Specialist på Dalarö och södra skärgården. Efter 25 år med egen verksamhet på Dalarö var det dags för en förändring. Så när tillfället för några år sedan gavs att gå upp i Sjönära kändes det som ett helt naturligt steg i en bra riktning. Att tillsammans med duktiga och erfarna medarbetare få uppfylla människors drömmar i en av världens vackraste miljöer, med allt från den lilla boden på en kobbe i havsbandet till en villa på sjötomt, gör att jag fortfarande tycker att jag har världens bästa jobb. Min erfarenhet, kunskap och lokalkännedom är till stor nytta i både upp- och nedgångar på fastighetsmarknaden.

Ett urval av Evas försäljningar

Rådjursvägen 7, Haninge

Trivsamt fritidshus på Utö

Välplanerat och trivsamt fritidshus med soligt och insynsskyddat läge på barnvänlig naturtomt med plana gräsytor. Nybyggt gästhus och en förrådsbod. Allt i välunderhållet och fint skick Attraktivt beläget med gångavstånd till Mynäsudds fantastiskt finkorniga sandstrand med lekplats, släta badhällar och vidsträckt utsikt över Mysingen, gemensam bastu och tennisbana. Tillhörande mopedbod i Spränga, parkeringsplats i Årsta Havsbad och båtplats vid samfälld brygga i Kyrkviken. Daglig båtförbindelse året runt från Årsta Havsbad och under sommartid från Stockholm.

Dalarövägen 236, Haninge

Södervänd sjötomt med Dalarö Skans i blickfånget.

Vackert beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 35 minuter från Stockholms city. Villan i modern stil är uppförd 2004 och har en öppen planlösning med generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier mot sjösidan vilket ger en härlig sjökontakt. Vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med murad öppen spis, vedspis och en magiskt utsikt över fjärden mot Dalarö Skans. Sjöstuga och sjöbod. Plan strandlinje med gräs/ängsyta, en härlig badstrand med långgrund sandbotten och en rejäl brygganläggning med bra djup för större båt längst ut vid nocken. Promenadavstånd till Dalarös bykärna med bl.a. bageri, fiskaffär, lanthandel och restauranger.

Edesnäs gård 2, Haninge

Idylliskt skärgårdstorp med sjöutsikt på Utö

Charmigt skärgårdstorp från slutet av 1800-talet belägen i värdefull kulturmiljö vid Kyrkviken på Utö. Renoverat i omgångar genom åren med fina detaljer såsom bl.a. kakelugn, vedspis och glasveranda. Idylliskt beläget längs landsvägsallén på en härlig trädgårdstomt med plana gräsytor, syrenberså och gärdesgård. Härlig utsikt över ängar och våtmarker i södra fladen. Cirka 7 minuters promenad till Spränga brygga med daglig båtförbindelse året runt från Årsta Havsbad och sommartid från Stockholm. 10 minuter till fin badstrand i Alléviken.

Magnevägen 16, Haninge

Arkitektritat med ljus och rymd - Dalarö

Välplanerad och modern villa på härlig trädgårdstomt med högt och soligt läge. Centralt och mycket barnvänligt beläget i hjärtat av Dalarö med bykärnan, skola, affärer, restauranger, båthamn och sandstränder inpå knuten.

Borgvik 2, Haninge

Skärgårdsparadis med pool och båtplats - Smådalarö

Vackert beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 45 minuter från Stockholms city. Huvudbyggnad ca 110 kvm med öppen planlösning och generöst med sociala ytor. Gästhus 25 kvm och isolerad verkstad om 15 kvm som lätt kan omvandlas till gästhus. En härlig oas med flera helt insynsskyddade altaner, pooldäck och Spa-bad. Fin trädgårdstomt med bl.a en stor plan gräsyta, berg i dager och en ståtlig ek. Endast 200 meter till badstrand och båtplats. Cirka 1 km till Smådalarö Gård hotell & Spa med bl.a. golf-, tennis- och padelbanor. Närhet till Dalarö med butiker, restauranger, bageri m.m.

