En trygg affär till högsta möjliga köpeskilling
Min drivkraft har alltid varit att säljare och köpare ska bli mer än nöjda så att jag blir rekommenderad vidare till nästa möte och ny affär. Ett enormt engagemang och driv kombinerat med stor kunskap och lyhördhet krävs för att alltid hitta lösningar som gynnar uppdragsgivarnas bästa intresse.
 Jag utgår från kontoret i Vaxholm och jobbar med allt som ligger sjönära.

Redan 1989 började min livsstil som fastighetsmäklare. Efter alla år tycker jag fortfarande att jag har världens mest spännande och roligaste jobb. Ingen dag är den andra lik. Det är fantastiskt att varje dag få se nya fina bostäder och träffa nya underbara människor. Alla med sina speciella egenskaper och behov.
Närheten till vatten har alltid varit viktigt i mitt liv och på fritiden njuter jag av att bada, paddla, åka båt och skridskor. Trivs lika bra på toppiga vågor som gnistrande blankis. För 20 år sedan bosatte jag mig på Resarö och där har jag blivit kvar tack vare kärleken till havet.

Välkommen till mig och Sjönära!

Ett urval av Birgittas försäljningar

Svartsö Storängen 368, Värmdö

Fritt läge med sjöutsikt och båtplats på Svartsö

Lättskött gediget fritidshus, byggt 1980, på stor naturtomt med fritt och ogenerat läge i fin skärgårdsmiljö. Sjöutsikt från både hus och tomt, samt nära till båtplats. Sällskapsrummet är stort och ljust med öppen planlösning. Ryggåstak och många fönster ger en extra rymd och gör hela huset ljust. Två stora sovrum som båda har plats för dubbelsäng. Här bor man nära naturen och med cykelavstånd till skärgårdskrogar och affär. Det tar ca 15 minuter till närmsta ångbåtsbrygga vid Söderboudd. Waxholmsbåten trafikerar Svartsö året runt.

Rejält hus med fritt läge
Brygga med servitut båtplats
Altanen är rymlig
Hamngatan 7, 2 trappor, Vaxholm
Besmansliden 14, Österåker

Fritt läge nära bad och båtplats

Mysigt skärgårdsställe med lantligt läge. Naturtomt med buskar, gräsmatta och blommor. Rart fritidshus ca 50 m² med två sovrum, allrum med öppen spis, kök och matplats. Gäststuga och förråd. Bra läge i närheten av Laggarsvik och Linanäs. Trivsamt område med grönområden, badplatser och båtplats. Lättillgängligt läge för bil, buss eller Waxholmsbåt. I närområdet finns tennis, paddelbanor, affär och skärgårdskrogar.

Mysigt allrum
Fritt läge nära bad och båtplats
Svartsö Björkholmen Karklö 421, Värmdö

Vacker udde i mellanskärgården

Sjötomt med fridfullt läge mitt i mellanskärgården. Lättskött naturtomt med släta klippor, blåbärsris och berghällar. Stora huset är ca 45 m² och ligger med fritt läge med vidsträckt sjöutsikt. Vid bryggan inne i viken finns en gäststuga/förråd på ca 20 m². På västra sidan finns en sjöstuga med vedeldad bastu och bra badställe med kvällssol i direkt anslutning till bastun. Dessutom finns uthus, lusthus och många fina uteplatser. Magiskt bra läge i mellersta skärgården med närhet till Svartsö och Gällnö. Ö med fin skärgårdsnatur där stor del av ön är naturreservat. Svartsö med affär och krogar ligger bara några minuters båtfärd bort.

Rejäl brygga och gästrum
Sjötomt på udde
Fikaplats på bryggan
Kvarnstigen 13, Vaxholm

Edholma med bil och båtplats på fastlandet

Stor och fin tomt med närhet till bad och brygga. Här finns plats för både lekar och trädgårdsodling. Fina uteplatser runt om på tomten där man kan fånga solens strålar eller njuta av en plats i skuggan under sommaren. Huset är på ca 75 m² och byggdes 1991. Här finns också gäststuga och växthus. Kommunalt V/A samt fiber. Lugn och fridfull ö med närhet till Vaxholm. Det finns bil och båtplats vid Engarn på Resarö och Waxholmsbåt året runt.

Stor tomt med fritt läge
Fint ställe på Edholma
Nedre delen av tomten är plan
Storön 5, Österåker

Ett livsnjutarställe i en fin del av skärgården

Underbart sjöläge på Storön, med egen brygga och soldäck, vid fin, badvänlig sandstrand. Här finns det plats för fler båtar och i nock på bryggan är vattnet segelbåtsdjupt. Utmärkt för en tur med ekan eller kajaken till de närliggande öarna Grinda, Gällnö eller Svartsö, där det finns restauranger och affärer. Huvudhuset är ett klassiskt 60-tals hus med två sovrum, modernt kök, vardagsrum med öppen spis och matsal. Här bor du högt och fritt med magisk utsikt. En stor altan med flera uteplatser sammanbinder huvudhuset med tre gästhus. Totalt finns 11 sängplatser, 2 förbränningstoaletter, 2 duschar och en tvättmaskin.

Sjöställe på Storön
Stora fönster mot sjösidan
Sjöställe på Storön
Furubacken 10, Vaxholm

Villa med fritt läge i fin skärgårdsmiljö på Kullön

Hemtrevligt skärgårdshus i två plan som är designat för att smälta in i den omkringliggande naturen. Hög takhöjd och stora fönster gör huset ljust och naturen utanför blir en del av inredningen. Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Inglasad uteplats samt stor altan med sydväst läge. Lättskött naturtomt med fritt läge. Här bor man nära badplatser, båtplatser och fina strövområden. I området finns förskola och lekplatser. Bra kommunikationer till Stockholm. Cykelavstånd till Vaxholm med caféer, restauranger, affärer och båttrafik både till Strömkajen och skärgården.

Fritt läge
Ljus och öppen planlösning
Ett hus byggt i samklang med naturen
Vättersö 73, Österåker

Stor grönskade och solig tomt

Stor härlig och grönskande tomt med fritt läge. Nära gångavstånd till badstrand och klippor med kvällssol i Ryssviken. Båtplats ingår i Strömsundet. Rart rödmålat fritidshus samt gäststuga och förråd. Husen har använts sparsamt de senaste åren och är i behov av viss upprustning. Waxholmsbåt till ön. Vättersö är en levande skärgårdsö med fina stigar, badplatser och ängar.

Båtplats
Västerhamnsvägen 22, Österåker

Nära bad och båtplats

Fint hus på grönskande naturtomt. Här bor man insynsskyddat och fritt. Det finns flera badplatser både vid sandstrand, klippor och bryggor. Närhet till båtplats och med egen båt är det nära till skärgårdskrogar, utflyktsställen i närområdet. Huset passar bra för en mindre familj som söker ett lättillgängligt ställe med bra läge i skärgården.

Huset ligger på en höjd
Vind och insynsskyddad uteplats
Strandskogsvägen 4, Vaxholm

Fantastisk utsikt över vatten och båtliv

Sjönära bostadsrätt med fantastisk utsikt över vatten och båtliv. Två uteplatser, den ena är inglasad. Allt nytt och fräscht och modernt.

Marklägenhet vid vattnet
Lägenhgeten sett från sjösidan
Stefan Löfvings väg 49, Vaxholm

Sjötomt med soligt läge rakt i söder

Sjötomt med rejäl brygganläggning för både motorbåtar och segelbåtar. Vid strandkanten är en sjöstuga med bastu och relaxavdelning. Stora huset har utformats för att optimera sjöutsikten och samtidigt smälta in i miljön. Ett tvåplanshus med luftig planlösning. I dubbelgaraget finns plats för både bil, båt och förvaring. Ett ställe som borde tilltala alla som söker ett förstklassigt och modernt boende. Passar både som permanenthus och weekendboende.

