Två bostadshus på sjötomt

Skådespel över skärgården och magiska solnedgångar. Boningshus och gästhus högt belägna med 180 graders utsikt över skärgården. Lång strandlinje, brygga och sjöstuga med wc. Boningshus om ca 120 kvm samt loft, gästhus om ca 40 kvm samt loft, Lada med loft, carport och några mindre förrådsbyggnader. Mycket välskött och välhållet. Varmt Välkomna!

Sjöstuga
Alla bilder

Vindö - Värmdö

Pris/bud
19 900 000 kr
Fastigheten

Stor fastighet med både markareal och vattenareal. Diskret infart från Djupviksvägen där staket avskärmar mot vägen. Goda parkeringsmöjligheter för flera bilar. Här på den övre delen av fastigheten välkomnar en grönskande trädgård med stora plana gräsytor och du skymtar lilla röda huset, gästhuset. Här finns även carport och ladan med loft. Direkt lockas man mot utsikten... Här på den övre delen av fastigheten njuter du solen från tidig morgon, under hela dagen och till senaste kvällen med vacker solnedgång.

Det finns bilväg ner till Boningshuset där ytterligare parkeringsyta erbjuds. Här ståtar timmerhuset från Forsgren och utsikten får en att häpna. Praktiska stenbeläggningar och trädäck omringar boningshuset med gott om platser att njuta  både utsikt och sol från morgon till de vackra solnedgångarna.

Nere vid vattnet finns brygga, Sjöstuga samt lång strandlinje. 

En fastighet där hela stora familjen ges plats. 

Boningshuset

Timmervilla från Forsgrens Timmerhus uppförd 2005. 1-plans med loft, stora altaner under tak med magnifik utsikt över Skärgården och ytterligare stenbelagda altaner på båda sidor om huset. Äldre utomhusspa som önskar och behöver omsorg för att kunna nyttjas. 

Härliga sällskapsytor med öppet tak i nock och stora fönsterpartier mot altan och med utsikt över vattnet. Här ges plats för både rymlig soffavdelning som matsalsbord för hela familjen. Braskamin för värme och trevnad. Självklart utgång till altanen från vardagsrummet. Intill det stora rummet ligger köket med utgång till altanen. Fullt utrustat kök med hel kyl och frys från -22, diskmaskin, ugn och mikro. Plats för matbord även i köket. 

Från stora rummet går en brant trappa upp till loftet. Ett loft med ståhöjd i mitten. Här finns soffavdelning och möjlighet till ytterligare sovplats. Fönster mot berget och från loftet njuter du sjöutsikten genom de gigantiska fönstren mot vattnet. 

Tre stora sovrum varav ett med direkt utgång till altanen. Gott om garderober. En gästwc i anslutning till hallen och stor dusch och bastu avdelning med separat wc. Tvättstuga med husets värmepanna.

Gästhuset, lilla röda

Beläget på den övre delen av fastigheten är ursprungshuset på fastigheten beläget. En fin stuga i ett plan med loft. Under de senaste åren har detta hus varsamt renoverats med nytt tak på sjösidan, ny avloppsanläggning med minireningsverk för BDT från -23 och delvis nya fönster. Huset är beboligt året runt även om glasverandan kan kännas lite kylig de kallaste dagarna. 

Stort trädäck med fantastisk utsikt och sol hela dagen och kvällen. Glasveranda med plats för stort matsalsbord. Vardagsrum med sjöutsikt och öppen spis med insats vilket ger härlig värme. Praktiskt och utrymmeseffektivt kök med fullt fungerande kök. Sovrum med plats för dubbelsäng och självklart sjöutsikt. 

I gästhuset finns badrum med dusch, wc, handfat och tvättmaskin. 

Till golvytan ett stort loft men takhöjden inbjuder mestadels de yngre förmågorna att nyttja loftet. Här finns idag fyra sängplatser.

Sjöstuga, Carport & Lada

Nere vid vattnet på bryggan finns Sjöstugan. Isolerad och indragen el. Ett stort rum med braskamin och stora fönsterpartier mot vattnet. Ingång till separat wc med förbränningstoalett installerad.  

Väl tilltagen carport med dörrar belägen på den övre delen av fastigheten. Ladan, i grunden ett garage om ca 50 kvm med loft. Isolerat och med indragen el.  

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99
Tom Kallstenius
Fastighetsmäklare Tom Kallstenius 070-753 48 12
Djupviksvägen 4 - Djurhamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00