Gränö Ängsön 215, Haninge

Vacker sjötomt med genuin charm och atmosfär

Tillfälle att förvärva ett av södra skärgårdens vackraste sjöställen. Skärgårdsvilla från 1920-talet med härlig atmosfär, välbevarad charm och gott om plats för familj och vänner. Stor södervänd sjötomt med gästhus, sjöbod och brygga. Ängsön har varit i nuvarande familjs ägo sedan 1920-talet. 1954 lät familjen stycka tomter och behöll då ett antal av dessa som idag, ett sekel senare, är till försäljning. Möjlighet finns att via kommande samäganderättsauktion även förvärva de obebyggda angränsande fastigheterna Gränö 1:103 och 1:111, vilka på ett naturligt sätt kan slås samman och skapa mervärde till fastigheten.

Stendörren 8, Haninge

Stor västvänd sjötomt på Stendörren vid Smådalarö

Här finns allt man kan önska för ett härligt skärgårdsliv. Släta badhällar, fin sandstrand och en rejäl skyddad brygganläggning. På den övre delen av tomten finns en plan gräsyta för lek och spel. Altaner och uteplatser med sol hela dagen och utsikt mot magiska solnedgångar. Endast 5 minuter med båt från tillhörande bil- och båtplats i Hemviken vid Smådalarö Gård. På Smådalarö Gård finns även restaurang, Spa, tennis, padel, golfbana m.m. Ett perfekt läge nära fastlandet med Jungfrufjärden och ytterskärgården runt knuten. Cirka 10 minuter till det pittoreska Dalarö med restauranger, bageri, lanthandel m.m.

Ornö Söderviken 37, Haninge

Sjönära Söderviken Ornö

Två charmiga och enkla stugor i fint skick om cirka 25 respektive 30 kvm. Gäststuga/friggebod. Snickarbod med TC. Borrad brunn och godkänt BDt-avlopp. Solig och fin naturtomt nära badstrand och båtbryggor. Rogivande läge omgivet av vacker skärgårdsnatur på en attraktiv del av Ornö utan bilförbindelse, med ytterskärgården och Kymendö (Strindbergs Hemsö) runt knuten. Waxholmsbåtförbindelse från Dalarö året om och ca 10 minuters promenad från bryggan till fastigheten.

Söderviken
Stuga 1
Ornö Söderviken 110, Haninge

Västvänd sjötomt Söderviken - Ornö

Med ett härligt västerläge vid inloppet till idylliska Söderviken ligger detta mycket välskötta och fina sjöställe. Bebyggelsen består av en huvudbyggnad och ett gästhus med åretruntstandard, lusthus, bodar, trädäck med spabad samt en rejäl brygganläggning med vedeldad bastu. Härlig tomt med gräsytor, berghällar och egen sandstrand. Rogivande läge omgivet av vacker skärgårdsnatur på en attraktiv del av Ornö utan bilförbindelse samt med ytterskärgården och Kymendö (Strindbergs Hemsö) runt knuten. Waxholmsbåtförbindelse från Dalarö året om och ca 5 minuters promenad från bryggan till fastigheten.

Ornö Söderviken 109, Haninge

Västvänd sjötomt Söderviken - Ornö

Fritidshus med åretruntstandard och ett härligt läge på udde vid Södervikens inlopp. Huvudbyggnaden om 125 kvm med byggår 2021 består av två bostadsdelar på 50 respektive 75 kvm (ej färdigställd) som enkelt kan slås samman till en enhet. Sjöstuga på bra brygga med soldäck och segelbåtsdjup. Grovplanerad naturtomt om 5130 kvm med klippor och egen badstrand. Högt och fritt beläget med sol från tidig morgon till sen kväll. W-båtförbindelse från Dalarö året runt.