Sjötomt på Rindö med rakt söderläge
Brygga, sjöstuga och stora huset
Kvällssolshörna utanför bastun
Svartsö Södra Furuholmen 106, Värmdö

Sjötomt med magisk utsikt nära Lådna

Med fantastiskt läge mitt i mellanskärgården ligger detta underbara sjöställe med klipphällar och brygganläggning. Utsikten är hänförande. Stora huset är ca 90 m² med ljus stilren inredning och stora fönster mot sjösidan. Sjöstuga med bastu och relaxrum. Gäststuga med litet kök.

Utsikten är magisk
Ljuvligt sjöställe på Södra Furuholmen
Skarpöborgshöjden 4, Vaxholm

Västerläge på Skarpö med sjöutsikt

Högt belägen tomt med sjöutsikt. Här har man sol ända fram till sena kvällen. Utsikten är bästa tänkbara. Här ser man vatten, skärgårdsliv och delar av Vaxholms stadskärna. Huset är ett charmigt äldre hus på ca 45 kvm som är byggt 1905. Lättillgängligt ställe med bilväg hela vägen fram.

Västerläge med utsikt över Vaxholm
När Skarpöborgshöjden bebyggdes runt förra sekelskiftet placerades villorna medvetet högt upp i den kuperade terrängen för att ge betraktaren ett långt perspektiv över landskapet.
Klassiskt sommarhus uppförd 1905
Svartsö Aludden 721, Värmdö

Sjötomt på Svartsö

Underbar sjötomt med härlig natur och fin strandlinje på populära Svartsö. Gediget vinterbonat hus, förråd, gästhus, sjöstuga och stor härlig brygga. Både naturtomt och trädgårdstomt. Lugnt och fridfullt läge men ändå med gångavstånd till affär, krog och Waxholmsbåt.

Sjöställe med sjöstuga, gästhus, stora huset och förråd
Södervänd sjötomt på Svartsö
Stort bryggdäck för sommaraktiviteter
Svartsö Gällnö 683, Värmdö

Nära strand och båtplats på Gällnö

Skärgårdsställe på populära Gällnö ca 150 meter från brygga med båtplats och en fin badstrand. Tomten är plan och solig. Ett härligt skärgårdsställe som kan nyttjas året runt. Gällnö är en attraktiv ö med lanthandel, krog, fina naturområden och Waxholmsbåt året runt.

Huset smälter in i naturen
Rejält hus som kan nyttjas året runt
Hus och altan
Värmdö Lill-Saxaren 234, Värmdö

Sjötomt på udde i Saxarfjärden

Stor sjötomt med fritt läge på Lilla Saxaren. Bra brygga, sandstrand, klippor och lång strandlinje. Det finns två bostadshus och en bod. Waxholmsbåt året runt.

Inne i viken är en sandstrand
Sjötomt på Lilla Saxaren med läng strandlinje
Brygga med plats för både båtar och umgänge
Värmdö Viggsö 157, Värmdö

Nära badplats och båtbrygga

Fint läge på Viggsö i mellersta skärgården strax söder om Grinda. Gulligt hus med stor och solig altan, gäststuga och bod. Några minuters promenad från huset är en strand och båtbrygga. Waxholmsbolaget trafikerar ön året runt.

Tomten är mestadels naturtomt
Timmerhus med stor altan och ljus inredning. Bara någon minut ner till båtbrygga och strand
Båtplats vid brygga
Svartsö Alsviks by 517, Värmdö

Skapa ditt drömboende

Enkelt fritidshus med fantastiskt läge på Svartsö. Magisk utsikt över vatten, båtliv och skärgård. Fastigheten ligger i Alsvik nära affär och restaurang. Waxholmsbåten går året runt och Cinderellabåtarna trafikerar Alsvik under sommarhalvåret. På Svartsö finns affär, vandrarhem, restaurang och Bistro.

Stor och solig altan
Stranden nedanför huset
Svårslaget läget på Svartsö nära affär, Waxholmsbåt och bad
Cronhamns Gata 6C, Vaxholm

Mitt i stadskärnan vid kajkanten

Marklägenhet med fantastisk sjöutsikt och direkt utgång till grönskande park. Från glasverandan är det 25 meter till kajkanten. Lägenheten är ljus med vidsträckt sjöutsikt över vatten, Kastellet och båtlivet. Bostadsrättsföreningen är belägen på en äkta sjötomt i stadskärnan i Vaxholm.

Marklägenhet vid vattnet
Från föreningens badbrygga är det inte många steg till uteplatsen och en morgonkaffe
Mysig vy mot Kastellet som på kvällarna är fasadbelyst
Värmdö Strängarna 210, Värmdö

Sjötomt med eget vattenområde

Sjötomt med eget vattenområde mitt i Saxarfjärden. Huset ligger högt och fritt med magisk utsikt. Brygga med boj, gäststuga, förråd och stora huset.

Högt och fritt läge med utikt över skärgård och båtar
Brygga och klippor
Utsikten bort mot Grinda
Rindövägen 64a, Vaxholm

Södervänd sjötomt med stort charmigt hus

Södervänd sjötomt med rätta känslan och bilväg hela vägen fram. Rymligt och charmigt hus ca 210 m², gäststuga, brygga och bastu.

Sjöläge på Rindö
Stort hus och rejäl brygga
Rakt söderläge
Värmdö Vårholma 311, Värmdö

Fritt soligt läge på Vårholma

Fritidshus med högt och fritt läge på Vårholma. Ljuvlig altan med sjöutsikt och sol fram till sena kvällen. Fina promenadstigar runt ön och Waxholmsbåt året runt.

En plats i solen
Högt och fritt  läge på Vårholma
Det tar bara några minuter att gå till stranden och bryggan
Lyckedalsvägen 12, Vaxholm

Sjöutsikt på Skarpö

Nyrenoverat charmigt hus med lantligt läge på Skarpö. Härlig sjöutsikt och någon minut ner till vattnet och badbrygga. Plan solig tomt och stor veranda med fri utsikt mot vatten och båtliv.

Stora huset, ateljén och lusthuset
Stor veranda mot sjösidan
Charmigt och välvårdat
Svartsö Alsviks By 519, Värmdö

Alsvik Svartsö

Möjligheternas fastighet i hjärtat av Svartsö. I närheten finns bryggor, affär och restaurang. Gäststuga, friggebod och snickarbod.

Möjligheternas hus
Friggebod med fritt läge
Värmdö Lilla Betsö, Värmdö

Sjötomt på Lilla Betsö

Skärgårdsidyll med rejäl brygga, bastu, gäststuga hus. Allt välskött i toppskick. Förbindelse med Vaxholmsbåt hela året samt båt.

Skärgårdsidyll på Lilla Betsö
Sommarbild på bryggan
Rejäl brygganläggning
Väsbyströmsvägen 6, Värmdö

Gulligt hus med känsla och charm

Vintebonat fritidshus med känsla och charm. Lantligt område med fina ekar, åkermark och naturmark. Nära båtplats, bad och skola.

Stort trädäck vid entrén ger ett extra rum under sommaren
Huset byggdes på 50-talet
Västra Sundviksvägen 4, Österåker

Nyrenoverat med gammal charm

Charmigt hus i klassisk svensk byggnadsstil som totalrenoverats de senaste åren. Allt är genomtänkt utfört för att bevara husets känsla. Solig tomt

Odlingsmöjligheter
Vackert läge på en höjd
klassisk svensk byggnadsstil
Badbergsstigen 10, Österåker

Sommaridyll på Mjölkön

Sommaridyll med rar stuga på plan solig tomt. Härlig ö med promenadvägar, badberg, sommarängar och pub.

