Villa med havet som granne

På stor och fin trädgårdstomt ligger denna rejäla villa med vid vy ut över Ålands hav. Huset rymmer idag fyra sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med murad eldstad och vacker havsutsikt. Från huset når man den stora altanen med pool och jacuzzi samt bastu i separat hus intill. På tomten finns ett stort garage med plats för många bilar och förvaring. Här finns också en fullt inredd gästlägenhet, även här havsutsikt, perfekt för gäster eller egen verksamhet. Till fastigheten hör servitut på båt-, bad-, och bryggplats nere vid vattnet i en skyddad liten vik. Här finns även en stor sjöbod, på ofri grund, som tillhör fastigheten. Till Älmsta är det endast 10 minter med stort serviceutbud och både via bil och cykel finns mycket att upptäcka i närområdet på Väddö. Vidare till Norrtälje är det ca. 40 minuter.

Alla bilder

Blåviken, Väddö - Norrtälje

Pris/bud
4 500 000 kr
Brygga och sjöbod

En plan och fin trädgårdstomt som i bakkant gränsar mot skog och från hela framsidan ser man Ålands hav sträcka ut sig. På baksidan av huset finns en stor altan med nedsänkt pool samt jacuzzi i soligt söderläge. Delar av altanen är inglasad och här finns ett utekök, där mat kan lagas och ätas under stora delar av året. Till fastigheten hör servitut på båt-, bad-, och bryggplats nere vid vattnet. Endast 80 meter från tomten finns bryggan som ligger skyddad in i en liten vik. Här nere finns även en sjöbod, på ofri grund, som tillhör fastigheten till fiskeredskap och båtprylar. Här inne ryms även en mindre båt. Nere vid bryggan sitter man gärna och äter middag och njuter av solnedgången. Bada gör man både från klipporna och badstegen på bryggan.

Villa precis intill havet

Välkommen in! Intill hallen finns husets första sovrum som idag används till klädförvaring. Därefter kommer ett ytterligare sovrum. Till vänster finns badrum med dusch och wc, sedan det kombinerade badrummet med tvättstuga. Här finns ett hörnbadkar samt tvättmaskin och torktumlare. Utsikt mot havet. Därefter kommer ett allrum varifrån man når övervåningen via en spiraltrappa och även dörr ut mot altanen. Till vänster om allrummet ligger köket som är öppet in mot vardagsrummet. Köket är utrustat med spishäll, ugn, integrerad diskmaskin, micro i arbetshöjd, vinkyl och ett side by side kyl/ frys. Gott om arbetsyta och förvaring i skåp och lådor. En slående utsikt mot vattnet via panorama fönster ovanför diskhon. Matplats intill köket. Ett stort vardagsrum med murad öppen spis med insats. På övervåningen når man först en hall med takfönster, sedan två sovrum åt båda håll. Det stora sovrummet rymmer gott och väl en dubbelsäng och har en vacker havsutsikt. Det andra sovrummet vetter mot trädgården och används idag som walk in closet.

Stort garage med gästlägenhet

På tomten finns ett stort garage med inredd gästlägenhet eller möjlighet att driva egen verksamhet. Garaget rymmer 3 bilar och på uppfarten får minst fyra bilar plats. Gästlägenheten är inredd med vardagsrum, kök, mulltoalett och sovrum med havsutsikt. Vatten är inte indraget. Här finns även bra förvaringsutrymmen. På tomten finns även ett bastuhus om ca. 18 kvm som rymmer bastu, dusch och relaxdel. Även förvaring i förråd.

Hakens väg på Väddö

Hakens väg slingrar sig längs med havet från den stora och fina sandstranden i Sandviken. Där sommarkiosk, minigolf och lekplats finns. Till Senneby haken som är östra spetsen på Väddö, med havsutsikt åt tre håll. Från fastigheten till Älmsta är det 10 minuter. Där stor Ica butik, systemetombud, apotek, butiker och restauranger finns. Även skola, förskola och vårdcentral. Sköna dopp i havet och solvarma stränder ligger endast minuter bort. Med den egna båten kan man snabbt ta sig ut i vackra vatten med bra bad- och fiskemöjligheter. Den omedelbara närheten till skärgårdsliv och vacker natur är uppskattad och cirka tjugo minuters bilfärd mot norr ligger fiske- och semesterorten Grisslehamn med affär, gästhamn, bensinmack, rökeri, Hotell Havsbaden och en omtyckt seglarskola. Även Eckerö-linjen som går över till Åland. På Väddö finns mycket att upptäcka, både via bil och cykel. För den golfintresserade ligger Väddö Golfklubb bara 10-15 minuter bort. In till Norrtälje tar det ca. 40 min och du når Stockholm under två timmar. 

 

Linnéa Lund
Fastighetsmäklare Linnéa Lund 076-831 02 63

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Hakens väg 72 - Väddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00