Varje möte, varje kontakt och varje enskild affär är unik. Det är det som också fångar mitt intresse och min nyfikenhet. Det är det som driver mig framåt och gör att jag varje dag väljer att arbeta som fastighetsmäklare. Du ska aldrig känna dig som en i mängden, utan få anpassade råd utifrån just din unika situation. Engagerad, påläst, kunnig och professionell är ord du ska tänka på när du refererar ett samarbeta oss emellan.
Jag har arbetat i branschen sedan 2007 och som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 2009. Jag har arbetat på små och stora mäklarkedjor, på familjeföretag och sedan 2020 har jag hittat hem på Sjönära. Här kan jag ge den tid och det engagemang som krävs till varje kund, varje affär. En bostadsaffär är inte alltid något roligt utan är ofta en affär där många andra känslor är inblandade. För mig är det oerhört inspirerande och viktigt att få hjälpa människor på ett professionellt, sympatiskt och förtroendeingivande sätt.
Jag bor i sjönära Österåker men är uppväxt i en hotellfamilj i Åre. Född med service i modersmjölken och för mig är det precis vad fastighetsmäkleri handlar om. När jag får möjlighet hittar du mig gärna på en golfbana eller i skogen på hundpromenad.

Ett urval av Fridas försäljningar

Galoppstigen 4A, Österåker

Sjöutsikt & härligt ljusinsläpp

Utsikt över Skåvsjöholmssundet, vy i sydvästligt läge med sol från morgon till kväll. Här bor du nära bad och båtplatser i trevliga välbevarade områden. Villan med spatiösa sällskapsytor såväl inomhus som utomhus. Ett plan i etage samt loft. Sjöutsikt från i stort sett alla rum. Öppet tak i nock med stora fönsterpartier och utgång genom pardörrar till altanen. Uppfart med plats för många bilar. Promenadavstånd till buss och förskola, cykelavstånd till matbutik. Varmt välkommen!

Stenvägen 14, Vaxholm

Drömhus med pool & garage

Högt beläget i sydvästligt läge med sjöglimt mot Vaxholms inlopp. Välplanerade 220 kvm i två plan. Spatiösa sällskapsytor både exteriört med fantastiskt poolområde och på altan under tak och interiört med öppen planlösning. Bergvärme, solpaneler, kvalité och stor känsla. Garage, carport och ytterligare parkering. Nära affär, skola, förskola och kommunikationer. Ett hem att uppleva och förälska sig i. Välkommen!

Skärgårdsstadsvägen 82, Österåker

En pärla med magisk utsikt - Villa Ekliden

Villa Ekliden, en fastighet utöver det vanliga. Nästan på en egen udde ut mot vattnet med magnifik utsikt över Skärgården, Marinan och med sol från morgon till sen kväll. En plats med anor, med känsla och en plats som nuvarande familj har skapat ett fantastiskt ställe på. Så gediget, så genomtänkt, så väl valda material och sådana miljöer. Ett ställe som sällan ges möjlighet att överta. En plats som måste upplevas. Så varmt välkommen till Ekliden längst ner i Skärgårdsstad där du lägger din båt på bryggan och har hela skärgården utanför tomtgränsen. Plats för släkt och vänner under årets alla månader. Kontakta mäklaren för privat bokad visning.

Söderläge med skärgården som granne
En magisk vacker oas
Vy över pool mot gästhus
Skarpängsvägen 23, Österåker

1-plansvilla med härlig sjöutsikt

Högt belägen villa med härlig sjöutsikt i sydvästligt läge med sol från morgon till kväll. Här bor du nära bad och båtplatser i trevliga promenadområden. En prunkande trädgård, en egen insynsskyddad oas. Villan med spatiösa sällskapsytor såväl inomhus som utomhus på den väl tilltagna altanen. På fastigheten finns gästhus, tidigare bastuhus, ej i bruk nuförtiden, stort förråd samt växthus. Promenadavstånd till buss och förskola. Varmt välkommen!

Sjöutsikt i sydvästligt läge
Högt beläget
Stora altaner
Vallersviksvägen 50, Österåker
Sättravägen 19, Österåker

Egen båtplats - tidstypiskt smycke till villa

Villa om ca 300 kvm i två plan med atriumgård. Absolut närhet till havet, egen båtplats ingår, bad och nära till Roslagsbanan, förskolor och skolor. För byggnadsåret en påkostad villa i mycket hög standard med enorma ytor och möjligheter. Välhållet och välskött med mycket av originalmaterial kvar. Spatiösa sällskapsytor, inomhuspool, bastu, stora hobbyrum och garage i källarplan. En villa att uppleva på plats. Varmt välkomna!