Stuga med stort trädäck
Vita fönsterluckor mot röd träpanel
Uddhagsvägen 9, Vaxholm

Modern bullerbykänsla i skärgårdsmiljö

Villa på Kullön med bästa läget närmast vattnet. Sjöutsikt, braskamin, och fina uteplatser med söderläge. I närområdet finns båt och badplats samt fina strövområden.

Soliga altaner
Lugna vatten runt Kullön.
Altanen sträcker sig runt hörnet
Lerviksvägen 105, Österåker

Vidsträckt sjöutsikt

Sjönära naturtomt med vidsträckt sjöutsikt och bra läge i Lervik. I närområdet finns fina badplatser, båtplatser och grönområden.

Högt och fritt läge
Utsikt från tomten
Stora Vasholmen 15, Vaxholm

Fin trädgårdstomt, båtplats och Waxholmsbåt

Fritidshus med sjöutsikt på fin lättillgänglig skärgårdsö strax utanför Vaxholm. Tillgång till båtplats vid brygga.

Vindsvåning med många sängplatser
Rar stuga på Vasholmen
Hästholmen 12, Vaxholm

Sjöställe

Enastående sjöställe med hög kvalitet. Modernt designat hus som smälter in i skärgårdsmiljön. Stor brygganläggning och gäststuga. Nära Vaxholm.

Skönt rund strandlinje
Kvällssol
Tallholmsvägen 3, Vaxholm

Sjöutsikt och kvällssol

Utsikt från entrén
Bekvämt boende vid vattnet
Sköna uteplatser med sjöutsikt
Ytterbystrandsvägen 91, Vaxholm

Skärgårdsvilla på plan solig tomt

Skärgårdsvilla med härlig känsla på plan solig tomt. Närhet till affär, skola bad och båtplatser. Separat ateljé på 25 m².

Mysiga uteplatser i det gröna
Klassiskt skärgårdshus
Plan och solig tomt
Värmdö Vårholma 362, Värmdö

Sjötomt på Vårholma

Sjötomt på Vårholma med vidsträckt och fri utsikt. Här bor man mitt i skärgården med lugnt och fritt läge. Lång och fin strandlinje med klippor och brygga. Hemtrevlig stuga ca 65 m² samt separat sjöstuga med gästrum och förråd. Vårholma är en grönskande ö med fina promenadstigar som ligger mellan Lindalssundet och Saxarfjärden. Waxholmsbåten till ön går året runt. Bra läge i skärgården med närhet till både Grinda, Lillsved och Vaxholm.

Altan med fri utsikt
Sjötomt på Vårholma
Saxarfjärdsvägen 21, Österåker

Mysigt hus nära bad och båt

Mysigt hus ca 60 m² på fin naturtomt. Här bor man insynsskyddat och fritt. Huset passar bra för en familj som söker ett lättillgängligt ställe med bra läge i skärgården. Separat gäststuga samt förråd och gästrum. Tomten är relativt plan och lättskött. Fin solig uteplats med sjöutsikt. Följer man stigen ca 75 meter kommer man till en fin utsiktsplats med helt magisk utsikt. Det finns flera badplatser både vid sandstrand, klippor och bryggor. Närhet till båtplats och med egen båt är det nära till skärgårdskrogar, utflyktsställen i närområdet.

Charmigt hus med fritt läge
Sjönära läge
Bygårdsvägen 7, Vaxholm

Villa med sjöutsikt på Resarö

Sjönära och modern villa med snygg och stilren inredning. Genomtänkt planlösning med både öppna ytor och många sovrum. Altaner med kvällssol och sjöutsikt mot Kodjupet. Fin och lättskött tomt med fina soliga uteplatser. Garage med förråd och bra parkeringsplatser. Det är bara en kort promenad ner till närmsta badplats. Centralt och fritt läge på Resarö med affär, buss och skola i området.

Modern villa med bra läge
Det finns gott om uteplatser
Alpstigen 9, Österåker

Fritt läge med sjöutsikt Linanäs Ljusterö

Hemtrevligt hus med högt fritt läge och ljus modern inredning. Stora fönsterpartier gör sjöutsikten en del av inredningen. Stor terrass med sol hela dagen ända fram till kvällen. Två bra gäststugor. Stor lättskött naturtomt med lugnt och fritt läge. I närområdet finns både krogar och badplatser. Hit tar man sig med både bil, båt och buss. Ett riktigt litet paradis.

Stora skjutdörrar ut till terrassen
Stor och solig altan
Fastigheten och området
Roddaregatan 8 B, Vaxholm

Sjöutsikt Vaxholm

Modernt och bekvämt sjönära boende när det är som bäst. Närhet till stadskärnan och strålande utsikt över Vaxholmsfjärden.

Cronhamns gata 6 C, Vaxholm

Sjöläge i stadskärnan

Toppenfin lägenhet med vidsträckt sjöutsikt i förening belägen på en äkta sjötomt i stadskärnan i Vaxholm. Ett sjönära boende när det är som bäst.

Sjötomt mitt i stadskärnan
Mitt i skärgården
Här passerar båtar på väg ut i skärgårn
Ivar Grubbs Väg 1, Österåker

Sjöutsikt Norra Betsö

Njut av solnedgångar och sjöutsikt på Norra Betsö. Charmigt stuga med stor solig veranda och modernt kök. Waxholmsbåt året runt. Båtplatser ingår.

Stort soldäck med utrymme för lata dagar
Båtar passerar i revy
Båtplatser ingår
Lillängsvägen 10, Vaxholm

Båtplats ingår

Fräsch villa med sjöutsikt och brygga på bekvämt gångavstånd med båtplats och bastu. Modern smakfull interiör med ljus och rymd. Stor solig altan

Soligt läge
Båtplats
Blommande häck
Mjölkövägen 38, Österåker

En pärla i Saxarfjärden.

Sommaridyll med med fin stuga, gäststuga och plan solig tomt. Härlig ö med promenadvägar, badberg, sommarängar och pub. En pärla i Saxarfjärden.

Stuga på fin tomt med soligt läge
Stort soligt trädäck
Lyckedalsvägen 10, Vaxholm

Hus med charm

Charmigt hus med sjönära läge och någon minut ner till vattnet. Huset är lantligt beläget på stor plan tomt med fritt läge.

Huset en sommardag
Lite av trädgården närmast huset
Bygårdsvägen 32, Vaxholm

Nära bad, affär och vacker natur

Sjönära kedjehus i populärt område med grönskande tomt. Fritt och lummigt gavelläge. Inglasat uterum med fin kvällsol. Nära skola, buss och affär.

Gavelhus i uppvuxet område
Läget är sjönära och från balkongen ser man ner mot båthamnen
Nedre Gruvskogsvägen 1, Vaxholm

Södervänd sjötomt Skarpö

Stor styckningsbar sjötomt på Skarpö med soligt söderläge. Lättillgängligt med bilväg ända fram. Stuga 80 m², sjöstuga med bastu och brygga.

Brygga
Styckningsbar sjötotm med lång strandlinje
Brygga och stora huset
Saxarfjärdsvägen 35, Österåker

Vidsträckt sjöutsikt och kvällssol

Här är sjöutsikten helt magisk och man kan njuta av solen ända fram till kvällen. Huset är ljust och trivsamt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönster mot sjösidan för att optimera sjöutsikten även inifrån huset. Rejäla altaner där man kan njuta av både sol och sjöutsikt. Området på södra Ljusterö är lugnt och trivsamt. Båtplatser i området och det är nära till flera fina badplatser. Ett livsnjutarställe att njuta av året runt.

