Tomt med Sjöutsikt i Saxarfjärden

Timrarö i Saxarfjärden med fint läge. Vaxholmsbolaget trafikerar året runt. Kommunalt Va. Nära till båtplatser på fastlandet vid Dyviks Marina. Generös byggrätt. Båtplats finns.

Utsikt från tomten
Badstrand
Barnvänligt
Alla bilder

Timrarön - Österåker

Pris/bud
2 495 000 kr
Beskrivning

Tillfälle att förvärva och skapa sig ett eget boende i Skärgården på en populär Ö. God infrastruktur med kommunalt vatten, avlopp samt el indraget till tomtgränsen. Anslutningsavgifter för el, vatten och avlopp är betalda.

Välj att bygga ditt eget boende, tomten säljs utan krav på vad som skall byggas förutom de regler som finns i byggnadsplanen. 

Timrarön har ett stort grönområde med fina strövområden i skog och promenadvägar för rekreation och motion.

Waxholmsbolaget trafikerar ön via den nya bryggan på östra sidan.

Byggnadsplan

Stora möjligheter finns att inom rådande byggnadsplan skapa ett fantastiskt boende. Planen medger ett hus om 100 kvm samt komplement byggnad om 40 kvm vilken kan delas i två, t ex två mindre gästhus. Utöver detta kan man även bygga en friggebod och ett attefallshus så har man plats för hela familjen. 

Se bifogad byggnadsplan under dokument med bestämmelser och karta. 

 

Område

Ta Waxholmsbåten från Strömkajen via Lidingö, Vaxholm och ut till Stora Timrarön. Skärgårdslivet är ljuvligt alla årstiderna och tillgängligheten med skärgårdsbåtarna är mycket bra. Från tomten njuter man av den bästa av utsikter. Ett livfullt skådespel av fritidsbåtar på sin väg ut och in i skärgården via Furusundsleden. Detta är en plats att nyttja hela året.

Mathem levererar till ön som även har Midsommarfirande och en allmän badplats med sandstrand.

I närheten på Fastlandet ligger Dyviks Marina med bensinmack och båtservice. Dyviks Marina har även båtplatser att hyra samt vinterförvaring för båtar. Nykvarns Marina har båtplatser och ligger närmare till. SL Buss finns till Nykvarn och Dyvik. 

Närliggande platser att göra båtutflykter till är Linanäs med restaurang och gästhamn, Grinda med värdshus och gästhamn. Vaxholm är den stora orten i området och där finns allt som behöver inhandlas för livet på landet. 

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Södra bergsvägen 2 - Åkersberga
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00