Sorunda - Sjötomt utöver det vanliga!

Huvudbyggnad om 270 kvm, komplementbyggnad om 120 kvm, sjöstuga och bastu samt dubbelgarage, Fin sandstrand, plan gräsmatta, rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup. Här erbjuds allt du kan tänka dig för ett skärgårdsboende - ostört och naturskönt beläget.

Alla bilder

- Nynäshamn

Pris/bud
24 000 000 kr
GRIMSTAVÄGEN 80

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina fastighet. Belägen på en underbar sjötomt med en magisk utsikt ut över vattnet. Ett unikt skärgårdsboende som erbjuder en hög livskvalitet både inne som ute. Ett hus utöver det vanliga med en tilltalande planlösning i båda våningsplanen beläget ostört och naturskönt.

Redan i den välkomnande entréhallen slås du inte bara av den fina utsikten utan även av husets otroliga ljus och rymd med sina generösa fönsterpartier på hela det nedre planet ut mot vattnet. Nedervåningen består av ett kök med matplats och vardagsrum i en öppen social miljö med en spiskamin i köket samt en vacker kakelugn i vardagsrummet som kan njutas av från hela planet. Hela den här delen inbjuder till social samvaro med ett stort härligt kök med fantastiska arbetsytor och generös förvaring, ett drömkök för dig som uppskattar bekvämlighet och ytor. Matsalsdel för ett större middagssällskap. Det här planet har vidare ett rymligt badrum och en rejäl tvättstuga. Här finns även access till dubbelgaraget och bergvärmerum.

Övervåningen består av fem rymligt och luftiga sovrum. Stort badrum med dusch och badkar samt bastu med relaxavdelning.

Komplettmentbyggnaden utnyttjas idag som kontor, lager samt förvaring av större maskinpark. Nedre plan är ca 120 kvm samt entresolplan om ca 40 kvm. Byggnaden kan byggas om till bostadshus om ca 240 kvm i två plan, byggnaden har vattenburen golvvärme.

Det här är verkligen en underbart skärgårdsboende som måste upplevas på plats för att förstå vad fastigheten har att erbjuda båda inne som ute.

Ca 5 km till Sorunda samhälle med skola där det finns 19 klasser från förskoleklass till årskurs 9 samt fritidshem, affär, bibliotek, restaurang m m.

Avstånd Stockholm ca 40 - 45 minuter. Busshållplats Svalsta 2,5 km, busslinje 858 till Ösmo med pendeltågsanslutning och affärscentrum.
Ca 2 mil till idylliska sommarstaden Nynäshamn.Med båt når du ca 10 minuter till populär restaurang vid Skanssundet på Mörkö. Ca 20 minuter med egen båt till den pittoreska sommarstaden Trosa. Det finns många stall, ridhus och ridskolor i omgivningarna bl a stall och ridskola i Ösmo. Golfbana finns i Körunda, Ösmo.

Ett eget paradis endast 45 minuter från Stockholm.

 

 

 

Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Grimstavägen 80 - Sorunda
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00