Ett urval av Fridas försäljningar

Treuddsvägen 18, Vaxholm

Penthouse i två våningar med magnifik utsikt

Ett boende med härlig sjöutsikt alldeles intill hamnen där möjlighet finns att överta båtplats samt nära till ångbåtsbryggan. Lägenhet i två våningar med fönster i två väderstreck. Sol från förmiddag till sen kväll på någon av de tre balkongerna. Stora sociala ytor och öppen spis i vardagsrummet på entréplan. Ett välplanerat boende med gott om yta och förvaring. Fyra sovrum, två badrum samt flertal förråd. Här bor du långt ut i skärgården men tar Waxholmsbåten in till stan på dryga timmen, exempelvis avgång 07:25, ankomst Strömkajen 08:55. Rindöhamn erbjuder flera restauranger, absolut närhet till bad, gym och motionsspår. Varmt Välkomna!

Ingarö Södra Lagnö 449, Värmdö

Söderläge - intill båtplatser & bad

Utsikt över vattnet och sol från morgon till kväll. Strax ovanför båtbryggan klättrar denna fastighet upp längs med berget. Härliga platåer för uteplatser såväl i skugga som sol. Boningshus med stora sociala ytor, rymligt bondkök, sovrum o sovalkov. Högst upp på berget finns gästhuset och nere vid vattnet finns din egen vedeldade bastun.

Sundsbacken 5, Vaxholm

Sjötomt med bra brygga

Stor sjöfastighet med privat läge i Tynningösundet. Villan byggd 2003 om 180 kvm i tre plan. Här ges plats för den stora familjen med fem sovrum, stor matplats samt vardagsrum och allrum. Gott om förrådsyta. Möjlighet att bygga bastu. Gästhus med eget kök och wc. Prunkande trädgård som sluttar ner till stranden och brygganläggningen. Beläget nära ångbåtsbrygga som trafikeras av Waxholmsbolaget och beläget på ö som du når med bilfärja från Norra Lagnö på Värmdö. Varmt välkommen!

Boningshus och gästhus
Sjötomt med egen brygga
Gruvskogsvägen 13, Vaxholm

Sjöutsikt nära bad & brygga

Skarpö, med sina pittoreska villor och slingriga vägar längs med vattnet. Högt belägen på stor trädgårdstomt ligger denna rymliga villa med plats för många. Flera gästhus samt garage. Här erbjuds ett boende med spatiösa sällskapsytor i det stora ljusa rummet med öppet tak i nock samt härligt allrum. Idag fyra sovrum med möjlighet till ytterligare. Två badrum varav ett helt nytt. Varmt Välkommen!

Krossvägen 29, Ekerö

Strandnära & sjönära

Bo med Mälaren som granne. Här har du drygt 100 meter till strandkanten. Ett bättre läge är svårt att finna. Fin badstrand, småbåtshamn och härlig promenadväg runt udden precis invid huset. Absolut närhet till förskola, skola och buss. Stor villa i två plan med plats för den stora familjen. Rymliga sociala ytor såväl inomhus som utomhus, fem sovrum och garage i huset. Varmt välkomna!

Södran Badet intill fastigheten
Stor altan och utsikt över vattnet
Talluddens väg 12, Österåker

Sjötomt med sandstrand & klippor

Utsikt över Skåvsjöholmssundet i sydvästläge med sol från morgon till kväll. Vacker strandlinje med sandstrand och klipphäll. Högt beläget boningshus om totalt 248 kvm i flera etage. Möjlighet att avdela för separat lägenhet eller generationsboende. Dubbelgarage och separat gästhus, förråd och vedeldad bastu vid vattnet. Längst ut på attraktiva Svavelsö. Ett ställe att uppleva. Välkomna!

Svartsö Lådna 322, Värmdö

Sjöläge i söder

På vackra Lådna med gräns mot naturreservat ligger denna ogenerade fastighet med eget strandområde. Stor brygganläggning för många båtar och vedeldad bastu på flytponton. Sjöstuga ovanför bryggan med sovrum och sjöbodsdel. Villa för boende året om i två plan med vacker vy över bryggan och viken. Gästlägenhet. Stor altan i syd/väst med pool. Nytt avlopp. Waxholmsbåt året om och Lanthandel.

Stor egen brygga utanför sjöstugan
Vedeldad bastuflotte
Pool och stor altan
Metspövägen 3A, Vaxholm

Skapa ditt sjönära drömboende

Sjöutsikt och absolut närhet till brygga med badstege och liten sandstrand. I lugna vackra Storäng finns nu en plan vacker trädgårdstomt att förvärva. Sol från morgon till sen kväll. Generös detaljplan, kommunalt vatten och avlopp samt fiber i området. Förslag och påbörjad process finns för en villa i vinkel om ni önskar.

