Ett urval av Adams försäljningar

Långgarn 77, Haninge

Högt läge på stor sjötomt

Fritidshus med högt läge på stor sjötomt med härlig utsikt över Horsfjärden. Väl tilltaget bryggdäck och flera bryggor. Tre gästhus varav ett med bastu. Tomt med trevlig variation av klippor, gräsytor och lång strandlinje. Eventuell möjlighet till avstyckning. Renoveringsbehov av huvudbyggnaden föreligger.

Edesön 50, Haninge

Sjötomt med släta hällar på Edesön

På charmiga Edesön finns denna skärgårdsfastighet med vidsträckt utsikt över Jungfrufjärden. Rymlig huvudbyggnad om cirka 85 m². Två gästhus varav ett med bastu samt sjöbod och brygga. Generös byggrätt om totalt 150 m² varav 30 m² gästhus. Båtplats och parkering på Dalarö samt Waxholmsbåt till och från Strömkajen.

Strandvägen 13, Haninge

Sjönära villa på Dalarö

Enplansvilla på plan tomt med närhet till natur och bad samt båtplats i Vadviken ett stenkast bort. 4 rum och kök om cirka 120 kvm. Gästhus samt rymligt garage. Promenadavstånd till centrala Dalarö. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Långgarn 121, Haninge

Sjönära stuga på Långgarn

Charmig stuga belägen på trevlig naturtomt med närhet till bad och båtliv. Ett rum och kök samt stor altan med bra solläge. Sovstuga med plats för våningssäng samt utedusch. Båtplats en kort promenad bort samt båtplats och parkering på fastlandet.

Långgarn 42, Haninge

Högt kvällssolsläge med sjöutsikt

Väl underhållet fritidshus högt beläget med sjöutsikt åt både öst och väst. Rymligt gästhus med vardagsrum, sovrum och pentry. Trevlig tomt med variation av berg samt plan gräsyta. I köpet ingår intilliggande fastighet Långgarn 1:83 om 2000 kvm. Till fastigheterna hör båtplatser samt parkering på fastlandet.

Kungshatt Kungshättan 31, Ekerö

Högt belägen tomt med sjöutsikt

Tomt med utsikt över Mälaren och med goda kommunikationer till centrala Stockholm tack vare SLs pendelbåt. Lättbyggd tomt med väg ända fram till fastigheten. Generös byggrätt ger möjlighet att skapa en Mälardröm.

Ornöboda 48, Haninge

Charmigt fritidshus nära havet

Fritidshus om cirka 30 kvm med vardagsrum, pentry och två sovrum på plan tomt en kort promenad från havet. Gästhus uppfört 2020 om cirka 25 kvm med vardagsrum, pentry och sovrum. Båtplats på gemensam brygga i skyddad vik samt gemensam strand. Waxholmsbåt trafikerar ön året runt.

Nämdö Sågskär 100, Värmdö

Fritt läge i ytterskärgården

Ljuvlig sjötomt med brygga och strand inramad av kobbar och skär. Söderläge och i skyddad vik med sagolik utsikt mot havsbandet. Charmigt och smakfullt renoverat bostadshus med stor altan i söder och väster.

Oganvägen 8B, Södertälje

Sjötomt med kvällssol i lantidyll

Stor sjötomt med ogenerat läge vid sjön Ogan utanför Järna. Lättillgängligt och lantligt ställe med bilväg hela vägen fram. Lång strandlinje, egen sandstrand och brygga. Charmig villa om cirka 170 m² uppförd 1918 med stora sällskapsytor och tre sovrum. Trädgårdstomt med stora gräsytor, fruktträd, tennisbana samt två gästhus.

Långgarn 1:101, Haninge

Tomt på Långgarn med havet intill

Avstyckad tomt om 3 037 m² med generös byggrätt. Detaljplanen godkänner bostadshus om 60 m² samt uthus om 30 m². Tomten ligger i en vacker och lugn miljö med cirka 5 minuters båtfärd från fastlandet. Här erbjuds ett liv nära naturen på en tomt i sjönära miljö. Båtplats en kort promenad bort.

Långgarn 17, Haninge

Högt och fritt läge på Långgarn

Charmigt skärgårdshus beläget på stor och öppen sjötomt med storslagen utsikt över Horsfjärden. Väl tilltaget bryggdäck och brygganläggning, tre gästhus samt bastu. Tomt med variation av klippor, sandstrand och gräsytor.

Norrö 62, Haninge

Sjönära läge i ytterskärgården

Gediget och rymligt fritidshus om cirka 80 kvm beläget på trevlig och skyddad trädgårdstomt endast ett stenkast från havet. Två gästhus samt båtplats en kort promenad bort. Trevliga och natursköna omgivningar, flera badstränder och gemensam bastu med sagolik utsikt.