Plats för mysiga fikastunder
Vidsträckt sjöutsikt och kvällssol
Värmdö Sippsön 124, Värmdö

Sjötomt med klippor, sand och fritt läge

Sjötomt på Sippsön med vidsträckt sjöutsikt mot Saxarfjärdens båtliv och omkringliggande skärgård. Fin strandlinje med klippor och sandstrand. Här bor man mitt i skärgården i lugn och vacker natur. Gemytligt timmerhus med högt och fritt läge. Separat förrådsbod med gästrum och förvaring. Sippsön ligger vid Lindalssundet och Waxholmsbåten till ön går året runt. Bra läge i skärgården med närhet till både Grinda, Lillsved och Vaxholm.

Sjötomt med högt och fritt läge
Klippor och sandstrand
Svartsö Västerholmen 114, Värmdö

Sommarnöje intill Gällnö

Härligt sjöläge med fint läge på Västerholmen mitt i mellersta skärgården med närhet till både skärgårdskrogar och affärer. Ön ligger strax söder om Gällnö och utsikten över skärgård och båtliv är både händelserik och vidsträckt. Bra bryggor med plats för många båtar. Sjöstuga med gästrum och gäststuga med egen altan. Stora huset är ca 100 m² med tre sovrum, stort allrum och kök och många fina uteplatser. Ett riktigt livsnjutarställe som gjort för bad och båtliv.

Fint sjöställe strax söder om Gällnö
Härligt badvatten
Svartsö Gällnö 160, Värmdö

Sjötomt på udde

Sjötomt med fritt läge på Gällnö. Här bor man lite för sig själv och samtidigt nära både affären och krogen. Läget mot Krokafladen är rofyllt och naturskönt. Nere vid stranden är en udde med fin kvällssol, brygga, strand och fina badvatten. Gäststuga med plats för generationsboende och gäster. Gott om förråd. Rejält vinterbonad hus från 1989. Ett härligt skärgårdsställe att njuta av året runt

Egen udde
Saxarfjärdsvägen 43, Österåker

Kvällssol och sjöutsikt

Stor härlig hörntomt med sjöutsikt nära fina badklippor. Här kan man njuta av solen och skärgårdslivet ända fram till kvällen. Fräscht enplanshus att nyttja året om. Stora altaner, gäststuga samt fin trädgårdstomt. Lugnt fint område på södra Ljusterö. Båtplats i området. Närhet till flera fina badplatser.

Sjöutsikt från både hus, altan och tomte
Bra läge nära vattnet
Hörntomt med sjöutsikt och fritt läge
Velamsundsvägen 21, Norrtälje

Sjötomt i lantlig idyll i Vettershaga

Stor sjötomt med ogenerat läge mitt i vacker Roslagsmiljö. Lättillgängligt och lantligt ställe med bilväg hela vägen fram. Lång strandlinje, sandstrand, sjöbod och brygga. Charmigt skärgårdshus ca 130 m² från 1900- talets början samt rymligt gästhus. Sakta sluttande trädgårdstomt/naturtomt. Här finns något som blommar från tidig vår till sena hösten. Fastigheten ligger i en skyddad vik och det finns gott om fina utflyktsmål i närområdet. En kort båttur österut ligger ytterskärgården.

Sjöställe i Vettershaga
Hus och gäststuga
Lång strandlinje
Svartsö Lådna 511, Värmdö

Sjötomt med söderläge på Lådna

Sjötomt på ön Lådna mitt i mellanskärgården. Charmig och totalrenoverat skärgårdshus 140 m², stor nybyggd gäststuga 75 m², ny sjöstuga och rejält bryggdäck. Här bor man granne med naturreservat i härligt rofylld och bilfri miljö. På gångavstånd når man Waxholms båtbrygga, sjömack och affär. Lådna är en levande skärgårdsö som är lättillgänglig då Waxholmsbåten trafikerar ön året om.

Sjöställe med söderläge på Lådna
Sakta sluttande tomt i söderläge
Brygga med plats för både båtar och bad
Älgslättsvägen 25, Österåker

Sjöutsikt på Mjölkön

På fina skärgårdsön Mjölkö ligger detta mysiga ställe med sjöutsikt och bara någon minut ner till morgondoppet. Rejält och välisolerat hus från 2008 och gäststuga samt förråd. Solig och ljuvlig trädgårdtomt med uteplatser och odlingsmöjlighet. Strax nedanför tomten är närmsta badplats. Kort promenad till Waxholmsbåt som går året om.

Stora huset, gäststuga, verkstad och bodlänga
Övre delen av tomten
Någon minut ner till badet
Österskärsvägen 70, Österåker

Sjönära sekelskiftesvilla med servitut på brygga

Sjönära och pampig villa i vackra Österskär med ett förstklassigt läge. Bara någon minuts promenad ner till brygga med båtplats och bad. Högt fritt läge och sjöutsikt. Nära Roslagsbana, strandpromenad och Österskärs Havsbad. Gångavstånd till flertal förskolor och till Österskärsskolan.

Klassiskt hus i två plan samt vindsplan
Badbrygga vid badhuset
Majestätiskt hus
Beatebergsvägen 20, Norrtälje

Lantlig sjötomt med kvällssol

Ljuvlig sjötomt med eget vatten vid Rösjön - en fin och lantlig plats i vacker Roslagsmiljö. Stort strandområde med långgrund strand och plats för spel och lek. Lättillgängligt ställe med närhet till Norrtälje och pendlingsmöjlighet till Stockholm. Välskött och ombonat hus med magisk sjöutsikt. Gott om fina uteplatser, hemtrevligt kök, bra och stora umgängesytor och altaner med västerläge. Separat gäststuga som sommartid används för uthyrning. Carport, hönshus, förråd och växthus.

Kvällssol juni 19.52
Utgång till altanen som sträcker sig längs med långsidan
Mjölkövägen 30, Österåker

Mysig stuga på idylliska Mjölkön

Sommaridyll på stor och solig tomt. Stuga ca 35 m² med kök, allrum och sovrum. Separat gäststuga och förråd. Fint växthus och stor solig tomt. Mjölkön är en härlig ö med promenadvägar, badberg, sommarängar och pub. En riktig pärla i Saxarfjärden. Waxholmsbåten trafikerar ön året runt.

Stuga och växthus
Stuga på Mjölkön
Stor altan
Ekholmen 19, Österåker

Högt fritt läge med sjöutsikt

Fritidshus på Ekholmen med fritt läge och vidsträckt sjöutsikt. Stor altan mot sjösidan. Mysigt allrum, två sovrum och kök. Vatten hämtas vid gemensam handpump. Servitut på brygga som ligger strax nedanför huset. Waxholmsbåt angör Ekholmens gemensamma brygga året om.

Magisk utsikt
Huset ligger högt och fritt
Värmdö Sippsön 130, Värmdö

Fritt läge och fin strandlinje

Sjötomt på Sippsön med härlig egen strand. Vidsträckt och fri utsikt ut mot Saxarfjärdens båtliv och omkringliggande skärgård. Här bor man mitt i skärgården med lugnt och fritt läge. Förutom huvudhuset finns två bra gästhus och en bod. Sippsön ligger vid Lindalssundet och Waxholmsbåten till ön går året runt. Bra läge i skärgården med närhet till både Grinda, Lillsved och Vaxholm.

Sjötomt
Magiskt läge
Fin egen strand
Soluddsstigen 4, Vaxholm

Skärgårdshus med högt och fritt läge

Fint skärgårdshus byggt 2013 med högt och soligt läge. Här kan man bo och njuta hela året. Fint ostört läge 4 minuters promenad från fin badstrand. Tynningö är en lättillgänglig skärgårdsö med bilfärja. Resan till Stockholm tar ca 30 minuter. Till Tynningö går även Waxholmsbåt till Stockholm eller Vaxholm.

