Villa i toppskick på centrala Dalarö

Högt belägen och på lugn gata finns denna rymliga villa. Smakfullt inredd och med påkostade materialval. Plan tomt med stor altan dit solen når dag som kväll. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
9 450 000 kr

Denna rymliga villa med generösa ytor uppfördes 2007. Allt är modernt, välskött och har en hemtrevlig atmosfär.

Entré med generösa förvaringsmöjligheter välkomnar in i hall med väldig takhöjd som ger ett varmt och ljust mottagande. Från hallen nås stor och öppen sällskapsdel med gott om utrymme för soffgrupp och matplats. Här finns även kakelugn som värmer svalare dagar. Stora fönster ut mot trädgården ger vackert ljusinsläpp och rymd. En dörr ut till den stora altanen dit solen når dag som kväll. 

Det öppna och mycket luftiga köket ligger i direkt anslutning till matplats och sällskapsdel. Här finns all modern utrustning man kan tänka sig. Val av material såväl som vitvaror har gjorts med omsorg.

Från hallen nås rymligt gästrum alternativt arbetsrum för den som önskar jobba hemifrån. Idag inrett med dubbelsäng men här finns gott om plats för två skrivbord. Fiber finns indraget.

På detta plan finns även tvättstuga med groventré samt ett helkaklat badrum med dusch, handfat och wc. 

Trappan i hallen leder oss till övervåningen. Här finns tre väl tilltagna sovrum med gott om förvaring. Stort helkaklat badrum med badkar, dusch, handfat och wc. 

På övervåningen finns även ett rymligt allrum med gott om plats för soffgrupp och TV. Från allrummet nås balkong dit kvällssolen når bäst och härifrån ges även sjöglimt ut mot Jutholmen och Aspö.

Ett komplett hem som andas lugn och trivsamhet. Härliga trägolv i alla rum, brett furugolv på nedervåningen och vacker parkett på övervåningen. En villa för den som önskar ett modernt och kvalitativt boende i en skärgårdsmiljö.

Den plana lättskötta tomten om cirka 1000 kvm är sommartid en grönskande oas. Här finns vackra stenläggningar, planteringar samt växthus som lämpar sig för växter från sydligare breddgrader. Rymlig uppfart med plats för flera bilar.
Ett stort och praktiskt förråd med gott om plats för trädgårdutrustning och möbler finns också på tomten.

Område

Dalarö - ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Närheten och de goda kommunikationsmöjligheterna till Stockholm gör det enkelt att få in både stad och skärgård i sin vardag.  

Fastigheten ligger centralt på Dalarö och har havet och naturen runt knuten. En kort promenad bort finns all tänkbar service såsom affärer, bageri, lanthandel samt restauranger. På Dalarö finns två förskolor och skola upp till årskurs 9. 

I närheten finns Schweizerbadets fina stränder och för den idrottsintresserade finns bland annat Dalarö gym, tennis- och padelbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 45 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.
Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Magnevägen 12 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00