Mycket trevlig tomt om ca 3 500 m² med en härlig grönskande trädgård och fina fruktträd. Del i sjötomt med brygga samt egen sjöstuga. Härifrån tar man sig lätt ut i den vackra skärgården som erbjuder massvis med trevliga utflyktsmål. I närområdet finns skola, Ica Bergshamra, vårdcentral, pizzeria samt en mycket välsorterad bygghandel. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det 20 minuters bilresa.

Välkommen till Moreviksvägen 22
Flygbild
Del i sjötomt
Dalslingan 3, Norrtälje

Sjönära året om nära Norrtäljes stadskärna

Välskött fastighet med fint läge i Kuppdalen endast 15 minuter utanför Norrtälje. Fin sjöutsikt åt två håll. Härlig blomstrande trädgård med berg i dagen. Gäststuga, dubbelgarage samt båtplats.

Välkommen till Dalslingan 3
Fin utsikt
Flygbild
Norrsjövägen 32, Norrtälje

Underbart läge i sydväst

Högt och fint läge i sydväst med magisk utsikt över vackra Norrsjön. Smakfullt renoverat fritidshus med kök, sällskapsrum med matplats, tre sovrum samt duschrum som med fördel kan nyttjas året runt. Stor natur-och trägårdstomt om 2 299 m² med fin barnvänlig badstrand nedanför. Gästhus. I området finns pool, minigolfbana, utegym samt flera boulbanor.

Välkomna till Norrsjövägen 32
Flygbild
Magisk utsikt över sjön
Sundholmen 22, Norrtälje

Bekvämt ö-liv på rofyllda Sundholmen

Trevligt fritidshus om 70 m² på rofyllda Sundholmen en kort båtfärd från fastlandet. Trevlig natur- och trägårdstomt om 2 182 kvm med närhet till bad. På fastlandssidan finns egen båtplats i Håtö och två båtplatser finns att tillgå på ön.

Välkommen till Sundholmen
Långåsen 20, Norrtälje

Modernt boende på idylliska Söderöra

På idylliska Söderöra ligger detta moderna fritidshus i typisk skärgårdsstil från 2008 om 40 m² med loft, stor altan i sydöst och vedeldad badtunna. Attefallshus. Båtplats vid gemensam brygga på ön.

Välkommen till Söderöra
Altan i söderläge
Båtplats vid gemensam brygga fem minuter bort
Grundviksvägen 128, Österåker

Äkta sjötomt med panormautsikt över Saxarfjärden

Äkta sjötomt med svårslaget västerläge och panormautsikt över Saxarfjärden.

Välkommen till Grundviksvägen 128
Danebovägen 5, Österåker

Etage lägenhet i genuin skärgårdsmiljö.

Modern etage lägenhet om 3 rum och kök byggd 2016 i genuin skärgårdsmiljö. Föreningen har egen sandstrand, bastu samt brygganläggning.

Välkommen till Brf Sommarviken!
Barnvänlig sandstrand