Fritt läge utan insyn
Några minuter ner till badet
Lättskött naturtomt
Svartsö Västerholmen Hjälmö 216, Värmdö

Magisk udde med fritt läge

En storslagen sjötomt på egen udde med vacker skärgårdsnatur och helt fritt läge. På udden ligger förutom huvudbyggnaden på ca 65 kvm, gäststuga, två bryggor, bastu och uthus. Här kan man njuta av den magiska utsikten och sedan ta ett svalkande dopp i fjärden. Sol hela dagen och bästa kvällssolen är på bryggan inne i viken. Fint läge i mellersta skärgården med närhet till både krogar och affärer.

Här är det fritt läge ut mot fjärden
Magisk udde med sol från morgon till kväll
Byholmsslingan 29, Norrtälje

Ljuvligt ställe på Löparö

Komplett skärgårdsställe med ljuvligt läge och sjöutsikt. Brygga strax nedanför fastigheten. Huvudbyggnad med stor altan. Komplett gästhus med eget hushåll. Bil och båtplats på fastlandet gör det enkelt att ta sig ut året runt. Endast kort färd med båt till fastland och gångbro till ön på vintern. Löparö är en vacker skärgårdsö med fina stigar, löparrundor i vacker Roslagsnatur. Helt enkelt ett ljuvligt livsnjutarställe !

Komplett skärgårdsställe
Utsikt från altanen nedre huset
Hamravägen 34, Norrtälje

Lantligt läge nära sjö

Äldre charmigt timmerstuga som är tillbyggd och moderniserad och är idag ca 130 m². Ligger i lantlig miljö med utsikt över sjön Sparren. Stor och solig altan med sjöutsikt. Kort promenad ner till badbrygga. Här bor man lantligt och fritt men ändå nära till Arlanda och Roslagsbanan.

En plats i solen
Svartsö Mörholmskobbarna 102, Värmdö

Egen ö i vacker skärgårdsmiljö

Med fantastiskt läge mitt i mellanskärgården ligger denna ljuvliga ö. Utsikten är magisk åt alla håll. Här ser man både farleden upp mot Svartsö och lugna vatten in mot Gällnö. Ön ligger i hjärtat av mellersta skärgården med härlig natur och lång fin strandlinje. Brygga på östra sidan ön med skyddat läge. Klart fint vatten för bad och vattenlekar. Ett riktigt sommarnöje!

En alldeles egen ö
Utsikt mot farleden till Svartsö
Soluddsstigen 2, Vaxholm

Tomt med fritt läge nära badplats

Tomt på Tynningös södra sida - på populära Soludden. Fint område med närhet till bra badplatser både från strand och klippor. Tomten är stor, hela 4 630 m². Det finns ett enklare fritidshus på tomten idag. Detaljplan för området som medger byggnadsyta på 70 m² + 40 m².

Tomt med högt och fritt läge
Bygger man högst upp på tomten får man magisk utsikt och sol hela dagen
Fint bad vid Soludden
Mjölkövägen 19, Österåker

Rart hus på Mjölkön

Sommaridyll med fin stuga på plan och solig tomt. Mjölkön är en härlig ö med promenadvägar, badberg, sommarängar och pub. En riktig pärla i Saxarfjärden. Waxholmsbåten trafikerar ön året runt.

Rar stuga på plan tomt
Altan utanför köket
Löparö Ekholmen 6, Norrtälje

Kvällssol och klippor

Skärgårdsställe på sjötomt med klockrent västerläge mitt i vacker Roslagsmiljö. Bra brygga, sjöstuga med vedeldad bastu, fritidshus och gäststuga. Ekholmen är en mindre ö med närhet till Löparö, Ängsö nationalpark och Vettershaga. En kort båttur österut ligger ytterskärgården.

Klippor, strand och brygga
Fin strandlinje
Vacker miljö
Svartsö Julviksholmen 102, Värmdö

Magiskt sjötomt i hjärtat av mellanskärgården

Fantastiskt sjöställe mitt i mellersta skärgården med härlig natur och lång fin strandlinje. Fastigheten ligger på Julviksholmen, en liten ö strax norr om Lådna. Stor tomt med varierande skärgårdsnatur. Här finns klippor, strandängar och orörd skogsmark. Rejäl brygga på södra sidan ön med skyddat läge. Livfull och rogivande utsikt över fjärdar och skärgårdsliv. Klart fint vatten för bad och vattenlekar. Ett riktigt sommarnöje!

Fina släta hällar
Magiskt läge
Kårbodavägen 53, Österåker

Lantligt läge nära bad

Mysigt skärgårdsställe med lantligt och soligt läge och närhet till fina bad i omgivningen. Uppvuxen stor plan tomt med buskar och blommor. Som gjord för spel och lek. Rart fritidshus ca 54 m² och gäststuga. Bra läge vid Ljusterös utsida. Söker man adressen via gps kan vägbeskrivningen bli fel. Följ skyltar istället.

Rart hus på grönskande tomt
Till badplatsen tar det bara någon minut
Det finns gott om mysiga uteplatser
Hammarbacken 1-3, Österåker

Året runt ställe på Ljusterö

Charmigt hus med sjöutsikt och servitut på brygga. Huset som ursprungligen är från 1890, har löpande renoverats under åren. Allt är genomtänkt utfört för att bevara husets känsla. Stor och solig tomt med fritt läge.

Utsikt över Marumsfjärden
Fin sjöutsikt från både tomt och hus
Det finns gott om fina platser för en fika i det fria
Vasavägen 24, Vaxholm

Nära till allt i Vaxholm

Perfekt familjevilla med fritt och soligt läge. Närhet till stadskärnan, skolor, badplats och idrottsanläggning. Fin och uppvuxen trädgårdstomt med uteplatser i olika väderstreck. På tomten finns dessutom lusthus, garage och SPA bad. Hela huset är inrett i ljusa toner. Trivsam och gästvänlig källare med egen ingång.

Perfekt familjevilla
Tomt med fritt läge
Nära till både vatten och stadskärnan
Vegabacken 20, Vaxholm

Sjönära läge på Rindö

Ståtlig och sjönära villa på 260 m² med underbar sjöutsikt och ljus inredning. Solig tomt och stor altan med söderläge. Nedanför fastigheten är fina badklippor. Huset ligger på Rindö, strax intill Vaxholm. Täta turer med bilfärja och närhet till bryggor, skärgårdskrog och W-båt. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Bild
Ståtligt hus
Fint och fritt läge
Mässvägen 4, Vaxholm

Sjöutsikt och kvällssol

Modern 3:a med sjöutsikt och stor uteplats. Fritt läge på Rindö med utsikt över vatten och båtliv. Uteplatsen är rymlig och här kan man njuta av solen ända fram till kvällen. Ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum.

Solig uteplats med sjöutsikt
Rindö hamn
Uteplats med S/V läge
Svartsö Aludden 711, Värmdö

Sjöställe på Svartsö

Underbart södervänt sjöställe vid Alsvik på populära Svartsö. Här bor man naturskönt mitt i underbar skärgårdsmiljö. Rymligt och vinterbonat hus, med ljus inredning och stora fönster mot den magiska utsikten. Egen brygga med segelbåtsdjup och plats för både båtar och fikastunder. Plan fin stranddel med egen sandstrand och stora lekytor. Lugnt och fridfullt läge och samtidigt gångavstånd till affär, krog och Waxholmsbåt.

Bra läge på Svartsö
Sjötomt på Svartsö
Soligt söderläge
Svartsö Grötskär 104, Värmdö

Grötskär - en pärla svår att motstå

Charmigt sjöställe med härlig natur och fin strandlinje. Fastigheten ligger på Grötskär som är en liten ö strax intill Alsvik på Svartsö. Gediget hus, gästhus med bastu och bra brygganläggning. Livfull och rogivande utsikt över fjärdar och skärgårdsliv.