Smådalarövägen 23, Haninge

Underbar havsutsikt över Jungfrufjärden – Dalarö

Vackert beläget 80 meter från vattnet i genuin skärgårdsmiljö - endast 35 minuter från Stockholms City. Här har man en fantastisk vy över kobbar, fyrar och båtliv från både huset och tomten. Gedigen skärgårdsvilla om 151 kvm, 5 rum och kök i fil med generösa sällskapsytor. En stor terrass i tre väderstreck med sol hela dagen. Nedsänkt SPA-bad, vedeldad bastubod. Fristående varmgarage och rymlig parkeringsyta, gäststuga, kommunalt V/A. Promenadavstånd till bykärnan med bl.a bageri, livsmedelsbutiker och restauranger.

Telegrafberget 12, Haninge

Villa på sjötomt med hänförande havsutsikt

Vackert beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 45 minuter från Stockholms city. Gedigen sluttningsvilla uppförd 1997 med ljus, öppen planlösning och stor utvecklingspotential. Gäststuga, sjöstuga, förrådsbod och brygga med segelbåtsdjup mot boj. Högt och soligt söderläge med storslagen utsikt mot Jungfrufjärden och öarna utanför. Här njuter man av naturen och havets skiftningar på första parkett. Plan strandlinje med soldäck, brygga och gräsytor för lek och spel. Endast 2 km till Smådalarögård med golfbana, tennis- och padelbanor, Spa, hotell och restaurang. Ca 3 kvm till Dalarös bykärna med bl.a. bageri, fiskaffär, lanthandel och restauranger.

Näsudden 19, Haninge

Nära bad och bryggor på attraktiva Utö

Fritidshus om 43 kvm med ljus, trevlig planlösning och tak upp till nock. Gäststuga ca 15 kvm samt tillhörande bodar. Stor plan naturtomt om 8.400 kvm med attraktivt läge strax intill två härliga badstränder med finkornig sand, släta badhällar och vidsträckt utsikt över Mysingen. Cirka 7 minuters promenad till W-båtbryggan och båtplatsen i Kyrkviken. Daglig båtförbindelse året runt från Årsta Havsbad och sommartid från Stockholm.

Stornäset 82, Haninge

Fritidshus nära bad och båtplats - Ornö

Gediget och trivsamt fritidshus med soligt och insynsskyddat läge nära bad och båthamn. Isolerat gästhus och förrådsbod. Samfällt sommarvatten och godkänt Bdt-avlopp. Populärt och barnvänligt område nära bad, tennisbanor, fotbollsplan och småbåtshamn. Bilfärja från Dalarö, buss och bilväg till fastigheten.

Stor-Brevik 18, Haninge

Fritidshus nära bad och båtplats - Ornö

Charmigt och välskött fritidshus om 30 kvm med åretruntstandard samt 15 kvm gäststuga. Byggnaderna är sammanbundna av en stort härlig altan med en mysig vinranksbeklädd pergola och gott om plats för matbord och solstolar. Attraktivt och barnvänligt läge intill tennisbanor, badstränder och småbåtshamn. Bilfärja från Dalarö, buss och bilväg till fastigheten.

Berghamnsvägen 24, Haninge

Obebyggd tomt med sjönära läge på Dalarö

Tillfälle att förvärva en av de få kvarvarande obebyggda villatomterna på centrala Dalarö. Idylliskt belägen strax ovanför Askfatshamnen med gångavstånd till bykärnan med bl.a bageri, lanthandel och restauranger. Byggrätt 300 kvm + 40 kvm uthus. Kommunalt V/A. Befintligt bygglov kan övertas.

Telegrafberget 15, Haninge

Havsnära skärgårdsboende - Smådalarö

Vackert beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 45 minuter från Stockholms City. Fritidshus byggd 2018, 3 rum och kök med ljus, öppen planlösning och tak upp till nock. Soligt och högt belägen bergstomt om 3.083 kvm med vacker skärgårdsnatur, sjöglimtar, martallar, ljung och berghällar. Båtplats vid samfälld brygga i Vadviken. Närhet till Dalarö med butiker, restauranger, bageri mm.

