I 25 år har jag haft förmånen att kalla Stockholms skärgård min arbetsplats. I grunden har jag en juristutbildning kompletterad med mäklarexamen på Högskolenivå. Under de här åren har jag drivit eget mäkleri, arbetat på stort kedjeföretag och ett mindre mäkleri innan jag 2009 landade på Sjönära. Under den här tiden har jag förmedlat över 800 sjönära hem, hela tiden med målsättningen att både köpare och säljare ska bli nöjda.
Jag bor året om på en ö utan bilväg och har förmånen att kunna åka egen båt till jobbet varje dag.

Ett urval av Camillas försäljningar

Fagernäsvägen 18, Norrtälje
Andstigen 178, Danderyd

Ljuvligt ostört läge med sjöutsikt

Fint åretomhus med plan härlig tomt och ostört läge längst ut på Edsholmen, altan med sjöutsikt åt två håll och gräns mot ängen och den obebyggda udden. Lätt att bygga större. Nära stan, åretruntförbindelse med SL-båt från januari 2020.

Utsikt mot Lidingö
Utsikt mot Djurgården och gräns mot ängen
Härligt grönskande tomt
Tennisvägen 3, Lidingö

Sjötomt med nybyggt drömhus

Vackert nybyggt drömhus i klassisk stil på Storholmen med sjötomt i skyddat läge. Fint läge nära reguljärbåt till Lidingö och till Ropsten.

Husets hjärta
Trädäckad kaj
Förråd och hus
Storholmsvägen 40, Österåker

Unik sjötomt - en dröm på Ljusterö

Ljuvlig sjötomt med skyddat läge vid en fridfull återvändsgata på Ljusterös utsida. Fastigheten är en verklig pärla i hjärtat av skärgården. Med sina 5 rum och kök och två badrum är detta enplanshus den idealiska platsen för att samla familj och vänner. Huset kännetecknas av en öppen planlösning med ett genomgående vackert trägolv och ett nytt, modernt kök. Stora glaspartier leder ut till en generös altan som ligger i perfekt söderläge. Varje sovrum har direkt utgång till den uppvuxna trädgården, där perenner, stenläggningar och blommande päronträd skapar en lugn atmosfär. Det verkliga hjärtat i denna fastighet är strandlivet. Med en privat brygga, en charmig sandstrand, en inbjudande bastu och en varm badtunna blir varje dag en semester. För de praktiska finns en rymlig källare, idealisk för hobbyverksamhet och förvaring.

Sommarbild
Bastu vid stranden
Badtunna
Tranviksvägen 53, Österåker

Sjötomt på Ljusterö med enplansvilla, lång strandlinje och brygga med segelbåtsdjup

Härlig sjötomt med fint enplanshus, garage och två gästhus på tomtens högsta punkt. Vacker sjöutsikt över båtlivet och egen brygga med segelbåtsdjup i skyddat läge samt sandstrand. Varierad vacker äkta sjötomt med vattenområde, klippor, plan gräsmatta. Äppelträd, smultron, rabarber.

Brygga med segeldjup
Gästhus med utsikt
Västra Granholmen 2, Vaxholm

Storslagen sekelskiftesfastighet med unikt läge

Pampigt sommarnöje med underbart läge invid Granholmens ångbåtsbrygga där skärgårdsbåtarna passerar. Stor fin uppväxt trädgårdstomt med kaj och brygga med skyddad hamn för båtarna och doppet vid sandstranden. Ståtlig huvudbyggnad med ursprung från 1700-talet.

Strand
Möja Korsö 109, Värmdö

Skärgårdshemman på Korsö

Vackert hemman om nästan 12 Ha fördelat på en tomt samt mark på ön och del i närliggande obebyggd ö invid Kanholmsfjärden. Jordbruksfastighet med jakträtt. Fint skyddat läge i viken med sol hela dagen och vacker solnedgång över havet. Västkuststuga med tre sovrum, sjöstuga med tre rum och kök, ett mindre gästhus samt lada med bostadsinredd övervåning med tre sovrum. Rejäl fin brygga och sandstrand. Vacker böljande trädgård med äppelträd och släta hällar. Några minuters promenad till Waxholmsbåt.

Solnedgång över viken
Sjöstugan, den inredda ladan och huvudhuset
Östanåvägen 11, Österåker

Nyuppförd villa med pool och gästhus

Välkomna till Östanå strax norr om Åkersberga och detta nyuppförda exklusiva arkitektritade hus i industriell Warehouse-stil där modern inredning och attribut som pool och gjutna uteplatser möter traditionell slottsmiljö, skärgård och vidsträckta bokskogar. Här bor man bekvämt endast ca 45 min från Stockholm, nära både kommunikationer och naturen.

Belysning
Edsvassviken 1, Norrtälje

Timmerhus med enskilt läge och egen brygga

Sjönära timmerhus i en enskilt belägen skogsglänta någon minuts promenad från egna bryggan i Edsvassviken på vackra Hemmarö i Roslagens finaste skärgård. Ett ställe i väster med stor potential.

Egen brygga via servitut
Västerläge
Vackra Edsvassviken
Storholmsvägen 16, Lidingö

Sjötomt på Storholmen med långsträckt utsikt och brygga med segeldjup

Härligt högt belägen sjötomt med soligt läge och vacker utsikt mot Bogesundslandet och Askrikefjärdens båtliv i fjärran. Brygga med segeldjup och mysig paviljong, strand och klippor. Fritidshus om 3 r o k och separat hus med bastu.

Utsikt mot Bogesundslandet
Underbar strandlinje med klippor och strand intill bryggdäcket
Entré via farstukvist
Norra vägen 1, Lidingö

Strandtomt med västerläge på Storholmen

Sjöläge med charmigt hus från 20-talet, glasveranda, sovrum, allrum och kök i öppen planlösning. Kakelugn och kamin. Gästhus och förrådsbod. Stenlagd kaj och brygga, gräns mot allmänning med strand. Sol hela dagen och kvällssol. SL-båt trafikerar ön året om.