Sjötomt på Grötskär
Härlig uteplats vid gäststugan och bastun
Ett livsnjutarställe
Stensnäsvägen 32, Österåker

Havsnära lya med sjöutsikt

Hänförande sjöutsikt och utsikt över kobbar, båtliv och fantastisk skärgård. Mysig 1:a med balkong i rakt söderläge. Sol hela dan och fantastiskt sjöutsikt. I området finns fina bad både från strand och klippor.

Sjöutsikt
Området ligger sjönära med egna badplatser och båtplatser
Närbild på stranden
Isterbergsvägen 38 C, Vaxholm

Sjötomt på Resarö

Sjötomt med bra brygganläggning för både motorbåtar och segelbåtar. Vid strandkanten är en sjöstuga. Flera fina uteplatser med sol hela dan och ända fram till kvällen. Stora huset har utformats för att optimera sjöutsikten och maximera utnyttjandet av tomten. Ett modernt hus med luftig planlösning. I garaget finns plats för både bil och förvaring. Ett ställe som borde tilltala alla som söker ett förstklassigt och modernt boende. Passar både som permanenthus och weekendboende.

Sjötomt med fint läge
Modernt hus med fina detaljer och genomtänkta lösningar
Altan vid sjöstugan
Skarpöbyvägen 3, Vaxholm

Skarpö - Nära badplats

Villa mitt i Skarpöby i lantligt läge med närhet till grönområden och badplats. Huset som är byggt 1997 är välvårdat och trivsamt med en gemytlig känsla. Närmsta badplats når man på två minuter. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Sjönära- bara någon minut till närmsta badplats
Separat gäststuga med pentry och dusch
Växthus
Svartsö Trångholmen 218, Värmdö

Sjötomt med fint läge i skärgården

Sjötomt på Trångholmen med lugnt och härligt läge. Sjöstuga med vedeldad bastu och fint badställe i direkt anslutning till bastun. Bra brygga med plats för flera båtar. Fin och modern gäststuga med egen altan. Stora huset är på ca 75 kvm. Bra läge i mellersta skärgården med närhet till Svartsö och Gällnö. Ö med fin skärgårdsnatur. Waxholmsbåt året runt.

Magiskt
Sjötomt på Trångholmen
Från bastun är det bara några kliv till vattnet
Östra Ekuddsgatan 19 D, Vaxholm

Bostadsrätt vid stranden

Ett underbart och bekvämt sjönära boende med hela Vaxholmsfjärden och ett levande skärgårdsliv framför fötterna! Här bor man i en skukdfri förening nära Vaxholms stadskärna.

Egen solig altan
Magisk utsikt
Utsikten är en del av inredningen
Puttisholmen 188, Värmdö

Skärgårsidyll på Puttisholmen

Sjöläge på Puttisholmen med magisk utsikt över skärgårdsliv och vatten. Stora huset ligger på en platå med storslagen vy i söder och väster. Härliga altaner runt huset. Ett ljust och smakfullt inrett hus om 120 m² med altaner runt om. Separat gäststuga. Brygga nedanför fastigheten med plats för flera båtar. Där finns även en praktisk sjöbod. Lättillgängligt med Waxholmsbåt året om.

Magisk utsikt
Puttisholmen
Brygga med plats för flera båtar
Svartsö Björkholmen Gällnö 128, Värmdö

Rofyllt ställe

Sjöställe på Björkholmen med strax intill Gällnö. Det är segelbåtsdjup vid nock på bryggan. Stora huset är en Västkuststuga på ca 50 m² som byggdes 1989 med altaner runt omkring. Det finns gäststuga och förrådsbod. Det finns en detaljplan för området.

Västkuststuga från 1989
Altanen sträcker sig runt huset
Betsö bryggväg 18, Österåker

Lång strandlinje

Sjöställe med lång strandlinje, klippor och solig gräsmatta. Fastigheten ligger på Betsö vid Saxarfjärden. Lättillgänglig ö med Waxholmsbåt året runt. Möjlighet till båtplats på fastlandet.

Sjöställe på Betsö med lång strandlinje
Huset byggdes 1972
Plan och lekvänlig gräsmatta
Vasavägen 28, Vaxholm

50-tals villa i Vaxholm

Perfekt familjevilla med bra soligt läge. Närhet tlll stadskärnan, skolor och idrottsanläggning. Separat hus ca 50 m² med möjlighet till uthyrning. Rymlig och gästvänlig källare. Inbyggt garage. Husen ligger på en fin och uppvuxen trädgårdstomt.

Bra läge i Vaxholm
Längst in på tomten är en separat stuga
Tomt med gräsmatta och planteringar
Lilla Badvägen 20, Österåker

Styckningsbar tomt i Rydbo Saltsjöbad

Solig och fint sjönära tomt på 3 010 m² med lantligt läge nära badplatser och skärgårdsliv. Tomten är styckningsbar och här finns möjlighet att utveckla fastigheten till två fina tomter. Mysigt hus från mitten av 50-talet och tillbyggt på -70 talet. Huset är rymligt med fyra sovrum och bra umgängesytor. Enligt detaljplanen får man uppföra huvudbyggnad i 2 plan, byggyta max 10% av tomtytan samt komplementbyggnader max 80 kvm.

Fint läge i Rydbo Saltsjöbad
Till stranden går man på några minuter
Tomten är styckningsbar
Tärnstigen 3, Vaxholm

Ramsö sjöutsikt

Mysigt och vinterbonat fritidshus med sjöutsikt på trevlig och lättillgänglig skärgårdsö nära Vaxholm. Modernt hus med öppen planlösning mellan kök och allrum. Närhet till båtplats och bad. Waxholmbåt året runt.

Sjöutsikt och körsbärsbommor
Båtplats och klippor
Svartsö Alsviks by 554, Värmdö

Bra läge Svartsö Alsvik

Mysig och ombonat fritidshus på fin naturtomt med skärgårdskänsla. Fastigheten ligger i fin gårdsmiljö vid Alsvik. Här bor man lantligt och nära affär och restaurang. Waxholmsbåten går året runt och Cinderellabåtarna trafikerar Alsvik under sommarhalvåret. På Svartsö finns affär, vandrarhem, restaurang och Bistro. Båtplats ingår

Naturtomt
Båtplats
Här hittar man olika favoritplatser
Svartsö Tjockholmen 110, Värmdö

Fint läge nära båt och badplats

Mycket enkelt skärgårdsställe på Tjockholmen, Från tomten tar det bara någon minut ner till brygga med båtplats och badstrand. Solig naturtomt med sjöutsikt. Ett skärgårdsställe som kan vidareutvecklas. Gott om fina strövområden.

Sjöutsikt
Enkel stuga
Här är det
Skarpöbyvägen 13, Vaxholm

Villa och ateljé i gårdsmiljö på Skarpö

Villa med känsla och stil om ca 162 kvm med stora fönster och fina materialval. Separat atelje ca 60 kvm med fönster ända upp till taknock. Vid infarten är ett garage med förråd. Byggnadernas placering ger en skön gårdskänsla. Tomten är stor, hela 3 450 kvm. Här finns många fina uteplatser och grönskande oaser runt om i trädgården. Närmsta badplats når man på ett par minuter. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Mysig trädäck
Utgång till altanen och trädgården
Skarpöby strand
Svartsö Björkholmen Karklö 427, Värmdö

Sommardröm i skön skärgårdsmiljö

Sjötomt med fridfullt läge mitt i mellanskärgården. Lättskött naturtomt med släta klippor, blåbärsris berghällar. Stora huset är ca 52 m² och gäststugan ca 30 m². Sjöstuga med vedeldad bastu och bra badställe i direkt anslutning till bastun. Bra läge i mellersta skärgården med närhet till Svartsö och Gällnö. Ö med fin skärgårdsnatur där stor del av ön är naturreservat. Svartsö med affär och krogar ligger bara några minuters båtfärd bort.

