Nockebyhov - Stockholm

7 000 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Vackert radhus i Nockebyhov

Bullerbykänsla i Bromma med grönområden och badklippor runt knuten. Radhus om 144 kvm i eftertraktat läge i Nockebyhov. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi.

Fastighetsmäklare Irina Bruzelius Irina Bruzelius
Utflyktsvägen 17 - Bromma
3 min
Med bilväg
144 m2

Synlig budgivning, allt öppet

Visning  lördag 27 / 4 11:00 - 12:00
Visning  torsdag 2 / 5 17:00 - 18:00

Ägandeform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Land:

Sverige

Kommun:

Stockholm

Stad:

Bromma

Område:

Nockebyhov

Församling:

Bromma

Postnummer:

168 41

Boarea:

144 Kvm

Rum:

5

Varav sovrum:

3 till 4

Badrum:

1

Gästtoalett:

Ja

Lägenhetsnr:

1001

Byggnadstyp:

2 plans radhus med källare

Byggnadsår:

1948-50

Fönster:

2-glas

Balkong:

Egen uteplats

Eldstad:

Öppen spis

Tv- internetutbud:

Fiber

Uppvärmning:

Bergvärme

Avgift:

4 320 kr/mån

Ingår i avgiften:

Värme, Vatten, Fiber och renhållning

Pantsatt:

Ja

El:

7 018 kr/år

Sotning:

300 kr/år

Försäkring:

6 329 kr/år

Övrigt:

9 224 kr/år

Driftskostnader totalt:

22 871 kr/år

Driftskostnader kommentar:

Under övrigt menas nätavgifter till Ellevio.

Förening:

Brf Paradiset Nockebyhov

Org.nr:

716419-1681

Bastu:

Typ: Egen, el

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkommen till ett lugnt, lummigt och barnvänligt område med närhet både till Stockholm City, fantastiska grönområden och Mälarens glittrande vatten. Radhuslängorna på Utflyktsvägen stod klara för inflytt under åren 1948-1950. Radhusen byggdes och ägdes av arkitekt Erik Dahl. 1989 köptes radhusen av medlemmarna i den då nybildade bostadsrättsföreningen Paradiset. Fastigheterna har sedan 2011 högsta K-märkningsklass och ingår i en kulturhistoriskt värdefull miljö utpekad i Stockholms översiktsplan. Det är en välskött bostadsrättföreningen med aktiva medlemmar och många förbättringar har skett genom åren, bl.a. fasadrenovering, omläggning av tak, bergvärme och indragning av fiber. Framför huset finns en stor plan gräsmatta för barnen att leka på samt en trevlig syrenberså med utemöbler och grillar som går att boka för egna sociala tillställningar samt att föreningen ordnar gemensamma aktiviteter för medlemmarna i bersån.
Ett par minuter bort finns också en stor lekpark. 

Radhuset är uppdelat på tre plan. Entréplan välkomnar med en praktisk hall med avhängning och här finns även en gästtoalett. In till höger finns köket med bevarade detaljer som 50-talets sneda köksluckor. Vidare in öppnar det rymliga vardagsrummet upp sig med fungerande öppen spis för årets mörkare årstider. Möjligheten finns att öppna upp mellan kök och vardagsrum för en helt öppen planlösning.

En trappa upp finns tre stora sovrum/kontor, varav ett med balkong för att släppa in morgonsolen, samt ett nyrenoverat, helkaklat badrum i modern stil. Två av sovrummen har fasta garderober och det finns även en "walk in closet". En lucka i taket öppnas upp för att komma upp på vinden som är inrett som förråd, ca 18kvm stor.

Källarplanet består idag av ett stort allrum, perfekt för att tonårsbarnen ska få sitt egna utrymme. Detta går även att göra om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Intill finns ett våtutrymme med dusch och bastu. Idag används detta rum delvis som förråd, men möjligheten finns att göra detta till ett lyxigt hemma-spa. Från nedervåningen finns utgång till den ca 30 kvm stora egna altanen, som har plats för både matbord och loungemöbler. Hela huset är i gott skick med bevarade tidstypiska detaljer.

Läget i Nockebyhov ger många möjligheter till bad och trevliga utflykter i natur och mark. Strax nedanför husen finns fina badklippor med fantastisk kvällssol. Ängbybadet med strand, bryggor och vattenrutschbana ligger endast en kort promenad bort. I Judarnskogens Naturreservat har du också möjlighet till naturupplevelser och vardagsmotion i form av promenad- och löpstigar. Närheten till Drottningholms slott ger möjlighet till fina utflykter. Den närmaste matvarubutiken Garpes i Nockebyhov är en mycket uppskattad mataffär med deli, endast några minuters gångväg bort. Vid Nockebytorg finns bl.a. Coop (Engströms Livs), apotek, bageri, och sushi och vid Brommaplan finns både Coop och Ica samt flera andra butiker och serviceinrättningar som bank, apotek, sjukvård, bibliotek och tunnelbana. Du bor med gångavstånd till flera busslinjer och även till 12:ans spårvagn i Nockeby. Närmaste skola är Nockebyhovsskolan och i området finns flera förskolor.

Välkommen på visning!

Utflyktsvägen 17 - Bromma
Stockgolm