Sol från morgon till kväll
Kungshäll 11, Ekerö

Magnifik villa på sjötomt i västerläge

Unik villa från år 1895 om 290 kvm i två plan, inredningsbar vind samt källare. Lång strandlinje med brygga, pool och orangeri. En magisk plats och ett fantastisk hus utöver det vanliga. Beläget på vackra lantliga Färingsö, 30 min från Brommaplan och buss nästan hela vägen fram.

Tre fiskares väg 7, Vaxholm

Absolut närhet till brygga & bad

Ett hus som förvånar och överraskar. Bara något steg innanför ytterdörren dras blicken till sjöutsikten och man häpnar över det spatiösa rummet, rymden, ljuset, utsikten och känslan. Här bor du med absolut närhet till vattnet, till badet från områdets stora fina brygga eller från den lilla stranden och till båtplats. Ett bekvämt välordnat vackert boende i lugna trevliga Storäng med promenadavstånd till både Vaxholm och Resarö samt med närhet till kommunikationer.

Absolut närhet till vattnet
Spatiösa sällskapsutrymmen
Margretelundsvägen 109, Österåker

Kungsbacken nära sjö & hav

Med härlig utsikt över Trälhavet ligger denna villa om 180 kvm i söderläge. Öppna sociala ytor såväl utomhus som inomhus. Gästhus / kontor, dubbelcarport, flera förråd, lekstuga samt bastu, gästhus och orangeri. Möjlighet till båtplats som du kan se från huset.

Utsikt över Trälhavet
Dubbelgarage och plats för många bilar
Översättravägen 39, Österåker

Nära badsjö & närhet till havet

Gedigen villa på lugn återvändsgata med sol från morgon till sen kväll. Ta stigen ner till sjön för morgon eller kvällsdopp, cykla ner till havet och kanske till din båtplats. Stora sällskapsytor, öppen planlösning, hobbyrum med egen ingång och möjlighet till många sovrum. Nära förskola och promenadavstånd till populär skola F5 - åk 9.

Vardagsrum i öppen planlösning
Norra Åsvägen 3, Österåker

Stor renoverad villa nära allt

Renoverad villa nära allt du behöver och önskar. Någon minuts promenad till bad och möjlig båtplats i Sättrafjärden eller cykelavstånd till Österskärs Havsbad, nära Roslagsbanan, nära flera förskolor och skolor, nära centrum och promenadavstånd till skogen. Spatiösa sällskapsytor såväl inne som ute. Varmt välkommen!

Sundsmaravägen 13, Österåker

Med hela skärgården utanför

Fantastisk sjöutsikt över skådespelet i skärgården. Högt läge i söder med sol hela dagen - en utomhusmiljö som du inte vill lämna. Villan om 236 kvm, som under de senaste åren renoverats, bjuder på spatiösa sällskapsytor. Idag finns fyra sovrum med möjlighet att skapa flera. Nära Marinan, en långgrund sandstrand och flera klippbad. Här bor du nära buss och cykelavstånd till skolan. Ett läge som erbjuder den sjönära livsstilen sommar som vinter. Hela Stockholms skärgård ligger ledigt rakt utanför.

Stensnäsvägen 18, Österåker

Fantastisk sjöutsikt mycket nära strand och båtplats

Härlig sjöutsikt och absolut närhet till Trälhavet med bad vid sandstränder och klippor samt båtplats. Nu ges här möjlighet att förvärva en mycket välskött, välhållen 1-plans villa på stor solig trädgårdstomt. Härbre med mycket känsla och charm för gäststuga eller uthyrning. En plats att uppleva och njuta av. Välkommen!

Utsikt över Trälhavet
Mycket nära flera sandstränder och klippbad
Hamngatan 3, Vaxholm

Hamnnära med balkong och garageplats

Renoverad trivsam 3:a på Hamngatan i Vaxholm med egen garageplats i huset. Balkong med sol från fm till kväll mot innergården. Nytt kök med gott om utrymme och förvaring, helkaklat badrum med tvättpelare. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Utsikt över takåsar ett stenkast från vimlet i hamnen. Varmt välkommen!

Utsikt över takåsarna
Några steg från Hamnen
Rymligt kök med matplats
Gruvbacken 17, Österåker

Sjöutsikt, egen brygga med båtplatser, sol till sen kväll

Högt belägen med sol från morgon till förvånande sent på kvällen och med härlig sjöutsikt finns denna 1-plans villa med souterrängvåning och inredd vind. Egen brygga med flera båtplatser intill gemensam stor sandstrand, hopptorn och bastuflotte. Prunkande trädgård med bär, frukt, perenner och blommor. Cykelavstånd till buss, förskolor och skola. Varmt välkommen!

