Som uppvuxen och boende på Dalarö kan jag Stockholms skärgård som min egen ficka och jag älskar livet på sjön. Tack vare det har jag god lokalkännedom vilket jag anser vara en av de främsta styrkorna hos en fastighetsmäklare.
Min bakgrund som säljare har gjort att jag alltid är lyhörd för både köpare och säljares önskemål och behov.

 

Ett urval av Adams försäljningar

Ornöboda 24, Haninge

Charmigt fritidshus i skyddad vik

På populära Ornö finns detta fina fritidshus om cirka 80 kvm med vardagsrum, kök och två sovrum på plan tomt intill skyddad vik. Skyddade altaner i två väderstreck. Gäststuga med plats för flera bäddar, oinredd stuga samt två bodar. Båtplats på gemensam brygga precis nedanför fastigheten samt gemensam strand en kort promenad bort. Waxholmsbåt trafikerar ön året runt.

Bredlötsvägen 43, Nynäshamn

Högt ovan havet på Oxnö

På en klippa ovanför skyddad vik finns denna charmiga stuga. Härifrån ges sagolik utsikt över havet och solen når hit från tidig morgon till kväll. Cirka 46 kvm fördelat på vardagsrum, kök, matplats, två sovrum samt rum förberett för badrum. Altan med plats för matgrupp med utsikt över viken och intilliggande öar. Gemensam båtplats intill fastigheten. Renoveringsbehov föreligger.

Nämdö Tjusvik 111, Värmdö

Högt läge med kvällssol i Tjusvik

Med sagolik utsikt över Nämdöfjärden finns detta charmiga fritidshus på högt belägen tomt. Sol från morgon till kväll. Huvudbyggnaden om 79 kvm uppfördes 1978 har vardagsrum och matplats i öppen planlösning, kök samt tre sovrum. Öppen spis som värmer svalare kvällar. Två gäststugor samt gemensam strand, båtplats och sjöbod strax nedanför tomten. Bastu i huvudbyggnaden samt gemensam vedeldad bastu vid vattnet. Reguljära turer med Stavsnäs båttaxi till och från Tjusvik året runt.

Gemensam strand
Frönäs sjöväg 26, Nynäshamn

Fritt läge med sagolik utsikt på Lisö

Charmigt fritidshus på stor tomt högt ovan havet. Sagolik utsikt över Svärdsfjärden och sol hela dagen. Huvudbyggnad om crika 100 kvm uppfört 1966 och är fördelat på 3 sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Öppen spis som värmer svalare kvällar samt bastu. Egen båtplats på samfälld brygga precis nedanför fastigheten. Gästhus om cirka 15 kvm.

Långgarn 22, Haninge

Fritidshus ett stenkast från havet

Charmigt fritidshus med högt läge på stor naturtomt en kort promenad från havet. Tre rum och kök om cirka 50 kvm med välplanerade ytor. Stor tomt med möjlighet att stycka av 3000 kvm eller mer. Egen båtplats på ön samt båtplats och parkering på fastlandet.

Edesövägen 6, Haninge

Avstyckningsbar tomt på Dalarö

På Dalarös fastlandssida finns tomt med eventuell möjlighet till avstyckning. Befintlig villa är kraftigt eftersatt och rivning rekommenderas. Detaljplanen tillåter 100 kvm i två plan alternativt 180 kvm i ett plan samt uthus om 40 kvm. Skapa ett skärgårdsboende med närhet till både natur och hav endast 40 minuter från Stockholm.

Lyngsåsa 9, Haninge

Lägenhet med sjöutsikt på Dalarö

På Lyngsåsa på Dalarö finns denna bostadsrätt om 82 kvm fördelat på 3 rum och kök. Högst upp i huset med balkong och utsikt över Dalarö ström och Jungfrufjärden. Välplanerat med hög standard, ljusa och öppna ytor. Endast några meter till havet där en sandstrand och bryggor möter dig. I föreningen finns även gemensam bastu, gästlägenhet samt gym att tillgå. Lägenheten ligger på promenadavstånd till bykärnan med ett rikt utbud av bland annat bageri, lanthandel, matbutik och restauranger.

Rånövägen 2A, Haninge

Sjönära enplansvilla med naturen runt knuten

Välplanerad enplansvilla om cirka 164 kvm med 4 sovrum på Dalarös fastlandssida. Altan som vätter mot den plana tomten med gräsmatta. Lugnt och barnvänligt läge nära både hav och natur. Promenadavstånd till bykärnan med bageri, restauranger, lanthandel m.m. Ett boende i härlig skärgårdsmiljö endast 40 minuter från Stockholm.

