Vaxholm - Vaxön | Sjönära
Vårbild med utsikt

Vårbild med utsikt

Balkongen högst upp

Balkongen högst upp

Stor balkong med sjöutsikt

Stor balkong med sjöutsikt

Ljust vardagsrum

Ljust vardagsrum

Färdigt att flytta in

Färdigt att flytta in

Sätt din egen prägel

Sätt din egen prägel

Ljust kök med utsikt över villakvarteren

Ljust kök med utsikt över villakvarteren

Skjutdörr mellan kök och ett av sovrummen

Skjutdörr mellan kök och ett av sovrummen

Stort sovrum med sjöutsikt

Stort sovrum med sjöutsikt

Duschrum

Duschrum

Bra förvaring i klädkammare. Det finns även separat förråd som hör till lägenheten

Bra förvaring i klädkammare. Det finns även separat förråd som hör till lägenheten

Ingång

Ingång

Balkongen högst upp med bästa utsikten

Balkongen högst upp med bästa utsikten

Gemensam gård

Gemensam gård

Parken vid gamla Roddarklubben

Parken vid gamla Roddarklubben

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Grov planskiss

Grov planskiss

Vaxholm – Vaxön

2 190 000 kr

Vaxholm – Vaxön

Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet på Pilgatan knappt 200 m till Södra Vaxholmsfjärden. Här bor man verkligen nära allt man behöver. Till stadskärnan tar det ca 5 minuter att promenera. En fin promenad längs med vattnet genom fina villakvarter. I stadskärnan finns gott om caféer, restauranger, bio, bibliotek och affärer. Lägenheten är trivsam och det bästa av allt är en stor terrassliknande balkong med rakt söderläge. Här kan man sitta och njuta och blicka ut över vattnet.
Mäklare Birgitta Eklund Birgitta Eklund
070-571 85 12
Pilgatan 6A - Vaxön
3 min
Med bilväg
74 m²

Bostadsrättförening

Brf Gröna Lund 1

Lägenhetsnummer

00008

Boyta

74 m²

Antal rum

3

Månadsavgift

8 196 kr

Andel i förening

4.77 %

Andel av årsavgift

5.75426 %

Pantsatt

Ja

Antal lägenheter

24

Allmänt om föreningen

Brf Gröna Lund bildades 1992. Fastigheten byggdes 1955 och består av två flerfamiljshus. Byggnadens totalyta är 1635 m², varav 1290 m² utgör lägenhetsyta och 345 m² utgör lokalyta. Föreningen består av 24 lägenheter och två lokaler med bostadsrätt samt sex lokaler med hyresrätt.

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Lägenheten, belägen på den övre våningen, har med sitt höga fria läge minimal insyn och sjöutsikt från alla rum.
Fastigheten har hiss och tvättstuga. I avgiften ingår värme, vatten, el, p-plats och förråd. Fiber betalas av föreningen under 2018.
Det finns en mysig innergård i söderläge mot Pilgatan som kan nyttjas av alla

Planlösningen är praktisk och lägenheten är ljus och trivsam.
I hallen finns det gott om plats för ytterkläder och det finns även en rymlig garderob. Det finns två sovrum, bägge med helt insynsskyddade lägen och utsikt över villakvarteren.
I vardagsrummet är det parkett och ljusa väggar. Från vardagsrummet kommer man ut på den väl tilltagna balkongen som under sommarhalvåret verkligen fungerar som ett extra rum. Här sitter man skyddad även i dåligt väder då det är tak över balkongen.
Köket är praktiskt och här får ett mindre matbord plats. I en del av vardagsrummet finns dessutom en matplatsdel.
Duschrummet med toalett, handfat och handdukstork är rymligt.

Läget är centralt nära Vaxholms stadskärna och mitt i villakvarteren. Här når man på kort promenad allt utbud av service, restauranger, caféer, bageri och affärer. Likaså till kommunens båtbryggor, badplats vid Fredriksstrand. Det är nära till förskola och skola.
Kommunikationerna till Stockholm är bra och bussen går till Tekniska Högskolan via Danderyds sjukhus. Under rusningstrafik är det tät trafik. Vill man går det också att pendla till Stockholm med Waxholmsbåt. Ett underbart sätt att påbörja dagen. Närmsta W-brygga ligger vid Fredriksstrand.

Sommartid blir promenaden till caféet i Roddarhuset på Östra Ekuddsgatan 21 en nära utflykt med underbar utsikt över Södra Vaxholmsfjärden och inloppet från Stockholm.

Välkommen till ett sjönära boende nära stadskärnan.

Följ vårt arbete på Instagram