Magnevägen 12, Haninge

Villa i toppskick på centrala Dalarö

Högt belägen och på lugn gata finns denna rymliga villa. Smakfullt inredd och med påkostade materialval. Plan tomt med stor altan dit solen når dag som kväll. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Vikgatan 2F, Nynäshamn

Sjönära villa i västerläge

Skärgårdsvilla med kvällssol och ljuvlig vy över öppet vatten som möter obebyggt land. Välkomna till ett ypperligt sjönära läge där man njuter av naturen och lugnet och samtidigt har nära till centrum. Villan om ca 160 kvm i två plan är inredd med 6 rum och kök plus stort inglasat uterum och altan. Utmärkt pendlingsavstånd till Stockholm med både bil och tåg.

Torsvägen 27, Haninge

Grosshandlarvilla med sjöutsikt på centrala Dalarö

Klassiskt sommarnöje anno 1883 med charm och härlig atmosfär. Tidstypiska attribut såsom glasverandor, generös takhöjd, speglade pardörrar, kakelugnar m.m. Stor trädgårdstomt med högt och soligt läge samt sjöutsikt i två väderstreck. Promenadavstånd till byn med restauranger, bageri, lanthandel, fiskaffär m.m. Endast 40 minuter med bil från Stockholm city.

Gränö 207, Haninge

Villa Berglunda på Gränö

Stor skärgårdsfastighet med sjöutsikt i två väderstreck. Huvudbyggnad från förra seklets början om cirka 120 kvm med välbevarad charm. Två gästhus om cirka 40 respektive 20 kvm. Det ena med egen trädgård och den andra precis intill vattnet. Stor brygganläggning med bra djup och bastu intill. Båtplats och parkering finns i Breviksmaren i Tyresö.

Strandvägen 48, Haninge

Högt läge och sjöutsikt på Dalarö

Vackert beläget fritidshus om cirka 70 kvm på Dalarös fastlandssida med gästhus. Naturtomt med högt läge och strålande utsikt över Vadviken. Strand samt gemensam båtplats och bastu strax nedanför fastigheten.

Långgarn 1:11, Haninge

Sjötomt på Långgarn

Sjötomt om cirka 5000 m² med generös byggrätt och sagolik utsikt över Horsfjärden. Detaljplanen godkänner bostadshus om 60 m² samt uthus om 30 m². Tomten ligger i en vacker och lugn miljö med cirka 5 minuters båtfärd från fastlandet där både båtplats och parkering finns. Här ges ett unik tillfälle att skapa en egen skärgårdsdröm.

Baldersvägen 51, Haninge

Grosshandlarvilla på centrala Dalarö

Klassiskt sommarnöje anno 1879 med charm och härlig atmosfär på Baldersvägen. Trädgårdstomt med stor potential samt lusthus och sagolik sjöutsikt över Dalarö ström. Promenadavstånd till byn med restauranger, bageri, lanthandel, fiskaffär m.m. Visst renoveringsbehov föreligger.

Torsvägen 20, Haninge

Högt läge på centrala Dalarö

Villa uppförd 1949 på lugn gata på centrala Dalarö. Högt läge och med sjöutsikt. Här ges möjlighet att renovera och modernisera befintligt byggnad alternativt bygga nytt. Detaljplanen tillåter 150 kvm byggyta i två plan alternativt 160 kvm i ett plan.

Rånövägen 8, Haninge

Enplansvilla med närhet till havet

Boende i härlig skärgårdsmiljö - endast 40 minuter från Stockholm. Enplansvilla om 128 kvm med välplanerade ytor. Altan som vätter mot den plana tomten med gräsmatta. Gästhus samt garage. Lugnt och barnvänligt läge nära bad och båtplats. Promenadavstånd till bykärnan med bageri, restauranger, lanthandel m.m.

Mickrum Kvarnholmen 4, Haninge

Arkitektritat med högt läge på Kvarnholmen

Nybyggt och charmigt hus med bedårande sjöutsikt och sol från morgon till kväll. Inredd sjöbod med plats för gäster nere vid stor brygganläggning. Ett komplett boende för den som önskar njuta av skärgården året runt.

Lyngsåsa 13, Haninge

Lägenhet i toppläge med sjöutsikt

Välplanerad lägenhet med hög standard, ljusa och öppna ytor samt balkong med härlig park- och sjöutsikt. Endast några meter till havet där en sandstrand och bryggor möter dig. I föreningen finns även gemensam bastu, gästlägenhet samt gym att tillgå. Lägenheten ligger på promenadavstånd till bykärnan med ett rikt utbud av bland annat bageri, lanthandel, matbutik och restauranger.

Magnevägen 12, Haninge

Sjönära villa på centrala Dalarö

Högt belägen och på lugn gata finns denna rymliga villa. Smakfullt inredd samt med klassiska och tidlösa materialval. Plan tomt med stor altan dit solen når dag som kväll. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Vasavägen 4, Haninge

Charmig villa på centrala Dalarö

Villa uppförd runt förra sekelskiftet på lugn gata på centrala Dalarö. Stor parkliknande trädgårdstomt och kvällssol som når till altanen. Cirka 115 kvm i 1 1/2-plan med välplanerade ytor. Garage/förråd samt byggnad med gästrum, förråd och vedbod.