Vikgatan 2F, Nynäshamn

Sjönära villa i västerläge

Skärgårdsvilla med kvällssol och ljuvlig vy över öppet vatten som möter obebyggt land. Välkomna till ett ypperligt sjönära läge där man njuter av naturen och lugnet och samtidigt har nära till centrum. Villan om ca 160 kvm i två plan är inredd med 6 rum och kök plus stort inglasat uterum och altan. Utmärkt pendlingsavstånd till Stockholm med både bil och tåg.

Bodal 236, Haninge

Högt läge med utsikt mot Mörbyfjärden

Med högt och skyddat läge ligger detta välplanerade och charmiga Danahus. Cirka 58 kvm fördelat på vardagsrum, matplats, kök, två sovrum samt loft med plats för två bäddar. Lättskött och insynsskyddad naturtomt med naturen och havet alldeles intill. Strax nedanför fastigheten finns båtplats på gemensam brygga.

Gränö 36, Haninge

Högt och fritt läge på Gränö

Skärgårdsställe på Gränö utanför Dalarö. Stor sjötomt med klippor, gedigen brygganläggning med segelbåtsdjup, sjöbod med gästdel och vedeldad bastu samt ytterligare gästhus. Huvudbyggnaden är ett timmerhus i två plan uppfört 1996. Nedervåningen om drygt 70 kvm rymmer vardagsrum, kök, två sovrum och badrum med dusch. På övervåningen finns ett allrum och en sovdel på ytterligare ca 20 kvm. Altaner leder runt hela huset och ger plats för sittgrupper i alla väderstreck. Waxholmsbåt angör Gränö regelbundet vår, sommar och höst. Möjlighet till båtplats i Tyresö.

Lyngsåsa 9, Haninge

Lägenhet intill havet på Dalarö

På Lyngsåsa på Dalarö finns denna bostadsrätt om 63 kvm fördelat på 2 rum och kök. Högst upp i huset med balkong och utsikt över Dalarö ström och Jungfrufjärden. Välplanerat med hög standard, ljusa och öppna ytor. Endast några meter till havet där en sandstrand och bryggor möter dig. I föreningen finns även gemensam bastu, gästlägenhet samt gym att tillgå. Lägenheten ligger på promenadavstånd till bykärnan med ett rikt utbud av bland annat bageri, lanthandel, matbutik och restauranger.

Utövägen 56B, Haninge

Villa på avstyckningsbar tomt på Dalarö

På Dalarös fastlandssida finns denna villa med stort renoveringsbehov på avstyckningsbar tomt. Här ges möjlighet att renovera befintlig byggnad alternativt bygga nytt. För den som önskar finns eventuell möjlighet att stycka av del av tomten. Detaljplanen tillåter 100 kvm i två plan alternativt 180 kvm i ett plan samt uthus om 40 kvm. Skapa ett skärgårdsboende med närhet till både natur och hav endast 40 minuter från Stockholm.

Gåsövägen 14, Nacka

Rofyllt intill skyddad vik

På populära Gåsö finns detta trivsamma fritidshus på plan tomt med stor gräsyta och sagolik rosenträdgård. Genom träden ges en vacker utsikt mot vattnet. Huvudbyggnad om cirka 80 kvm fördelat på stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum, sovloft, badrum samt inglasat uterum. Två gäststugor med gott om plats för flera bäddar. Strax nedanför fastigheten finns båtplats på gemensam brygga med bra djup.

Hjortstigen 7, Haninge

Charmigt fritidshus nära natur och hav

På Malmen på Dalarös fastlandssida finns detta fritidshus om 2 rum och kök. Altan med sol eftermiddag och kväll, gäststuga, förrådsbod och garage. Idylliskt läge med promenadavstånd till badstrand och släta badhällar. Naturtomt inramad av grönska med gräns mot skog i överkant. Tillhörande båtplats i Kattvik. Populärt område med med havet och naturen inpå knuten, endast 40 minuter med bil från Stockholm.

