Ett urval av Hannas försäljningar

Södra Spraggarboda 26, Norrtälje

Nära brygga och egen båtplats

Gediget timmerhus om ca 95 m² i mysigt område och med egen båtplats. Gästhus på tomten och bilväg hela vägen fram. Fin trädgårds- och naturtomt om 2 588 m² med sjöglimt. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det ca 15 minuters bilresa. En liten oas mitt i Roslagen.

Välkommen till Spraggarboda
Båtplats vid gemensam brygga
Ö Brosättra 162, Norrtälje

Nybyggt med fin sjöutsikt

Stort nybyggt lösvirkeshus om ca 190 m² i ett plan med rakt söderläge och fin sjöutsikt. Stora sociala ytor, tre sovrum, två duschrum samt tvättstuga. Fullutrustat gästhus om 60m² med bastu. Ett stenkast från fastigheten finns områdets gemensamma badplats med fin och mycket barnvänlig strand. Möjlighet till båtplats.

Välkommen till Brosättra
Möjlighet till båtplats
Fästvarpsstigen 12, Norrtälje

Sommardröm med horisontutsikt

På fantastiska Norröra med båtplats på fastlandet och brygga på ön. Ca 50 m² sommardröm med magisk horisontutsikt mot Kudoxa- och Svartlögafjärderna. Tomt om 2 582 m². Detaljplan om 150 m².

Nordanviksvägen 14, Norrtälje

Med anor från 1800-talet

Trevlig fastighet i omtyckta Eknäs på norra Blidö. Vackert och mycket mysigt hus i timmer om ca 45 m² av äldre ursprung med bevarade originaldetaljer. Vidare finns ett charmigt gästhus med två rum och dass, ett fint timmerhus med bastu, dusch och relax samt verkstad/förråd. Stor naturtomt med gärdesgård som omger. Båtplats vid gemensam brygga.

Välkommen till Nordanviksvägen 14
Båtplats vid gemensam brygga
Holmenvägen 52, Norrtälje

Sjöutsikt i första ledet

Ett kort stenkast från strand och brygga som delas med grannar ligger fastigheten i ett vackert läge med havet intill. På tomten finns huset med vy mot vattnet och intill ett gästhus. Norröra är en tillgänglig ö med daglig trafik året om med vacker natur.

Välkomna till Norröra!
Huset med gästhus och växthus intill
Flygbild
Bylehamnsvägen 136, Norrtälje

Bygg nytt i vackra Bylehamn

Här finns möjlighet att skapa sitt eget paradis på en tomt om 4 233 m² i idyllen Bylehamn på vackra Väddö. Bylehamn är en gammal fiskehamn med gamla vackra sjöbodar längst med klipporna vid gränsen till ytterskärgården. Fastigheten har andelar i samfälligheten Backa, Söderbyle, Samkarby. Det innebär att det går att ställa sig i kö för såväl båtplats som sjöbod både i Bylehamn, i Backa och vid Ålviken. Förhandsbesked finns. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand!

Välkommen till Bylehamnsvägen 136
Sjöbodar och bryggor i Bylehamn
Bylehamns havsstrand
Söderängsvägen 60, Norrtälje

Högt och fint läge på Rådmansö

Högt och fint läge i omtyckt område med direkt närhet till havet och ett stenkast från områdets gemensamma badplats med strand och brygga med båtplatser. Stor och solig tomt med hus om 36 m², gästhus om 30 m², sovstuga samt carport med förråd. En trivsam plats för alla i familjen med bilväg hela vägen fram.

Välkommen till Söderängsvägen 60
Båtplats vid gemensam brygga nedanför fastigheten
Högt och fint läge med fin vy mot vattnet
Elviras stig 4, Norrtälje

Bygg nytt i skärgårdsidyllen Gräddö

Stort tomt om 2 609 m² med högt och soligt läge i populära Fagervik. Kommunalt Vatten och Avlopp finns i området. I Gräddö blandas både permanent- och fritidshusboenden. En kort promenad från fastigheten finns en fin och barnvänlig badstrand. I Gräddö by finns en året runt öppen ICA-butik, förskola, pizzeria samt Gräddö Marina. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand.

Välkommen till Elviras stig
Obebyggd tomt med sjönära läge
Omgivning
Badstigen 5, Norrtälje

Välskött fastighet med sjöutsikt

Mycket välskött fastighet med fint läge och utsikt över Björknäsfjärden i omtyckt område endast 15 minuter öster om Norrtälje. På tomten finns huvdbyggnad om ca 90 m², gästhus om ca 36 m² samt garage. Här bor du modernt och bekvämt året om med motorväg nästan hela vägen fram. Möjlighet till båtplats.

