Villa nybyggd för fritids- eller permanentboende

Enplansvilla om 5 rok på plan trädgårdstomt. Samfälligheten är en av Roslagens bästa med bland annat en egen båtklubb. Kommunalt V/A inkopplat och fiber är framdraget till tomtgräns. I området finns simbassäng, barnpool, bastu, tennisbana och fotbollsplan.

Vitsippan
Tennisbana
Alla bilder

Bergshamra - Norrtälje

Pris/bud
4 795 000 kr Acceptpris
Beskrivning

Nybyggt Hjältevadshus 5 rok om 128 kvm på en plan trädgårdstomt i ett trevligt område vid Berghamraviken.

Vitsippan som modellen heter är en villa med gott om plats för hela familjen. Husets raka linjer gör att det passar en stor tomt i lantlig miljö. De väl tilltagna fönstren ger en modern känsla med bra ljusinsläpp. 

Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med gott om utrymme för större sällskap. Köket är från Ballingslöv med vitvaror från Siemens. Köket har fina ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Dessa fönster ger också god översyn över trädgården. I mitten av både köket och huset står köksön som är den naturliga platsen att samlas på till frukost och matlagningsmingel.

Stort föräldrarsovrum med badrum och en klädkammare intill. Två sovrum, ett allrum och en toalett med dusch beläget i andra änden av huset. 

Vattenburen golvvärme som förenklar möblering och är väldigt skönt att gå på. 

Vinden är rymlig och ger goda förrådsmöjligheter.

Huset är klart och slutbesiktat den 20 December 2022.

Sanfälligheten

Samfällighetsföreningen består av 468 fastigheter. En blandning av permanent- och fritidsboende. Enviksgården, som är  för föreningens medlemmar med en 25-meters bassäng, barnpool, bastu, tennisbana och fotbollsplan samt en samlingslokal. Båtklubb med möjlighet till båtplats i havet vid Bergshamraviken. Ett boulesällskap med egen bana. Motionsspår, strandbad och lekplats. 

Område

Kommunikationer med buss finns till området och till Stockholm tar det ca 1 timme med bil. Efter knappa 20 minuter når man Norrtälje. 5 minuters bilfärd bort finns Bergshamra by där det finns matbutik, pizzeria och vårdcentral. Samfälligheten har ett trevligt poolområde, tennisbana och badplats (ca 1 km) där det sommartid erbjuds simskola. Samma slinga erbjuder fina skogspromenader och en annan stig tar dig till lekplats och boulebana.

Samfälligheten är en av Roslagens bästa med bland annat en egen båtklubb. Kommunalt vatten och avlopp är en stor fördel till denna fastighet och att fiber är framdraget till tomtgränsen. 

Här bor ni i ett lugnt område där några grannar är permanentboende vilket ger en trygghet, tomten är solig från morgon till kväll. 

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Ringdansvägen 28 - Bergshamra
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00