150 meter till brygga med bad o båtplats
300 kvm med atriumgård
Östra Kasernvägen 10A, Vaxholm

Magisk utsikt över havet, hamnen och farleden

Första parkett till Stockholms skärgård. Eget hus känsla i detta gavelradhus med egen trädgård, stor altan samt med orangeri och terrass på taket. Genomgående mycket hög standard. Att bo i Rindö Hamn är att bo i Skärgården men med flera restauranger, bryggeri och ostmakeri på bekvämt avstånd. Härliga promenadvägar längs med vattnet, flera badplatser, ångbåtsbrygga med trafik till Vaxholm, Skärgården och in till Stockholm året runt för den som vill få en härlig pendling till jobbet i stan. Möjlighet till privata visningar - hör av dig till mäklaren. Varmt Välkommen!

Egen trädgård
Magisk utsikt
Bammarbodavägen 125, Österåker

1-plans villa med härlig sjöutsikt

Vackert insprängt invid berget har här skapats ett fantastiskt ställe. 1-plansvilla från Götenhehus med stora sociala ytor både inom och utomhus. Välplanerad prunkande trädgård, flera härliga uteplatser att njuta sol och skugga, vind och inte vind. Poolen med känslan av att den övergår i havet där du simmar och samtidigt skådar Stockholms skärgård i näst intill 180 grader, ser båttrafiken och följer de stora kryssarna längs farleden till och från innerstan. En bilresa bara ca 40 min från innerstan och du befinner dig långt ut i skärgården. Ta enkelt den egna båten till ett antal skärgårdskrogar i vår mellersta skärgård. Varmt välkommen!

Sjöutsikt över farleden
Hamngatan 3, Vaxholm

Hamnnära med balkong och garageplats

Renoverad trivsam 3:a på Hamngatan i Vaxholm med egen garageplats i huset. Balkong med sol från fm till kväll mot innergården. Nytt kök med gott om utrymme och förvaring, helkaklat badrum med tvättpelare. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Utsikt över takåsar ett stenkast från vimlet i hamnen. Varmt välkommen!

Utsikt över takåsarna
Några steg från Hamnen
Rymligt kök med matplats
Sundsbacken 5, Vaxholm

Sjötomt med bra brygga

Stor sjöfastighet med privat läge i Tynningösundet. Villan byggd 2003 om 180 kvm i tre plan. Här ges plats för den stora familjen med fem sovrum, stor matplats samt vardagsrum och allrum. Gott om förrådsyta. Möjlighet att bygga bastu. Gästhus med eget kök och wc. Prunkande trädgård som sluttar ner till stranden och brygganläggningen. Beläget nära ångbåtsbrygga som trafikeras av Waxholmsbolaget och beläget på ö som du når med bilfärja från Norra Lagnö på Värmdö. Varmt välkommen!

Boningshus och gästhus
Sjötomt med egen brygga
Eskadervägen 36, Täby

Milsvid utsikt på vån 5

Sjöutsikt över Stora Värtan och i fjärran ser du Globen, Kaknästornet, Nackamasterna och även många av Stockholms kyrktorn. Härligt ljusinsläpp genom stora fönster i söderläge. Geomgående ljusa väggar och parkettgolv. Ett bekvämt boende nära centrum och tåg där du kan flytta in tämligen omgående. Välkommen!

3B7A1530
Milsvid utsikt
Vy över vardagsrum mot kök
Generalsvägen 64, Österåker

Sjönära stor prunkande hörntomt med 1-plans villa

Långt ut på Österskärshalvön med absolut närhet till vattnet, bad och möjlig båtplats erbjuds här en fastighet med möjligheter. 1-plans villa med spännande arkitektur med spatiösa sällskapsytor och tre sovrum. Byggrätten på fastigheten är generös för den som vill utveckla. Här bor du på någon minuts promenad till Roslagsbanan, cykelavstånd till populär skola samt flera förskolor. Varmt välkomna!

Sjönära hörntomt
Stora fönster med möjlig sjöutsikt
Galoppstigen 4B, Österåker

Bygg nytt vid vattnet

Utsikt över Skåvsjöholmssundet, hästhagar och ängar. Sol från morgon till sen kväll. Belägen på lugn återvändsgata. Absolut närhet till bad och möjlig båtplats på samfällighetens mark. Vacker trädgårdstomt med generös byggrätt, kommunalt vatten och avlopp samt möjligt att ansluta sig fiber.

