Solig tomt med sjöutsikt

Nyligen avstyckad tomt om 1 333 m² med förhandsbesked att få bebyggas med enbostadshus.Tomten ligger i en vacker och lugn miljö med 15 minuters bilväg till Norrtälje och till Stockholm kommer man under en timme. Här erbjuds ett liv nära naturen på en tomt i sjönära miljö. Vid stranden, 300 meter bort, finns en plats för bad och sol. Här kan man också bli delägare i en brygga som ska byggas och på så sätt få tillgång till hela skärgården.

Mot saltsjön
Tomten på höjden
Alla bilder

Gubboda-Spillersboda - Norrtälje

Pris/bud
2 200 000 kr

Tomten Gubboda 1:24 uppgår till ca 1 333 m² och ligger på en kulle med bra ljus från tidig morgon till kväll. Huset kan placeras lite efter eget tycke på tomten, med hänsyn till avstånd från gränser såklart, för att få maximalt med ljus och utsikt. Tomten har utsikt mot en insjö norrut och man kan även skymta vattnet söderut, detta i skärgårdens inre delar. För bibehållande av vyn mot insjön kan servitut skapas gällande utsikt åt detta håll. På tomten finns en borrad brunn som kommer att förse denna och de två granntomterna med vatten. Man behöver anlägga enskilt avlopp och om man så önskar kan man få hjälp med detta. Tillfart till tomterna kommer att ske österifrån.

Från tomten är det ca 300 meters promenadner till en strandäng där man kan sola och bada. Här kommer en brygga att byggas där man kan bli delägare och på så sätt skapa sig tillgång till allt som båtlivet har att ge. Tanken är att denna brygga även ska ha några platser för gästande båtar.

Johan Vogel
Fastighetsmäklare Johan Vogel 070-753 48 11

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Boda Standväg - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00