Dalarö skansväg 3, Haninge

Sjönära villa på Dalarö

På lugn gata och med närhet till byn finns denna rymliga villa om 167 kvm byggd 2006. Smakfullt inredd och med trevligt ljusinsläpp som skapar rymd. Plan tomt med stor altan och pool dit solen når hela dagen. Rymligt gästhus om cirka 40 kvm. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Runmarö Högholmen 110, Värmdö

Sjötomt på Högholmen

Trevligt fritidshus på vacker sjötomt mellan Runmarö och Nämdö med enastående utsikt mot havet. Stor tomt med härlig variation av klippor, sandstrand och plan gräsyta. Väl tilltagen brygganläggning med segelbåtsdjup och gästhus invid stranden.

Fåglarö Mörholmen 30, Haninge

Sjötomt på Mörholmen

Stor och öppen sjötomt i en vacker miljö på trevliga Mörholmen med sol hela dagen. Generös byggrätt som tillåter upp till 200 kvm. Här ges tillfälle att skapa sin egen skärgårdsdröm. Nås lätt med Waxholmsbåt från Dalarö.

Gränö 49, Haninge

Gamla trädgårdsmästarbostaden på Gränö

På mysiga Gränö finns detta trevliga skärgårdsboende anno 1909. Ett mycket smakfullt renoverat fritidshus om cirka 40 kvm med tillhörande båtplats samt nära till badplats. Gästhus om cirka 15 kvm med plats för flera bäddar. Stor och lummig trädgård med grönskande syrenhäck och trevliga planteringar. Nås lätt med egen båt eller Waxholmsbåt

Fåglarö Mörholmen 22, Haninge

Sjötomt på Mörholmen

Välkommen till Fåglarö och trevliga Mörholmen. Rymligt fritidshus med välplanerade ytor. Generös altan och stor, plan tomt med gästhus samt två bryggor och soldäck vid vattnet. Nås lätt med Waxholmsbåt från Dalarö.

Askfatsvägen 2, Haninge

Sjönära villa med centralt läge

Rymlig skärgårdsvilla på plan hörntomt med närhet till natur och bad. Skyddad uteplats, två gästhus samt stort garage. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Runmarö Långvik 696, Värmdö

Högt och fritt läge

Välkommen till Långvik - den norra sidan av Runmarö med ytterskärgården alldeles intill. Ett underbart och högt läge i en vacker del av skärgården bland röda fiskebodar och pittoreska hus. En kort promenad från vattnet finns detta härliga fritidshus på stor och öppen bergstomt.

Björkö Verkviken 5, Haninge

Vackert sjöställe på Björkö

Fritt och ogenerat läge samt utsikt som sträcker sig från Dalarö skans till Björkösund. Rymligt och nyligen byggt fritidshus, tre gästhus samt bastu. Stor sjötomt med strand, gräsytor och kala klippor.

Nämdö Sågskär 100, Värmdö

Fritt läge i ytterskärgården

Ljuvlig sjötomt med brygga och strand inramad av kobbar och skär. Ypperligt söderläge i skyddad vik med sagolik utsikt mot havsbandet. Charmigt och smakfullt renoverat bostadshus med stor altan i söder och väster.

Hyttavägen 8, Haninge

Jennyhill - sekelskifte med sjöutsikt

Välbevarat och idylliskt beläget fritidshus från seklets början invid Muskö kanal. Västerläge och vacker utsikt mot Norrviken. Båtplats en kort promenad bort samt bilväg hela vägen fram.

Malmens Bergsstig 8, Haninge

Högt och soligt läge med sjöglimt

Vackert beläget fritidshus om cirka 60 kvm på Malmen på Dalarös fastlandssida med två gästhus och bastu. Naturtomt med skyddat läge och sjöglimt mot Gränöfjärden. Närhet till både natur och hav med klippbad och sandstränder endast en promenad bort.

Lättinge 18, Haninge

Fritidshus i västerläge med sjöutsikt

Högt beläget fritidshus om cirka 40 kvm på stor tomt i västerläge med vacker sjöutsikt. Rymlig altan som sträcker sig runt huset med gott om plats för flera matgrupper och solstolar. Bilfärja från Dalarö med bilväg från färjeläget i Hässelmara fram till tomten vid Lättinge. Arrendeavgift cirka 22.000 kr per år.

Västra Vadviksvägen 2, Haninge

Sjönära villa med generösa ytor

Stor villa på plan tomt med närhet till natur och bad samt båtplats med segelbåtsdjup i Vadviken. Stort garage, terass, pool och bubbelpool. Separat uthyrningsdel om cirka 60 kvm. Eventuell möjlighet att stycka av 750 kvm. Bra förbindelse med bil eller buss till och från Stockholm.

Vasavägen 10, Haninge

Idylliskt läge med kvällssol på centrala Dalarö

Skärgårdshus lugnt och fridfullt beläget med gångavstånd till både byn och badstränder. Ljust och mysigt med altaner i två väderstreck. Gäststuga med plats för flera bäddar. Prunkande tomt som sommartid blir som en insynsskyddad grönskande oas.

Ornö Södergården 18, Haninge

Högt och soligt belägen tomt på Ornö

Tillfälle för den som önskar bygga ett hem i en trevlig och lantlig miljö. Tidigare beviljat förhandsbesked om att bygga upp till 120 kvm byggnadsarea.