Förslag på uppförande av hus, Villa Vinga från A-Hus
Ingarö Södra Lagnö 449, Värmdö

Söderläge - intill båtplatser & bad

Utsikt över vattnet och sol från morgon till kväll. Strax ovanför båtbryggan klättrar denna fastighet upp längs med berget. Härliga platåer för uteplatser såväl i skugga som sol. Boningshus med stora sociala ytor, rymligt bondkök, sovrum o sovalkov. Högst upp på berget finns gästhuset och nere vid vattnet finns din egen vedeldade bastun.

Vallersviksvägen 50, Österåker

Sjöutsikt, båtplats & pool

Härlig sjöutsikt över Bammarbodafjärden. Två båtplatser vid samfälld brygga i Furusundsleden. Uppvärmd pool. Sjöutsikt från flertalet altaner, terasser och balkonger. Sol från morgon till kväll. Boningshus om 250 kvm, Lillstuga om 75 kvm, Sovstuga om 15 kvm. En fastighet som imponerar och överraskar. Varmt Välkommen!

Gruvskogsvägen 13, Vaxholm

Sjöutsikt nära bad & brygga

Skarpö, med sina pittoreska villor och slingriga vägar längs med vattnet. Högt belägen på stor trädgårdstomt ligger denna rymliga villa med plats för många. Flera gästhus samt garage. Här erbjuds ett boende med spatiösa sällskapsytor i det stora ljusa rummet med öppet tak i nock samt härligt allrum. Idag fyra sovrum med möjlighet till ytterligare. Två badrum varav ett helt nytt. Varmt Välkommen!

Treuddsvägen 18, Vaxholm

Penthouse i två våningar med magnifik utsikt

Ett boende med härlig sjöutsikt alldeles intill hamnen där möjlighet finns att överta båtplats samt nära till ångbåtsbryggan. Lägenhet i två våningar med fönster i två väderstreck. Sol från förmiddag till sen kväll på någon av de tre balkongerna. Stora sociala ytor och öppen spis i vardagsrummet på entréplan. Ett välplanerat boende med gott om yta och förvaring. Fyra sovrum, två badrum samt flertal förråd. Här bor du långt ut i skärgården men tar Waxholmsbåten in till stan på dryga timmen, exempelvis avgång 07:25, ankomst Strömkajen 08:55. Rindöhamn erbjuder flera restauranger, absolut närhet till bad, gym och motionsspår. Varmt Välkomna!

Skirhultsvägen 65, Österåker

Sjötomt vid sjön Skiren nära havet

I bästa västerläge med lång strandlinje, eget vatten i sjön och vacker pir av släta klippor finns här chansen att skapa sitt drömboende. Invid strandkanten finns två äldre bostadshus, förrådsbyggnad och dass. Högt beläget med sol från morgon till kväll ligger boningshuset. En vacker trädgårdstomt med kala klippor och skogstomt ner mot sjön. Växthus, verkstad och förrådsbyggnader. Tämligen enkla medel för att nyttja detta fantastiska läge året runt redan nu och stora möjligheter att förädla till ditt eget drömboende. Inom 10 minuter når du havet vid Skeppsdal. Varmt välkommen!

Lång strandlinje med egen klippudde
Krossvägen 29, Ekerö

Strandnära & sjönära

Bo med Mälaren som granne. Här har du drygt 100 meter till strandkanten. Ett bättre läge är svårt att finna. Fin badstrand, småbåtshamn och härlig promenadväg runt udden precis invid huset. Absolut närhet till förskola, skola och buss. Stor villa i två plan med plats för den stora familjen. Rymliga sociala ytor såväl inomhus som utomhus, fem sovrum och garage i huset. Varmt välkomna!

Södran Badet intill fastigheten
Stor altan och utsikt över vattnet
Gandviksvägen 7, Danderyd

Nära strandpromenaden

Största trädgården i området, längst in på lugn återvändsgata men mycket nära Djursholms torg, busshållplats och strandpromenaden. Mycket välskött och välhållen villa med spatiösa sällskapsytor såväl interiört som exteriört. Bergvärme och öppna spisar. Varmt Välkomna!

