Underhållsfritt boende i genuin skärgårdsmiljö

Välkommen till en modern och ljus lägenhet om 3 rok på omtyckta Blidö med havet utanför dörren.

Utsikt
Utsikt
Huset från sjösidan
Alla bilder

Blidö - Norrtälje

Pris/bud
2 000 000 kr

En lägenhet på eftertraktade Blidö på andra våningen. Planlösningen är perfekt planerad med två bra sovrum, stor balkong, rymligt badrum och extra gästtoalett, samt vardagsrum och kök i öppen planlösning.
Huset ligger nere vid Stämmarsunds gästhamn, med gångavstånd till Blidö hamnkrog och ångbåtsbryggan. Båtplats går att få vid bryggorna nedanför huset och bastun i hamnen bokas via hamnkrogen. Lägenheten ligger med utsikt över vattnet i bästa kvällsolsläge. Sitt på balkongen och njut av solnedgångar och se årstidernas skådespel från första parkett. 

En bostadsrätt i Stämmarsund passar både de som söker permanentboende i klassisk skärgårdsmiljö och de som vill ha ett underhållsfritt sommar- och weekendboende. Kommunalt vatten och avlopp, föreningen har borrat bergvärme och fiber är indraget. 

Till Blidö tar man sig enkelt med bil, båt och buss. Med bil från centrala Stockholm nås färjan i Furusund på en dryg timme. Waxholmsbåten trafikerar Blidö dagligen under sommarsäsongen, med reguljär brygga endast ett stenkast från lägenheten. SL kör kontinuerligt hela dagen buss in till Norrtälje. Så det finns goda möjligheter för att pendla in till fastlandet under hela året. På Blidö finns skärgårdens bästa affär, som man passerar på vägen mot lägenheten, och på ön finns sjukvård, brädgård, apotek och Systembolagsombud. En favorit i Stämmarsund är Blidö Bio. Idag är Blidö ett 9 km långt skärgårdsparadis som uppskattas högt både för dem som vill bosätta sig permanent året runt och för dem som vill utnyttja ön till fritidsboende.

På sommarhalvåret finns en mängd kvällsaktiviteter för hela familjen: bio, konserter, auktioner och loppis. På ön erbjuds det även seglarläger och fotbollsläger. I december anordnas julmarknad.

Blidös läge, långt österut mot havet, ger mer sol än in över fastlandet och ön kallas för "Ön i solen". Med egen båt kommer man snabbt ut till ytterskärgården och både söderut och norrut finns många trevliga platser och restauranger att besöka, som tex Lidö Krog, Fejan och Furusunds värdshus. Söderut via Husaröleden når man tex Möja, Ingmarsö och Svartsö. En tur norrut och man når den yttersta skärgården inom en halvtimma.

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Stämmarsundsvägen 3 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00