Strandtomt västerläge Linanäs Ljusterö

Fantastiskt västerläge över Saxarfjären med vacker sjöutsikt. Obebyggd strandtomt med bra läge i Stockholm. Bilväg fram samt Waxholmsbolaget trafikerar året runt.

Saxarfjärden
Högt fint läge
Solnedgång mot fastigheten
Alla bilder

Linanäs - Österåker

Pris/bud
6 950 000 kr
Om fastigheten

Strandtomt i västerläge mot Saxarfjärden. Tomten är obebyggd och idag är området oplanerat vilket innebär att inga fasta regler finns för en byggnation. Vid en byggnation nära vattnet krävs det strandskyddispens.  På närliggande tomter finns det större villor som ligger nere vid strandkanten. 

Den bakre delen av tomten mot vägen är planare och enklare att bygga på. 

Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns i området. 

Om Ljusterö

Ljusterö är lättillgängligt med bilfärja. Turerna går i regel med 10-20 minuters trafik och kväll/nattetid 1-2 ggr per timme. Restid till Stockholm är ca 1 timme. För den som vill finns båtförbindelse med skärgårdsbåtar. 

Waxholmsbolaget trafikerar Linanäs året runt.

På Ljusterö finns naturreservat, träkyrka, badstränder och mycket stora ströv- och promenadområden. Ön är levande året om med ca 1 700 fast boende. Ett otroligt trivsamt skärgårdsboende för familjen som vill njuta av alla årstiderna men ändå komma snabbt till storstaden. 

På gångavstånd hittar man Linanäs Gästhamn. Under sommartid är Linanäs huvudorten på Ljusterö. Det är en härlig oas med all tänkbar service. Här finns bensinstation, en mindre livsmedelsbutik, systembolagsombud samt flera restauranger. Här kan gästerna lägga till om de väljer att komma med egen båt. 

På Ljusterö Torg, vilket man passerar från Ljusterö färjeläge, finns mataffär, restaurang och gym mm. På vägen till Linanäs passerar man golfbanan vid Väsbystrand. 

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41
Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Dyviksrundan 37 - Ljusterö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00