Spillersboda - Norrtälje

7 990 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Vackert hus med sjöutsikt och delad brygga

Underbart vacker fastighet med lugnt och lantligt läge bara 15 min bilväg från Norrtälje. Sjöutsikt och brygga som delas med en granne.

Fastighetsmäklare Camilla Eklund Camilla Eklund
Måsholmen 6 - Norrtälje
1 min
Med bilväg
186 m2
Tomtarea: 2192 m2

Synlig budgivning, allt öppet

Välkomna! Meddela gärna att ni kommer så bjuder vi på fika!
Visning  söndag 22 / 9 12:00 - 13:00

Ägandeform:

Friköpt - Småhus

Fastighetsbeteckning:

HUMLÖ 1:76

Land:

Sverige

Kommun:

Norrtälje

Stad:

Norrtälje

Område:

Spillersboda

Postnummer:

761 97

Tomtarea:

2192 Kvm (Fastighetsregistret)

Boarea:

186 Kvm (Fastighetsregistret)

Rum:

4

Varav sovrum:

3

Byggnadstyp:

1 1/2 plansvilla

Byggnadsår:

2012

Fasad:

Trä

Tak:

Betongpannor

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Grundläggning:

Betongplatta

Fönster:

3-glas

Eldstad:

Braskamin

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmning:

Bergvärme samt dubbla luftvärmepumpar (även kyla)

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.(Humlö Ga:10)

Planbestämmelser:

Detaljplan: Humlö 1:4,måsholmen (1998-03-30) Ändring av detaljplan: Humlö 1:4,måsholmen,tillägg (2011-01-10) (genomförd )

Taxeringsvärde totalt:

5 374 000 kr

Taxeringsvärde fastighet:

2 976 000 kr

Taxeringsvärde tomt:

2 398 000 kr

Taxeringsår:

2018

Taxeringskod:

220

Skattesats:

31.8%

Värdeår:

2012

Fastighetsavgift:

0 kr

Värme:

18 800 kr/år

Vatten/Avlopp:

8 244 kr/år

Samfällighet:

4 200 kr/år

Renhållning:

1 971 kr/år

Försäkring:

7 248 kr/år

Driftskostnader totalt:

40 463 kr/år

Servitut:

fnr_010515054: Gemensamhetsanläggning Norrtälje HUMLÖ GA:9

Servitut:

fnr_010519256: Gemensamhetsanläggning Norrtälje HUMLÖ GA:12

Servitut:

fnr_010519257: Gemensamhetsanläggning Norrtälje HUMLÖ GA:11

Servitut:

fnr_010519258: Samfällighet Norrtälje HUMLÖ S:11

Servitut:

fnr_010520970: Gemensamhetsanläggning Norrtälje HUMLÖ GA:10

Servitut:

0188IM-10/11955 - 1: Avtalsservitut kraftledning (2010-12-27)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till vackra Måsholmen

Välkomna till vackra Måsholmen, en lugn och trivsam plats i utkanten av Spillersboda i vackraste Roslagen, ca 15 minuters bilväg från Norrtälje. Måsholmen är en halvö som består av 7 fastigheter men till största delen är den obebyggd. Här är ingen genomfartstrafik och man har den vackra skärgården alldeles in på knuten med många utflyktsmål som till exempel Furusund och Högmarsö med populära restauranger.

Den vackra villan uppfördes 2012 och bebos idag permanent men går lika bra att nyttja som ett vackert och exklusivt sommarboende. Huset är mycket välbygt med låga driftskostnader, elförbrukning under 9000 kWh per år.

Runt tomten finns staket och vid den grusade infarten möter oss en trevlig gårdsplan med gott om parkeringsplatser, garage med carport samt gästdel med sovrum och wc.

Entré till ljus hall. Rakt fram utgång till uteplatsen mot sjösidan. Sällskapsrummet har underbar rymd med sin takhöjd och öppna planlösning till fullutrustat kök med härlig köksö. Panoramafönster med vacker utsikt över viken ner mot bryggan som delas med grannen (Humlö GA:9, Båt-och badbrygga med tillhörande vattenområde samt båtuppläggningsplatser).

Till vänster från hallen finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, praktisk förvaring samt utgång till framsidan. Från hallen när man också gästwc:n.

Det stora sovrummet har utgång till gaveln samt rymlig klädkammare och lyxigt badrum med utgång mot sjösidan. Badrummet har både badkar, duschplats samt bastu.

På övre plan finns mysig läshörna samt kontor/gästrum med öppet mot nedervåningen. Enkelt att sätta igen om man vill kunna stänga om sig i ytterligare ett rum. Här har man härlig sjöutsikt åt två håll.

Sovrummet på övervåningen har snedtak samt mjuk heltäckningsmatta och utgång till balkong på gaveln. Här finns också kaklat duschrum med dusch och wc.

Den 2 192 kvm stora tomten har utmärkt solläge och utsikt mot sydväst med solnedgångar över viken. Hela dagen kan solen avnjutas från olika platser, stenlagd uteplats för morgosol finns vid entrén och framåt kvällen samlas man gärna framför öppna spisen vid den stora stenlagda uteplatsen mot sjösidan. Även en trädäckad del finns. Tomten är plan och lättskött med vackra gräsmattor, fruktträd och planteringar och berg i dagen. 

Det är endast någon minuts promenad ner till den fina bryggan som man delar med närmaste grannen. 

Välkomna på visning!

Kartdata ©2019 Google Användarvillkor

Måsholmen 6 - Norrtälje
Stockgolm