Egen brygga med 3 båtplatser
Vallersviksvägen 50, Österåker

Sjöutsikt, båtplats & pool

Härlig sjöutsikt över Bammarbodafjärden. Två båtplatser vid samfälld brygga i Furusundsleden. Uppvärmd pool. Sjöutsikt från flertalet altaner, terasser och balkonger. Sol från morgon till kväll. Boningshus om 250 kvm, Lillstuga om 75 kvm, Sovstuga om 15 kvm. En fastighet som imponerar och överraskar. Varmt Välkommen!

Flaxenviks bryggväg 5B, Österåker

Härlig sjöutsikt nära klippbad

Totalrenoverad och tillbyggd 1-plans villa med hänförande sjöutsikt. Spatiösa sällskapsytor såväl inomhus som utomhus på den än större altanen där du njuter sol och utsikt från morgon till kväll. Tre sovrum och två badrum. Genomgående hög standard. Gäststuga samt uppfart med plats för många bilar eller för båten. Lättskött trädgård. Badrocksavstånd till närmsta bad vid klippor, cykelavstånd till möjlig båtplats och till Ångbåtsbrygga.

Blidö kyrkallé 5, 7, 9, Norrtälje

Med anor från 1700-talet på Blidö

I vackra, pittoreska kyrkallén ligger denna unika fastighet med anor från 1700-talet. Omgiven av vatten på båda sidor med en kort promenad till bad och båtplats. Stor vacker trädgård, två gästhus, förråd och en lada. Här finner du mycket bevarad gammal charm i form av originaltapeter, trägolv och kakelugnar. Ett ställe som måste upplevas. Välkommen till soliga Blidö!

Vegabacken 1, Vaxholm

Pool & nära till bad, båtbryggor

Strax ovan Vegabackens Ångbåtsbrygga, båtklubb och bad ligger denna fastighet på stor hörntomt. Villa i två plan med öppna sociala ytor såväl interiört som utomhus på det väl tilltagna trädäcket med sol från morgon till kväll. Nära till affär, restauranger, buss, motionsspår och förskola. Varmt välkomna!

Stor hörntomt nära allt du behöver
Eskadervägen 36, Täby

Milsvid utsikt på vån 5

Sjöutsikt över Stora Värtan och i fjärran ser du Globen, Kaknästornet, Nackamasterna och även många av Stockholms kyrktorn. Härligt ljusinsläpp genom stora fönster i söderläge. Geomgående ljusa väggar och parkettgolv. Ett bekvämt boende nära centrum och tåg där du kan flytta in tämligen omgående. Välkommen!

3B7A1530
Milsvid utsikt
Vy över vardagsrum mot kök
Gandviksvägen 7, Danderyd

Nära strandpromenaden

Största trädgården i området, längst in på lugn återvändsgata men mycket nära Djursholms torg, busshållplats och strandpromenaden. Mycket välskött och välhållen villa med spatiösa sällskapsytor såväl interiört som exteriört. Bergvärme och öppna spisar. Varmt Välkomna!

Per Norbergs väg 10, Österåker

Hela Skärgården utanför

Fantastisk sjöutsikt över skådespelet i skärgården och med absolut närhet till havet med bad och båtplats precis utanför tomtgränsen. Söderläge med sol hela dagen. Villan om 260 kvm i två plan, genomgående renoverad bjuder på spatiösa sällskapsytor såväl inomhus som utomhus. På fastigheten finns ett vackert välhållet äldre magasin. I Marinan intill finns två båtplatser att överta, på cykelavstånd en långgrund sandstrand och flera klippbad. Här bor du nära buss och cykelavstånd till skolan. Ett läge som erbjuder den sjönära livsstilen sommar som vinter. Hela Stockholms skärgård ligger ledigt rakt utanför. Varmt välkomna!

Norra Gårdslötsvägen 14, Österåker

Högt belägen - sol hela dagen - cykelavstånd till havet

Promenadavstånd till havet, granne med skogen, högt belägen med sol från morgon till sen kväll finns här en stor villa om 240 kvm i två plan. Öppna sociala ytor i anslutning till stort trädäck, fem sovrum, två badrum varav ett med ångbastu. Bergvärme, gott om förråd samt garage. Varmt Välkomna!

Söderöra Söderviken 1, Norrtälje

En pärla med absolut närhet till och utsikt över havet

På vackra Söderöra med havet som granne finns här en 1-plans villa med härlig utsikt och absolut närhet till vattnet. En ställe att njuta av året om. Långt ut i havsbandet men nära från båt och bilplatser på Blidö samt med reguljär båttrafik året om. Varmt välkommen!

