Stor tomt om 9 334 kvm med högt och fritt sydvästläge endast 250m från havet

Skapa ditt eget drömboende i Örskärsvik på omtyckta Gräsö utanför Öregrund. Generös tomt med fint sluttande läge och med närhet till bad.

Alla bilder

Gräsö - Östhammar

Pris/bud
1 395 000 kr
Bygg ditt eget drömhus

Bygg ditt eget drömhus på omtyckta Gräsö intill Öregrund. I Örskärsvik får du ett unikt och enskilt läge långt ifrån fritidshusområden. Här får du allt du kan önska av Roslagens nordligaste skärgård på en tomt med tallar och berg i dagen om 9 334 m².

Vägen ut går genom vackra landskap och på 13 minuter med bil från färjan når man fastigheterna. När vi närmar oss öppnar landskapet upp sig och här ges möjlighet att skapa sitt eget drömboende för året runt bruk alternativt som fritidsnöje. Här bor du nära vattnet och på gångavstånd finns möjlighet till klippbad i naturskön vik.

Området omfattas inte av detaljplan och fastigheterna är inte bundna till någon husleverantör, vilket ger dig stor frihet att bygga just ditt drömboende.

Till fastigheterna finns ett servitut för mindre båt. Detta servitut innebär att man har rätt att dra upp en mindre båt på strandkanten nere i viken. Det finns ytterligare ett servitut på borrad brunn. Idag finns inget avlopp. 

Ön Gräsö

Skärgårdsön Gräsö når man året runt via färja från pittoreska Öregrund. I Öregrund "staden vid havet" finner man flera krogar, små butiker, kaféer och konstutställningar som ramar in den mysiga hamnen. Utanför Gräsö ligger den vidsträckta skärgården med hundratals öar, kobbar och skär som en sista utpost mot Ålands hav. På ön finns en välsorterad ICA-butik som har öppet året runt. 

Välkommen att åka förbi och titta på tomterna på egen hand!

Till salu

Försäljningen avser två fastigheter Gräsö 3:166 (4 705 m²) och Gräsö 3:167 (4 629 m²)

Fastigheterna säljs företrädesvis tillsammans, men bud mottages även på tomterna var för sig.  

Välkommen att åka förbi och titta på tomterna på egen hand!

 

Hanna Thorén
Fastighetsmäklare Hanna Thorén 073-021 70 72

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00