Mälarsyn 29, Stockholm

Egen udde i söder på Lambarön

Bara ett par minuters båtfärd från Hässelby villastad finner vi denna idyll. Vackert hus, gästhus, bastu, brygga, sjöbodar, sandstrand och klippor. Allt man kan önska finns här. En magisk sjötomt med 300 m strandlinje, eget stort vattenområde och fiske. Möjlighet att bygga större.

Fri fjärd
Egen udde med 300 m strandlinje
Klippor och strand
Övre vägen 5, Österåker

Fint renoverat torp med sjöutsikt i idylliska Laggarsvik

På en ljuvligt blommande tomt med fin sjöutsikt mot fjärden och båtlivet ligger detta charmiga torp med tillhörande gästhus. Nära gångavstånd till charmiga fiskebyn och ångbåtsbryggan samt bad vid fin sandstrand

Fint läge med sjöutsikt
Nära badstrand
Två hus
Vättersö 75, Österåker

Stor solig tomt med tre stugor nära badstrand

Stor härlig tomt med tre röda stugor, helt fritt läge, blomsteräng, berg i dagen, fruktträd och vackra perenner. Nära gångavstånd till badstrand och klippor med kvällssol i Ryssviken. Båtplats ingår i Strömsundet.

Öppna fält
Båtplats i Strömsundet
Horsvassvägen, Österåker

Vacker skärgårdsfastighet om ca 40 Ha med strandtomt

Mycket vacker fastighet idag bebyggd med en äldre lada. Förhandsbesked finns från 2022 för bostadshus och garage. Av fastighetens ca 40 Ha är ca 10 Ha betesmark vilket gör den lämpad som tex hästgård.

Södra Sikmarövägen 30, Norrtälje

Nära båtplats, sandstrand och buss

Härligt hus att nyttja året om med spännande planlösning i flera nivåer samt gästhus med eget hushåll. Fritt och soligt läge på insynsskyddad mycket lättskött naturtomt om 2031 kvm med nära gångavstånd till båtplats och sandstrand i skyddat läge i Strömsviken. SL-buss precis nedanför huset.

Spännande hus
Gästhus med eget hushåll
Nära till fin badstrand
Lambarövägen 26, Stockholm

Sjötomt med lång strandlinje

Stor fin sjötomt på Lambarön med två gulliga röda stugor med vita knutar. Här finns möjlighet att njuta av det enkla livet och finna ro vid vattnet eller skapa en egen ö-dröm med åretruntboende och pendlingsmöjlighet nära stan.

Egen brygga
Övre huset 24 kvm
Storholmsvägen 36, Lidingö

Solig trädgård på Storholmen nära bad och båtplats

Ljuvligt litet vitt putsat hus och tillhörande gäststuga på solig trädgårdstomt. Nära båtplats och ett dopp i havet samt pendelbåt till stan och till Mor Annas brygga på Lidingö året om.

Det vita huset lyser upp
Båtplats ingår
Storholmsvägen 2, Lidingö

New England-inspirerad dröm

Välkomna till Storholmen och denna underbara karamell med sjöutsikt, två bostadshus, lyxig bastu, stort trädäck och pool. Allt i toppskick. Insynsskyddat och soligt läge mycket nära SL-båten, Sjökrogen och egna båtplatsen.

Bekvämt boende året om
Utsikten från balkongen
Storholmsvägen 34, Lidingö

Ljuvligt 20-tal på blommande trädgårdstomt

Bakom den vackert blommande syrenhäcken döljer sig en liten oas. Gamla äppelträd varvat med perenner och vårblommor. Huset från 20-talet har en hel del som behöver tas hand om, men här kan man förvalta och skapa sig en riktigt torpardröm. Här finns 5 rum och kök, dusch och wc, kommunalt vatten och avlopp. SL-båt trafikerar ön året om.

Välkomna
SL-båt året om
Hemgärdsvägen 13, Norrtälje

Med sjöutsikt och båtplats

Ljuvligt läge en minut från havet på Blidös utsida. Sjöutsikt och båtplats i skyddad hamn. Nedanför tomten finns härlig promenadstig längs havet och klippor med bord och bänkar, sandstrand för de små. Modernt och tilltalande hus från 2008 med luftig planlösning och mycket ljusinsläpp. Kök med köksö och matplats samt allrumsdel med braskamin. Två sovrum, dusch och bastu. Vacker och välskött trädgård med gräsmatta, grusgångar och planteringar. På tomten finns en förrådsbyggnad.

Ytterskärgården nära
Välkomna
Underbart tillgängligt hav
Ugglestigen 168, Danderyd

Högt soligt läge med sjöutsikt och egen brygga

Fint hus på bilfria Tranholmen med SL-båt året om till stan. Huvudbyggnad med 6 rum varav 3 sovrum samt Attefallshus i 2 plan med 2-3 rum. Insynsskyddad hörntomt med sjöutsikt och högt läge i sydväst, sol från morgon till kväll. Stora altaner och pool. Egen brygga nedanför tomten. Båt, båtplats och parkering i Lilla Skuggan som kan övertas mot ersättning.

Egen brygga nedanför tomten
Pool mellan husen
Smultronstigen 5, Norrtälje

Västerläge och sjöutsikt

Mycket fint fritidshus med sjöutsikt och kvällssol på lättillgänglig ö. Härligt glasat uterum samt nytt fint Attefallshus. Kort promenad till båtplats, sandstrand och gemensam bastu. Gångbro från fastland på vintern, tas i år bort 9 april

Välkommen till Smultronstigen 5
Från tomten mot parkering på Urö
Södra vägen 10, Lidingö

Storholmens kanske bästa sjötomt

Välkommen till denna underbara udde i söder med sekelskifteshus, sandstränder, klippor, tre bryggor och flera sjöbodar. Här finns en unik chans att skapa sin egen dröm på en fastighet som varit i samma familjs ägo i 90 år. SL-båten trafikerar ön året om och det är kommunalt VA.

