Blidö - Norrtälje

2 000 000 kr

Underhållsfritt boende i genuin skärgårdsmiljö

Välkommen till en modern och ljus lägenhet om 3 rok på omtyckta Blidö med havet utanför dörren.

Fastighetsmäklare Irina Bruzelius Irina Bruzelius
Stämmarsundsvägen 3 - Norrtälje
1 min
Med bilväg
105 m2
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Land:

Sverige

Kommun:

Norrtälje

Stad:

Norrtälje

Område:

Blidö

Församling:

Blidö

Postnummer:

760 17

Boarea:

105 Kvm (enligt säljaren)

Rum:

3

Varav sovrum:

2

Badrum:

1

Gästtoalett:

Ja

Lägenhetsnr:

1202

Byggnadsår:

2015

Fönster:

3-glas

Balkong:

Balkong

Våning:

2

Hiss:

Nej

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Tv- internetutbud:

Fiber

Uppvärmning:

Bergvärme

Avgift:

4 747 kr/mån

Andelstal, förening:

14.27

Pantsatt:

Ja

:

0 kr/år

Förening:

Brf Stämmarsund 1

Org.nr:

769615-3035

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

En lägenhet på eftertraktade Blidö på andra våningen. Planlösningen är perfekt planerad med två bra sovrum, stor balkong, rymligt badrum och extra gästtoalett, samt vardagsrum och kök i öppen planlösning.
Huset ligger nere vid Stämmarsunds gästhamn, med gångavstånd till Blidö hamnkrog och ångbåtsbryggan. Båtplats går att få vid bryggorna nedanför huset och bastun i hamnen bokas via hamnkrogen. Lägenheten ligger med utsikt över vattnet i bästa kvällsolsläge. Sitt på balkongen och njut av solnedgångar och se årstidernas skådespel från första parkett. 

En bostadsrätt i Stämmarsund passar både de som söker permanentboende i klassisk skärgårdsmiljö och de som vill ha ett underhållsfritt sommar- och weekendboende. Kommunalt vatten och avlopp, föreningen har borrat bergvärme och fiber är indraget. 

Till Blidö tar man sig enkelt med bil, båt och buss. Med bil från centrala Stockholm nås färjan i Furusund på en dryg timme. Waxholmsbåten trafikerar Blidö dagligen under sommarsäsongen, med reguljär brygga endast ett stenkast från lägenheten. SL kör kontinuerligt hela dagen buss in till Norrtälje. Så det finns goda möjligheter för att pendla in till fastlandet under hela året. På Blidö finns skärgårdens bästa affär, som man passerar på vägen mot lägenheten, och på ön finns sjukvård, brädgård, apotek och Systembolagsombud. En favorit i Stämmarsund är Blidö Bio. Idag är Blidö ett 9 km långt skärgårdsparadis som uppskattas högt både för dem som vill bosätta sig permanent året runt och för dem som vill utnyttja ön till fritidsboende.

På sommarhalvåret finns en mängd kvällsaktiviteter för hela familjen: bio, konserter, auktioner och loppis. På ön erbjuds det även seglarläger och fotbollsläger. I december anordnas julmarknad.

Blidös läge, långt österut mot havet, ger mer sol än in över fastlandet och ön kallas för "Ön i solen". Med egen båt kommer man snabbt ut till ytterskärgården och både söderut och norrut finns många trevliga platser och restauranger att besöka, som tex Lidö Krog, Fejan och Furusunds värdshus. Söderut via Husaröleden når man tex Möja, Ingmarsö och Svartsö. En tur norrut och man når den yttersta skärgården inom en halvtimma.

Kartdata ©2019 Google Användarvillkor

Stämmarsundsvägen 3 - Norrtälje
Stockgolm