Sjönära fastighetsmäklare - villor, fritidshus, gårdar och bostadsrätter
Sjönära

Om oss

Sjönära startade sin verksamhet våren 2006 med affärsidén att vara den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära hem. Vi verkar i alla segment, både villor, fritidshus, bostadsrätter och tomter med det gemensamt att man har närheten till vattnet, bad- och båtlivet. Genom vår marknadsplats skall vi vara störst inom denna marknad med tonvikt på Stockholms län, från Öregrund till Nynäshamn och från Enköping till Svenska Högarna. Vi har genom åren även verkat på flera andra platser i vårt land och har som mål att kunna etablera oss på andra platser längs våra kuster. Det som är det gemensamma är närheten till vattnet, oavsett det är saltsjön, Mälaren eller insjö.

Den samlade kunskapen inom Sjönära är unik. Våra 14 medarbetare har alla en stor erfarenhet av de specifika frågor som ofta finns kring hem nära vattnet. Samlat har vi över 100 års erfarenhet av dessa frågeställningar och vår kunskapsbank är oöverträffad i branschen.

Välkommen till nya sjonara.se

Axelviksgård, Norrtälje

Lågarö, Norrtälje

BREDSUND, Norrtälje

Sollenkroka, Värmdö

Dalarö, Haninge

VI ÖPPNAR KONTOR I NORRTÄLJE.

Vill du bli en av oss?

Flags

Vi kan det sjönära

Vi arbetar med alla typer av hem, såväl villor som fritidshus, tomter som bostadsrätter, med det gemensamma att det är nära till vattnet. Vi arbetar bara med dessa typer av försäljningar och har genom åren byggt upp en samlad kunskap och erfarenhet av dessa som är unik i marknaden.
Sigill

Kommande försäljning

Detta är ett kommande objekt. Mer information om bostaden kommer inom kort. Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse!

Sjönära livsstil

För 20 år sedan startade min resa som mäklare bland fastigheter i Stockholms skärgård. Det är ingen slump att det blev så.
Läs mer
– Jag önskar att fler barnfamiljer skulle upptäcka livet nära naturen och lugnet, och bli permanentboende i skärgården. Det säger Marie Jansso...
Läs mer

Följ vårt arbete på Instagram