Södra vägen 7, Lidingö

Sjötomt på Storholmen

Fin sjötomt om ca 2500 kvm med bra solläge och stort härligt hus om ca 170 kvm att nyttja året om. Altaner i söder och väster och vacker utsikt åt flera håll. Brygga i skyddat läge. Nära över till Mor Annas brygga på Lidingö där bilplats och båtplats finns. Reguljär SL-båt året om till Lidingö, Djursholm och Ropsten med buss och T-bana.

Hus att nyttja året om
Styrsnäsvägen 15, Norrtälje

Nyrenoverat på Blidös utsida

Snyggt helrenoverat skärgårdshus att nyttja året om. Insynsskyddat läge 200 m från Svartlögafjärden där båtplats ingår. Skogen inpå knuten och ett par minuters promenad till ett dopp i havet. Gästhus, bastu och förråd finns också på den 3 141 kvm stora tomten. Sommartid har man sol på tomten från tidig morgon till kväll.

Uterummet förlänger säsongen
Styrsnäset ligger i underbar skärgård på Blidös utsida
Båtplats ingår
Furuholmen 10, Vaxholm

Privat läge med 180 graders sjöutsikt

Sjötomt med högt härligt läge med utsikt över båttrafiken in mot Vaxholms södra inlopp. Modern huvudbyggnad med vackert ljus och härlig rymd, 4 r o k, dusch och wc. Stora altandäck både mellan hus, bubbelpool och gästhus samt vid stranden med paviljong, bastu/relax och härliga dopp i havet. Ön trafikeras av Waxholmsbåt till stan och Vaxholm.

Högt och soligt
Vackert skärgårdshus med stora altaner
Bubbelbad några steg från huset
Öranvägen 54, Österåker

Kvällssol, sjöutsikt och båtplats

Stor härlig hörntomt med sjöutsikt åt öster och väster samt båtplats i skyddad vik. Fräscht 1,5 plans hus att nyttja året om. Stora altaner, ljuvlig kvällssol, garage i huset samt stort förråd och bra möjligheter att bygga mer. Lugnt fint område alldeles nära Linanäs med affär och restaurang. Kommunalt vatten.

Stor härlig hörntomt
Båtplatsen ligger helt skyddat
Transtigen 27, Danderyd

Sjötomt i sydväst med sandstrand och två hus

Ljuvlig sjötomt med egen sandstrand och brygga i sydväst. Fint renoverat hus om 91 kvm plus loft, stora insynsskyddade altaner samt gästhus och växthus. Lättskött tomt på bilfri härlig ö med gångbro till fastland på vintern och SL-båt till stan året om. 20 min till Stureplan.

Lusthus på bryggan
Ugglestigen 146, Danderyd

Trädgårdsoas med sjöutsikt och kvällssol

Välkomna till Tranholmen och denna härliga insynsskyddade trädgårdsoas med sjöutsikt och sol från morgon till kväll, nära gångavstånd till SL-båt mot stan. Bygg nytt eller renovera, huset går att nyttja året om och det är kommunalt vatten och avlopp.

Soligt läge
Bland äppelträd och valnöt
SL-båt året om
Söderängsholmarna 3, Norrtälje

Egen ö med underbart vackert skärgårdshus, bastu, gästhus och flera bryggor

Välkomna till Räknö 1:9, en av de tre Söderängsholmarna belägen strax söder om Räknö med fantastsikt vackert läge och fri vy över Västerfjärden. Hit tar man sig lätt på några minuter från båtplatsen i Grovstanäs där även bilarna får plats. Njut av alla vädersträck från underbara uteplatser och från bryggorna. Det vackra skärgårdshuset om drygt 100 kvm är nyligen tillbyggt och har plats för hela familjen med sina 3 sovrum, allrum och ljuvlig glasveranda. Vid stranden finns bastu med relax samt friggebod för barn eller gäster.

Ljuvliga ytor i huset
Fri fjärd
Njut av alla vädersträck
Tynningövägen 131, Vaxholm

Ljuvligt sjönära med stor tomt, båtplats och bastu på bryggan

Välkomna till Tynningö och denna härligt sjönära tomt om drygt 4000 kvm med äppelträdgård och sjöglimtar. En knapp minuts promenad till samägd sjötomt med båtplats, bad och gemensam bastu. Ljust och fint 1-plans skärgårdshus att nyttja året om. Med uteplatser i sol och skugga, två gästhus, bubbelpool och växthus är det inget man saknar här.

Huset har nytt tak
Båtplats och bastu ett stenkast från huset
Tallhöjdsvägen 33, Österåker

Nybyggt i sydväst där himmel möter hav

Nybyggt skärgårdshus med rätta känslan. Ljust och luftigt med högt soligt sydvästläge och vidsträckt sjöutsikt. Tre gästhus samt bastu, lättskött tomt med många uteplatser och vacker natur. Nära till badbrygga och strand, båtplats ingår.

Nybyggt och ljust
Underbart sjönära läge
Njut av utsikten
Badbacken 2, Lidingö

Sjötomt med långsträckt sjöutsikt och skyddat läge

Härlig plan och lättillgänglig sjötomt med brygga och liten sandstrand, skyddat läge i Djupviken. Rejält hus om 84 kvm att nyttja året om, 4 r o k samt två gästhus. Altan delvis under tak med ljuvlig utsikt. Båtplats och bilparkering vid Mor Annas brygga på Lidingö. SL-båt året om till Lidingö och till Ropsten vid T-bana.