Nåttarö Aspön 100, Haninge

Intill havet i ytterskärdgården

Charmigt och välplanerat timmerhus uppfört 2013 alldeles intill havet. Plan och öppen tomt inramad av vacker grönska och med stort trädäck med plats för matgrupp, solstolar och sittgrupper. Huvudbyggnad om cirka 86 kvm med stort och öppet kök, vardagsrum, tre sovrum och badrum med dusch och förbränningstoalett. Gäststuga med flera bäddar, förrådsbodar samt båtplats precis nedanför fastigheten. Waxholmsbolaget trafikerar ön året om.

Runmarö Aspön 318, Värmdö

Sjötomt med strålande utsikt på Aspön

På trevliga Aspön finns denna skärgårdsfastighet med ostört läge. Rymlig huvudbyggnad om cirka 125 kvm med tre sovrum och stor altan i tre väderstreck. Gästhus intill huvudbyggnaden och sjöbod med gästdel intill den gedigna brygganläggningen. Waxholmsbåt trafikerar ön.

Lyngsåsa 13, Haninge

Lägenhet i toppläge med sjöutsikt

Välplanerad lägenhet med hög standard, ljusa och öppna ytor samt balkong med härlig park- och sjöutsikt. Endast några meter till havet där en sandstrand och bryggor möter dig. I föreningen finns även gemensam bastu, gästlägenhet samt gym att tillgå. Lägenheten ligger på promenadavstånd till bykärnan med ett rikt utbud av bland annat bageri, lanthandel, matbutik och restauranger.

Långgarn 77, Haninge

Högt läge på stor sjötomt

Fritidshus med högt läge på stor sjötomt med härlig utsikt över Horsfjärden. Väl tilltaget bryggdäck och flera bryggor. Tre gästhus varav ett med bastu. Tomt med trevlig variation av klippor, gräsytor och lång strandlinje. Eventuell möjlighet till avstyckning. Renoveringsbehov av huvudbyggnaden föreligger.

Norrsunda 1:240, Värmdö

Tomt på Storön med havet intill

Avstyckad tomt om 3 561 m² med positivt förhandsbesked att bygga 60 m² huvudbyggnad samt komplementbyggnad om 18 m². Tomten ligger i en vacker och lugn miljö med cirka 10 minuters båtfärd från fastlandet. Här erbjuds ett liv nära naturen på en tomt i sjönära miljö. Skapa din egen skärgårdsdröm med havet intill.

Idéskiss
Idéskiss
Långgarn 96, Haninge

Högt läge och panoramavy över Horsfjärden

Charmigt fritidshus med högt läge på stor naturtomt. Enastående utsikt över Horsfjärden samt strand och båtplats precis nedanför fastigheten. Huset om cirka 50 kvm uppfört tidigt 60-tal inrymmer vardagsrum, två sovrum samt kök. Stor altan med gott om plats för båda matgrupp och solstolar. Intill finns gästhus och ned mot stranden finns bastu. Parkering och båtplats på fastlandet ingår.

Långgarn 17, Haninge

Högt och fritt läge på Långgarn

Charmigt skärgårdshus beläget på stor och öppen sjötomt med storslagen utsikt över Horsfjärden. Väl tilltaget bryggdäck och brygganläggning, tre gästhus samt bastu. Tomt med variation av klippor, sandstrand och gräsytor.

Baldersvägen 51, Haninge

Grosshandlarvilla på centrala Dalarö

Klassiskt sommarnöje anno 1879 med charm och härlig atmosfär på Baldersvägen. Trädgårdstomt med stor potential samt lusthus och sagolik sjöutsikt över Dalarö ström. Promenadavstånd till byn med restauranger, bageri, lanthandel, fiskaffär m.m. Visst renoveringsbehov föreligger.

Strandvägen 7, Haninge

Sjönära villa på Dalarö

Villa om totalt cirka 150 kvm med inredd källare och närhet till natur och bad samt båtplats i Vadviken ett stenkast bort. Stor och plan tomt med generös uteplats och pool. Rymlig inglasad veranda med gott om plats för både matgrupp och utemöbler. Promenadavstånd till centrala Dalarö. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Älgholmsvägen 20, Haninge

Sjöställe med utsikt över Gränöfjärden

Högt läge och enastående utsikt över Gränöfjärden med sol från tidig morgon till sen kväll. Huvudbyggnad om cirka 120 kvm med stora fönsterpartier ut mot vattnet. Stor naturtomt om cirka 8000 kvm och eget vattenområde om cirka 4600 kvm. Lång strandlinje med kaj och brygga med segelbåtsdjup samt inredd sjöbod och båthus.

