Sydvästläge med strålande sol och utsikt över Mälaren.

Lugnt och naturskönt vid Södertälje kanal ligger denna fastighet. Tomten är sluttande och huset byggt på en plan del som lämpar sig väl för ändamålet. Här byggs med fördel upp en ny byggnad. Detaljplanerat område med indraget kommunalt vatten (till tomtgräns) och indraget avlopp.

Alla bilder

Talbystrand - Södertälje

Pris/bud
6 950 000 kr
Beskrivning

Talbystrand är ett fint grönskande naturområde utmed Södertäljekanal. Blandad bebyggelse med äldre fritidshus och modernare villor.

I slutet av 30-talet byggdes denna villa om ca 37 m². Högt och i härligt sydvästläge med sol hela dagen. Sluttande tomt i etage om 1 605 m². Området framför tomten är strandskyddat och innehåller prickmark och kommer troligen ej att bebyggas.

Entré via farstukvist under tak med altandel mot vattnet. Stort och rymligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck, öppen spis med insats och trägolv. Funktionellt kök med vita skåpsluckor, spis och spisfläkt, kyl/frys, bänkskiva i trä och rostfri diskho med fönster ovanför.

Sovrum med plats för dubbelsäng och fönster i norr.

Badrum med dusch och wc. 

Uppväxt grönskande trädgårdstomt med diverse buskar och bärträd ( plommonträd). Parkslide som bör tas bort. 

 

Fiber finns indraget till tomtgränsen. Kommunalt vatten finns vid tomtgränsen och det kommunala avloppet är indraget till fastigheten.

Servitut på marken nedanför finns. Boende i området har rätt att gå ner och bada samt använda bryggan på fastigheten nedanför.

 Huvudbyggnad max areal 200 kvm enligt Detaljplan.

OBS: Säljaren är ett dödsbo och förmedlingen sker med en friskrivning.

Område

Talbystrand ligger längs med Södertälje kanalen. Mälarbadet, Ragnhildsborgsbacken och Viksbergs golfbana når du enkelt med bil eller cykel. Ovan Talbystrandvägen finns det ett stort naturreservat med vacker natur och fina strövområden samt bärplockning och fin utsikt.

Området är lugnt och harmoniskt med en blandning av fritids och villabebyggelse. Området är från början ett fritidshusområde men blir alltmer ett område för permanentboende. Infrastrukturen med kommunal vatten och avlopp är nu klart och förutsättningar för ett modernt boende finns. Fiber finns indraget i området. 

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41
Talbystrand 23 - Södertälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00