Djupviken ligger nästan alltid i lä
84 kvm i ett plan
Tynningösundsvägen 31, Vaxholm

Skärgårdshus med högt och soligt läge nära badstrand

Underbart skärgårdshus byggt 2014 med högt och soligt läge och stor tomt. Här kan man bo och njuta hela året. Fint ostört läge 5 min promenad från fin badstrand och brygga, möjlighet till båtplats. 10 min promenadväg till Waxholmsbåt. Bilfärja till Norra Lagnö, 30 min till Stockholm.

Högt och soligt läge
5 minuters promenad till badplats
Sol hela dagen på altanen
Vättersö 26, Österåker

Med sjöutsikt och två båtplatser

Soligt och högt läge med stor tomt utan insyn och och egen äng, fin sjöutsikt och två båtplatser. Välskött fritidshus med stor altan, tre sovrum, fräscht ljust kök och allrum samt dusch och WC. Populär ö med många aktiviteter och utflyktsmål i skärgården runt omkring

Två båtplatser ingår, här den i Strömsundet
Högt soligt läge
Utsikt mot gårdsviken
Furuholmen 12, Vaxholm

Sjötomt på Furuholmen med fritt läge och utsikt mot Vaxholm

Fantastisk sjötomt med fin platå, nästan 180 graders sjöutsikt och ogenerat läge på ön Furuholmen intill Edlunda-Granholmen med utsikt mot Karlsudd och inloppet till Vaxholm. Bra brygga med segelbåtsdjup - ca 4 meter vid nock. En minuts promenad till Waxholmsbåt. Huvudbyggnad och två komplementhus med renoveringsbehov. Detaljplan som ger möjlighet att skapa en egen skärgårdsdröm.

Vacker platå
Bra brygga, strand och klippor
Utsikt mot inloppet till Vaxholm
Strandvägen 2, Lidingö

Sjötomt i perfekt sydvästläge på Storholmen

Härlig sjötomt med sydvästläge på Storholmen mycket nära SL-båt till Lidingö och till stan året om. Stor tomt med en naturdel och en del med gräsmatta, inredd sjöstuga, sandstrand och egen brygga. Välplanerat hus med 3 sovrum samt inredd vind med plats för flera bäddar. Båtplats och bilplats vid Mor Annas brygga ingår. Möjlighet att bygga mer finns för den som önskar.

Välkommen till Strandvägen 2
Stegesundsvägen 29, Vaxholm

Sjötomt med stort fräscht hus, pool och fullutrustat gästhus - Hästholmen - Stegesund

Underbart skärgårdshus om ca 200 kvm i toppskick med plats för hela familjen. Helrenoverat invändigt 2009-2013. 6 r o k, egen studiolägenhet, spaavdelning, stor terrass och pool, gästhus om 2 r o k invid bryggan. Härligt söderläge mitt i Skärgårdens knutpunkt vid Vaxholm. Trafik med Waxholmsbolaget året om dagligen.

I sjöstugan bor man precis vid vattnet
Stora Aspön 2, Österåker

Sjötomt i söder på Stora Aspön vid Vättersö

Underbart ogenerat läge, bra brygga och horisontutsikt. Fräscht hus med härlig terrass, två gästhus, sjöbod. Stor plan tomt om 4 470 kvm med gräsytor och kala klippor.

Huvudbyggnaden har altan längs med hela sjösidan
Ljuvlig uddliknande tomt med fina klippor
Brygga med djup för motorbåt
Hattsundsvägen 82, Norrtälje

Underbar sjöutsikt och soligt sydvästläge vid Hattsundet

Högt insynsskyddat läge på vackra Rådmansö. Ljust och fräscht hus, gästhus och stor altan. Ett stenkast till båtplats vid gemensam brygga och badstrand med skyddat läge. Lättskött tomt om drygt 3000 kvm.

Hus och gästhus sammanbundna med altan
Bryggan längst till höger
Tynningövägen 84, Vaxholm

Välkomna till Majdalen - stor sjötomt i Marsviken på Tynningö

Ljuvlig sjötomt i söder med nästan 100 m lång strandlinje, brygga och strand. Charmerande 20-talshus med vackra detaljer. Fastigheten är en före detta handelsträdgård bestående av två sjötomter med gräsytor om nästan 10 000 kvm med 20 äppelträd, bärträdgård, pioner, lavendel, välskött kryddträdgård och en porlande bäck. En vacker ekbacke invid stranden tronar som kronan på verket. Skyddat läge i vacker vik endast 45 min från Stockholm.

Ljuvligt läge i Marsviken
Sagolik trädgård
100 m lång strandlinje
Skepparuddsvägen 2, Upplands-Bro

Njut av kvällssolen från sjökanten

Underbart rofyllt läge vid vägens slut. Perfekt sydvästläge med solnedgångar över sjön. Charmigt året-om boende eller fritidshusdröm, välj själv. Här finns brygga, strand, gästhus, sjöpaviljong för fester samt carport och förråd. Avståndet till stan är bara 30 minuter.

Rofyllt läge vid vägens slut
Strand och vattenområde
Här går solen ner
Beckasinvägen 5, Norrtälje

Högt soligt läge med sjöutsikt och två båtplatser

Nyrenoverat åretruntställe med två båtplatser och härlig sjöutsikt. Ett par minuter till badplats med sandstrand. Välskött område utan genomfartstrafik.

Enplanshus med sjöutsikt
Njut av utsikten
Två båtplatser ingår
Transtigen 35, Danderyd

Soligt insynsskyddat läge på Tranholmen - nära badstranden

Välkomna till bilfria Tranholmen och en trygg, sjönära livsstil. Underbart enplanshus med skjutdörrar mot stor altan och högt belägen hörntomt med bra sjöglimtar och sol från morgon till kväll. Gästhus, förråd och växthus på tomten. Två minuters promenad till stranden. SL-båt året om.