Per Norbergs väg 10, Österåker

Hela Skärgården utanför

Fantastisk sjöutsikt över skådespelet i skärgården och med absolut närhet till havet med bad och båtplats precis utanför tomtgränsen. Söderläge med sol hela dagen. Villan om 260 kvm i två plan, genomgående renoverad bjuder på spatiösa sällskapsytor såväl inomhus som utomhus. På fastigheten finns ett vackert välhållet äldre magasin. I Marinan intill finns två båtplatser att överta, på cykelavstånd en långgrund sandstrand och flera klippbad. Här bor du nära buss och cykelavstånd till skolan. Ett läge som erbjuder den sjönära livsstilen sommar som vinter. Hela Stockholms skärgård ligger ledigt rakt utanför. Varmt välkomna!

Talluddens väg 12, Österåker

Sjötomt med sandstrand & klippor

Utsikt över Skåvsjöholmssundet i sydvästläge med sol från morgon till kväll. Vacker strandlinje med sandstrand och klipphäll. Högt beläget boningshus om totalt 248 kvm i flera etage. Möjlighet att avdela för separat lägenhet eller generationsboende. Dubbelgarage och separat gästhus, förråd och vedeldad bastu vid vattnet. Längst ut på attraktiva Svavelsö. Ett ställe att uppleva. Välkomna!

Blidö kyrkallé 5, 7, 9, Norrtälje

Med anor från 1700-talet på Blidö

I vackra, pittoreska kyrkallén ligger denna unika fastighet med anor från 1700-talet. Omgiven av vatten på båda sidor med en kort promenad till bad och båtplats. Stor vacker trädgård, två gästhus, förråd och en lada. Här finner du mycket bevarad gammal charm i form av originaltapeter, trägolv och kakelugnar. Ett ställe som måste upplevas. Välkommen till soliga Blidö!

Vegabacken 1, Vaxholm

Pool & nära till bad, båtbryggor

Strax ovan Vegabackens Ångbåtsbrygga, båtklubb och bad ligger denna fastighet på stor hörntomt. Villa i två plan med öppna sociala ytor såväl interiört som utomhus på det väl tilltagna trädäcket med sol från morgon till kväll. Nära till affär, restauranger, buss, motionsspår och förskola. Varmt välkomna!

Stor hörntomt nära allt du behöver
Metspövägen 3A, Vaxholm

Skapa ditt sjönära drömboende

Sjöutsikt och absolut närhet till brygga med badstege och liten sandstrand. I lugna vackra Storäng finns nu en plan vacker trädgårdstomt att förvärva. Sol från morgon till sen kväll. Generös detaljplan, kommunalt vatten och avlopp samt fiber i området. Förslag och påbörjad process finns för en villa i vinkel om ni önskar.

Sol från morgon till kväll
Tre fiskares väg 7, Vaxholm

Absolut närhet till brygga & bad

Ett hus som förvånar och överraskar. Bara något steg innanför ytterdörren dras blicken till sjöutsikten och man häpnar över det spatiösa rummet, rymden, ljuset, utsikten och känslan. Här bor du med absolut närhet till vattnet, till badet från områdets stora fina brygga eller från den lilla stranden och till båtplats. Ett bekvämt välordnat vackert boende i lugna trevliga Storäng med promenadavstånd till både Vaxholm och Resarö samt med närhet till kommunikationer.

Absolut närhet till vattnet
Spatiösa sällskapsutrymmen
Margretelundsvägen 109, Österåker

Kungsbacken nära sjö & hav

Med härlig utsikt över Trälhavet ligger denna villa om 180 kvm i söderläge. Öppna sociala ytor såväl utomhus som inomhus. Gästhus / kontor, dubbelcarport, flera förråd, lekstuga samt bastu, gästhus och orangeri. Möjlighet till båtplats som du kan se från huset.

Utsikt över Trälhavet
Dubbelgarage och plats för många bilar
Svartsö Lådna 322, Värmdö

Sjöläge i söder

På vackra Lådna med gräns mot naturreservat ligger denna ogenerade fastighet med eget strandområde. Stor brygganläggning för många båtar och vedeldad bastu på flytponton. Sjöstuga ovanför bryggan med sovrum och sjöbodsdel. Villa för boende året om i två plan med vacker vy över bryggan och viken. Gästlägenhet. Stor altan i syd/väst med pool. Nytt avlopp. Waxholmsbåt året om och Lanthandel.