Linnévägen 8, Haninge

Sekelskifte på centrala Dalarö

Charmig villa på lummig trädgårdstomt med centralt läge på Dalarö. Cirka 150 kvm fördelat på två våningar med vardagsrum, matplats och tre sovrum. Genomgående renoverat med tidlösa materialval och charmiga detaljer. Grönskande trädgård med trevliga planteringar, stenläggningar, uteplatser samt träd som ramar in villan. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Strandvägen 20B, Haninge

Sjöställe i Vadviken på Dalarö

Attraktivt sjöställe perfekt för både permanentboende och exklusivt fritidsboende. Cirka 200 kvm boyta fördelat på 7 rum och kök. Här finns allt man kan önska, generös altan med sol hela dagen, bastubyggnad, stor brygganläggning, egen strand samt fristående isolerat garage. Vackert planerad och insynsskyddad trädgårdstomt med lugnt läge och promenadavstånd till bykärnan med bageri, restauranger, lanthandel m.m.

Nämdö Orrön 109, Värmdö

Klassiskt skärgårdshemman på Orrön

Stor sjötomt om totalt 4 ha i skyddad vik. Flera charmiga byggnader i klassisk stil med gott om sängplatser. Huvudbyggnad om cirka 150 kvm samt fem gästhus och stugor. Stor och gedigen brygganläggning med plats för flera båtar, båthus med bastu samt lada för de stora festerna.

Trevik 30, Nynäshamn

Högt läge med sjöutsikt på Torö

Med sagolik utsikt och högt läge över havet finns detta charmiga fritidshus på stor naturtomt. Välskött och välplanerat hus om cirka 57 kvm fördelat på vardagsrum, matplats, kök och tre sovrum. Gästhus med plats för flera bäddar strax nedanför huset. En kort promenad bort finns holme med bryggor, båtplats och badklippor.

Ornöboda 19, Haninge

Charmigt fritidshus i skyddad vik

Fritidshus om cirka 50 kvm med vardagsrum, kök och sovrum på naturtomt med högt läge ovanför skyddad vik. Två gästhus om cirka 25 respektive 15 kvm med plats för flera bäddar. Båtplats på gemensam brygga precis nedanför fastigheten samt gemensam strand en kort promenad bort. Waxholmsbåt trafikerar ön året runt.

Nämdö Uvön 264, Värmdö

Charmigt sjöställe på Uvön

Sjötomt med plana gräsytor och sandstrand i populär del av skärgården. Sjöutsikt åt öst och väst som ger sol både morgon och kväll. Timrad huvudbyggnad om cirka 85 kvm. Två gästhus, sjöbod och gedigen brygganläggning. Waxholmsbolaget trafikerar ön vår, sommar och höst.

Nämdö Uvön 258, Värmdö

Sjötomt med högt läge på Uvön

På populära Uvön finns denna sjötomt med charmig sjöbod och gedigen brygganläggning. Här ges möjlighet att ta vid och avsluta påbörjad byggnation av huvudbyggnad eller bygga nytt. Detaljplanen tillåter total byggyta om 200 kvm inkl. uthus. Waxholmsbåt trafikerar ön vår, sommar och höst.

Nämdö Uvön 262, Värmdö

Sjötomt med kvällssol på Uvön

Trevlig sjötomt med utsikt åt öst och väst som ger sol både morgon och kväll. Härlig variation av naturtomt och klippor. Enklare fritidshus om cirka 50 kvm. Möjlighet att skapa ett skärgårdsboende utöver det vanliga. Waxholmsbolaget trafikerar ön vår, sommar och höst.

Björnholmen 1, Haninge

Västergården på Björnholmen

Unik skärgårdsfastighet med anor från 1700-talet på stor trädgårdstomt intill havet. Vackert och idylliskt läge som upplevs som sjötomt med sjöutsikt i tre väderstreck. Varsamt renoverat samt bevarade detaljer som snickerier, spröjsade fönster och kakelugnar. Egen gedigen brygga en kort promenad från fastigheten.

Möja Norra Stavsudda 226, Värmdö

Charmigt fritidshus nära havet

Fritidshus om cirka 30 kvm med vardagsrum, pentry och sovrum på stor naturtomt en kort promenad från havet. Gästhus om cirka 20 kvm med vardagsrum, kök och sovrum. Möjlighet att överta 1/6 i fastigheten Norra Stavsudda 2:46. Waxholmsbåt trafikerar ön året runt.