Friggavägen 2, Haninge

Villa med hänförande havsutsikt - Dalarö

Gedigen skärgårdsvilla om ca 200 kvm med ett härligt läge, sol från morgon till kväll och bad strax nedanför. Öppna ytor med generös takhöjd samt en hänförande utsikt över Jungfrufjärden. Fristående varmgarage med gästrumsdel. Kommunalt V/A och bergvärme. Endast 40 minuter med bil från Stockholm C.

Kolbottenvägen 40, Haninge

Sjötomt Västra Vadviken - Dalarö

Modern, stilren och mycket smakfullt renoverad och tillbyggd fritidsbostad cirka 95 kvm, 4 rum och kök. Sjöbod med gästrum samt ett rejält bryggdäck med segelbåtsdjup mot boj. Soligt beläget på sjötomt om 5.824 kvm varav 1.170 kvm vattenområde, stenstrand, berghällar och gräsytor. Endast 40 minuter med bil från Stockholms C.

Dalarö strandväg 17, Haninge

Sjötomt med idylliskt läge - Dalarö

Skärgårdsvilla med attraktivt läge på sjötomt som är delad av en minimalt trafikerad grusväg/återvändsväg. Hänförande utsikt över Dalaröström och öarna utanför. Huvudbyggnad om ca 110 kvm + källare. Gediget och i gott skick med bl.a vedspis, och kakelugn. Gästhus ca 50 kvm, 2 rum och kök med hög standard, bl.a vedspis och helkaklat duschrum. Sjöstuga 15 kvm med trinettkök. Härliga altaner mot sjösidan, gedigen brygganläggning med soldäck och en liten stenstrand. Idyllisk bergs- och trädgårdstomt med gräsytor, fruktträd och stensättningar. Sammanlagd tomtyta 2.640 kvm inklusive vattenområde. 3 st bilplatser på privat mark.

Sjöstuga och brygganläggning
Huvudbyggnad och gästhus
Tomt och utsikt
Mefjärd 60, Haninge

Sjötomt med västerläge

Ön Mefjärd har ett attraktivt läge utanför Dalarö, nära både fastland och havsband. Enkelt fritidshus på sjötomt med skyddat läge i sundet mellan Mefjärd och Notholmen. Sluttande naturtomt med barnvänlig strandlinje, brygga och eget vattenområde. Endast en kort promenad från Ångbåtsbryggan som trafikeras året om från Dalarö samt från Stockholm/Saltsjöbaden under högsäsong.

Horsholmarna, Haninge

Egen arkipelag med enastående läge i södra skärgården

Horsholmarna - En ögrupp om totalt 574.700 kvm varav 103.180 kvm mark och 471.520 kvm vattenområde med ett helt ogenerat läge i ett av skärgårdens mest eftertraktade områden. Attraktivt beläget strax utanför Kymmendö och Ornö, med närhet till både Dalarö och havsbandet. Tre rymliga byggnader med gott om plats för familj och vänner. Flera bra brygganläggningar, bastu, vacker skärgårdsnatur och härliga klippor i flera väderstreck.

Birkavägen 12, Haninge

Grosshandlarvilla på sjötomt - Centrala Dalarö

Klassisk skärgårdsvilla anno 1878, varsamt renoverad med bevarade tidstypiska attribut som bl.a generös takhöjd, speglade pardörrar, vackra kakelugnar, inbyggda glasverandor och spröjsade fönster. Sjöstuga/gästhus med bastu. Vacker trädgårdstomt med plan gräsyta vid strandlinjen, gedigen brygganläggning och en liten stenstrand. En gedigen byggnad med ett mycket attraktivt läge och en hänförande sjöutsikt mot Jungfrufjärden med Saltsäckens fyr i förgrunden samt mot Dalarö ström och Jutholmen. Sol från tidig morgon till sen kväll. Centralt beläget i bykärnan, men ändå stilla och insynsskyddat.

