Utbyggt radhus i attraktivt område

Ett hus att flytta in i direkt och förädla till ditt egen hem. Utbyggt med större vardagsrum eller vinterträdgård samt mycket praktisk farstu. Liten trädgård med sol till sen kväll, egen innergård med morgonsol, gott om förråd och stora sällskapsytor. Perfekt beläget på Övergula gården med säkert promenadavstånd till förskolor, skolor, buss, tåg, centrum samt nära till skog, motionsspår och bad samt möjlighet till hyra av båtplats.

Praktisk farstu
Alla bilder

Söra - Österåker

Pris/bud
3 800 000 kr
Sörahemsvägen

Högt beläget och förvånande nära allt du önskar och behöver finner du ¨Övergula gården¨ på Sörahemsvägen. Här leker barnen i alla åldrar tillsammans, tryggt på innergården, nyttjar bollplanen och när de blir lite större rör de sig fritt mellan de olika gårdarna på Sörahemsvägen eller upptäcker de små skogsområdena mellan radhusområdena. Även de minsta fötterna orkar promenera till flera förskolor i närområdet och till skolan utan att behöva passera bilvägar. 

Välkommen in

Genom portalen välkomnas du in till din egen innergård där du med fördel njuter frukostkoppen i morgonsolen helt utan insyn. Här finns prunkande plommonträd och flertalet odlingslådor. 

Entré till den för området och hustypen unika farstun med god plats för ytterkläder och skor. Mycket uppskattat för familjen under årets alla månader. Därefter öppnar hallen upp med trappen till övre plan och med förvaring under trappen. Här i hallen finns husets luft/luftvärmepump placerad. 

Stora fönster från hallen in till köket. I köket fönster mot innergården både vid matplatsen och vid arbetsbänken. God plats för matbord för hela familjen. Gott om plats i inredning med lådor och skåp, mycket arbetsyta, hel kyl och frys, diskmaskin samt äldre spis med ugn och fläkt ovan. Laminatgolv i köket.

Ingång från köket till husets tvättstuga med tvättmaskin i kombination med torktumlare, grovho, flertal hyllor samt skåp. Här finns husets VVB. 

Inre hall, ¨smutten¨ , mycket väl planerad med flertalet skåp och lådor för maximal förvaring. Här i inre hallen finns även husets elcentral.  Innanför ¨smutten¨ är den mindre gästtoaletten belägen.

Från hallen öppnar huset upp i  vardagsrummet där en nyare braskamin finns och som ger både värme och känsla. Braskaminen njuts både från vardagsrummet såväl som från matsalen. Matsalen med fönster mot trädgården och ett rum fullt möjligt att avdela för ytterligare sovrum för den som önskar och behöver. Beläget utanför vardagsrummet är nästa unika rum på detta hus, vinterträdgården, extra vardagsrum, kanske extra gästrum då praktisk vikdörr finns. Ett ljust och härligt rum med stora fönsterpartier och utgång till trädgården. Hall, vardagsrum och matsal har genomgående parkettgolv.

Övre plan

Här öppnar det stora ljusa allrummet upp med dubbla fönster mot gården. Detta rum går självklart att avdela för ytterligare sovrum, såsom ett stort eller två mindre. I detta allrum finns ingång till förvaring i kattvind och inbyggd förvaring i skåp. Nyare parkettgolv.

Två sovrum med fönster mot trädgården och med kvällssol. Båda rummen med utbyggd yta på kattvindarna vilket gör att mer golvyta erbjuds.

Helkaklat badrum med klinker och golvvärme. I badrummet finns idag handfat i kommod, dusch med draperi, wc och ett stort skåp för förvaring. Förberett och plats för badkar finns.

Större delen av elen är nyare i hela fastigheten. Hel vind för bra förvaringsmöjligheter och flera fastigheter i området har låtit inreda vinden för ytterligare boyta. Bygglov krävs.  

Förråd & Garage

Praktiskt rymligt förråd med värme finns med ingång från din innergård. 

Garage i länga 

 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99
Sörahemsvägen 27 - Åkersberga
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00