Solig tomt mitt på Vätö

Mitt i Harg by ligger denna perfekta villatomt med gångavstånd till både skola, buss och mataffär. Bygg ditt eget drömboende på vackra Vätö.

Plan och fin tomt
Garage
Alla bilder

Vätö - Norrtälje

Pris/bud
1 350 000 kr

Vätö är sedan drygt 20 år förbundet med fastlandet via en bro. På ön finns en välsorterad affär, en gårdsbutik, bygghandel och ett självplock där man kan plocka både jordgubbar, hallon och vinbär. Den södra delen av Vätö gränsar till Norrtäljeviken och på andra sidan vattnet ligger Rådmansö.

Tomt om ca 1700 kvm med plan och fin gräsmatta, äppelträd, rabarber och vinbärsbuskar. På fastigheten finns ett nybyggt varmgarage om ca 55 kvm på gjuten platta med timmerstomme, plåttak och förberett för vattenburen golvvärme. Ett unikt tillfälle att bygga sin egen drömvilla på landet – med korna som betar runt hörnet och ändå så nära till allt. Eller ett nytt och modernt fritidshus i genuin miljö med cykelavstånd till bad. Både Norrviken och Söderviken ligger på bekvämt avstånd och flertalet båtklubbar finns i närheten.

Tomten är idag bebyggd med ett enkelt torp på ca 40 kvm och lämnar antagligen plats för nybyggnation istället. Grävd brunn finns och avlopp saknas. Området är inte detaljplanerat. Fiber är indraget till garage.

Från Vätö har man ungefär 20 minuters bilresa in till Norrtälje och därifrån ytterligare ca 40 minuter till Stockholm. Buss 638 trafikerar ön och tar dig till Norrtälje.

Välkomna att själva åka förbi och titta på tomten. Ibland finns det stängsel för djuren vid infarten, vänligen respektera detta och stäng grindarna efter er.

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Hargs by 22 - Vätö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00