Wallinvägen 28, Haninge

Sjötomt på centrala Dalarö

Renoverings- alternativt rivningsobjekt på sjötomt med idylliskt läge i hjärtat av Dalarö. Hänförande sjöutsikt mot Jungfrufjärden med Saltsäckens fyr i förgrunden samt mot Dalarö ström och Jutholmen. Terrasserad trädgårdstomt med stor potential, bl.a plan strandlinje med gräsyta, fd brygga, stenpir och liten badstrand. Kommunalt V/A. Lugnt beläget strax intill bykärnan med bageri, lanthandel, restauranger m.m. inpå knuten.

Silverberget 23, Haninge

Fin västvänd sjötomt på Ornö

Liten skärgårdsvilla med omfattande renoveringsbehov på ljuvlig sjötomt med badhällar, liten strand, gräsytor, fruktträd och blomsterodlingar. Rejäl brygganläggning med en rustik sjöbod. Idylliskt beläget i lantlig skärgårdsmiljö på Ornös "guldkust" med 10 minuters promenadavstånd till färjeläget. Lättillgängligt med bilfärja från Dalarö året om och endast en dryg timme med bil från Stockholms City.

Mefjärd 73, Haninge

Sjötomt med västerläge och ytterskärgårdskänsla

Mefjärd har ett mycket attraktivt läge utanför Dalarö, nära både fastland och havsband. En härlig sjötomt med vidsträckt utsikt mot ytterskärgården i söder och mot väster där solen går ned bakom Ornö. Två enkla stugor på ca 25 kvm vardera varav en isolerad sjöstuga i fint skick med braskamin. Sjöbod ca 12 kvm med bastu och ett hygienrum med separettoalett. Insynsskyddat läge med brygga, strand, badklippor och gräns mot samfällighet i söder. El och fiber finns. Ej indraget vatten eller avlopp. Byggrätt 200 kvm varav 40 kvm uthus. Ca 10 minuters promenad från W-båtsbrygga som trafikeras året om.

Norra Gärdet 156, Haninge

Norra Gärdet - Mörbyfjärden Ornö

Fritidshus i fint skick med ljus, öppen planlösning och åretruntstandard. Gäststuga och förrådsbodar. Idylliskt och barnvänligt beläget nära badstrand, tennisbanor, fotbollsplan och småbåtshamn. Solig trädgårds- och naturtomt med gräsytor och gräns mot allmänning i överkant. Bilfärja från Dalarö, bussförbindelse och bilväg till fastigheten.

Ornö Östra Hässelmara, Haninge

Havsnära skärgårdstorp - Ornö

Tillfälle att förvärva ett charmigt skärgårdstorp från förra sekelskiftet om 4 rum och kök med inbyggd veranda. Lantkök med vedspis och storstuga med kakelugn. Borrad brunn och godkänt Bdt-avlopp. Idylliskt och lantligt beläget med gångavstånd till färjeläget (500 m) och med fin utsikt över åkrar och ängar. Lättillgängligt med bilfärja från Dalarö året om och endast en dryg timme med bil från Stockholms City. Intilliggande tomt om 3.424 kvm säljes samtidigt, separat eller tillsammans.

Utövägen 44B, Haninge

Enplansvilla med ljus och rymd - Dalarö

Permanent- eller bekvämt fritidsboende i härlig skärgårdsmiljö - endast 40 minuter från Stockholms City. Enplansvilla med ljus, rymd och inredd källare. Fristående garage, carport och en gäststuga. Kommunalt V/A. Plan hörntomt med sol från morgon till kväll. Lugnt och barnvänligt läge nära bad och båtplats. Promenadavstånd till bykärnan med bageri, restauranger, lanthandel m.m.

Näsudden 35, Haninge

Högt och fritt beläget med sjöutsikt - Utö

Attraktivt beläget fritidshus med sol från tidig morgon till sen kväll och en härlig sjöutsikt mot Kyrkviken. Huvudbyggnad 84 kvm, 3 rok med åretruntstandard. Gäststuga, verkstad och carport. Egen brygga på samfälld mark nedanför fastigheten. Ca 5 minuters promenad till W-båtsbryggan och till en fin barnvänlig sandstrand. Daglig båtförbindelse året runt från Årsta Havsbad och båtförbindelse sommartid från Stockholm.