Stor egen brygga utanför sjöstugan
Vedeldad bastuflotte
Pool och stor altan
Kungshäll 11, Ekerö

Magnifik villa på sjötomt i västerläge

Unik villa från år 1895 om 290 kvm i två plan, inredningsbar vind samt källare. Lång strandlinje med brygga, pool och orangeri. En magisk plats och ett fantastisk hus utöver det vanliga. Beläget på vackra lantliga Färingsö, 30 min från Brommaplan och buss nästan hela vägen fram.

Översättravägen 39, Österåker

Nära badsjö & närhet till havet

Gedigen villa på lugn återvändsgata med sol från morgon till sen kväll. Ta stigen ner till sjön för morgon eller kvällsdopp, cykla ner till havet och kanske till din båtplats. Stora sällskapsytor, öppen planlösning, hobbyrum med egen ingång och möjlighet till många sovrum. Nära förskola och promenadavstånd till populär skola F5 - åk 9.

Vardagsrum i öppen planlösning
Norra Åsvägen 3, Österåker

Stor renoverad villa nära allt

Renoverad villa nära allt du behöver och önskar. Någon minuts promenad till bad och möjlig båtplats i Sättrafjärden eller cykelavstånd till Österskärs Havsbad, nära Roslagsbanan, nära flera förskolor och skolor, nära centrum och promenadavstånd till skogen. Spatiösa sällskapsytor såväl inne som ute. Varmt välkommen!

Sundsmaravägen 13, Österåker

Med hela skärgården utanför

Fantastisk sjöutsikt över skådespelet i skärgården. Högt läge i söder med sol hela dagen - en utomhusmiljö som du inte vill lämna. Villan om 236 kvm, som under de senaste åren renoverats, bjuder på spatiösa sällskapsytor. Idag finns fyra sovrum med möjlighet att skapa flera. Nära Marinan, en långgrund sandstrand och flera klippbad. Här bor du nära buss och cykelavstånd till skolan. Ett läge som erbjuder den sjönära livsstilen sommar som vinter. Hela Stockholms skärgård ligger ledigt rakt utanför.

Stensnäsvägen 18, Österåker

Fantastisk sjöutsikt mycket nära strand och båtplats

Härlig sjöutsikt och absolut närhet till Trälhavet med bad vid sandstränder och klippor samt båtplats. Nu ges här möjlighet att förvärva en mycket välskött, välhållen 1-plans villa på stor solig trädgårdstomt. Härbre med mycket känsla och charm för gäststuga eller uthyrning. En plats att uppleva och njuta av. Välkommen!

Utsikt över Trälhavet
Mycket nära flera sandstränder och klippbad
Flaxenviks bryggväg 5B, Österåker

Härlig sjöutsikt nära klippbad

Totalrenoverad och tillbyggd 1-plans villa med hänförande sjöutsikt. Spatiösa sällskapsytor såväl inomhus som utomhus på den än större altanen där du njuter sol och utsikt från morgon till kväll. Tre sovrum och två badrum. Genomgående hög standard. Gäststuga samt uppfart med plats för många bilar eller för båten. Lättskött trädgård. Badrocksavstånd till närmsta bad vid klippor, cykelavstånd till möjlig båtplats och till Ångbåtsbrygga.

Gruvbacken 17, Österåker

Sjöutsikt, egen brygga med båtplatser, sol till sen kväll

Högt belägen med sol från morgon till förvånande sent på kvällen och med härlig sjöutsikt finns denna 1-plans villa med souterrängvåning och inredd vind. Egen brygga med flera båtplatser intill gemensam stor sandstrand, hopptorn och bastuflotte. Prunkande trädgård med bär, frukt, perenner och blommor. Cykelavstånd till buss, förskolor och skola. Varmt välkommen!

Egen brygga med 3 båtplatser
Norra Gårdslötsvägen 14, Österåker

Högt belägen - sol hela dagen - cykelavstånd till havet

Promenadavstånd till havet, granne med skogen, högt belägen med sol från morgon till sen kväll finns här en stor villa om 240 kvm i två plan. Öppna sociala ytor i anslutning till stort trädäck, fem sovrum, två badrum varav ett med ångbastu. Bergvärme, gott om förråd samt garage. Varmt Välkomna!

Söderöra Söderviken 1, Norrtälje

En pärla med absolut närhet till och utsikt över havet

På vackra Söderöra med havet som granne finns här en 1-plans villa med härlig utsikt och absolut närhet till vattnet. En ställe att njuta av året om. Långt ut i havsbandet men nära från båt och bilplatser på Blidö samt med reguljär båttrafik året om. Varmt välkommen!

