Västerläge vid Kråkviken

Fint modernt hus på Rådmansö strax utanför Norrtälje. Huset är byggt 2017 med alla bekvämligheter. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt tre sovrum. Gäststuga strax intill huvudbyggnaden. Fin havsutsikt i väster och bad- och båtplats alldeles nedanför fastigheten. Nära till kommunikationer och service i forma av affärer och restauranger.

Flygbild
Huset från sjösidan
Alla bilder

Rådmansö Nenninge - Norrtälje

Pris/bud
6 950 000 kr

Välkomna ut till Nänninge och Kråkviken. Här ligger denna fina fastighet som byggdes 2017 och är ett modernt boende med alla bekvämligheter. Vägen ut till huset är den lilla Kråkviksvägen som är en slingrande grusväg som går genom brutet jordbrukslandskap. Huset ligger vackert placerat på en liten höjd med fin utsikt över vattnet nere vid Kråkviken. Läget är bästa tänkbara med sol hela dagen och långt in på kvällen tack vare det fina västerläget. Nere vid stranden finns en trevlig liten sandstrand och brygga för bad- och båtplats. Det är inte mer än 100 meter ner till stranden.

Tomten är en fint anlagd trädgårdstomt med berg i dagen och stor gräsmatta som ligger mot vattnet. Arealen uppgår till 1 787 kvm och erbjuder yta för både avkoppling och lek.

Huset är byggt 2017 och är ett modernt boende och uppfört i exklusiva materialval och genomgående en hög byggkvalité. Ingång sker från husets södra gavel och man kommer in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning och ett vackert stengolv. Från hallen kommer man in i den stora öppna ytan som är husets kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är ljust och modernt med alla bekvämligheter och med en stor praktisk köksö mot vardagsrummet. Det är gott om bänkytor och köket är lättarbetat och ljust tack vare alla fönster som är vackert placerade mot vattnet. Överallt är samma höga standard på materialval, parkett på golvet och ljusa färger på väggarna. Stora fönsterpartier mot sjön som tillsammans med att det är öppet upp i nock ger rummet än fin känsla av rymd. Vid östra väggen sitter takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man direkt utgång till den stora altanen utanför som ligger i västerläge med sol över Kråkviken under hela dagen och långt in på kvällen. I vardagsrummet finns en centralt placerad braskamin som ger skön värme när det blir lite svalare och som bidrar till att hålla nere energikostnaderna.

Huset erbjuder tre bra sovrum varav ett lite större master bedroom som ligger med utsikt mot vattnet. Alla sovrum håller samma höga standard som övriga huset. Det finns även ett mindre loft om man behöver ytterligare sängplatser. Mellan sovrummen ligger badrummet med kakel på väggarna och klinker på golvet. Fin glasad duschhörna och handfat samt vattenspolad toalett. Husets tvättstuga är utrustad med tvättmaskin och torktumlare och här finns en direkt utgång till trädgården åt öster.

2018 byggdes det fina gästhuset samt ett isolerat förråd som går i samma stil som huvudbyggnaden. Gästhuset är ett väldigt fint boende för övernattande gäster.

Huset värms med en frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. Fastigheten ligger i ett område med utomplansbestämmelser så det finns ingen detaljplan som styr storlek på hus etc. Vatten fås från en borrad brunn från vilken man gjort återkommande vattenprover. Avloppet är likaså enskilt och består av en trekammarbrunn med infiltration som är godkänd av kommunen. Fiber är installerat.

Nänninge ligger strax utanför Södersvik på Rådmansö som erbjuder ett av Roslagens bästa bagerier. Närheten till havet med vackra badplatser som Björköörn eller populära Riddersholm som ligger i ett naturreservat samt olika gårdar att besöka gör det till en mittpunkt att utgå ifrån i omtyckta Rådmansö. Huvudorten på Rådmansö är Gräddö där det finns en ICA som är öppet året runt samt pizzeria och café. Med båten kommer man snabbt ut i skärgården via Hattsundet till Norrtäljeviken kanske för vidare färd mot någon av alla skärgårdskrogar som Lidö, Furusund eller Fejan

Bussar går regelbundet en kort promenad från huset. Ni reser hit från Stockholm på ca 1 timme och ca 20 min från Norrtälje stadskärna.

Varmt välkomna på visning!

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00
Kråkviksvägen 16 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00