Vacker tomt på Blidö med sjöutsikt och kvällssol

Välkomna till Blidö och denna vackra lättbebyggda tomt om 2010 kvm med högt soligt läge och fin sjöutsikt åt flera håll. Utmärkt läge nära färjan och bara 200 m från Waxholmsbåt. Förhandsbesked för uppförande av huvudbyggnad 105+105 kvm.

Alla bilder

Blidö - Norrtälje

Pris/bud
1 895 000 kr
Bygg drömboendet med sjöutsikt på Blidö

I norra Blidösundet ligger denna svagt sluttande och mycket lättbebyggda trädgårdstomt om drygt 2000 kvm i nordvästläge med fin sjöutsikt åt flera håll och bara 50 m till vattnet samt 200 m till Bergshyddans brygga. Förhandsbesked finns för huvudbyggnad i två plan, 105+105 kvm. Köparen anlägger eget VA efter ansökan till Norrtälje kommun.

Fastigheten är bebyggd med en äldre komplementbyggnad om ca 30 kvm med renoveringsbehov som kan göras i ordning för att användas under byggtiden. Huset har liten veranda, enklare kök, matplats samt allrum med eldstad.

Intill tomten ligger Lagerviks båtvarv som är ett varv som har hand om fritidsbåtar, både service, reparationer och vinterförvaring. Brygga för Waxholmsbåtar finns endast 200 meter från fastigheten och med båt nås snabbt Furusund eller andra utflyktsmål.

På Blidö finns all service man kan tänka sig. Skärgårdens kanske mest välsorterade ICA ligger några kilometer från färjeläget. På sommarhalvåret finns en mängd kvällsaktiviteter för hela familjen som konserter, auktioner och loppis. Blidö är en komplett ö med många möjligheter för både fritid och året runt boende.

Till Blidö tar man sig enkelt med bil, båt eller buss. Med bil från centrala Stockholm nås färjan i Furusund på en dryg timme. Waxholmsbolaget trafikerar dagligen ön med ett flertal turer. SL kör kontinuerligt hela dagen buss in till Norrtälje. Det finns alltså goda möjligheter för att pendla in till fastlandet under hela året.

Det går bra att bese tomten på egen hand, det finns staket mot närmaste granne och i bakkant finns tomtpinnar som gör det lätt att se tomtens gränser.

 

Camilla Eklund
Fastighetsmäklare Camilla Eklund 070-887 98 70

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Lagerviksvägen 51 - Blidö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00