Soligt sjöläge på Vindö

På idylliska Vindö ligger denna fastighet där huset lämpar sig för såväl permanent- som fritidsboende. Här bor ni vid vackra Prästmaren som ansluter till Kanholmsfjärden, mitt i Stockholms Skärgård på en stor och plan tomt med närhet till hav, båtliv och naturupplevelser.

Skärgården öppnar upp sig utanför
Huset med altanen framför
Vy mot viken
Alla bilder

Vindö - Värmdö

Pris/bud
4 975 000 kr
Skärgårdsidyllen Vindö

Med härligt läge på Vindö finner vi denna strandfastighet. Prästmaren, viken som vetter in mot fastigheten är en skyddad flad precis innanför Kanholmsfjärden. Här är vattnet några grader varmare och inbjuder till bad och man lever här ett trivsamt skärgårdsliv. Djupet in är tillräckligt och både för motor- och segelbåt kan segla ut till Kanholmsfjärden. Båtfärd till Sandhamn eller Möja tar cirka 15 minuter i 25 knop. Till fastigheten kommer man med bil på ca 50 minuter från Stockholm och med buss tar resan från Slussen drygt en timma. Från busshållplatsen når man fastigheten till fots på cirka 5 minuter och med bil så kommer man hela vägen fram till huset. 

Förutom hav och vacker natur finns bra service i Djurö centrum ungefär 3,5 km från huset. Här finns ICA-butik, konditori, skola och dagis, bibliotek, vårdcentral, strandcafé med minigolfbana och restauranger. Björkås Bar & Kök,  den marina restaurangen Motorverkstaden, Bullandökrogen och Strömma Kanalbar är några i området vilka alla även kan nås med båt.  

I Stavsnäs samt vid Sollenkroka brygga på norra Vindö finns en genuin skärgårdskänsla och liv och rörelse när skärgårdsbåtarna kommer och går. På dessa platser finns även sjömackar med välsorterade kiosker. På norra Vindö finns även den fina badsjön Vämlingen som har kontakt med saltsjön via Oscarskanalen.

Läget i skärgården är ypperligt med närhet till allt man önskar och behöver. Varmt välkommen!

 

Trivsam huvudbyggnad

Huvudbyggnaden uppgår till 48 kvm som är fördelade på fyra rum, kök samt badrum. Från entrén nås sällskapsrummet som har en öppen och luftig planlösning mot kök. Köket har det mesta man behöver som kyl/frys, spis och diskmaskin. Intill finns ett sovrum och ett stilrent badrum med dusch, handfat, wc och tvättpelare. På det övre planet finns två rymliga sovrum.

Huset uppfördes 2010 och omges av en stor och härlig altan. Här kan man följa solens vandring under dagen från matgrupp, solstolar och i loungehörnan. Altanen inbjuder till grillmiddagar på kvällen och solen når hit fram till cirka kl. 22 under sommaren. En trappa som leder ner från altanen till den plana tomten. Vid strandkanten finns plats för båt och kanot. Kring huvudbyggnaden finns gästhus, förrådsbod och även ett stort dubbelgarage som är fullt vinter isolerat med indraget vatten och avlopp samt förrådsdel med gott om plats för förvaring. Garaget kan lätt konverteras till bostadsyta med sovloft om man skulle önska. Marenstigen är en återvändsgata så det är lugnt då ingen genomfartstrafik finns. 

Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01
Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Marenstigen 2 - Djurhamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00