Utsikt över havet
Absolut närhet till havet
Lerviksvägen 95, Österåker

Fantastisk sjöutsikt

Tillbyggd och totalrenoverad 1-plans villa högt belägen med hänförande sjöutsikt. Öppen planlösning för sociala ytor, väl tilltagen altan som låter huset växa från tidig vår till sen höst. Mycket nära bad vid sandstrand, klippbad, möjlig båtplats och nära till Ångbåtsbrygga. På fastigheten finns gästhus och garage. Sol från morgon till kväll. En skärgårdsidyll endast 40 min med bil från Stockholm city.

Kustjägargränd 1, Vaxholm

Sjöutsikt och sjökontakt

Öppna upp de stora fönsterpartierna och låt havsbrisen komma in. Stå i köket, häng vid bardisken, njut din middag eller sitt i soffan med absolut sjökontakt och utsikt över hamnen och havet. Ett boende på Kustjägargränd för tankarna till Medelhavet. Strosa över till någon av de närliggande restaurangerna när lusten faller på. Nybyggd spatiös lägenhet med öppna sociala ytor såväl interiört som exteriört på din egen stora trälagda altan där du njuter solen från lunch till kväll. Ett stort parasoll eller segelduk och du skapar din alldeles egna plats med sjöutsikt. Med bil & båt når man Stockholm på under timmen.

På första parkett
Brobyvägen 64, Norrtälje

Stor charm och känsla

I vacker Roslagsnatur med utsikt över sjön . Charmig fastighet på stor solig trädgårdstomt granne med skogen. Flytta ut permanent eller nyttja som fritidshus där plats finns för stora familjen eller generationer i de olika husen. Renoverat Boningshus med stor charm och bevarade detaljer. Äldre torp från slutet 1800-tal att förädla, liten gäststuga och Lada där stora möjligheter finns till nya ändamål.

Lerviksvägen 16, Österåker

Nära havet finns renoverad 1-plans villa med Pool & Spabad

Mycket välskött renoverad 1-plans villa i vinkel på stor plan insynsskyddad trädgårdstomt med bra solläge. Bara någon minuts promenad från Trälhavet med sandstrand, klippbad och möjlighet att hyra båtplats. Pool, Spabad, bastu, utedusch, imponerande utekök och inglasat uterum. Varmgarage och flertal förråd.Cykelavstånd till ångbåtsbrygga, förskolor, skolor och centrum.

Kungshäll 9, Ekerö

Sjötomt med egen sandstrand och brygga i bästa västerläge

Lantligt belägen, längst ut på Färingsö med bara 35 min till Brommaplan ligger Iduntorpet med ursprung från 1901. Egen sjötomt med långgrund sandstrand och egen brygga. Fantastiskt västerläge med sol hela dagen och magiska solnedgångar. På fastigheten finns torpet invid vattenbrynet, 1-plansvilla högt belägen samt Lillstuga och vävstuga, snickarbod och vedbod. Vacker välplanerad trädgårdstomt. Cykelavstånd till buss och mataffär.

Generalsvägen 87, Österåker

En liten pärla i hjärtat av Österskär

Sällan till försäljning finns är ett 1-plans hus med utmärkt läge i Österskär. En kort promenad från Roslagsbanan, förbi bageriet eller populära sushin går du igenom grinden under rosenportalen till din egna gröna oas. Ett praktiskt och mycket välvårdat 1-plans hus med växthus/ orangeri och gott om förråd. Nära men insynsskyddat med gröna väggar njuter du solen från morgon till kväll på någon av de trälagda altanerna. Uppfart med plats för flera bilar. Mycket nära Österskärs Havsbad med badstrand och restaurang, promenad och cykelavstånd till flertal förskolor och till Österskärsskolan. Välkommen!

Välkommen!
En liten pärla
Lerviksvägen 105, Österåker

Magisk sjöutsikt

Läge, läge, läge. Högt belägen villa med minst sagt magnifik sjöutsikt. Här ges tillfälle att slipa färdigt en diamant om 214 kvm. Slutför inredningen med dina egna materialval och dina egna önskningar. Redan nu kan ni flytta in i den färdigställda lilla lägenheten samtidigt som ni låter färdigställa huset. Sol från morgon till kväll. Absolut närhet till havet med badstrand, klippbad och möjlighet att hyra båtplats. Promenadavstånd till brygga för Waxholmsbolagets turer.

214 kvm i 4 etage
Lervik 1:107
Sjöutsikt i 180 grader