Underbar altan med plats för allt man önskar
SL-båt året om
Ute möter inne
Kopia: Sjöviksvägen 37, Norrtälje

Ostört sjöläge med solnedgång över Norrtäljeviken

Vackert helrenoverat hus ca 90+90 kvm med stora altaner i nordväst och söder. Njut av solen hela dagen och solnedgången över viken. Ljusa sällskapsytor med panoramavy över vattnet, öppen planlösning till nytt Marbodalkök, 3-4 sovrum och kaklad dusch/WC samt friggebod och carport. Brygga med intilliggande strand.

Underbart strandliv
Platser att njuta av
Välkomna!
Lärkstigen 63, Danderyd

Högt och soligt på underbara Tranholmen

Välkomna till Tranholmen, en unik bilfri ö-idyll nära stan med SL-båt året om. Högt fantastiskt soligt läge och magisk sjöutsikt åt flera håll. Ljust och fint hus som bebos året om, lätt att bygga till eller ändra planlösningen efter behov.

IMG_5062
Löjviksvägen 6, Vaxholm

Vacker villa med sjöutsikt och pool

Härlig ljus villa från 1998 med känsla från förra sekelskiftet. Njut av fin sjöglimt, välskött trädgård, stor altan, pool och spabad samt garage/gästhus med mysig innergård. Ett stenkast ner till vattnet med salta bad och möjlighet att hyra båtplats.

Njut av spa och pool
Pool och spa
Sjönära
Mörjarvägen 207, Norrtälje

Helt ogenerad sjötomt med västerläge vid Norrtäljeviken

Underbar sjötomt med rejäl brygga och charmigt hus i dansk design. Ingen insyn och ljuvlig solnedgång över viken. Gästhus intill huset och stor sjöbod med bastu. Enligt detaljplan möjlighet att uppföra båthus.

Helt insynsskyddat
Högt läge
Marums söderled 12, Österåker

Året om hus på Ljusterö med sjöutsikt och stor härlig tomt

Året om hus med sjöutsikt och stor härlig tomt om drygt 5000 kvm ett stenkast från vattnet och med insynsskyddat läge. Stor gräsmatta för lek och spel. Fint renoverat hus med alla bekvämligheter.

Soligt med sjöutsikt
Sjönära
Transtigen 24, Danderyd

Sjötomt med drömhus på Tranholmen

Välkommen till ett sjöläge utöver det vanliga. Spektakulär villa om 6 r o k där alla rum har sjökontakt. Sandstrand, brygga med segelbåtsdjup. Fint söderläge på bilfri ö med SL-båt året om till stan samt vinterbro till Stocksund.

Välkomna till Transtigen 24
Underbart söderläge
Hökstigen 123, Danderyd

Nyrenoverat med högt soligt läge och milsvid utsikt

Välkomna till Tranholmen, en unik bilfri ö-idyll nära stan med SL-båt året om. Delvis renoverat fint hus med högt läge och magisk sjöutsikt åt flera håll. 3 rum och kök samt två loft. Ljuvlig terrasserad tomt med massor av möjligheter för den som vill bygga mer.

Stor insynsskyddad altan i söder med sjöutsikt
Båten går året om till stan och SL-kortet gäller
Ljust och härligt
Rindöbadsvägen 35, Vaxholm

Kvällssol, sjöutsikt och båtplats

Välkomna till Rindöbaden och detta soliga paradis med fint renoverat hus och gästhus i skärgårdsstil. Vacker sjöutsikt mot Vaxholm och nära färjan. Härlig kvällssol. En minuts promenad till brygga med båtplats och klippor. Bra läge vid slutet av vägen och insynsskyddad trädgård med syrener och klipphällar.

Rejäl brygga där båtplats ingår
Välkommen till Rindöbaden
Nära till Vaxholm och Kastellet
Värna hage 16, Norrtälje

Vackert sjönära läge med båtplats och sjöutsikt

Mycket snyggt renoverat hus om drygt 100 kvm i ett plan med stor altan. Underbart ostört läge vid vägens slut i litet mysigt område med havet intill där båtplats ingår. Plan härlig hörntomt om 2050 kvm med sjöutsikt och söderläge.

Vidsträckt utsikt
Underbart strandområde som man är delägare i genom samfälligheten
Huvudbyggnad i ett plan med 4 sovrum
Badbacken 3, Lidingö

Härligt åretomhus med sjöutsikt, båtplats och blommande trädgård på Storholmen

Välkomna till detta fina hus att nyttja året om. Soligt läge med sjöutsikt och nära till doppet. Gästhus och verkstad. Båtplats i skyddade Djupviken. Kommunalt VA, fiber och SL-båt året om till Lidingö, Djursholm och Ropsten med T-bana.

Välkomna till Badbacken 3
Insynsskyddad altan
Del i brygga med skyddat läge
Klippans väg 72, Ekerö

Nybyggt med sjöutsikt och båtplats

Efter en vacker biltur förbi Drottningholm med slottet och andra historiska byggnader, vidare in på lantliga grusvägar och över pittoreska gårdar når du denna pärla vid vägs ände på Färingsö, endast 45 min från Stockholm city. Det helt nybyggda vackra vita huset har ett lugnt fint läge längst in i Väntholmsviken, med båtplats vid gemensam brygga och med vidsträckt sjöutsikt.

Lugnt läge
Edöhillvägen 26, Österåker

Edö intill ytterskärgården

Fint hus att nyttja året om, 109 kvm på stor naturtomt om 3332 kvm med två gästhus. Nära bad och båtplats. Waxholmsbåt trafikerar året om och båtplats och bilplats ingår på fastland.

