Vacker vy över Skärmaröviken

Fint läge på Värmdö med utsikt över hästhage och Skärmaröviken. Fritidshus med permanentstandard för åretruntboende. Möjlighet att bygga en villa på tomten med högt och fritt läge på den övre bakre delen av tomten.

Alla bilder

Skärmarö - Värmdö

Pris/bud
3 795 000 kr
Beskrivning

Välkomna till Skärmarövägen 38. Bilväg ända fram till fastigheten med grusade parkeringsplatser. Tomten är sluttande och ger en fin utsikt över området. På den övre delen av tomten med högt och fritt läge finns möjlighet att bygga en större villa om så önskas. Tomten gränsar mot ett grönområde på den övre delen. 

Nyrenoverad byggnad om ca 33 kvm med 2 rum och kök. Vardagsrum med trägolv, ljus färgsättning samt braskamin. Vardagsrummet är ljust och fräscht med utgång till balkong med fantastisk utsikt över området. Nyrenoverat kök med vita skåpsluckor samt vitt kakel ovan bänkskivan i trä och fönster ovanför diskho. Sovrum med plats för dubbelsäng. Nyrenoverat badrum med vattentoalett, kommod med underskåp samt duschplats.

Saltarö-Skärmarö ligger på östra delen av Värmdölandet och har en blandning av fritidsboende och permanentboende.

Möjlighet till båtplats finns i Skärmaröviken. Badplats vid Skärmaröviken. 

Saltarö och Skärmarö ligger inom så kallade prioriterade förändringsområden (PFO), där kommunen successivt bygger ut vatten- och avloppsnätet och ökar byggrätter i detaljplaner för att underlätta permanentbosättning. 

Handla gör man i Hemmesta eller Värmdö Köpcentrum med välkända butiker som Ica Maxi, Willys, Lidl och Systembolaget. Finns även ett 30-tal butiker med bl a välkända kedjor som H&M, Dressmann, Hemtex, KappAhl och Lindex. Utöver dessa finns ett flertal andra butiker och serviceföretag. 

 

Område

Fint läge i skärgården och hit kommer man med bil eller båt. Bussförbindelser finns till Slussen för den som vill pendla, året runt. Barnvänligt område med både sandstränder, klippbad, sommarkiosk, tennisbana, fotbollsplan och bygdegård. Tomtägarföreningen anordnar gemensamt midsommar- och valborgsfirande, simskola, fotbollsträning och loppis.

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41
Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Skärmarövägen 38 - Värmdö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00