Häringe - Haninge

5 950 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Topprenoverad villa med närhet båtplats

Härlig huvudbyggnad om 221 m² + 83 m² i hög standard med plats för den stora familjen. Lättskött trädgårdstomt samt flertal gästhus i renoveringsbehov för möjlig uthyrning.

Fastighetsmäklare Theo Dietz Theo Dietz
Fredriksborg 22 - Västerhaninge
10 min
Med bilväg
221 m2
Tomtarea: 1661 m2
Biarea: 83 m2

Dold budgivning, inget visas

Visningsanmälan krävs
Visning  onsdag 19 / 6

Ägandeform:

Friköpt - Småhus

Fastighetsbeteckning:

NÄSET 1:11

Land:

Sverige

Kommun:

Haninge

Stad:

Västerhaninge

Område:

Häringe

Församling:

Västerhaninge-Muskö

Postnummer:

137 91

Tomtarea:

1661 Kvm (Fastighetsregistret)

Biarea:

83 Kvm (Fastighetsregistret)

Boarea:

221 Kvm (Fastighetsregistret)

Rum:

7 rum och kök

Byggnadstyp:

2 plansvilla

Byggnadsår:

1909 (1980)

Fasad:

Mexitegel

Tak:

Takpannor

Stomme:

Trä

Grundläggning:

Betongplatta

Fönster:

2-glas

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmning:

Bergvärme/Glaspannor solvärme

Vatten och avlopp:

Enskilt vatten och avlopp

Taxeringsvärde totalt:

3 392 000 kr

Taxeringsvärde fastighet:

2 376 000 kr

Taxeringsvärde tomt:

1 016 000 kr

Taxeringsår:

2018

Taxeringskod:

220

Skattesats:

31.76%

Taxeringen är preliminär:

Ja

Värdeår:

1971

Energistatus:

Utförd

Fastighetsavgift:

8 049 kr

Värme:

26 554 kr/år

El:

16 900 kr/år

Vatten/Avlopp:

1 800 kr/år

Renhållning:

2 039 kr/år

Försäkring:

9 000 kr/år

Driftskostnader totalt:

56 293 kr/år

Driftskostnader kommentar:

500 kr/år för båtplats

Servitut:

fnr_010354912: Samfällighet Haninge NÄSET S:1

Servitut:

fnr_010354913: Samfällighet Haninge NÄSET S:2

Servitut:

fnr_010479353: Gemensamhetsanläggning Haninge VÄSTNORA GA:1

Servitut:

fnr_010492553: Samfällighet Haninge NÄSET S:4

Servitut:

fnr_010514912: Samfällighet Haninge NÄSET S:5

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

HALL
Stor och välkomnande hall med god plats för förvaring.

VARDAGSRUM
Luftigt och ljust vardagsrum med högt i tak och gott om utrymme för en större soffgrupp. Infälld förvaring och förberett för hemmabio.
Stora fönster och utgång till stenlagd altan.

SOVRUM
Från vardagsrummet når man ett mysigt sovrum med platsbyggd förvaring och utrymme för dubbelsäng.

BADRUM 
Från hallen nås ett av de nyrenoverade badrummen. Här finns dusch, wc, handfat och platsbyggd förvaring. Ett fönster ger fint ljus och vädringsmöjligheter.

KONTOR
Ljust kontor med gott om platsbyggd förvaring. Här har du en lugn plats med fönster mot husets terrass. Rummet kan med fördel användas som gästrum eller sovrum.

KÖK
Här har du husets hjärta och samlingspunkt. Stort och platsbyggt kök, genomtänkt in i minsta detalj och i absolut toppklass.
Mittpunkten är den 5 meter långa köksön i carrara-marmor där den kreativa kocken verkligen kan leva ut och laga de större middagarna. Gott om skåp och arbetsytor samt utgång till husets terrass. 
Maskinellt så finner dubbla inbyggda ugnar, extra bred induktionshäll och en infälld takfläkt med extern motor från WITT, diskmaskin från Miele samt kyl och frys från Liebherr.
Köket har även en modern öppen spis. 
Ett stort och härligt rum på 60 kvm med plats för stora sällskap.

TERRASS
Sommartid så förlänger du köket ut till den soliga insynsskyddade terassen via det stora skjutpartiet. Stor och härlig terass med bra ytor för såväl lek som sociala tillställningar och grillkvällar.


GYM/ SOVRUM
Från köket tar du dig till gymmet. Rummet ligger avskilt så att du kan träna ifred. Går även att användas som sovrum vid behov. 

TVÄTTSTUGA OCH BADRUM
Stor nyrenoverad tvättstuga med allt du behöver. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho, gott om förvaring och bra arbetsytor. Dessutom finns det även en dusch och en separat WC. 

FÖRRÅD/GARAGE/VERKSTAD
I direkt anslutning till köket når du husets dubbelgarage och utrymme för verksamhet/verkstad/gästlägenhet/förråd med separat ingång och möjlig parkering, ytterligare en wc samt vindsförråd. 

MASTER BEDROOM MED ÖPPEN SPIS OCH BALKONG
Stort Master bedroom med gott om plats för säng, läshörna, och klädförvaring. Förberett för en separat walk in closet i anslutning till MB.
Ljust och härligt rum med stor rymd. Här finns också utgång till balkongen som vetter mot husets framsida. 

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för säng, leksaker och förvaring. Förberett för våningssäng. Mycket ljusinsläpp med dubbla fönster.

BADRUM
Stort nyrenoverat badrum med stort bubbelbadkar, dubbla duschar, vägghängd WC, dubbla tvättställ med platsbyggda skåp och gott om förvaring. 

ÖVRIGA BYGGNADER

HUS MED UTHYRNINGSMÖJLIGHET
Mitt emot entrén till huset så finns det en källarvåning som erbjuder god förvaring.
Ovanför källarvåningen med entré högre upp på tomten finner ni ett hus med gott om utrymme som går att användas som gäststuga. Idag är huset utrivet men har stor potential till att skapa något fint. Huset är ca 43kvm.

MINDRE HUS
Längre upp på tomten finner du detta mindre hus som erbjuden en känsla av en sommarstuga på ca 28 kvm. Huset har ett rum och kök. Bakom detta hus har du ytterligare en byggnad med kallförråd. 

FÖRRÅD
Bakom huvudbyggnaden så har du ett stort utomhusförråd med takbelysning. Här har du plats med de större prylarna så som bil, båt eller hobbyverksamhet.

Fredriksborg 22 - Västerhaninge
Stockgolm