Sjötomt
Släta klippor
Stora Stenslättsvägen 6, Värmdö

Modernt med magisk sjöutsikt

Sjönära hus i snygg design med fantastisk sjöutsikt över Oxdjupet, båtlivet och skärgården. Här kan man njuta av solen ända fram till kvällen då solen går ner. Stort trädäck med pool. Lantlig miljö som passar utmärkt både som weekendställe som permanenthus. Närhet till mysig krog, badplatser och fina strövområden.

Magisk utsikt
Utsikt
Sol ända fram till kvällen
Siarö Von Kantzows Väg 20, Österåker

Sjöläge på Siarö

Sjöläge på plan solig tomt. Fastigheten ligger på Siarö, ett riktigt sommarparadis. Brygga med båtplats som delas mellan två fastigheter.

Inbäddat i grönska
Flaxenviks Bryggväg 19, Österåker

Påkostad villa

Ett påkostat ställe i Flaxenvik med närhet till vatten och badplatser. Villan är stor med bra planlösning och påkostade materialval. Dubbelgarage.

Stilrent hus
På altanen finns det plats för många aktiviteter och fikastunder
Svartsö Stora Hästnacken 102, Värmdö

Vacker skärgårdsnatur

Stort sjöställe i mellanskärgården. Lång och vacker strandlinje, tre bostadshus, lada, sjöbod och friggebodar, vissa med upprustningsbehov.

Strandlinjen fortsätter in i viken
Sjöställe med lång strandlinje
Sjöstugan
Vegabacken 28, Vaxholm

Sjönära villa på Rindö

Fint renoverad villa med underbar sjöutsikt och ca 30 meter mellan tomtgräns och vatten. Solig tomt och altan med söderläge.

Storskär tuffar förbi
Lekvänlig gräsmatta
Löjviksvägen 50a, Vaxholm

Resarö sjöutsikt

Hemtrevlig villa med sjöutsikt och söderläge. Närhet till bad, båtplats, skola, affär och buss. Snyggt och stilren inredning. Flera sköna uteplatser.

Villa med sjöutsikt
Garage och plats för bilar
Utsikt en sommardag
Kulladalsvägen 40, Vaxholm

Sjönära radhus

Radhus vid vattnet i naturnära område med bad och båtplats i området. Snygg inredning och välplanerad ljus planlösning. Två uteplatser.

Parhus med fritt läge
Sjönära parhus med fritt läge
Uteplats på entrésidan
Björnhuvudvägen 52, Österåker

Sjöläge i lantligt område med magisk vy

Stort och fint sjöläge med härlig utsikt över båtliv och skärgård. Rejäl brygga, stort soldäck och sjöstuga. Bekvämt hus, gäststuga och fin trädgård.

Sjöstuga, stora huset och bodlänga
Väl tilltaget soldäck med härlig sjöutsikt
Hus och tomt från sjön
Amiralsvägen 29, Österåker

Med sjöutsikt och pool

Sjönära mysig fastighet med sjöutsikt, pool och två bostadsbyggnader. Båtplats i båthamn några minuter bort. Nära till badplats.

Pooldäcket runt poolen är stort
Umgängesyta med fantastisk utsikt och sol hela dagen
Två separata hus och en pool
Buskuddsvägen 13, Vaxholm

Allt på ett plan

Sjönära läge på Buskudden på Resarö. Bekvämt enplanshus, gäststuga, pool och SPA bad. Allt snyggt och fräscht och bästa solläge.

Sjönära livsstilsboende
Mellan de olika nivåerna på det stora trädäcket är en sittvänlig trappa
Uddhagsvägen 19, Vaxholm

Sjöraden på Kullön

Villa med gatans bästa läge närmast vattnet med fin vy över Söderkullasundet och båtplatsen. På kort gångavstånd når man badplatsen med sandstrand.

Soliga altaner med sjöutsikt
Sjönära villa med bra läge
Fredriksstrandsvägen 9, Vaxholm

Sjötomt i Vaxholm

Sjötomt med söderläge och magisk utsikt över Vaxholmsfjärden. Lugnt och fridfullt läge och promenadavstånd till stadskärnan.

Fin utsikt och lång strandlinje
Årstanäsvägen 50, Haninge

Sjöställe vid Blistafjärden

Sjöställe på udde med helt ogenerat läge i södra skärgården. Rejäl brygga med sjöstuga, hemtrevligt hus 162 m², gäststugor, hundgård, garage.

Utsikt mot sjövistet
Sommarbild
Långudden 12, Österåker

Magisk utsikt på Örsö

Högt fritt läge och magiskt utsikt över vatten, båtar och skärgården. Hus ca 88 m² samt gäststuga. Båtplats och bad strax nedanför fastigheten.

Utsikt över Edöfjärden
Fritt läge nära vatten
Ramsdal 1, Österåker

Sjöställe på Ingmarsö

Mysigt sjöställe på Ingmarsö med soligt och fritt läge. Hus ca 85 m², sjöstuga för gäster och vedeldad bastu. Brygga med brygghus.

Harpaltsvägen 2, Vaxholm

Magisk utsikt

Sjönära hus med magisk utsikt och fantastsik kvällssol. Fin tomt med soliga uteplatser. Passar lika bra som permanenthus som weekend boende. Brygga

Vidsträckt utsikt
Kajkant och brygga
Landholmen, Strängnäs

Torp i Sörmland

Rart rödmålat torp med lugnt och fridfullt läge några minuter från Mälarens vatten. Stor plan trädgårdstomt med mysiga uteplatser.

Torp alldeles intill Mälaren
Kökshörnan med fönster åt två håll
Grenadjärsvägen 10, Vaxholm

Sekelskifte med sjöutsikt

Underbar sekelskiftesvåning med uteplats och sjöutsikt. Lägenheten ligger vid Rindö hamn med badplatser, restaurang, skola och båthamn inpå knuten.

Vackert renoverat hus
Välkommen ut till uteplatsen
Norrnäsvägen 31, Värmdö

Sjötomt med lång strandlinje

Lantligt belägen sjötomt med lång strandlinje och rejäl brygga. Fint inrett skärgårdshus, två sjöstugor och bod. Lummig ompysslad tomt.

Vid bryggan får flera båtar plats
Avskilt sjöläge men två sjöstugor, brygga och skärgårdshus från 1909
Charmigt hus byggt omring 1909
Vättersö 113, Österåker

Sjöutsikt på Vättersö

Härligt sommarställe med sjöutsikt och båtplats. Fint hus med stor altan, sällskapsrum med kamin, matrum, kök och dusch. Nära badplats, båtplats.

Stor altan med sjöutsikt
Utsikt över Furusundsleden
Emmylund 4, Upplands Väsby

Sjötomt vid Norrviken

Lantligt belägen sjötomt vid Norrviken. Utsikten är fantastisk och vid strandkanten finns brygga och sjöstuga. Stor enplansvilla, dubbelgarage

Sjöställe vid Norrviken
Sjöutsikt och grönskande tomt
Sjöstuga
Norrnäsvägen 47, Värmdö

Sjötomt i Norrnäs

Härlig och utvecklingsbar sjötomt i skyddad vik. Svagt sluttande trädgårdstomt mellan hus och strand.

Utvecklingsbart sjöställe
Vårbild
Trappgatan 1, Vaxholm

Mitt i stadskärnan

Villa från av slutet av 1800-talet med fridfullt läge mitt i stadskärnan. Härlig utsikt över Kastellet, vattnet och charmig bebyggelse.

Huset på Kilgatan ligger med fritt läge
Glasverandor och takkupa
Två hela plan plan samt ett vindsplan
Bäckvägen 3, Vaxholm

Lättskött hus med sjöutsikt

Naturnära hus med sjöutsikt och sköna uteplatser. Smart planlösning med gemensamma ytor på entréplanet och en privat del på övervåningen.

