Vacker Gårdsmiljö

Välkomna ut till denna fina gård i vackra omgivningar i Roslagen. Fastigheten ligger strax utanför Norrtäljes östra sida ut mot Rådmansö. Det är nära ner till vattnet och skärgården utanför nås efter en kort båttur.

Alla bilder

Roslagen - Norrtälje

Pris/bud
6 600 000 kr

Björknäsfjärden ligger ca 250 meter från fastigheten och på 15 minuter når man till Norrtälje stad med all tänkbar service och trevliga restauranger. Man reser genom vacker Roslagsnatur och hästhagar. Framme vid den vackra gården möts man först av garaget och en större lada som är bra placerad vid infarten med gott om plats för både bil och båt. I ladan är det bara fantasin som sätter gränser för användningen och här erbjuds massor av möjligheter till förvaring eller om man hittar en annan idé för ytorna.

Bebyggelsen på fastigheten är uppförd sent 1800-tal samt tidigt 1900-tal men som genom åren genomgått genomgripande renovering.

Gårdsmiljön är vacker och huvudbyggnaden ligger fint placerad på tomten. Huvudbyggnaden är på ca 93 m² (ej uppmätt) fördelat på 3 rum och kök. På bottenvåningen möts man av en hall med plats för avhängning samt husets badrum utrustat med dusch, handfat och WC. Vidare in i huset kommer man in i köket med den vackra eldstaden. Husets kök är utrustat med allt man behöver för ett bekvämt liv på gården. Köket är ljust och fint med en lantlig känsla. Här finns gott om arbetsytor samt bra plats för matsalsbord. Från köket har man direkt anslutning till sällskapsrummet med braskamin där man tar plats en höstig dag när det är lite svalare.

En trappa upp finner du två bra sovrum samt en trapphall med ett mindre allrum.

Sydväst om huvudbyggnaden ligger gästhuset med eget hushåll. Perfekt när familj och vänner är på besök. Bottenplan består av kök samt vardagsrum. På övervåningen finns sovrummet som sträcker sig över hela planet.

I anslutning till gästhuset finns en större bod med två separata ingångar. En del för ytterligare ett gästrum samt en del med tvättmaskin och dusch.

Tomten om 5400 m² är en vacker trädgårdstomt med fina ytor för avkoppling och lek i kombination med hagmark. Här finns en jordkällare som nyligen renoverats och gjorts om till en gedigen vinkällare.

För den som är intresserad av bad och båtplats är det enbart 5 minuter promenad till sandstrand och föreningens bryggor.

Fastigheten har enskilt avlopp i form av en sluten tank och med separat BDT-avlopp för gråvatten. Vattenbrunnen är en borrad brunn med god vattentillgång.

Björknäs ligger strax öster om Norrtälje med närhet till havet och med fina möjligheter att plocka bär och svamp. Avståndet till Stockholm är ca 7 mil, en sträcka som man kör på strax under en timme. Här kan man skapa sig ett riktigt sjönära livsstilsboende med både sjö-och gårdsliv av högsta klass.

Varmt välkomna till denna fina Roslagsgård!

Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43
Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Affes väg södra 2 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00