Underbar ö intill ytterskärgården
Mälarsyn 32, Stockholm

Sjötomt i söder på Lambarön vid Hässelby villastad

Trädgårdsidyll med sjötomt på ö nära stan. Underbara solnedgångar över fjärden. Välskött och otroligt charmigt med pietetsfullt renoverat hus att bo i året om eller när man vill.

Välkommen i land
Underbart läge med solnedgång över vattnet
Pietetsfullt renoverat hus
Styrsnäsvägen 18, Norrtälje

Stor sjötomt på Blidös utsida

Underbar sjötomt om dryga 10.000 kvm med fri horisontutsikt och ostört läge på Blidös utsida. Kala klippor, brygga, huvudbyggnad och två gästhus samt bastu och båthus. En pärla!

Släta klippor vid bastun
Underbar känsla med släta klippor, brygga, huvudbyggnad, två gästhus, bastu och båthus
Stora gästhuset
Edsnäset 12, Norrtälje

Sjöläge på lättillgänglig ö

Klassiskt fritidshus om 3 r o k samt gästhus med dusch och toalett. Fint skyddat och soligt sydvästläge i Roslagens vackra skärgård. Böljande välskött parkliknande tomt utan insyn, endast kort färd med båt till fastland och gångbro på vintern.

Skyddat läge
Släta fina klippor
Utsikt från altanen
Gräskö Österholm 13, Norrtälje

Lättskött och insynsskyddat på Gräskö

Två fina stugor på vackra Gräskö, nära badstrand och med Waxholmsbåt året om. Plan tomt med gräsmatta. Generös byggrätt och möjlighet att ansluta till kommunalt VA.

Charmig stuga om 28 kvm samt gästhus
Fräscht kök med matpats
Nära bad
Notvarpsvägen 10, Österåker

Exklusiv villa med sjöutsikt, pool och båtplats

Högt och vackert läge vid vägens slut med påkostad rymlig villa som har allt man kan önska. Garage med vind och fullutrustad uthyrningsdel. Vackert insynsskyddad välskött och blommande trädgård och perfekt läge i sydväst.

Underbart insynsskyddat läge med pool och sjöutsikt
Välskött blommande trädgård
Rymlig och påkostad villa
Rydbo saltsjöbads väg 24, Österåker

Ljuvligt sjönära läge intill badstranden

Vid slutet av vägen alldeles innan badplatsen ligger denna härliga tomt i söder med fin kvällssol och sjöutsikt åt flera håll. Generös detaljplan för nybyggnation, möjlighet att uppföra huvudbyggnad i 2 plan, byggyta max 10% av tomtytan samt komplementbyggnader max 80 kvm.

Båtplatser vid bryggor på samfälligheten - kö till båtplatserna
Havsuddsvägen 3, Österåker

Nybyggnadschans med sjönära läge i Svinninge

Lättbebyggd tomt om 2 540 kvm med kommunalt VA nära tomtgräns och fiber indraget. Gångavstånd till badbrygga och strand. Idag finns ett enklare befintligt fritidshus om ca 68 kvm på tomten samt några förrådsbyggnader. Generös detaljplan för nybyggnation. Även fastigheten intill med adress Västerskärsringen 12 säljs.

Huset om ca 68 kvm
Flygbild över tomten
Badstrand
Västerskärsringen 12, Österåker

Hörntomt i Svinninge

Hörntomt om 2 150 kvm i korsningen Havsuddsvägen - Västerskärsringen med gångavstånd till badbrygga och strand. Kommunalt VA vid tomtgräns. Möjlighet enligt detaljplan att bygga nytt. Idag är tomten bebyggd med ett enklare fritidshus. Även fastigheten intill med adress Havsuddsvägen 3 säljs.

Flygfoto
Idag bebyggd med ett enkelt fritidshus
Gångavstånd till bad
Blankavägen 14, Österåker

En avskild oas mellan himlen och havet

Välkommen till ett underbart högt läge med långsträckt sjöutsikt och 50 meter till strand och brygga. Vackert skärgårdshus om 128 kvm från 2009 med 5 sovrum och stor altan. Lättskött tomt med utmärkt läge på Ljusterös utsida.

Långsträckt utsikt
Underbart högt läge
Högt avskilt läge med flera uteplatser
Måsstigen 147, Danderyd

Insynsskyddad tomt med sjöutsikt

Nybyggnadschans på Tranholmen. Insynsskyddad mycket fin tomt med sjöutsikt nära reguljärbåt året om. Detaljplan medger 180+15, därutöver Attefalls- och friggebodsregler.

Tomten ligger en bit in från Måsstigen
Härlig utsikt mot Stocksund och Djursholm
Skogsstigen 24, Vaxholm

Blombergs båtvarv

Välkomna till Blombergs båtvarv beläget på en fantastisk udde med långsträckt utsikt över inloppet mot Vaxholm.

Rådmansö Eknö 7, Norrtälje

Sjöutsikt och ett par minuters promenad till båtplats

Ljust inrett hus i modern stil, 4 r o k samt gästhus med många bäddar. Sjöutsikt och en minuts promenad till båtplats.

Säljarens bild
Båtplats ingår vid gemensam brygga
Stegesundsvägen 27, Vaxholm

Sjötomt på Hästholmen Stegesund 5 min från Vaxholm

Skyddad södervänd sjötomt på Hästholmen, Stegesund ca 5 min med båt till Vaxholm. Två hus som kan nyttjas året om eller när man vill.

Kvällssol
Skyddat läge
Örnstigen 14, Vaxholm

Fantastiskt sjöutsikt och brygga som delas med grannarna

Underbart högt läge med utsikt över farleden och brygga som delas med två grannar. Intilliggande sandstrand. Enkel stuga samt fräsch vedeldad bastu.

