Seaclose Sally tour 2021

2021 skaffade Sjönära ett nytt kontor; båten Sally. Sally har vi använt som vårt popup-kontor, och hon har fått guppa runt ute i skärgården och besökt en rad olika bryggor. Nu får Sally omvårdnad och vila efter en rolig säsong.

 

Det hela började med en lunch i Vaxholm där vi spånade idéer och drömmen om ett båtkontor har funnits med oss länge, men efter den här lunchen tog vi beslutet och bestämde oss för att köpa fina Sally. Mäklarna slussade henne tillsammans från västkusten genom Göta kanal, hela vägen till Vaxholm. Det var härliga dagar tillsammans med många goda måltider och skratt ombord.

När Sally kommit till sin hemmahamn satte vi en plan för året. Hon fick sedan besöka en rad olika bryggor, bland annat: Sandhamn, Ingmarsö, Furusund, Djurgården, Bullandö och Utö. Ute på plats på de olika bryggorna träffade vi många nyfikna och trevliga personer, allt från gamla kunder och spekulanter, till folk som bara passerade och passade på att kika in.

Vi jobbade från Sally vissa dagar. Där skötte vi allt från administration till att vi skrev kontrakt, hade tillträden och passade på att ta lunchrasten ombord. Ett fantastiskt kontor att nyttja på alla sätt.

Var vill ni se oss och Sally under 2022? Maila info@sjonara.se