Magnevägen 12, Haninge

Sjönära villa på centrala Dalarö

Högt belägen och på lugn gata finns denna rymliga villa. Smakfullt inredd samt med klassiska och tidlösa materialval. Plan tomt med stor altan dit solen når dag som kväll. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Torsvägen 20, Haninge

Högt läge på centrala Dalarö

Villa uppförd 1949 på lugn gata på centrala Dalarö. Högt läge och med sjöutsikt. Här ges möjlighet att renovera och modernisera befintligt byggnad alternativt bygga nytt. Detaljplanen tillåter 150 kvm byggyta i två plan alternativt 160 kvm i ett plan.

Rånövägen 8, Haninge

Enplansvilla med närhet till havet

Boende i härlig skärgårdsmiljö - endast 40 minuter från Stockholm. Enplansvilla om 128 kvm med välplanerade ytor. Altan som vätter mot den plana tomten med gräsmatta. Gästhus samt garage. Lugnt och barnvänligt läge nära bad och båtplats. Promenadavstånd till bykärnan med bageri, restauranger, lanthandel m.m.

Edesön 50, Haninge

Sjötomt med släta hällar på Edesön

På charmiga Edesön finns denna skärgårdsfastighet med vidsträckt utsikt över Jungfrufjärden. Rymlig huvudbyggnad om cirka 85 m². Två gästhus varav ett med bastu samt sjöbod och brygga. Generös byggrätt om totalt 150 m² varav 30 m² gästhus. Båtplats och parkering på Dalarö samt Waxholmsbåt till och från Strömkajen.

Vasavägen 4, Haninge

Charmig villa på centrala Dalarö

Villa uppförd runt förra sekelskiftet på lugn gata på centrala Dalarö. Stor parkliknande trädgårdstomt och kvällssol som når till altanen. Cirka 115 kvm i 1 1/2-plan med välplanerade ytor. Garage/förråd samt byggnad med gästrum, förråd och vedbod.

Ornöboda 48, Haninge

Charmigt fritidshus nära havet

Fritidshus om cirka 30 kvm med vardagsrum, pentry och två sovrum på plan tomt en kort promenad från havet. Gästhus uppfört 2020 om cirka 25 kvm med vardagsrum, pentry och sovrum. Båtplats på gemensam brygga i skyddad vik samt gemensam strand. Waxholmsbåt trafikerar ön året runt.

Oganvägen 8B, Södertälje

Sjötomt med kvällssol i lantidyll

Stor sjötomt med ogenerat läge vid sjön Ogan utanför Järna. Lättillgängligt och lantligt ställe med bilväg hela vägen fram. Lång strandlinje, egen sandstrand och brygga. Charmig villa om cirka 170 m² uppförd 1918 med stora sällskapsytor och tre sovrum. Trädgårdstomt med stora gräsytor, fruktträd, tennisbana samt två gästhus.

Torsvägen 27, Haninge

Grosshandlarvilla med sjöutsikt på centrala Dalarö

Klassiskt sommarnöje anno 1883 med charm och härlig atmosfär. Tidstypiska attribut såsom glasverandor, generös takhöjd, speglade pardörrar, kakelugnar m.m. Stor trädgårdstomt med högt och soligt läge samt sjöutsikt i två väderstreck. Promenadavstånd till byn med restauranger, bageri, lanthandel, fiskaffär m.m. Endast 40 minuter med bil från Stockholm city.

Långgarn 121, Haninge

Sjönära stuga på Långgarn

Charmig stuga belägen på trevlig naturtomt med närhet till bad och båtliv. Ett rum och kök samt stor altan med bra solläge. Sovstuga med plats för våningssäng samt utedusch. Båtplats en kort promenad bort samt båtplats och parkering på fastlandet.

Gränö 207, Haninge

Villa Berglunda på Gränö

Stor skärgårdsfastighet med sjöutsikt i två väderstreck. Huvudbyggnad från förra seklets början om cirka 120 kvm med välbevarad charm. Två gästhus om cirka 40 respektive 20 kvm. Det ena med egen trädgård och den andra precis intill vattnet. Stor brygganläggning med bra djup och bastu intill. Båtplats och parkering finns i Breviksmaren i Tyresö.

Strandvägen 48, Haninge

Högt läge och sjöutsikt på Dalarö

Vackert beläget fritidshus om cirka 70 kvm på Dalarös fastlandssida med gästhus. Naturtomt med högt läge och strålande utsikt över Vadviken. Strand samt gemensam båtplats och bastu strax nedanför fastigheten.