Underbar utsikt från huset
Bastu
Brygga delas med två grannar
Varvsvägen 55, Vaxholm

Underbar stor sjötomt med kvällssol

Underbar sjötomt i rakt västerläge med solnedgång och utsikt mot Vaxholm, 9 695 m² med bra hus och gästhus samt brygga. Sol hela dagen och kvällen.

Ljuvligt bryggdäck
Lång strandlinje i väster
Utsikt mot Vaxholm
Paradisstigen 11, Vaxholm

Ljuvligt sommarnöje på ön Ramsö

Ljuvligt sommarnöje på ön Ramsö

Granövägen 242, Norrtälje

Standtomt på Blidös utsida

Mycket vacker strandtomt på Blidös utsida med underbar utsikt över öppen fjärd. Högklassig byggnation att nyttja året om, servitut på strandområde.

Längst ut på Blidö sydöstra spets
Högklassig byggnation att nyttja året om
Norrö Ringväg 10b, Österåker

Egen brygga

Underbart högt och soligt sjönära läge med egen brygga vid kanalen alldeles nedanför tomten. Modernt och ljust boende utan insyn.

Egen brygga
Mulön 1, Norrtälje

Underbar udde med 1700-talshemman

Vacker udde om 4 Ha på Mulön med genuint hemman från 1700-talet. Torp, sjöbod, gästhus, lador, jordkällare och fruktträd. Bilplats & båtplats i Lögla

Stora ytor för lek och spel
Vilanvägen 25, Norrtälje

Vidsträckt utsikt

Fantastisk vidsträckt utsikt över viken och lugnt läge utan insyn vid vägens slut. Två bra hus samt stort garage/verkstad med gästrum. Egen brygga

Stor härlog tomt och två bra bostadshus
Krägga Strandväg 6, Håbo

Sjönära med stil

Vacker villa i absolut toppskick med pool och underbar sjöutsikt. Perfekt sydvästläge med badplats och båtplatser nedanför tomten. 40 min från Sthlm

Belysning med skymningsrelä
Lunnmun 6, Norrtälje

Ett steg från stranden

Komplett och äkta sjötomt med vackert inredd huvudbyggnad, bastu vid bryggan och två gästhus varav det ena med trädäck ett steg från sandstranden.

Stor altan vid huvudbyggnaden
Bastu vid bryggan
Lilla Backstigen 3, Norrtälje

Intill båtplats och sandstrand

Underbart strandnära läge på lugna fina Aspö med bilväg ända fram. Båtplats direkt nedanför tomten samt barnvänlig sandstrand och badbrygga intill.

Underbart strandnära
Gästhus vid klippan
Båtplats vid gemensam brygga
Husarö Älevarpstigen 2, Österåker

Fridfullt med sjöutsikt

Bygg drömhuset på underbar tomt i söder med vacker sjöutsikt, ett stenkast till båtplats vid gemensam brygga. Lugnt läge i utkanten av Husarö by.

Högt söderläge med utsikt
Strömsholm 20, Österåker

Underbar udde med plats för många

Fantastisk udde med enskilt läge underbar fri utsikt och totalt 8 hus med plats för att samla hela familjen. Skyddad hamn, strand och vacker trädgård.

Underbar utsikt mot Svartsö
Granö 26, Norrtälje

Stor insynsskyddad sjötomt

Stor insynsskyddad sjötomt om 6 722 m² med fin huvudbyggnad om 90 m², 3 r o k, gästhus, härligt strandområde med bastu och brygga samt strand.

Bastun nära det svalkande doppet
Underbart strandområde
Bästa utsikten från bastun
Nordenvägen 3, Norrtälje

Kvällssol och egen brygga.

Välkommen till detta välskötta sommarnöje ca 30 minuter från Norrtälje med underbart rofyllt läge vid vägens slut. Kvällssol och egen brygga.

Högt och soligt läge
Underbar utsikt över skyddad vik med klart vatten
Egen brygga nedanför tomten
Beckasinvägen 9, Norrtälje

Underbar sjöutsikt, båtplats och sandstrand

Högt soligt läge med sjöutsikt, vacker trädgård, båtplats och nära sandstrand. Två fräscha mycket välskötta hus att nyttja året om.

Högt och soligt med utsikt över två vikar
Huvudbyggnad och gästhus att nyttja året om
Utsikt mot Hemmarö
Länna Norrbyvägen 141, Norrtälje

Underbar egen udde vid vägens slut

Underbar egen udde vid vägens slut. Huvudbyggnad och gästhus att nyttja året om. Brygga med intilliggande bastu samt litet gästhus. Carport/förråd.

Underbart ogenerat strandområde
Underbar skyddad vik intill Västerfjärden
Länna Norrbyvägen 135, Norrtälje

Med sjöutsikt och egen brygga - hus att nyttja året om

Underbart soligt och ostört läge vid vägens slut med långsträckt sjöutsikt och nyttjanderätt till egen brygga nedanför tomten i skyddad vik

Nyttjanderätt till båtplats och brygga
Plan fin tomt med soligt högt läge
Kvarnstigen 4, Vaxholm

Skärgårdsidyll med sjötomt

Sjötomt 5 min från Vaxholm med 70 m² vinterbonat hus, två gäststugor, ny brygga med intilliggande bastu och segelbåtsdjup.

Lugna vatten
Lek från morgon till kväll
Breviksvägen 14, Österåker

Med utsikt mot Breviksbadet

Härlig trädgårds och naturtomt om 2 414 m² med berg i dagen och vacker utsikt mot populära Breviksbadet. Två charmiga hus i fint läge utan insyn.

Utsikt över Trälhavet
Några minuter till populära Breviksbadet
Välkomna!
Karlsuddsvägen 27, Vaxholm

Skapa drömboendet på ogenerad sjötomt på exklusiva Karlsudd

Skapa drömboendet på ogenerad sjötomt på exklusiva Karlsudd

Södra Bruksvägen 18, Norrtälje

Ljuvlig skärgårdsdröm på Blidö

Skärgårdsdröm på Blidö, utmärkt sydvästläge, vackert renoverat båtsmanstorp från 1800-talet, modernt kök, nykaklad dusch/toa.