Området
Utsikt från verandan
Hagvägen 7, Vaxholm

Lugnt läge i stadskärnan

Äldre charmig villa med modern inredning i stadskärnan i Vaxholm. På nära avstånd finns både stadsliv, bad och båtplatser.

Charmig villa mitt i stan
Lekvänlig tomt
Svartsö Lådna 511, Värmdö

Sjötomt på Lådna

Sjötomt på södra sidan av Lådna, mitt i mellanskärgården. Charmigt hus från 1914 på fin sluttande tomt. Brygga, stenkaj och liten strand.

Brygga, båthus och charmigt hus på en södersluttning
Granne med naturområde
Lillängsvägen 5, Vaxholm

Sjöutsikt, båtplats och söderläge

Stilfull och moderna villa med sjöutsikt, smakfull interiör med ljus och rymd, ljuvlig och grönskande tomt. Nära till brygga med båtplats och bastu.

Modern villa vid vattnet
Plan och solig tomt
Båtplats ingår
Svartsö Gällnö 405, Värmdö

Skärgårdsidyll på Gällnö

Skärgårdsidyll med två bostadshus på idylliska Gällnö med bra båtförbindelse året runt. Perfekt för generationsboende eller för uthyrning.

Här är det
Lilla Norrholmen, Värmdö

Egen ö i mellanskärgården

Med fantastiskt läge mitt i mellanskärgården ligger denna ljuvliga ö med klipphällar och brygganläggning i klart fint vatten. Utsikten är hänförande.

Syddad veranda för härliga solnedgångar
Brygga på västra sidan av ön
Kronängsvägen 8, Vaxholm

Villa nära stadskärnan med magisk sjöutsikt och söderläge

Ljus och välskött villa med fint läge i Vaxholm, nära stadskärnan och fantastisk sjöutsikt. Uteplatser och balkong med söderläge. Lättskött tomt.

Balkong med söderläge
Välskött och lättskött villa
Sjöutsikt
Tynningövägen 113, Vaxholm

Sjöställe på Tynningö

På vackra skärgårdsön Tynningö finns detta charmiga sjöställe från 1920-talet. Stor grönskande tomt. Långgrund strand, egen brygga, bastu , gäststugor

Sandstrand
Sjöställe Tynningö
Bastun ligger precis vid strandkanten
Torkanvägen 14, Vallentuna

Vid Ullnasjön

Med lantligt läge vid Ullnasjön ligger denna sjönära rymliga villa. Sjöutsikt, pool med soldäck, dubbelgarage och fin trädgårdstomt.

Ullnasjön och pool
Skogsstigen 22, Vaxholm

Sjötomt Ramsö

Sjöställe på Ramsö med välskött hus ca 70 m², brygga, gäststuga och bod. Plan solig tomt och fina uteplatser. Waxholmsbåt året runt.

Stor altan mot sjösidan
Utsikt bort mot Oxdjupet
Branta Backen 10, Österåker

Magsik utsikt

Högt fritt läge och magiskt utsikt över vatten, båtar och skärgården. Stuga ca 40 m² samt gäststuga 28 m². Nära båtplats och badplats.

Kvällsaltan med plats för många
Vidsträckt utsikt
Säljarens sommarbild
Blenda Larssons Väg 6, Österåker

Sommarnöje på Norra Betsö

Välkomna till ett trivsamt hus på Norra Betsö i Saxarfjärden. Hit kommer man med bra reguljärbåtsförbindelser via Waxholmsbolaget - året om.

Mysig stuga på Norra Betsö
Veranda, delvis under tak
Björnhuvudvägen 67, Österåker

Lantligt läge med pool

Charmig villa med sjöutsikt i lantligt område. Plan trädgårdstomt, pool med soldäck, separat bastubyggnad med relaxavdelning. Samt dubbelgarage.

Mysigt hus med pool
Stort trädäck mellan huset, poolen och bastun
Riddarvägen 180, Österåker

Allt i ett plan

Ljus enplansvilla med fritt och insynsskyddat läge. Stor altan med sol hela dan fram till sena kvällen. Nära tåg, bad, skola och affärer.

Villa med högt och fritt läge
Lillängsvägen 11, Vaxholm

Sjöutsikt, båtplats, pool och söderläge

Villa med sjöutsikt, båtplats och pool. Bra läge på Resarö med närhet till buss, affär, skola och förskola. Modernt boende med ljus inredning.

Söderläge
Villa med båtplats, sjöutsikt och pool
Plan lekvänlig gräsmatta
Staveströmsvägen 81, Österåker

Staveström Ljusterö

Stuga ca 70 m² med gäststuga vid fina och populära Staveström på Ljusterö. I närområdet finns badplatser, båthamn och fina klippor

Mysigt hus
En grönskande oas
Syduddsvägen 28, Österåker

Bästa västerläget

Äkta sjötomt på vackra Ålön. Ca 80m² tidlöst boende med fyra sovrum. Fint västerläge med kvällssol på bryggan och klipporna.

Klockrent västerläge
Värmdö Lill-Saxaren 238, Värmdö

Sjötomt på Lill-Saxaren

Sjötomt på Lilla Saxaren med eget vattenområde. På fastigheten finns tre byggnader av enkel standard. Waxholmsbåt året om.

Mitt emot ligger Stor Saxaren
Strandlinjen
Flygbild över området
Lilla Timrarön 2, Österåker

En sommardröm

Sjötomt på Lilla Timrarön med fritt läge, magisk utsikt och härlig känsla. Hus precis vid vattnet, nybyggd gäststuga, vedeldad bastu och rejäl brygga.

Bakom stora huset syns gäststugan
Vindskyddad uteplats
Ålö Höjdväg 3, Österåker

Sommaridyll för många

Trivsamt lantställe på natursköna skärgårdsön Ålön. Kort promenadavstånd till ångbåtsbrygga, badplatser och båtplats. Bil och båtplats på Ljusterö.

Två bostadshus på tomten
Skön plats på Ålön
Stor altan under tak
Svartsö Gällnö 643, Värmdö

Stuga med stil

Hus med stil och charm på Gällnö ca 150 meter från brygga och strand. Gällnö är en attraktiv ö med lanthandel och Waxholmsbåt året runt.

Altanen sträcker sig runt knuten
Stora huset byggdes 2004-2008
Båtplats och badplats ca 100-150 m från fastigheten
Värmdö Sparrholmen 108, Värmdö

Sjötomt med hela Lindalssundet i blickfånget

Äkta sjötomt med två ordentliga bryggor, liten strand och en magisk utsikt över skärgård och båtliv i Lindalssundet. En idyll i gott skick!

Njut av utsikt
Hänförande utsikt
En plats i solen
Svartsö Tomteberga 957, Värmdö

Idyll på Svartsö

På Svartsö ligger denna pärla med sjötomt mot insjö. Idyllsikt och enskilt läge. Vedeldad bastu med brygga, charmigt hus. Båtplats ingår

Avskilt läge och ren badsjö
Ett sjöställe som har allt
Bastu och bad
Buskuddsvägen 26B, Vaxholm

Sjötomt på Buskudden

Sjötomt på Buskudden på Resarö. Modernt hus med stora fönster, SPA bad och garage. Långgrund strand. Allt snyggt och fräscht.

Väl tilltagen altan
I förlängningen av vardagsrummet är ett allrum
Stora umgängesytor
Kronängsvägen 8, Vaxholm

Villa nära stadskärnan med magisk sjöutsikt och söderläge

Ljus och välskött villa med fint läge i Vaxholm, nära stadskärnan och fantastik sjöutsikt. Uteplatser och veranda med söderläge. Lättskött tomt.

Söderläge i cetrala Vaxholm
Lugnt läge och fin sjöutsikt
Lunch och middagsplats med utsikt