Välkommen till Badstigen
Möjlighet till båtplats
Norra Havsängen 61, Norrtälje

Högt läge med sjöutsikt på Väddö

Högt och fint havsnära läge längst in i lugnt och fridfullt område. Stor naturtomt med generös byggrätt om 120 m² + 60 m² vilket ger stora möjligheter för den som vill skapa sitt eget drömboende i fin Roslagsmiljö för antingen permanent- eller fritidsbruk. Fastigheten är bebyggd med ett hus om 52 m² från 1958 med eftersatt underhåll. Fastigheten har del i hamn med båtplatser. Till Älmsta är det drygt 15 minuters bilresa. Där finns ett stort utbud av affärer och utflyktsmål bland annat en välsorterad ICA-butik, apotek samt restauranger. Till Norrtälje är det drygt 45 minuters bilresa och därifrån ca 45 minuter till Stockholm.

Välkommen till Norra Havsängen
Renovera och förbättra eller bygg nytt. Generös byggrätt om 120m² plus 60m²
Till fastigheten finns en båtplats
Gustavsvallen 9, Norrtälje

Sommaridyll med sjöglimt på Söderöra

Trivsamt fritidshus på barnvänlig tomt i soligt läge på populära Söderöra med sjöglimt. Hus om 65 m² fördelat på 4 rum och kök varav tre bra sovrum samt duschrum. Sovstuga samt förråd med torrdass. Båtplats finns vid gemensam brygga på ön. Båt- och bilplats finns även i Bromskär.

Välkommen på Gustavsvallen 9
Sjöglimt i väst
Öjan - vattnet mellan Söderöra och Norröra
Långåsen 20, Norrtälje

Modernt boende på idylliska Söderöra

På idylliska Söderöra ligger detta moderna fritidshus i typisk skärgårdsstil från 2008 om 40 m² med loft, stor altan i sydöst och vedeldad badtunna. Attefallshus. Båtplats vid gemensam brygga på ön.

Välkommen till Söderöra
Altan i söderläge
Båtplats vid gemensam brygga fem minuter bort
Moreviksvägen 22, Norrtälje

Sjöutsikt och del i sjötomt vid Bergshamraviken

Väldisponerad villa med fantastiskt läge vid Bergshamraviken. Bostaden erbjuder sex rum och kök samt en rymlig källare med tvättstuga, hobbyrum, matkällare, förråd/verkstad samt duschrum med bastu. Mycket trevlig tomt om ca 3 500 m² med en härlig grönskande trädgård och fina fruktträd. Del i sjötomt med brygga samt egen sjöstuga. Härifrån tar man sig lätt ut i den vackra skärgården som erbjuder massvis med trevliga utflyktsmål. I närområdet finns skola, Ica Bergshamra, vårdcentral, pizzeria samt en mycket välsorterad bygghandel. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det 20 minuters bilresa.

Välkommen till Moreviksvägen 22
Flygbild
Del i sjötomt
Dalslingan 3, Norrtälje

Sjönära året om nära Norrtäljes stadskärna

Välskött fastighet med fint läge i Kuppdalen endast 15 minuter utanför Norrtälje. Fin sjöutsikt åt två håll. Härlig blomstrande trädgård med berg i dagen. Gäststuga, dubbelgarage samt båtplats.

Välkommen till Dalslingan 3
Fin utsikt
Flygbild
Norrsjövägen 32, Norrtälje

Underbart läge i sydväst

Högt och fint läge i sydväst med magisk utsikt över vackra Norrsjön. Smakfullt renoverat fritidshus med kök, sällskapsrum med matplats, tre sovrum samt duschrum som med fördel kan nyttjas året runt. Stor natur-och trägårdstomt om 2 299 m² med fin barnvänlig badstrand nedanför. Gästhus. I området finns pool, minigolfbana, utegym samt flera boulbanor.

Välkomna till Norrsjövägen 32
Flygbild
Magisk utsikt över sjön
Sundholmen 22, Norrtälje

Bekvämt ö-liv på rofyllda Sundholmen

Trevligt fritidshus om 70 m² på rofyllda Sundholmen en kort båtfärd från fastlandet. Trevlig natur- och trägårdstomt om 2 182 kvm med närhet till bad. På fastlandssidan finns egen båtplats i Håtö och två båtplatser finns att tillgå på ön.

Välkommen till Sundholmen
Grundviksvägen 128, Österåker

Äkta sjötomt med panormautsikt över Saxarfjärden

Äkta sjötomt med svårslaget västerläge och panormautsikt över Saxarfjärden.

Välkommen till Grundviksvägen 128
Danebovägen 5, Österåker

Etage lägenhet i genuin skärgårdsmiljö.

Modern etage lägenhet om 3 rum och kök byggd 2016 i genuin skärgårdsmiljö. Föreningen har egen sandstrand, bastu samt brygganläggning.

Välkommen till Brf Sommarviken!
Barnvänlig sandstrand