Långgarn 1:11, Haninge

Sjötomt på Långgarn

Sjötomt om cirka 5000 m² med generös byggrätt och sagolik utsikt över Horsfjärden. Detaljplanen godkänner bostadshus om 60 m² samt uthus om 30 m². Tomten ligger i en vacker och lugn miljö med cirka 5 minuters båtfärd från fastlandet där både båtplats och parkering finns. Här ges ett unik tillfälle att skapa en egen skärgårdsdröm.

Strandvägen 13, Haninge

Sjönära villa på Dalarö

Enplansvilla på plan tomt med närhet till natur och bad samt båtplats i Vadviken ett stenkast bort. 4 rum och kök om cirka 120 kvm. Gästhus samt rymligt garage. Promenadavstånd till centrala Dalarö. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Dalarö skansväg 3, Haninge

Sjönära villa på Dalarö

På lugn gata och med närhet till byn finns denna rymliga villa om 167 kvm byggd 2006. Smakfullt inredd och med trevligt ljusinsläpp som skapar rymd. Plan tomt med stor altan och pool dit solen når hela dagen. Rymligt gästhus om cirka 40 kvm. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Kungshatt Kungshättan 31, Ekerö

Högt belägen tomt med sjöutsikt

Tomt med utsikt över Mälaren och med goda kommunikationer till centrala Stockholm tack vare SLs pendelbåt. Lättbyggd tomt med väg ända fram till fastigheten. Generös byggrätt ger möjlighet att skapa en Mälardröm.

Norrö 62, Haninge

Sjönära läge i ytterskärgården

Gediget och rymligt fritidshus om cirka 80 kvm beläget på trevlig och skyddad trädgårdstomt endast ett stenkast från havet. Två gästhus samt båtplats en kort promenad bort. Trevliga och natursköna omgivningar, flera badstränder och gemensam bastu med sagolik utsikt.

Långgarn 42, Haninge

Högt kvällssolsläge med sjöutsikt

Väl underhållet fritidshus högt beläget med sjöutsikt åt både öst och väst. Rymligt gästhus med vardagsrum, sovrum och pentry. Trevlig tomt med variation av berg samt plan gräsyta. I köpet ingår intilliggande fastighet Långgarn 1:83 om 2000 kvm. Till fastigheterna hör båtplatser samt parkering på fastlandet.

Långgarn 1:101, Haninge

Tomt på Långgarn med havet intill

Avstyckad tomt om 3 037 m² med generös byggrätt. Detaljplanen godkänner bostadshus om 60 m² samt uthus om 30 m². Tomten ligger i en vacker och lugn miljö med cirka 5 minuters båtfärd från fastlandet. Här erbjuds ett liv nära naturen på en tomt i sjönära miljö. Båtplats en kort promenad bort.

Runmarö Högholmen 110, Värmdö

Sjötomt på Högholmen

Trevligt fritidshus på vacker sjötomt mellan Runmarö och Nämdö med enastående utsikt mot havet. Stor tomt med härlig variation av klippor, sandstrand och plan gräsyta. Väl tilltagen brygganläggning med segelbåtsdjup och gästhus invid stranden.

Nämdö Sågskär 100, Värmdö

Fritt läge i ytterskärgården

Ljuvlig sjötomt med brygga och strand inramad av kobbar och skär. Söderläge och i skyddad vik med sagolik utsikt mot havsbandet. Charmigt och smakfullt renoverat bostadshus med stor altan i söder och väster.

Fåglarö Mörholmen 30, Haninge

Sjötomt på Mörholmen

Stor och öppen sjötomt i en vacker miljö på trevliga Mörholmen med sol hela dagen. Generös byggrätt som tillåter upp till 200 kvm. Här ges tillfälle att skapa sin egen skärgårdsdröm. Nås lätt med Waxholmsbåt från Dalarö.

Gränö 49, Haninge

Gamla trädgårdsmästarbostaden på Gränö

På mysiga Gränö finns detta trevliga skärgårdsboende anno 1909. Ett mycket smakfullt renoverat fritidshus om cirka 40 kvm med tillhörande båtplats samt nära till badplats. Gästhus om cirka 15 kvm med plats för flera bäddar. Stor och lummig trädgård med grönskande syrenhäck och trevliga planteringar. Nås lätt med egen båt eller Waxholmsbåt

Fåglarö Mörholmen 22, Haninge

Sjötomt på Mörholmen

Välkommen till Fåglarö och trevliga Mörholmen. Rymligt fritidshus med välplanerade ytor. Generös altan och stor, plan tomt med gästhus samt två bryggor och soldäck vid vattnet. Nås lätt med Waxholmsbåt från Dalarö.