Mefjärd 75, Haninge

Härlig sjötomt med ytterskärgårdskänsla - Mefjärd

Mefjärd har ett attraktivt läge utanför Dalarö, nära både fastland och havsband. En äkta sjötomt med hänförande utsikt över Fjärdlångfjärden och mot Huvudskärs fyr i horisonten. Släta badhällar, liten sandstrand och rejäl brygganläggning med stenkista. Tre små stugor med enkel standard varav en äldre charmig huvudbyggnad 35 kvm med öppen spis, ett gästhus 20 kvm och en sjöstuga 15 kvm. Byggrätt 200 kvm varav 40 kvm uthus. Gräns mot samfällighet med fri strandlinje i väster. Ca 10 minuters promenad från W-båtsbrygga som trafikeras året om.

Smådalarövägen 80, Haninge

Skärgårdsboende i västerläge med sjöutsikt - Smådalarö

Vackert beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 45 minuter från Stockholms City. Huvudbyggnad med åretruntstandard, 5 rum och kök i fint skick med trevlig planlösning. Gäststuga, lusthus och snickarbod. Högt, fritt och soligt västerläge med fin sjöutsikt över Vadviken. Ett eget sjöviste med brygga och insynsskyddat soldäck på allmänningen nedanför. Endast 2 km till Smådalarögård med golfbana, tennis- och paddelbanor, SPA, hotell och restaurang. Ca 3 kvm till Dalarös bykärna med bl.a. bageri, fiskaffär, lanthandel och restauranger.

Birger Jarlsvägen 7, Haninge

Grosshandlarvilla med sjöutsikt på centrala Dalarö

Grosshandlarvilla anno 1885 med härlig sjöutsikt och fritt, soligt och mycket eftertraktat läge vid Amerikaberget. Ljusa öppna ytor och generös takhöjd, speglade pardörrar, spröjsade fönster och glasverandor med fantastisk utsikt över Dalarö ström och öarna utanför. Stor grovplanerad trädgårdstomt som för närvarande är grusad på grund av markarbeten och förberedelser för pool.

Nämdö Norsten 103, Värmdö

Norsten - Sista värnet mot havet

1/12-del av Norsten 1:1 - Fiskefastighet om ca 30 hektar öar, kobbar och skär samt ett stort ej arealredovisat vattenområde med attraktivt läge i havsbandet utanför Dalarö. Del i bod, bastu och brygga. Sjöfågeljakt & fiskerätt ingår. Vackert beläget i yttersta havsbandet med vidsträckt havsutsikt mot horisonten i öster, mot solnedgången i väster och i övriga väderstreck. Belägen utanför Ornö/Fjärdlång, i en av södra ytterskärgårdens mest attraktiva delar.

Stendörren 10, Haninge

Stor västvänd sjötomt på Stendörren vid Smådalarö

Komplett sjöställe med allt man kan önska för ett härligt skärgårdsliv. Här finns badhällar, sandstrand, pool, rejäl brygganläggning med soldäck, egna fiskevatten och magiska solnedgångar. Totalyta 21.040 kvm. Endast 5 minuter med båt från tillhörande båtplats samt två bilplatser i Hemviken vid Smådalarö Gård. Vid Smådalarö Gård finns även restaurang, tennis, padel, golf m.m. Ett perfekt läge nära fastlandet med Jungfrufjärden och ytterskärgården runt knuten. Ca 10 minuter till det pittoreska skärgårdssamhället Dalarö med restauranger, bageri, lanthandel m.m.

Lindhagensgatan 139 B, Stockholm

Härlig terrass med sjöutsikt - Hornsbergs Strand

Stor fin 2:a om 70 kvm med möjlighet att göra om till en 3:a. Ljus och öppen planlösning högst upp i huset. Med en stor härlig terrass om 25 kvm med sjöutsikt samt en balkong mot innergården har man sol från morgon till kväll. Lugnt belägen strax ovanför den myllrande strandpromenaden med bland annat promenadstråk, badbryggor och restauranger. Avgift 2.827:-/månad.