Snyggt renoverat
Veranda vid entrén med härlig utsikt
Alsviks Byväg 21, Norrtälje

Insynsskyddat läge i kanten av byn

Stort härligt hus för hela familjen med lugnt och vackert läge i utkanten av Alsviks by i genuina omgivningar och med kort promenad till båtplats

Högt och fritt läge
Entré via solig altan
Stor tomt för lek och avslappning
Bergsviks Holme 77, Norrtälje

Perfekt sydvästläge och egen brygga på gemensamt strandområde

Perfekt sydvästläge och egen brygga på gemensamt strandområde. Högt och soligt lugnt läge vid vägens slut.

Perfekt soligt sydvästläge
Egna bryggan i skyddad vik
Händelserik utsikt mot Norrtäljeviken
Brokholmen 22, Norrtälje

Härligt sjöläge i söder på bilfria Brokholmen.

Härligt sjöläge i söder på bilfria Brokholmen på Yxlans sydöstra del mitt i vacker skärgård. Huset nås med båt eller till fots från Alsvassen.

Söderläge med vacker horisont
två fasta bäddar
Treuddsvägen 18, Vaxholm

Rymlig och ljus lägenhet med sjöutsikt och uteplats

Välkomna till Rindö Hamn och denna rymliga, ljusa 2,5-rumslägenhet som kan göras om till en 3:a. 150 m från båthamnen med sjöutsikt och stor uteplats

Utsikt
Husholmsvägen 3b, Vaxholm

Solig sjötomt på Resarö

Ljuvlig sjötomt med fint soligt läge på återvändsgata. Plan fin trädgård, välplanerat hus med 3 sovrum, möjligt att bygga till enligt detaljplan.

Vacker solig sjötomt
Altan utanför stora sovrummet
Vättersö 26, Österåker

Soligt sommarparadis med sjöutsikt och två båtplatser

Mycket fint och välskött sommarparadis med sjöutsikt och två medföljande båtplatser bara ett par minuters promenad från huset.

Sommarbild
Två båtplatser ingår, både här i Gårdsviken samt vid Strömsundet
Båtplats vid Strömsundets brygga
Vättersö 86, Österåker

Egen udde

Stor härlig insynsskyddad sjötomt på udde med två bryggor, välskött huvudbyggnad med magisk utsikt över farleden. Gästhus och förråd.

Högt vackert läge
Vättersö 71, Österåker

Sommarställe på levande skärgårdsö

Insynsskyddat och soligt läge ett par minuter från båtplats och klippbad. Välskött och fint sommarställe på levande skärgårdsö. Två gästhus

Tranviksvägen 136, Österåker

Strandtomt på Ljusterös utsida

Strandtomt på södra Ljusterö med bilväg ända fram men ändå nära till ytterskärgård. Enkelt och charmigt torp. Bastu och gästhus vid den egna bryggan.

Gästhus vid vattnet
Värmdö Lilla Betsö 105, Värmdö

Första parkett mot Linddalssundet

Ljuvligt sjöställe med skyddat läge strax innanför Linddalssundet, utsikt över båttrafiken men ändå ostört. Charmiga byggnader nära vattnet.

Utgång från sovrummet
Värmdö Långholmen 210, Värmdö

Komplett skärgårdsidyll

En komplett skärgårdsidyll! Sjötomt med två bra hus, båthus, bastu, brygga med segeldjup,flera bodar, sandstrand och pool. Waxholmsbåt året om.

Båthuset har brygga på båda sidor
Fjärden mellan Långholmen och Sparrholmen är skyddad och lugn
Klubbenvägen 10, Norrtälje

Sjötomt med inrett båthus

Underbar sjötomt med skyddat läge i kanten av charmiga Vagnsunda by. Läckert hus från 2012 och bostadsinrett båthus. Bra brygga med segeldjup.

Hemviksvägen 9a, Vaxholm

Sjötomt med sekelskifte

Högt och pampigt beläget sjöläge med vackert fritidsnöje från sekelskiftet. Originaldetaljer, kakelugn och stora härliga rum. Stor trädgård.

Stor härlig trädgård
Tynningövägen 32, Vaxholm

Med utsikt över Stockholms inlopp

Ljuvlig sjötomt med skyddat södervänt läge, utsikt över Stockholms inlopp. Tomt om 20 000 m² fördelat på 3 områden. Hus, sjöstuga, bodar, båtverkstad.

Sjöstuga vd bryggan
Sandgrundet 1, Vaxholm

Egen ö i Vaxholm

Charmiga egna ön Sandgrundet mitt i Vaxholmsfjärden. Kala klippor, två små hus och två bryggor, hav och sol från alla håll! Båtplats i Vaxholm.

Tennisvägen 3, Lidingö

Stor sjötomt med skyddat läge

Sjötomt om drygt 1 800 kvm med skyddat ogenerat läge och klippstrand. Hus med stort renoveringsbehov, tidigare inrett för två familjer.

Andstigen 170, Danderyd

Vidsträckt sjöutsikt och egen brygga

Lev underbart bilfritt ö-liv nära stan. Charmerande hus med högt soligt läge, fantastisk sjöutsikt och egen brygga. Huvudbyggnad, gästhus och lusthus

Vidsträckt utsikt
Egen brygga nedanför tomten
Soligt läge
Måsstigen 158, Danderyd

Sjötomt på bilfri ö nära stan

Fin sluttande sjötomt med långsträckt utsikt, bra brygga, sandstrand, soldäck. Gästhus, vedeldad bastu. Vackert hem för boende åretrunt på bilfri ö.

Egen sandstrand