Askfatsvägen 2, Haninge

Sjönära villa med centralt läge

Rymlig skärgårdsvilla på plan hörntomt med närhet till natur och bad. Skyddad uteplats, två gästhus samt stort garage. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Runmarö Långvik 696, Värmdö

Högt och fritt läge

Välkommen till Långvik - den norra sidan av Runmarö med ytterskärgården alldeles intill. Ett underbart och högt läge i en vacker del av skärgården bland röda fiskebodar och pittoreska hus. En kort promenad från vattnet finns detta härliga fritidshus på stor och öppen bergstomt.

Björkö Verkviken 5, Haninge

Vackert sjöställe på Björkö

Fritt och ogenerat läge samt utsikt som sträcker sig från Dalarö skans till Björkösund. Rymligt och nyligen byggt fritidshus, tre gästhus samt bastu. Stor sjötomt med strand, gräsytor och kala klippor.

Magnevägen 12, Haninge

Villa i toppskick på centrala Dalarö

Högt belägen och på lugn gata finns denna rymliga villa. Smakfullt inredd och med påkostade materialval. Plan tomt med stor altan dit solen når dag som kväll. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Nämdö Sågskär 100, Värmdö

Fritt läge i ytterskärgården

Ljuvlig sjötomt med brygga och strand inramad av kobbar och skär. Ypperligt söderläge i skyddad vik med sagolik utsikt mot havsbandet. Charmigt och smakfullt renoverat bostadshus med stor altan i söder och väster.

Mickrum Kvarnholmen 4, Haninge

Arkitektritat med högt läge på Kvarnholmen

Nybyggt och charmigt hus med bedårande sjöutsikt och sol från morgon till kväll. Inredd sjöbod med plats för gäster nere vid stor brygganläggning. Ett komplett boende för den som önskar njuta av skärgården året runt.

Hyttavägen 8, Haninge

Jennyhill - sekelskifte med sjöutsikt

Välbevarat och idylliskt beläget fritidshus från seklets början invid Muskö kanal. Västerläge och vacker utsikt mot Norrviken. Båtplats en kort promenad bort samt bilväg hela vägen fram.

Malmens Bergsstig 8, Haninge

Högt och soligt läge med sjöglimt

Vackert beläget fritidshus om cirka 60 kvm på Malmen på Dalarös fastlandssida med två gästhus och bastu. Naturtomt med skyddat läge och sjöglimt mot Gränöfjärden. Närhet till både natur och hav med klippbad och sandstränder endast en promenad bort.

Lättinge 18, Haninge

Fritidshus i västerläge med sjöutsikt

Högt beläget fritidshus om cirka 40 kvm på stor tomt i västerläge med vacker sjöutsikt. Rymlig altan som sträcker sig runt huset med gott om plats för flera matgrupper och solstolar. Bilfärja från Dalarö med bilväg från färjeläget i Hässelmara fram till tomten vid Lättinge. Arrendeavgift cirka 22.000 kr per år.

Västra Vadviksvägen 2, Haninge

Sjönära villa med generösa ytor

Stor villa på plan tomt med närhet till natur och bad samt båtplats med segelbåtsdjup i Vadviken. Stort garage, terass, pool och bubbelpool. Separat uthyrningsdel om cirka 60 kvm. Eventuell möjlighet att stycka av 750 kvm. Bra förbindelse med bil eller buss till och från Stockholm.

Vasavägen 10, Haninge

Idylliskt läge med kvällssol på centrala Dalarö

Skärgårdshus lugnt och fridfullt beläget med gångavstånd till både byn och badstränder. Ljust och mysigt med altaner i två väderstreck. Gäststuga med plats för flera bäddar. Prunkande tomt som sommartid blir som en insynsskyddad grönskande oas.

Ornö Södergården 18, Haninge

Högt och soligt belägen tomt på Ornö

Tillfälle för den som önskar bygga ett hem i en trevlig och lantlig miljö. Tidigare beviljat förhandsbesked om att bygga upp till 120 kvm byggnadsarea.