Dalarö Aspön 21, Haninge

Sjötomt med egen sandstrand - Aspön vid Dalarö

Stor sjötomt med egen sandstrand och rejäl brygganläggning. Huvudbyggnad ca 120 kvm med härlig sjökontakt och altaner mot sjösidan, gäststuga och en sjöstuga med bastu. Egen brunn och godkänt Bdt-avlopp. Med egen båt tar man sig till Dalarö på några minuter och på bekvämt promenadavstånd ligger ångbåtsbryggan som trafikeras året runt från Dalarö.

Götavägen 8B, Haninge

Sommarvilla på centrala Dalarö

Himmelriket - Charmig mindre skärgårdsvilla uppförd 1916, med ett behov av kärlek och omsorg. Belägen på områdets högsta punkt med utsikt över hustak och trädtoppar samt viss sjöutsikt från balkongen mot Jungfrufjärden. Fin trädgård med gräsytor, hällar och tallar. Lugnt och fridfullt beläget på centrala Dalarö med bl.a restauranger, bageri och lanthandel på promenadavstånd.

Kanalvägen 4, Haninge

Idylliskt skärgårdsboende - Dalarö

Skärgårdsidyll anno 1809 i utmärkt skick, passande både för fritids- och permanentboende. Ett av Dalarös äldsta hus med mycket charm och väl bevarade detaljer såsom glasveranda, speglade dörrar, vackra trägolv, fungerande kakelugn och vedspis med murad spiskåpa. Bra takhöjd. Renoverat och i fint skick. Vackert grönskande trädgårdstomt med fruktträd, syréner, rosenbuskar. Stora trädäck omsluter huset. Ett stenkast från Dalarö kanal med fin sjöutsikt mot Vadviken. Kommunalt vatten/avlopp samt möjlighet till båtplats. Badbrygga ca 100 m från huset. Idylliskt beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 40 minuter från Stockholms City.

Berghamnsvägen 47, Haninge

Fin stilren villa på centrala Dalarö

Gedigen skärgårdsvilla i grosshandlarstil byggd 2004, 198 m², 7 rum och kök med ljus och rymd. Vackert planerad trädgårdstomt med medelhavskänsla. Milsvid utsikt över Dalarös omgivningar och viss sjöutsikt. Centralt och barnvänligt läge i hjärtat av Dalarö med bykärnan, skola, affärer, restauranger, båthamn och sandstränder inpå knuten.

Mefjärd 72, Haninge

Äkta sjötomt med västerläge - Mefjärd

Mefjärd har ett attraktivt läge, nära både fastland och havsband. Med cirka 10 minuters promenad från W-båtsbryggan ligger denna härliga sjötomt på 3 658 m² med ljuvlig utsikt mot ytterskärgården i söder och mot väster där solen går ned bakom Ornö. Huvudbyggnad ca 60 kvm, gäststuga, sjöstuga med bastu och en gedigen brygganläggning.

Utsikt från bryggan söderut
Huvudbyggnad och altan
IMG_7562 (002)
Wallinvägen 2, Haninge

Vid strandkanten på Dalarö

Klassisk skärgårdsvilla anno 1881 med hänförande sjöutsikt och attraktivt läge i pittoreska Fiskarhamnen på Dalarö. Tidstypiska attribut bl a generös takhöjd, speglade dubbeldörrar, kakelugn och spröjsade fönster. Idylliskt trädgårdstomt gränsande mot grusväg med bryggor och liten sandstrand nedanför. Glasveranda och balkong med fantastisk utsikt över Dalarö ström och öarna utanför.

Västra Hässelmara 1, Haninge

Skärgårdstorp med charm och atmosfär - Ornö

Genuint skärgårdstorp från 1700-talet med tillhörande ladugårdsbyggnad. Idylliskt beläget i lantlig skärgårdsmiljö med badrockavstånd till havet. Bilfärja och bilväg fram till fastigheten.

Västra Hässelmara 1
Torpet Västra Hässelmara