Villa om 160 kvm i Skärgårdsstad med båtplats i hamnen

1½ plans familjevilla om 160 kvm med fint läge på återvändsgata i Skärgårdsstad och flexibel planlösning. Fungerar som två separata boenden idag men kan enkelt göras till en villa i två plan. Trädgårdstomt. Garage. Båtplats i hamnen.

Fastigheten
Villan
Uteplats under tak
Alla bilder

Skärgårdsstad - Österåker

Pris/bud
5 495 000 kr
Beskrivning

I Skärgårdsstad finner du denna fastighet med plan trädgårdstomt och kvällssol på uteplatsen i väster. Nära till bra skolor och förskolor i området samt båtplats i hamnen. På återvändsgata med naturen nära har du allt som kan behövas för en aktiv fritid, milslånga skogar fyllda med bär och svamp, mountainbikestigar, jakt, windsurfing, kajak eller lär dig segla i den aktiva jolleklubben från ett fint läge i mellanskärgården. Här finns även fiskestuga, bastu och sandstrand vid havet.

Villan är idag uppdelad i två boenden med två separata ingångar vilket enkelt går att göra om till den ursprungliga tvåplansvillan genom att ta bort en vägg på entréplanet.

Entréplan: Stort vardagsrum med parkettgolv och ljus färgsättning samt utgång till uteplatsen i väster. Rymligt kök med gott om utrymme för många långa härliga middagar. Ny kyl och frys från siemens. Spis, fläkt samt bänkskiva i rostfritt. Vita skåpsluckor med gott om plats i över och underskåp. Tre bra sovrum i varierande storlek varav ett med utgång till uteplatsen i väster. Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och golvvärme. Vita kaklade väggar och spotlights i tak. Dusch, wc och tvättställ med underskåp samt överskåp med spegel. Tvättstuga med tvättmaskin och städskåp.

Övreplan: Entré med hall för avhängning av ytterkläder. Vitmålad trappa upp till övreplan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fint parkettgolv samt ljus färgsättning i hela utrymmet samt nytt kök med tre fönster ovan bänkskivan och diskhon. Mörka skåpsluckor med spishäll och rostfri fläkt. Rostfri kyl och frys. Matplats för flera invid köket. Vardagsrum med parkettgolv och ljus färgsättning samt två fönster i öster  Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt fönster i söder. Nytt fräscht badrum med spotlights. Vita kaklade väggar och ljusbrunt klinkergolv med golvvärme. Dusch, wc samt handfat med underskåp och överskåp med spegel. 

Garage med plats för bilen eller båten. Friggebod (oisolerad).

Område

Skärgårdsstad är ett naturskönt område med skärgården tätt inpå. Fantastiskt fint havsbad med sandstrand, klippbad och bastu  I området finns tennisplan, beachvolleybollplan och fotbollsplan. Seglarsskola på sommaren. Marinan som är stor och skyddad har plats för stora båtar. För dig som gillar båtliv är detta en optimal hemmahamn med seglarskola för både vuxna och barn. Båtklubben ordnar olika evenemang att delta i samt en mycket aktiv jolleklubb.   

Fina cykel och promenadvägar löper genom området. Löprundor finns tillgängliga.

I Skärgårdsstad finns Skärgårdsstadskolan med nybyggd idrottshall och två förskolor.

Busskommunikationer.

Båtplats

Fastigheten har en andel i hamnen och en båtplats klass 1 som är ca 1,7 m * 5 m ingår i köpet.

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Idsättratorpsvägen 17 - Åkersberga
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00