Utsikt över havet
Absolut närhet till havet
Lerviksvägen 95, Österåker

Fantastisk sjöutsikt

Tillbyggd och totalrenoverad 1-plans villa högt belägen med hänförande sjöutsikt. Öppen planlösning för sociala ytor, väl tilltagen altan som låter huset växa från tidig vår till sen höst. Mycket nära bad vid sandstrand, klippbad, möjlig båtplats och nära till Ångbåtsbrygga. På fastigheten finns gästhus och garage. Sol från morgon till kväll. En skärgårdsidyll endast 40 min med bil från Stockholm city.

Kustjägargränd 1, Vaxholm

Sjöutsikt och sjökontakt

Öppna upp de stora fönsterpartierna och låt havsbrisen komma in. Stå i köket, häng vid bardisken, njut din middag eller sitt i soffan med absolut sjökontakt och utsikt över hamnen och havet. Ett boende på Kustjägargränd för tankarna till Medelhavet. Strosa över till någon av de närliggande restaurangerna när lusten faller på. Nybyggd spatiös lägenhet med öppna sociala ytor såväl interiört som exteriört på din egen stora trälagda altan där du njuter solen från lunch till kväll. Ett stort parasoll eller segelduk och du skapar din alldeles egna plats med sjöutsikt. Med bil & båt når man Stockholm på under timmen.

På första parkett
Brobyvägen 64, Norrtälje

Stor charm och känsla

I vacker Roslagsnatur med utsikt över sjön . Charmig fastighet på stor solig trädgårdstomt granne med skogen. Flytta ut permanent eller nyttja som fritidshus där plats finns för stora familjen eller generationer i de olika husen. Renoverat Boningshus med stor charm och bevarade detaljer. Äldre torp från slutet 1800-tal att förädla, liten gäststuga och Lada där stora möjligheter finns till nya ändamål.

Lerviksvägen 16, Österåker

Nära havet finns renoverad 1-plans villa med Pool & Spabad

Mycket välskött renoverad 1-plans villa i vinkel på stor plan insynsskyddad trädgårdstomt med bra solläge. Bara någon minuts promenad från Trälhavet med sandstrand, klippbad och möjlighet att hyra båtplats. Pool, Spabad, bastu, utedusch, imponerande utekök och inglasat uterum. Varmgarage och flertal förråd.Cykelavstånd till ångbåtsbrygga, förskolor, skolor och centrum.

Kungshäll 9, Ekerö

Sjötomt med egen sandstrand och brygga i bästa västerläge

Lantligt belägen, längst ut på Färingsö med bara 35 min till Brommaplan ligger Iduntorpet med ursprung från 1901. Egen sjötomt med långgrund sandstrand och egen brygga. Fantastiskt västerläge med sol hela dagen och magiska solnedgångar. På fastigheten finns torpet invid vattenbrynet, 1-plansvilla högt belägen samt Lillstuga och vävstuga, snickarbod och vedbod. Vacker välplanerad trädgårdstomt. Cykelavstånd till buss och mataffär.

Generalsvägen 87, Österåker

En liten pärla i hjärtat av Österskär

Sällan till försäljning finns är ett 1-plans hus med utmärkt läge i Österskär. En kort promenad från Roslagsbanan, förbi bageriet eller populära sushin går du igenom grinden under rosenportalen till din egna gröna oas. Ett praktiskt och mycket välvårdat 1-plans hus med växthus/ orangeri och gott om förråd. Nära men insynsskyddat med gröna väggar njuter du solen från morgon till kväll på någon av de trälagda altanerna. Uppfart med plats för flera bilar. Mycket nära Österskärs Havsbad med badstrand och restaurang, promenad och cykelavstånd till flertal förskolor och till Österskärsskolan. Välkommen!

Välkommen!
En liten pärla
Lerviksvägen 105, Österåker

Magisk sjöutsikt

Läge, läge, läge. Högt belägen villa med minst sagt magnifik sjöutsikt. Här ges tillfälle att slipa färdigt en diamant om 214 kvm. Slutför inredningen med dina egna materialval och dina egna önskningar. Redan nu kan ni flytta in i den färdigställda lilla lägenheten samtidigt som ni låter färdigställa huset. Sol från morgon till kväll. Absolut närhet till havet med badstrand, klippbad och möjlighet att hyra båtplats. Promenadavstånd till brygga för Waxholmsbolagets turer.

214 kvm i 4 etage
Lervik 1:107
Sjöutsikt i 180 grader